עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Anonymous1,

לפני יומיים העלתי בעיה כתובת דף בית שלא ניתן לשנותה. השימוש בתוכנה Hijackthis לא עזר. גם קובץ registry, לשחרור דף בית נעול, לא עזר. יש פתרון נוסף?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  2. Started by benfree,

שלום לכולם.. כשאני נכנס לYnet לדוגמא הדף קופא ל3 שניות וחוזר לעבוד.. זה קורה רק כשאני נכנס לדף, זה לא קורה לאחר מכן. מה הבעיה פה? תודה לכולם..

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by Anonymous1,

שלום נוצר לי הכתובת הבאה בתור דף בית http://www%20huttwalla.co.il/, ולא ניתן לשנות אותה. מה אפשר לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  4. Started by steve_morse,

אני לא משתמש בשועל אבל סתם עיניין מדוע זה קורה גם בגרסה הניידת וגם בגרסה הרגילה. הגירסה האחרונה של הדפדפן,וינדוס 8 64 ביט עברית. תמונה: http://srv1.jpg.co.il/4/516c4e5a0d318.png תודה וחג עצמאות שמח!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Spook,

היי, אני מריץ את הגרסה האחרונה של FIREFOX 3. דף הבית שלי הוא www.haaretz.co.il אני רוצה להחליף את דף הבית ל-www.nrg.co.il אבל כל נסיון החלפה לא מתקבל על ידי התוכנה. האתר החדש אמנם נרשם ב-OPTIONS, אבל כשסוגרים את הדפדפן ופותחים מחדש הוא שוכח את השינוי וחוזר לדף הבית של הארץ. מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by avivlevy,

אני רוצה לעשות דף משבצות (כמו במחברת חשבון) של 1סמ' איך אני עושה זאת? (אם מישהו יכל להביא לי כזה מוכן אז שיתברח....)

• 11 תגובות
    • 12.2k צפיות
  7. Started by OrBen91,

שלום לכולם, לא ידעתי איפה לפתוח את הפוסט הזה אז פתחתי אותו פה, אם יש פורום מתאים לכך אשמח שתעבירו את הפוסט. אני משתמש בקובץ PDF של דף משבצות עם פוטושופ בלימודים, בעזרת לוח גרפי אני כותב על הדף משבצות. הבעיה היא שהביאו לי דף משבצות ששוקל 23 מגה, כשאני כותב בכמה דפים, ושומר כקובץ אחד בפוטשופ באיכות גבוהה, הקבצים שוקלים הרבה (13 מגה ל-3 דפים). אם אני בוחר באיכות נמוכה, הגודל נהיה נורמלי לקובץ PDF אך האיכות יורדת. מישהו אולי יודע איך לבנות דף כזה במשקל יותר נורמלי שלא יוריד מהאיכות שלו? צירפתי תמונה כדי שתבינו במה מדובר.

8. Started by royymmm,

אהלן , אני מעוניין לפתוח דף נחיתה שונה מהרגיל .. מצאתי מספר אתרים הנותנים את שירותיהם ללא עלות יחד . אני מחפש משהו ספציפי שיהיה ללא עלות ויתן לי את האופציה לשים וידאו או להשתמש בוידאו של האתר עצמו בתוף הדך נחיתה .. מישהו מכיר ? שמע ? עבד עם אתר כזה בעבר ?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  9. שלום ברשותי עכבר מסוג ERGO 525 של חברת genius בתוכנה שמגיעה עם העכבר אפשר לתכנת את הכפתורים הצדדיים שישמשו כ next ו forward זה עובד לי יופי כשאני מ "מחשב שלי" ואני יכול לעבור קדימה ואחורה בעזרת הכפתורים, אולם בדפדפן זה לא עובד. האם יש תוכנה או דרייבר כלשהו שיכולים לאפשר את זה גם בדפדפן? (הורדתי מהאתר של genius את הדרייבר הכי עדכני לעכבר, אך זה לא פתר את הבעיה) תודה

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by hedva,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3458961,00.html

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  11. Started by A.N.,

איזה דפדפן מומלץ יותר?

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  12. Started by david86,

אני גולש באניטרנט והרוב האתרים מתנתקים לי כול הזמן .החלפתי כמה דפדפנים והבעיה ממשיחה אותו דבר ודברים אחרים כמו ביטורנט וכול מני תוכנות לא מתנטקים..

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by Globalization,

שלום לכולם! לאחרונה החל הדפדפן לסמן לי מילים מסוימות, בדרך כלל כאלו שמוכרים כמו: מערכות הפעלה, שמות של חברות ועוד. עלה בדעתי שזה אולי קשור לתוסף - Adblock Plus אשר חוסם פרסומות, אבל גם כשמחקתי אותו זה לא נעלם. הנה כמה תמונות להמחשה: ​אשמח לעזרה בנושא.

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by יואב שניר,

איזה מהם עדיף, באילו תנאים ? מה היתרונות חסרונות ? כול מידע אחר עלמנת להאיר את הנושא.

15. Started by jacobgan,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד של DELL דגם: INSPIRON M731R בזמן האחרון שאני גולש באינטרנט , בדפדפן CHROME אז הדפדפן נתקע לכמה שניות , זה קורה כל כמה דקות ש-CHROME נתקע. אפילו פתוח רק טאב אחד. העניין הוא שכאשר הוא נתקע, אני שומע את המאוורר של המחשב הנייד מרעיש בעוצמה רבה ברעש חריג מאוד. התקיעה הזאת קוראת רק ב-CHROME! שאר המחשב לא נתקע אפילו פעם אחת. גם כאשר ה-CHROME נתקע, המחשב ממשיך לעבוד כרגיל. ההיתקעות קוראת רק בגלישה. מה יכול להיות ההסבר לזה? האם הרעש של המאוורר מצביע על חימום יתר של המחשב? למה זה קורה רק בגלישה?

• 4 תגובות
    • 5.3k צפיות
  16. רציתי לברר אם זה תקין. כאשר אני פותח את הדפדפן Chrome ב-Task Manager נפתחים כ-10 +\- קבצי chrome.exe וזה רק בפתיחה עם דף הבית, ללא Others Tab. האם זה בגלל התוספים שהתקנתי? זה תקין? ואם לא מה צריך לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Yehudaa,

איזה זמן לא מבוטל הייתי משתמש של כרום שהיה באמת מצוין .ועונה לכל הצרכים שלי . היום רציתי לנסות את EDGE , תוך כמה דקות המעבר היה חלק , להעביר את המועדפים וכו' מכרום ונראה כמעט אותו דבר . יש גם סינכרון לחשבון מיקרוסופט בשביל לשמור על כל השינויים אם יעשו . איך הניסיון שלכם איתו ?

18. שלום לכולם! משום מה, הEDGE שלי מוחק את כל ההסטוריה שלי אחרי יציאה ממנו על אף שבהגדרות לא עשיתי כשאני סוגר זה ימחק מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב אתמול הוספתי SSD למחשב (לנתונים, לא לWINDOWS), אבל לא סביר לומר שזאת הבעיה...

19. Started by boss,

אני מוריד אתר IE7 מקור אחרי התקנתי תוכנה IE7 וריסט..אני פותח את דפדפן נתקע וגם מחשב נתקע...הסרתי IE7 וריסט..שוב התקן IE7 אותו דבר קודם נתקע..מה לעשות..אני מת רואה דפדפן חדש בבקשה תעזרו לי

20. Started by Cha0stAlker,

כשהורדתי MSIE 8 הוא עבד ממש מהר, וביומיים האחרונים הוא בקושי זז.. מישהו יכול לעזור לי? נ.ב למנהלים/כל מי שיכול לעזור, מצויין שיש לי MSIE 7, אבל יש לי MSIE 8 ולא 7.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  21. לוקח ממש הרבה זמן לטעון סרטונים הפועלים על נגני FLASH, מה עושים???

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by pro,

נמאס לכם מאינטרנט אקפלורר הכבד אני משתמש בנטמייט 2002 (NETMYTH 2002) תוכנה אם סקינים אני תרגמתי אותה לעברית לכן עוד חודש באתר של החברה יצא התרגום לעברית http://www.fastale.com

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  23. הי רציתי לבקש עזרה אני מחובר דרך תשתית בזק וספק נטוויזן. בכל פעם שאני מתחבר הדפדפן אינ' אקספלולר עולה מיד. אני מתחבר אם החייגן של הווינדוס ולא של נטוויזן! ולא רוצה להאקספ' יעלה אוטומטית, אני גולש אם פיירפוקס. עברתי על כל האפשריות באקספ' ואני לא מוצא את הסיבה, איך אני מבטל את זה??? תודה

24. Started by Gnome,

שמעתי פעם שיש כזה דבר דפדפן תלת-מימדי אז אם מישהו מכיר אותו שיגיד לי את השם שלו או איפה אפשר להוריד אותו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  25. כבר זמן רב הגוגל כרום אצלי נוטה להיתקע על השפה האנגלית מבלי לעבור לשפה העברית. ניסיתי לעשות alt+shift גם בצד השמאלי וגם בצד הימני של המקלדת אך ללא הצלחה. יש לי ווינדוס 7, עם גירסה הכי מעודכנת של הדפדפן. יש פתרון אולי? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.