תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
עובד רק בלינוקס בווינדוס לפעמים עובד, לפעמים לא יש קו אדום על הסימון של הרשת האלחוטית בפינה השמאלית התחתונה של המסך. מחשב: LG T380 ווינדוס 7 עידכנתי את הדריוורים דרך תוכנה של LG ששכחתי את שמה. בנוסף המחשב מאוד מאוד איטי (לא כמו שקניתי אותו). במיוחד בווינדוס.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
למשל בפורום של רוטר.. אני מכניס שם וסיסמא, וברגע שאני מכבה את החלון אינטרנט ומדליק מחדש זה לא שומר לי את הסיסמא והשם ואני צריך להכניס אותם מחדש עוד הפעם... ויש לי כבלים וIP קבוע... מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף אנטיוירוס אבל כל פעם שאני מסיר את נוד32 מפסיקים לעבוד לי דברים באינטרנט כמו אימיול, מקסטון וגם אנטיוירוס AVG שאני מתקין אחרי ההסרה של נוד32.. רק האינטרנט אקספלורר ממשיך לעבוד.. ואם אני מחזיר את הנוד 32 הכל חוזר לעבוד. מישהו יודע איך אפשר להסיר את הנוד32 בלי שכל מיני דברים יפסיקו לעבוד? תודה.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
עברתי דירה לפני יומיים ורק היום סידרתי את האינטרנט (בקושי רב מאוד), כשהמודם (כבלים) מחובר למחשב בכבל רשת. הגדרתי אותו דרך: Network Connections--> Network Tasks--> Set up a home or... בסופו של דבר זה הסתדר ולעת עתה האינטרנט פועל. הפעלתי את ה- ICQ פעם אחת והכל הלך בסדר. יצאתי ממנו, ולאחר זמן מה ניסיתי להיכנס עוד פעם. אבל הוא כתב לי את ההודעה הבאה: "ICQ Lite failed to initialize". עשתי ריסט וזה לא עזר. מה לעשות? תודה לעוזרים מראש. הביעה עם האיי סי קיו הסתדרה. יש בעיה אחרת בהמשך העמוד (כמובן =/)..
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כשאני נכנס לשחק למשל NBA אז אני משחק נגיד רבע שעה ואז כשאני יוצא מהמשחק אני מגלה שהאינטרנט מנותק ואני לא יכול להתחבר שוב(אני לוחץ על האייקון של התחברות והוא פשוט לא מגיב), וכשאני מנסה לעשות ריסט אז הוא עושה "שומר הגדרות" וככה נתקע... למישהו יש פיתרון לבעיה המעצבנת הזאת?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
כשנכנסים למנהל משימות ה iexplore.exe =178,580K לעיתים יותר למטה ה Commit Charge מראה 1225M/1244 מערכת XP IE7 זיכרון 500K איך לשפר ביצועים
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני כרגע אחריי פורמט,עם norton internet security 2004 האינטרנט מוריד לי מאתרים שהורדתי על 80-90 פתאום מוריד לי על 10 יכול להיות שזה בגלל הנורטון? עשיתי סריקה מלאה ולא נמצאו וירוסים או ואני משתמש ב windows 2000 pro
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
האינטרנט שלי קורס כשאני מפעיל את האימיול ואני צריך כל פעם להפעיל ת'מחשב מחדש כדי להתחבר לאינטרנט מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
האינטרנט שלי עבד יופי וברגע שהתקנתי Flash Player 9 פתאום האתרים אמרו לי שחסר לי פקד x ולפני שהתקנתי הכל עבד יופי למה זה?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
האיסקיו לא פועל לי אני מנסה להתחבר הוא שעה על מפעיל או שאם הוא מתחבר אז כל הרשימה שלי לא מחוברת וזה לא יכול להיות אני לא יכול לשלוח הודעה זה רושם לי שליחה נכשלה יש איזה דרך לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מה צריך לעשות שהוא יהיה פעיל
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היתקנתי את הפירפוקס החדש על מערכת WIN7 גירסת 64 סיביות ואחרי יום > למרות שהפיירפוקס עובד והוא ברירת המחדל > נעלם לי האיקון עצמו של הדפדפן > לא הקיצור דרך שעובד האיקון גם נעלם מתיקיית התוכנה ומחליף אותו איקון של תוכנה לא מזוהה > למרות שהכל עובד!!! למה זה קורה? ??? ואיך מתקנים את זה? :s05:
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אם כן איך אני מכניס את הכתובת שלו לאימיול שלי,תודה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כי ההתקנה לא מצליחה להתחבר לסרבר :-\
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
היי התנתקתי (בשעה טובה) מהשרות של נטויז'ן. בתיבת המייל שהיתה בשימושי ישנם כ-800 מיילים שהייתי רוצה אם ניתן, להעביר לכתובת מייל אחרת ע"מ לשמור אותם. נטויז'ן כמובן לא מוכנים לעשות את השרות הזה. האם ישנה דרך כלשהי להעביר את המיילים הללו לכתובת אחרת? להעביר אותם ידנית אחד אחד - זה לא מעשי.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
הבעיה שלי היא כזו - יש לי טלוויזיה לד 32 אינץ' של סנסוי - זו הטלויזיה http://www.sansuiproducts.com/televisions/sled3280-led-tv-32.html ניסיתי לראות סרט בפורמט AVI - מבחינת הקול - אני שומע חלק. מבחינת הוידאו - הוידאו נתקע. האבחנה הראשונה שלי היא שזה בעיה של קידוד כלומר שבטלויזיה שלי אין את המקודד שבו קודד הסרט שאני מנסה לראות. כאשר ניסיתי לראות בקישור הנ"ל באיזה פורמטים תומכת הטלויזיה אני רואה שמצויין - 1080p, 1080i, 720p, 480p, 480i - עד כמה שאני יודע אלו לא פורמטים כלומר אין קבצים עם סיומות 480P או 1080P. השאלה שלי היא לאיזה פורמט אני צריך להמיר את הקובץ הזה כך שיתאים ל-1080P?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאלה דיי פשוטה, חבר שקונה מחשב לעריכה גרפית ב 3d max ואני לא יודע אם להמליץ לו על Q6600 או לחסוך קצת כסף ולקחת E8200. לא מכיר את התוכנה.. האם היא תומכת בריבוי ליבות והאם היא מנצלת אותם?
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
משום מה בדרישות לא מוזכר את וינדוס 7, מצד שני, זאת התוכנת באנצ'מארק הכי חדישה של פיוצ'ר-מארק. אשמח לתשובות.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשנה רכשתי רישיונות לתוכנת הגיבוי Acronis True Image 11 Home עבור שני מחשבים שלי בבית העובדים תחת ווינדוס ויסטה 32 ביט. כעת רכשתי מחשב חדש עם ווינדוס 7 64 ביט, שאמור להחליף את אחד המחשבים. בחיפוש שעשיתי בגוגל, מצאתי את האשכול הבא: http://forum.acronis.com/forum/6221 מדבריו של Dmitry הנציג הרשמי של היצרנית, ניתן להבין שגרסה 11 של התוכנה לא מתאימה עבור ווינדוס 7. הוא ממליץ לשדרג את התוכנה לגרסת Home 2010, אבל אין לי שום כוונה לעשות זאת. קודם כל, כי אני לא מוכן לשלם כסף פעם נוספת, ושנית עד כמה שהצלחתי להבין מהדיווחים של החבר'ה בפורום ההוא (האנגלית שלי די חלשה), גם גרסת Home 2010 בעייתית! השאלה, האם מישהו פה נתקל בבעיה הזו, ומה ניתן לעשות בנדון? תודה רבה
-
- 59 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום הורדתי adobe flash player10 יחד עם הplugin שלו.רואים אותו בתוכניות אך בהרחבות לא.הוא עובד אבל ב.flv הוא נתקע כל 2 שניות וטוען את עצמו.האם זה אמור להיות ככה?גם מטרידה אותי העובדה שהוא לא מופיע בהרחבות.האם זה בעיה של המחשב או של חלונות או שאולי זה תקין?לעומת זאת את הshock wave 11 של אדובי רואים בשני המקומות
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
אני מקווה שהשאלה שייכת לפה.. לפני שקניתי את המחשב ראיתי בפורומים פה שמעבד AMD 3000 לא רק שלא אמור לעשות בעיות עם MATLAB אלא גם אמור להריץ אותו יותר טוב מאינטל פנטיום 4. אבל: התקנתי MATLAB 7 ועכשיו כשאני רוצה להפעיל אותו - המסך של המטלב מבזיק לרגע ומייד נכבה(או שלא עולה בכלל...). הסתכלתי בtask manager ובאמת כשאני מפעיל את המטלב השימוש בcpu עולה ועולה במהירות עד ל99% ואז כאמור קורסת התוכנה ולא עולה (ושוב יש 2,4,0,שימוש בcpu) . למה זה קורה ? האם המעבד לא חזק מספיק? פנטיום 4 2.6MHZ ישן יחסית של חבר שלי מריץ את המטלב 7 והAMD החדש לא??? :s05: אודה מאוד לתגובות מהירות.. תודה מראש לכל העונים!!!
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה antivir personal free antivirus בכל מקום רשום שהיא חינמית(ואגב,הכי קלילה מכל התוכנות) במאפייני התוכנה רשום:valid 30/11/08 האם לאחר תאריך זה ייפוג התוקף או שניתן להאריכו? אני התקנתי כאמור את הגירסה החינמית תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
לאחר שחזרתי להשתמש באנטי וירוס של Avira AntiVir Personal במחשב של אבא שלי (אוואסט זלל 100% מהמעבד ונעל תכופות את המחשב למרות שהמעבד הוא DualCore Intel Core i3-540, 3066 MHz), הוא התחיל להציג כל כמה דקות פופ אפים שמציעים לי להתקין את רכיב ה-WebGuard בחינם, אשר הינו מנגנון הגנה שקיים מובנה בגרסאות בתשלום של Avira Antivir, ושכיביכול בגרסה החינמית הרכיב נמצא על טולבר חיצוני. לאחר שהתקנתי את הרכיב, מבדיקה מדוקדקת עלה, כי ה-WebGuard כלל לא היה קשור לסרגל הכלים שהותקן בדפדפנים, וכי הוא הותקן לתוך האנטי וירוס כמו בגרסה בתשלום (הגדרותיו נמצאות במסך ההגדרות של האנטי וירוס), וכי הטולבר שהותקן לא היה אחר מאשר Ask Toolbar (הטולבר התגלה כסרגל חיפוש נקי, וכל קשר בינו לבין ה-WebGuard היה…
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי, התקנתי את הגרסא החינמית של האנטי וירוס של AVG ושמתי לב שכל פעם שאני חוזר למחשב אחרי זמן ממושך אין לי חיבור לאינטרנט. מה שקורה זה שאני מפעיל את הדפדפן והוא אומר לי שאין חיבור לאינטרנט, אני לוחץ retry והכל חוזר לקדמותו כלומר יש חיבור. עליי לציין שהמחשב לא מתנתק באמצע עבודה. האם זה בגלל ה AVG? נ"ב אני משתמש ב firewall של XP תודה אופיר
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-