תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היום אחרי שהתייאשתי קליל מהIE שלי החלטתי לעבור ונזכרתי שהמליצו עליו רבות פעם (אם יש יותר טוב, אני פתוח להצעות - לא מוזילה, ניסיתי וממש לא אהבתי) הסתדרתי עם רוב הבעיות אבל הבעיה הכי גדולה זה שנגיד בפורום הזה (או בפורום קקטוס) האווטארים בצד ההפוך מאיפה שהם אמורים להיות וכשאני כותב משהו זה מראה לי כאילו אני כותב הפוך (ז"א ככה - הקטן יונתן במקום יונתן הקטן P=) אני משער שזה בעיה בleft to right , right to left הבעיה היא שאני לא מוצא איפה ליישר את זה בדפדפן מישהו יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
תגידו לי מהו לדעתכם דפדפן האינטרנט הטוב ביותר. אני מצטער שחכתי דפדפן כלשהו. אז אם שכחתי תכתבו לי בתוכן. תודה מראש GNOME
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחוקים, אחים שלי, גולשים יקרים :smoke: לא יודע כמה מודעים לדפדפן הזה אבל אני לא הייתי מודע אליו עד לפני שבוע בתור בן אדם שדבק באיכספלורר של מיקרוספט וסירב להתקין כל דבר אחר אני יכול להגיד לכם שהדפדפן הזה שווה בדיקה הוא מבוסס על האקספלורר ומשתמש במשאבים שלו לפי מה שאני יודע אבל הוא בנוסף אליו ולא מבטל אותו האופציה הכי טובה שלו זה ביטול pop upים למינהם ויש לו גם סקינים 8) בקיצור כנו לכאןלכאן
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.rockmelt.com/ קיבלתי את ההזמנה שלי רק היום אז אני עדיין בודק אותו...בנתיים חביב מאוד. מישהו התנסה איתו? http://www.youtube.com/watch?v=bAPKPhoTqFY
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבריה שלום נתקלתי בדפדפן חדש שיש לו יכולות כמו FAIREFOX אשמח לקבל חווד דעת מהחברים על היכולות של הדפדפן כניסה באתר הדפדפן WWW.MAXTHON.COM בברכה :s05:
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יצא לא מזמן גירסת בטא של דפדפן חדש שאמור לשלב את FF עם AVANTBROWSER (שזה בדיוק מה שחיפשתי) בעיה היא שהוא לא עובד אצלי. הוא לא טוען דפים...ה ONLINE STORAGE עובד ז"א שאין בעיה עם החיבור לאינט' אז איפו יכולה להיות הבעיה? דבר נוסף ניסיתי לקבל עזרה מהפורום שלהם ואיך להגיד את זה הם לא עונים...מה שכן הבנתי שאצל חלק מהאנשים זה עובד. יש אחד שאחרי שהוא פירמט לגמריי את המחשב זה התחיל לעבוד אצלו (מה שאני ממש לא מתכוון לעשות!).
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי,בזמן האחרון יש לי בעיה בכרום וכל ניסיון לפתור אותה לא הצליחו התפריטים הם חצי עברית חצי ערבית משהו מוזר למישהו יש מושג מה עושים כדי לשנות את זה ?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
משום מה לא הצלחתי למצוא את האפשרות הזו
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני משתמש בכרום כבר תקופה ארוכה ואני מאוד אוהב את הדפדפן, אבל מישהו יודע איך אני מגדיל את הקיצורים שלי לאתרים ליותר מ-8 אתרים כמו פה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
משהו קרה לדפדפן כרום לוקח זכרון לכל דף באינטרנט 700,000 K למה זה קורה ?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, פנה אלי חבר עם בעיה שקיימת אצלו בדפדפן פיירוקס וכרום: כאשר עושים שינוי שפה (לחיצה על alt+shift) הדפדפנים נתקעים (not responding). התופעה אינה מתרחשת ב- internet explorer. תודה !
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני משתמש בכרום ויש לי 4 דפים (50 טאבים) הכרום לאחרונה התחיל להחסיר לי טאבים בכל פעם שאני סוגר אותו . שמתי לב לזה רק לפני כמה ימים . בפעם האחרונה לפני שסגרתי את כרום , שמרתי עם תוסף את כל הטאבים . (51) פתחתי עכשיו את כרום ויש לי 34 טאבים . ככה התוסף כותב , אך הבחנתי מיד שחסרים לי טאבים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, האם עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת? בשבוע האחרון, בכל פעם שאני מנווט לעמוד חדש המעבד קופץ ל100% מאמץ (אפילו אם בסה"כ מדובר בעמוד טקסט). המחשב הוא לפטופ מדגם Fujitsu Siemens V6535. מערכת הפעלה WIN 7 64-BIT. כרום מעודכן לגירסה האחרונה. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה רק אצלי או שעוד מישהו נתקל בבעיות עם כרום. הוא זולל משאבים ואם tני פותח כמה טאבים הוא פשוט נתקע, הטמפרטורה עולה מאוד וה cpu נתקע על 100 אחוז. אם לא סוגרים דרך מנהל היישומים כל המערכת נתקעת. לא קורה לי עם האקספלורר. המחשב שלי אמנם לא מחשב על של נאסא אבל בכל זאת לא ככ חלש. מצד שני חבל לי לוותר כי הכרום פותח אתרים במהירות רבה. אשמח לשמוע האם נתקלתם בבעיות דומות והאם מצאתם פתרונות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם צצה לי בעיה לאחרונה שאין עליה מענה - אני מנסה להיכנס למערכת מסחר דרך אתר האינטרנט של בית ההשקעות איתו אני עובד ומשום מה לא מתאפשרת גישה למערכת מאחר ואני מקבל הודעה שהדפדפן לא נתמך (הגדרות המינימום הן אקספלורר 4 כשבפועל יש לי 8) אשמח לדעת למה הבעיה הזו קיימת ואיך ניתן לפתור אותה (כפתור תצוגת תאימות באקספלורר 8 לא פתר את הבעיה) בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לשאול האם מישהו מכיר דפדפן טוב למחשב כף יד שיוכל להראות את האתרים בצורה טובה על המסך של המחשב? אינטרנט אקספלורר שמגיע עם WM2003 גם איטי וגם לא מראה טוב את האתר.... (המכשיר שלי הוא mio 168) תודה על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
מבוסס כרום. תומך בהורדות ישירות של כל סטרימינג מדיה וטורנטים. (גילוי נאות, אני עובד בחברה שפיתחה אותו) אשמח לקבל את רשמיכם והערותיכם לגבי הדפדפן. להורדה
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
איזה דפדפן מותאם ל Windows 95 בגרסה עברית ?.. אני פשוט עובד עם VMWARE רק שתדעו ומעוניין לגלוש במחשב הוירטואלי .
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש שני בעיות מציקות: 1) דפדפן IE6 נופל כל הזמן....בשגיאה המוכרת DONT SEND גם לאחר עדכון ל IE7..יש פתרון לבעיה המציקה הזאת ? 2) ברגע שאני מעלה FIREFOX ואתר יוטיוב לא שומעים מוסיקה...אישזהוא באג מעצבן הודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום רב, בשבועות האחרונים שאני נכנס לאתר - כל אתר - הוא עולה מיד. ברגע שאני מנסה לגלול מטה, עם הגלגלת או עם פס הגלילה - הדפדפן נתקע למשך כמה שניות, מצביע העכבר מראה שעון חול, בכותרת מופיע Not Responding. לאחר כמה שניות (10-15 שניות) הכל משתחרר, ואפשר לעשות הכל. זה מתיש כי זה קורה בכל אתר ואתר שאני גולש אליו. אני משתמש ב- Explorer גרסה 6.0.2900. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, חג שמח ושבת שלום. לפני כמה ימים הדפדפן של האינטרנט אקספלורר 7 שלי הפסיק לעבוד. פתאום זה קרה בלי שום סיבה. שאני פותח את הדפדפן זה מביא אותי ל: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=74005 וזה לא מעלה לי שום דף באינטרנט הוא רושם: Internet Explorer cannot display the webpage Most likely causes: You are not connected to the Internet. The website is encountering problems. There might be a typing error in the address. What you can try: Diagnose Connection Problems More information העניין הוא שעם פיירפוקס הדפדפן כן עובד והאינטרנט טוב והכל מצויין. פשוט אין לי כוח לפיירפוקס לא אוהב אותו אני רוצה לחזור לאינטרנט אקספלורר אבל לא יכול. למישהו יש רעיון מה אפשר …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עובר ללינוקס אבל אני רוצה להיות כבר מוכן (REDHAT 8)
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אין דבר יותר מעצבן מלפתוח כמה טאבים ואז לגלות שכמה מהם מנגנים וידאו אוטומטית בלי שבכלל ביקשתי אני משתמש בתוסף שעוצר את פעילות הFLASH. מה אתם עושים?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום קיבלתי מחשב חדש והתקנתי בו windows vista 64bit הכל הלך חלק עד הערב.. נכנסתי לאינטרנט עם הדפדפן פיירפוקס שלי(ואחר כך גם האקספלורר) וכל מיני אתרים שעלו לי יפה מאוד קודם, הקפיצו לי הודעות מוזרות כמו למשל 'This is a shared page'. או 'The webpage cannot be found'. אם זה חשוב אז האתרים שלא עלו לי הם וtorec.net לא התעסקתי אם האינטרנט, לא שיניתי הגדרות,כלום. עשיתי reset לאינטרנט..כלום לא עזר.. במחשב השני שלי שבו מותקן windows xp 32bit הכל עלה חלק. יש בעיה ידועה עם האינטרנט בגרסת ה64bit חוץ מזה שאי-אפשר לראות flash? תודה לעוזרים !!!
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-