תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לא הצלחתי להחליט לאיזה קטגוריה זה משתייך אז אם טעות בבקשה להעביר אוקי נתנו לי דיסק DVD שמוקלטת עליו איזו תוכנית אימונים וביקשו שאני ישכפל, אבל רק DVD קורא את זה ומנגן שתי המחשבים לא רואים אלא כדיסק ריק ואם אני מנסה לצרוב זה נותן המון שגיאות מה זה הדיסק הזה ? ואיך רואים במחשב ואיך אפשר לשכפלו
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי וצרבתי דיסק הצלה של ביט דיפנדר - שיהיה לכל צרה שלא תבוא. ניסיתי להפעיל אותו ע"י בוט מה-CDROM, אבל הוא לא עולה כמו שצריך אלא כותב לי שהוא לא מצליח למצוא מערכת קבצים של KNOPPIX ולכן הוא יעלה בממשק מוגבל מאוד. יש לי רושם שהוא לא עולה בגלל שה-WINDOWS שלי הוא 64 ביט, או בגלל שהדיסק שבמחשב הוא SATA. אם מישהו יודע איך אפשר להעלות את הדיסק כמו שצריך - אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך חדש ודיסק ההתקנה שלו מצליח רק להעלות את הכותרת של היצרן. בעקרון לא ידועה בעיה של כונן הדיסקים. מה לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עברתי למערכת הפעלה ויסטה וה- DAEMON Tools שהשתמשתי בו ב XP לא עובד בויסטה. מישהו יכול להמליץ על תוכנה חינמית שכן תעבוד בויסטה אפילו אותה תוכנה בגירסא אחרת , יעזור מאוד אם תצרפו לינק תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, התקנתי מערכת הפעלה חדשה במחשב שלי WINDOWS 7 ULTIMATE ומשום מה אחד מהדיסקים שעבד לפני פתאום לא מופיע במחשב שלי.. נכנסתי ל DISK MANAGMENT ושם הוא כן מופיע.. בדיסק יש מידע שכמובן אני צריך להמשך הדרך. מה עושים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב צריך עזרה בשחזור/הפעלה/הצלת מידע מדיסק קשיח. יש לי דיסק קשיח נייד של טושיבה 1T, כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזוהה ככונן אך לא ניתן לגשת אליו או למידע שבפנים. מקבל הודעה שצריך לפרמט אותו. יחוי דיסק לא עוזר כמו גם נסיון לגשת אליו מXP או ממצב בטוח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק קשיח של 500 ג'יגה של WD מסדרת AAKS (מה שהומלץ לי בחנות שקניתי ממנה). בכ"מ יש לי בעיות קשות של אכסון, אני לא יודע אם הדיסק דפוק או שיש לי וירוס, בכללי הדיסק מחולק ל2 מחיצות, אחת של 48 ג'יגה והשניה של השאר הנותר מהזיכרון (למרות שגודל המחיצה השניה היא סך הכול 416 והראשית היא רק 48.8 ג'יגה שזה בסך הכל 464.8 ג'יגה, לא יודע לאן נעלמו השאר). במחיצה הראשית © יש רק את הויסטה 64bit (שהתיקיה שלה שוקלת רק 11 ג'יגה כשאני לוחץ על מאפיינים) מסנג'ר, פיירפוקס וכמה תוכנות ששוקלות קילובייטים בודדים שהם של הווינדוס וכו'. כשאני נכנס למחיצה C, מסמן את כל התיקיות ולוחץ מאפיינים רשום לי שאני מנצל רק 12 ג'יגה בסך הכל (כולל המשתמשים ותקיית הווינדוס) אבל כשאני נכנס למחשב שלי רשום ל…
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום.. נשרט לי הדיסק הזה: למישהו יש מושג מאיפה אפשר להשיג כזה או את התוכן שלו? יש בו דרייברים לכרטיס רשת וקול ועוד כל מיני
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשר לעשות דיסקט איתחול על דיסק כי כונן דיסקטים שלי התקלקל... ואיך אני עושה את זה... ועוד שאלה האם אני יכול להפוף דיסק רגיל ל bootable ?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך דיסקט אתחול ל win98 se, מאיפה אני מכין אחד כזה עכשיו? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
שלום, אני אמור לפרמט את המחשב שלי בימים הקרובים אך לצערי נאבדו לי הדיסקים של הדרייברים האם יש תוכנה שאמורה לזהות לי את הדרייברים לבד לאחר פרמוט ? הצעות ?
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אז כמו שאתם יודעים יש לי את הצורב החדש של פלקסטור. חיברתי אותו כמשני - master ואת ה dvd שלי כמשני - slave בתוכנת הצריבה אני בוחר שהתוכנה תיצור קובץ Image על הארד דיסק ואחר כך תצרוב ממנו לצורב אבל באמצע ההעתקה המחשב נתקע ואין לי ברירה אלה להפעיל מחדש את המחשב ולנסות שוב פעם גם בפעם השניה קורה אותו דבר רק בפעם השלישית הצלחתי לצרוב כמו שצריך בלי שום בעיות אז מה אפשר לעשות בשביל למנוע את התקיעות של המחשב
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הורדתי דירקט איקס 9 והתקנתי אותן.... אבל אחר כך שהסתכלתי בקונטרול פנל בתוכנות שיש לי על המחשב אין שמה את הדירקט איקס... זה אומר שהתוכנה לא הותקנה כראוי????????
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש בפיירפוקס 3.6.6 כאשר אני מפעיל אותו במצב בטוח (כל התוספות מנוטרלות) ופותח כ8 טאבים הוא גוזל כ100K זכרון לאחר יממה זה מגיע ל500K! כאשר הוא לא במצב בטוח (ויש לי מספר יחסית מועט של תוספות בסיסיות מוכרות) המצב גרוע הרבה יותר : כ1.5G זכרון לאחר יממה!! האם זה קורה גם אצלכם? אם לא, מה יכולה להיות הבעיה לדליפה הזאת במצב בטוח? תודה!
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
אז קודם כל שחס וחלילה לא תחשבו שיש לי בעיה עם הזוכים, אני לא מכיר אותם ומזל טוב להם על הזכיה. אבל לא רק אני חושב ככה לכן החלטתי לכתוב את ההודעה. שהשיפוט אולי היה לא הוגן נקרא לזה... אתם מוזמנים לצפות בבאנרים הזוכים (ו"הסיבה" לזכיה) בלינק שפורסם לא מזמן: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1120515804,44955, ואתם מוזמנים לצפות בבאנר שאני שלחתי שעכשיו אני יכול לפרסם פה http://planet.nana.co.il/aquarium/hwfast.html יתכן שהיו באנרים פי 100 יותר מדהימים משלי! אבל עם כל הכבוד אף אחד מאלו שזכה לדעתי לא... וזו הדעה הכי אובייקטיבית שאני יכול למרות שזה שלי... המשך שבוע טוב לכולם!
-
- 34 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנני צריך את עזרתכם בעיצוב לוגו לאתר. האתר הינו של עסק של המשפחה ועוסק בתחום הריהוט. בלוגו צריך להיות כתוב "גריגורי רהיטים" אם המנהלים לא יהיו נגד ואקבל אישור אפרסם את כתובת האתר על מנת לקבל דגובות וחוות דעת. מקווה שפניתי למקום הנכון. בתודה, תומי
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
היום בחיפושי ברשת אחרי דברים מעניינים נכנסתי לאתר של AVG וראיתי שיש להם "חבילת אבטחה",דבר שלא היה לי מושג שיש להם. חיפשתי בפורום ולא ראיתי שום התייחסות לכך וגם לא בסטיקים השונים. אני מכיר אישית וגם מההמלצות של האנשים פה את ה-AV של החברה ושמעתי שהוא מעולה. רציתי לשמוע אם מישהו מכיר/ניסה/ראה ביקורת על כל חבילת הבטחה שכוללת לפי האתר של החברה: * Anti-Virus protects from viruses, worms and trojans * Anti-Spyware protects from spyware, adware and other malicious programs * Anti-Spam filters spam and protects against phishing attacks * Firewall protects from hackers הינה קישור http://www1.grisoft.com/doc/products-avg-internet-security/lng/us/tpl/tpl01
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
המפף. בדיוק קלטתי יש פה פורום גרפיקה אז למה לא לנצל את ההזדמנות ;D מה דעתכם על זה? אני יודע שחסר בה משהו, אבל ישבתי עם עוד חבר(מהרשת) ולא מצאתי מה להוסיף. מיותר לציין שכל זה בא משעמום.
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בזמן גלישה ללא שום פעולה אחרת במחשב דף האינטרנט מהבהב מידי פעם ומידי פעם עובד בצורה של דיליי ונתקע ... מחשב שנרכש לפני שבועיים . מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא יודע עד כמה אני בפורום הנכון במידה ולא תעבירו אותי מנהלים! אני רוצה להעלות קישור או קטע וידאו לפייסבוק שמראה שעון שהזמן בו הולך אחורה וניגמר (שעון עצר או איך שקוראים לזה) כמו בהשקה של משחקים שנכנסים לאתר ואז יש זמן שהולך ואוזל.. כמובן חשוב לי שאני יקבע את השעה שהיא שעת ה0. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-