עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by pet4a,

ברשותי אוזנייה של מוטורולה. H350 הצלחתי לחבר אות למחשב הנייד IBM X60 בשביל SKYPE אבל הסאונד יוצא רק מהרמקול ולא מהאוזנייה יש דרך שבא צליל יעבור רק דרך האוזנייה ולא ישמעו דרך המחשב ? תודה.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  2. שלום לכולם , איך אני משנה תמונה של File לאיזה תמונה שאני רוצה ? נגיד אני מוריד תמונה מהאינטרנט ורוצה שזה יהיה האייקון של הFile שלי , איך אני עושה את זה ? עוד שאלה - אם משנים את האייקון של הfile , הוא גם יראה בtray כמו האייקון החדש ? תודה רבה, אבי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Iron Man,

בבקשה תמליצו לי על תוכנה לftp search תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. היי לכולם ..אני חדש בפורום התוכנה ;D יש לי תוכנה לשינוים עוצמה של רמקולים ומגביר עוצמה אבל זה של חברת אינטל מלוח אם מובנה ואין בו אפשריות להגביר עוצמה לסאב וופר אז תמילצו איזה תוכנה אמינה וקלה להגביר עוצמה לסאב וופר וגם לכללי כלומר לרמקולים אחרים עריכה: יש לי מערכת קולנועי בייתי 5.1 ערוצים בתודה

5. Started by X-_PLOSIVE,

שלום ניסיתי אתמול להיכנס לצאט של נענע בקיצור הוא לא נכנס כי הוא צריך להתקין מן משהו כזה, אחרי שהוא בא להתקין אותו הוא רושם כזה דבר: We're sorry. Automatic installation of Microsoft Virtual Machine is no longer provided for Microsoft Windows XP מישהו יודע את הפיתרון? תודיעו לי תודה אלירן

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by man,

קודם כול, אני מקווה שאני בפורום הנכון. הבעייה: היה לי פירפוקס 0.9 התקנתי את 1.0pr הכול טוב ויפה רק בתוך הדפדפן (בחלקו התחתון )מ ופיעה ההודעה.. (ראו למטה) נסיתי להוhריד את הפלאג אין ולשנות לtheme המקורי וכלום. אני רוצה להסיר ולהתקין מחדש אבל לא יודע איפה נשמר הbookmarks (יש לי שם אתרים חשובים שאני לא זוכר בע"פ) או לחלופין מישהו יודע מה מקור הבעייה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  7. MV2PLAYER מראה תמונה משמיע סאונד ופותח כתוביות אך יש מאחוריהן רקע שחור שמכסה חלק מהסרט. בקיצור אני לא מסתדר, אולי אפשר קצת עזרה? :-[

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. שלום פעם ראיתי תוכנה, שיודעת לקבל קבצי תמונה, ולעשות להם את התיקונים הבאים(במידה ויש צורך): - אם התמונה קרועה, היא יודעת להשלים את החלק החסר, ולהעלים את הקרע - אם התמונה היא צילום של 2 עמודים מתוך ספר, היא יודעת להעלים את האמצע(בין שני הדפים של הספר) וליישר את ה"עיגול" של העמודים שקורה בדיוק בחלק שקרוב לאמצע בין שני העמודים ועוד דברים כאלה. אם אני זוכר נכון, זו הייתה תוכנה של מיקרוסופט, אבל אשמח אם תרשמו לי כל תוכנה שיש לה את היכולות האלה. למשל, יש לי את Paint.NET על המחשב, האם היא גם יכולה לעשות את זה? ואם לא אז כל תוכנה שאתם מכירים שעושה את זה.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  9. לפי כמה פורמים הבנתי שהתוכנה מומלצת ורציתי לנסות אותה, באמת לאחר סריקה של הדיסק היא מצאה לי כמה Backdoor ,אבל לאחר זמו מה היא מעלה את ה- CPU לרמות מאוד גבוהות לזמן מה כך שלא ניתן כמעט לעבוד עם המחשב ויותר גרוע היא פשוט לא נותנת עכשיו גם לפתוח את ה - IE כל אתר שמנסים להכנס האקספלורר פשוט נסגר . האם הבעיות הללו מוכרות ב Kaspersky ? ואם כן כיצד ניתן לסדר אותן ? , אני עדיין רוצה לתת לתוכנה הזדמנות נוספת. לפני כן היה לי את ה Avast Pro . כמו כן עכשיו כאשר אני נכנס לאתר של Lionetwork אינני רואה יותר את סרגל ההפניות שנמצא למעלה היכן שמצויים : דך הבית , שרותים ופורומים , הורדות קבצים לינקים וכו'. כמו כן נעלם לי התפריט הראשי שתמיד מצוי בצד ימין גם לגבי אותן קטגוריות . חוץ מזה האתר…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by deso,

הי.. אמ אני רוצה גם לדעת איך משתמשים בפרוקסי, ומה התוכנה הכי עדכנית של היום.. :

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by ori83,

מישהו מכיר תוכנה לאחד שני חלקי סרטים כולל התרגום שלהם?

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by generalA,

שלום. רציתי לדעת האם ישנו אתר והאם תוכלו להפנות אותי לשם ע"מ שהוא יבדוק באופן אוטומטי את גירסאת הויסטה המאימה לי וייתן לי הודעה אוטומטית על כך. תודה אנשים !

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  13. היי כולם. עקב מליון בעיות שהתגלו במחשב שלי לאחרונה, אני ממש חייבת להקין מחדש את ה- XP. היות וכך ובתאם לזאת זו הזדמנות נהדרת ללהוריד דרייברים חדשים ולהתקינם באופן נקי. שאלתי: היות וחלק מההתקנים (למשל צורב, מדפסת, מקלדת לוג'טק) הגיעו עם דיסקים שבתוכם תוכנות ודרייברים כאשר מצד אחד איני רוצה להתקין דרייברים ישנים ועליהם חדשים (שמעתי שזה ממש לא מומלץ), ומצד שני אני חוששת שאם לא אשתמש בדיסקים המצורפים אולי אפסיד משהו שבכל אופן אני צריכה, כיצד עלי לנהוג? האם ניתן לסמוך שבאופן גורף העידכונים באתרים מכילים את כל מה שיש בדיסק (אבל מעודכן) או שהם מצפים ממני להעלות את הדיסק המצורף ובעקבותיו לעדכן את הכל? זאת ועוד, האם בהתחש בעובדה שלא בהכרח אוכל לזהות מהיא תוכנה שיש לה עדכון ומה לא, …

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by dasdas32,

היי יש לי שני מחשבים ברשת ביתת תחת ראוטר שמחבורםי לאינטרנט הבעייה שיש לי בשניהם windows Home Edition... ואי אפשר להתחבר למחשב דרך Remote Desktop שאין לו professional... משיהו יודע אם זה אפשרי ללהתחבר גם למחשב עם Home Edition?.. בתודה מראשש

15. Started by omri_ro,

אני מקבל את ההודעה הבאה(בתמונה) ניסיתי את הקובץ על מחשב אחר והוא התקין בלי שום בעיה, ניסיתי גם לעדכן את הWINDOWS INSTALLER לגרסה 3.1 אבל זה לא עוזר [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by idofr,

טוב הגעתי הבייתה מהקור שבחוץ וכדי להעביר ת'זמן התחלתי לבנות סצנה ללוח שח הבסיסי שיש במדריכים של התוכנה אמ....זה לא הכי מושקע אבל יצא יפה דווקא צריך לשפר קצת את החומרים כי ממש לא היה לי כוח להשקיע בהם אז זה החומרים הראשונים שמצאתי בסיפריות שלי כמו תמיד תגובות יתקבלו בברכה! תהנו!!

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  17. -למה הוא מתעקש לתגרם אוטומטית כל דף-אי אפשר לבטל את זה,about:config לא עושה כלום.ושהוא לא מצליח(בדר"כ) הוא הופך את כיוון הדף מה שהופך את הכתב לבילתי קריא לחלוטין.ולמה אי אפשר להפוך את הכיוון ב'תצוגה'? חיבור אוטומטי לאתרים כבר לא עובד. ומזה לעזאזל "Secure conncection failed, The OCSP response is not yet valid"

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. Started by berner,

חברים אני מחפש מדריך צריבה לנרו 6 על כל פרקיו מי יכול לסייע יבורך :s05:

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  19. Started by rooten,

יש לי את התוסף של ה-Adblock, ויש אתרים מסוימים שבגלל התוסף הזה הם לא עובדים לי טוב, ובדפדפנים אחרים האתרים האלה עובדים סבבה, כמו למשל האתר של ספורט5 שעכשיו שינו אותו. אז השאלה שלי היא אם אני יכול לבטל באתרים מסוימים את התוסף הזה?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  20. אני מחפש תוכנה שמבצעת מעקב אחר התקנות של תוכנות. ומייצרת דוח על כל השנויים שחלו בדיסק כתוצאה מההתקנה. כלומר אילו קבצים נוספו??? היכן הותקנו?? האם התבצעו שנויים ברג'סטרי ? ומה הם?? בקיצור שאוכל לדעת מה השתנה מלפני ההתקנה ולאחריה. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by gil_st,

התקנתי את ACCESS 97 מהחבילה של OFFICE 97 PRO. כשמפעילים את התוכנה מתקבלת הודעה ש"לא ניתן להפעיל את מיקרוסופט אקסס, מאחר שאין לו רישיון במחשב זה" והתוכנה פשוט נסגרת ולא ניתן להשתמש בה. WTF ??? מישהו נתקל בזה ? יודע איך פותרים את הבעיה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by bhaim6,

שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בנושא הנ"ל: מחפש ליצור מסגרת לתמונה כמו בקובץ המצורף. יש לי כרגע מותקנות על המחשב Corel Paint Shop Pro Photo X2 ו Adobe Photoshop Elements 7.0 (גרסאות נסיון ל 30 יום ) ואשמח אם תמליצו לי על האפשרות למסגר תמונה באופן זה באחת מהתוכנות הנ"ל . במידה ואי אפשר אשמח לקבל שם של תוכנה אחרת שמאפשרת לבצע זאת . תודה , חיים

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, יש לי בעיה קטנה פה... פירמטטתי ת'מחשב, התקנתי והכל אחלה - חוץ מדבר אחד - הסאונד. המחשב לא מזהה את הרמקולים שלי, ליד השעון אין שום סמל של סאונד ובלוח הבקרה (בהתקני סאונד), בתיקיית Volume רשום No Audio Device. הרמקולים מחוברים נכון למחשב, ואין לי מושג למה הוא לא מזהה אותו. מה אני עושה?? תודה!

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by thebomb59,

אני לא מצליח לעדכן תאנטי וירוס למה ? יכול להיות שזה בגלל הסרביס פאק 2 ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  25. תודה מראש... משום מה לא הסתדרתי עם 2 שניסיתי להוריד בגוגל. יונתן

• 1 תגובה
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.