תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש מספר תוכנות שאני בודק דרך קבע באתר הרשמי שלהם כל שבוע - שבועיים, כדי לראות אם יצא עדכון בין השאר : - Winamp - HijackThis - DVDDecrypter - DVDShrink - Skype - Firefox וכו'.... פעם באתר Techno.co.il ( לפני שהוא שבק חיים ועדכונים ), היה כל שבוע מעיין "מצעד" של כל הגירסאות החדשות של תוכנות שיצאו באותו שבוע ( בין אם חינמיות ובין אם לא - אבל בעיקר החינמיות ) אבל עכשיו שהאתר ההוא מת, אין עוד אתר עם עדכונים כאלה מרוכזים, ואני נאלץ להיכנס לכל האתרים לבדוק. יש מקום שמרכז את זה ?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חבר שלי סיים להכין את הסרט שלו בmovie maker וכשהוא בא לשמור אותו אז יש את השגיאה הבאה ! יש לו מספיק מקום על המחשב פנוי (50 gb) וכל הקבצים שהוא השתמש בהם נמצאים באותו מקום אם זה קשור לתהליכים אז הנה תמונה של התהליכים ! http://img372.imageshack.us/img372/9253/bla4pz.jpg
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
תמונה=אלף מילים! --------------------------- למי שלא עולה התמונה אז רשום שם ככה: A cabinet file necessary for installation cannot be trusted. Please Verify the Cryptographic Services are enabled and the cabinet file certificate is vaild. זה קורה לי כאשר אני מתקין directx בגלל שמשחק מסוים מבקש מימני להתקין אותו הורדתי כבר מאתר של מיקרוסופט וגם לא הולך אותה שגיאה... תודה מראש על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
סגרתי ת'חוסם הודעות ולא עזר מישהו יודע מה הבעיה
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי יש לי WIN98 SE. לפני כמה חדשים הפסיקה תוכנת ה PAINTBRUSH לעבוד והיא מעלה הודעת שגיאה כדלהלן בתמונה. לא עזר DLL חדש, לא עזר ניקוי של הרגיסטרי, פשוט לא עובדת, ואני זקוק לה נואשות מעתה ועד עולם :-[. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי באחת הדרכים להלן : 1. למצוא פתרון קסם שיפתור לי את הבעיה לתוכנה. 2. למצוא תוכנת BITMAP פשוטה, תואמת עברית (בעיקר הפונטים) *** אל תגידו לי להתקין WINDOWS מחדש, יש עליו כך הרבה דברים חשובים שאני פשוט לא מוכן לעשות את זה !
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
ההודעה הזאת עולה לי http://img517.imageshack.us/img517/9608/httrackbf4.jpg אולי התוכנה לא מוגדרת טוב ?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
יש ברשותי צורב DVD. 1. הבנתי שאם אצור סרטון HD ב-After Effects דיסק DVD רגיל לא יתמוך ב-HD ולכן אין טעם. אני צודק? 2. הבנתי שדיסק AVCHD תומך ברזולוציות HD ואפשר לצרוב אותו על דיסק DVD ולנגן בנגן bluray ביתי, אבל איזה סוג קובץ צריך ליצור ב-After Effects ב-render queue? אפשר פשוט ליצור קובץ AVI לא דחוס ברזולוציית 720 או 1080 ולאחר מכן להמיר אותו ל-AVCHD עם Nero Vision? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
תוכנת VIDALIA , משמשת להתחברות לשרתי פרוקסי. איך מתפקדת התוכנה? האם קיימות תוכנות יותר מוצלחות? האם ניתן להחבר לשרת פרוקסי ללא תוכנת עזר, אלא ע"י רישום IP ומספר PORT בהגדרות LAN של אפשרויות אינטרנט ? לינק לשרתי פרוקסי: http://www.proxy4free.com/page1.html
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לא מזמן והתקנתי מדייה פלייר 10 (בעברית) עכשיו אחרי שאני סוגר אותו ומסיים להשתמש בו הוא נזכר שיש איזשהיא שגיאה.... מה הוא אומר בעצם?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם כל גרסה של אימיול שאני מוריד ועושה לתוכנה בדיקת פורטים הוא תמיד מגיב לי שהTCP לא תקין אני מנסה לשנות את הפורטים ועדיין הוא כותב לי פוטים לא תקינים יכול להיות שזה בעיה עם ה- FIREWALL? יכול להיות שהפיירוול חוסם לי פורטים? איך עושים את זה שהפיירוול יפסיקו לחסום את אימיול ויתנו לו לרוץ מהר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלומות לכולם! הורדתי 2 קבצי מידי ומסיבה לא ברורה הווינאמפ לא מוכן לקרוא אותם כמו שאר הקבצים-הוא פשוט כאילו עושה פליי וישר סטופ.... עזרה בבקשה.... שנה טובה! איתן
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אז הנה לכם פלאג-אין שהמנורות במקלדת זופצות כמו בVU METER... ממש ממש יפה! http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=108744&download=yes&url=http%3A%2F%2Fdownload.nullsoft.com%2Fcustomize%2Fcomponent%2F2002%2F5%2F26%2FP%2FKeybVis_alpha.exe
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם. המדייה פלייר שלי לא מציג שירים בעברית... כלומר הוא מנגן אותם סבבה אבל איפה שכתוב תשמות של השירים יש ג'יבריש. תאמת אני לא כזה בטוח שזה קשור למדיה פלייר אלא לקבצים עצמם כי גם על המחשב מתחת לקובץ איפה שכתוב את שם האמן והאלבום זה ג'יבריש והגיוני שהמדיה פלייר מציג את המידע שעל הקבצים. http://i25.tinypic.com/35161qs.jpg http://i25.tinypic.com/1qh7yt.jpg לפני שעשיתי פירמוט למחשב אני זוכר שזה כן הציג לי עברית אבל אני לא בטוח... איך אני יכול לסדר את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא אותו בבקשה עזרה במתן קישור לדריבר זה
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לפתוח את התמונות שלי explorer.exe קורס. מה אפשר לעשות?
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום אחים שלי. יש לי מצלמת אינטרנט של NEAO כחולה כזאת.. ויש לי אפשרות להקליט דרך ה MOVIE MAKER עד 3 שעות... הבעייה שברגע שאני מקליט אי אפשר לסגור את ה MOVIE MAKER ואז בעצם מי שעל המחשב רואה שאני מקליט אותו! אז רציתי לדעת איך אני יכול אם בכלל.. להקליט דרך המצלמה אבל שאני יוכל לקווץ את התוכנה שלא יראו שהיא עובדת. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם פירמטתי את המחשב של חבר שלי ויש לו כרטיס מסך מובנה, ואין את הדיסק של המחשב, ועכשיו רואים מה זה מגעיל,אם אפשר לקרוא לזה רואים, משהו יכול לעזור לי?להגיד לי איך אני מטפל בזה?
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני כל המן מקבל את ההודעה המטופשת הזו - הדפדפן נתקל בבעיה וחייב להיסגר איך לעזעזל מתפטרים מהבעיה המעצבנת הזו??
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי שלום מה קורה? יש לי שאלה כללית שבטוח מישהו יודע מה התושבה או שיוכלו להפנות אותי כמו שכולם מכירים אפשר להתקשר מה skype לכל טלפון בארץ וזה ממש מגניב אבל אם אני רוצה להתקשר מטלפון קווי רגיל של בזק לskype האם זה אפשרי? או שאני חייב לקנות מכשיר מתאם?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
היי, חבר שלי לא מצליח להתחבר לאייסיקיו 4.1 (וגם ל-4.0). הם לא עובדים אצלו. זוהי הודעת השגיאה שהוא מקבל: failed to connect. please try again later. info number:0404 if the problem persists please click here יש לציין כי גירסת ה-2003PRO עובדת אצלו יפה. אבל הגירסא החדשה לא עובדת! אני חושב שזה בגלל שיש לו פיירוול של נורטון... אנ מכיר עוד מחשב שהאייסי החדש לא עבד בו בגלל הנורטון... ואצלי האייסי החדש עובד כי יש לי פיירוול אחר. מה עושים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מישהו יכול להעלות או לכתוב מדריך לתוכנה SAMURUZE 1.63....??? בבקשה יש לי אותה כבר יומיים ואין לי מושג מה עושים בה...
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי אקווריום קטן שנראה ריק קצת.. ואני מחפש תמונה קטנה להדפסה שתשתמש בתור רקע לאקווריום.. האקווריום די קטן מאוד - 7 על 12 ס"מ יש למשהו תמונה טובה? אתם יודעים עם אלמוגים צמחים וכל מיני..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תכונה הנ"ל, האם לWORD יש בדיקת דיקדוק ואם לא מהו הקו הירוק בוורד שמופיע לי כל הזמן, תודה?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק קשיח של 500 ג'יגה של WD מסדרת AAKS (מה שהומלץ לי בחנות שקניתי ממנה). בכ"מ יש לי בעיות קשות של אכסון, אני לא יודע אם הדיסק דפוק או שיש לי וירוס, בכללי הדיסק מחולק ל2 מחיצות, אחת של 48 ג'יגה והשניה של השאר הנותר מהזיכרון (למרות שגודל המחיצה השניה היא סך הכול 416 והראשית היא רק 48.8 ג'יגה שזה בסך הכל 464.8 ג'יגה, לא יודע לאן נעלמו השאר). במחיצה הראשית © יש רק את הויסטה 64bit (שהתיקיה שלה שוקלת רק 11 ג'יגה כשאני לוחץ על מאפיינים) מסנג'ר, פיירפוקס וכמה תוכנות ששוקלות קילובייטים בודדים שהם של הווינדוס וכו'. כשאני נכנס למחיצה C, מסמן את כל התיקיות ולוחץ מאפיינים רשום לי שאני מנצל רק 12 ג'יגה בסך הכל (כולל המשתמשים ותקיית הווינדוס) אבל כשאני נכנס למחשב שלי רשום ל…
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שאני נכנס לאתרים שאני הייתי רגיל להכנס אליהם אני מקבל הודעות של אל תשלח או בכלל אני רואה תאתר נעלם פשוט משורת המשימות מישהו יודע למה זה קורה? ולמה זה פעם לא קרה לי ועכשיו כן?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-