תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, אי מתכנן לעבור בקרוב מאוד למחשב חדש ורוצה להעביר אליו את כל ההיסטוריה של ההודעות ואם אפשר גם יומן שיחות, כלומר שאני אוכל להמשיך מאותו מצב בדיוק מבחינת מה ששמור אצלי במחשב שקשור לסקייפ. לכן אני רוצה לשאול איך אני מעביר את זה למחשב החדש? ובנוסף איך אני מייצא מגבה את זה למקרה הצורך? (אם זה לא אותו דבר בעצם) יש לי skype 3.0.0.188
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
-
אני פירמטתי את כונן אבל גביתי את מיקרוספט אוקלוק. איך אני משחזר את כתובות האיימיילים בתודה אלון
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
השאלה מתייחסת ל- DRIVER קול אבל אני מניח שהיא כללית לכל סוג של DRIVER. הורדתי DRIVER קול עם ורסיה חדשה יותר ואני רוצה להתקין אותו. אבל אני רוצה פתח נסיגה לשמור על ה- DRIVER הישן במידה ויהיו בעיות. מהם הצעדים התהליך הנכון? כאשר אני נכנס ל- DEVICE MANAGER אזי מתחת ל- AUDIO מופיעים הרבה רשומות ואני לא יודע איזה מהן הפעילה או החשובה. מע הפעלה שלי XP מדובר בכרטיס קול מובנה בלוח האם של INTEL והורדתי את ה- DRIVER מהאתר של INTEL. בתודה
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הכוונה ליצור IMAGE לסרט DVD מקורי 1ל-1 כמו שהוא אני יודע שאפשר לעשות ISO עם NERO וגם עם ALCOHOL אפשר ליצור CLONE מה הכי מומלץ? האם יש תוכנות יותר טובות ? והכי חשוב, האם לסרטי DVD מקורים יש הגנה כלשהי שמזיינת את התהליך ? אם כן , מה לעשות ? פשוט לעשות RIP לכל הקבצי VOB ואז ליצור את הIMAGE ישירות מהHD ? אם למישהו יש טיפים או מדריכים זה יעזור מאוד תודה , יואב
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מנסה לגבות DVD של הילדה דיי שרוט,כיצד? נסיתי בכמה דרכים וכל פעם אני נתקל בבעיית קריאה,האם ישנה תוכנה שיודעת להתמודד עם דיסקים שרוטים?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה Macrium Reflect FREE -ועשיתי גיבוי IMAGE למחיצה C -הבעיה שקובץ הIMAG שנוצר בגודל של 9.5 ג'יגה בערך. ה USED SPACE בכונן C הוא 15.9 ג'יגה . איזו תוכנה חינמית יכולה לעשות IMAGE יותר קטן (כמו באקרוניקס ) ? תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה Macrium Reflect FREE -ועשיתי גיבוי IMAGE למחיצה C -הבעיה שקובץ הIMAG שנוצר בגודל של 9.5 ג'יגה בערך. ה USED SPACE בכונן C הוא 15.9 ג'יגה . איזו תוכנה חינמית יכולה לעשות IMAGE יותר קטן (כמו באקרוניקס ) ? תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
טוב הכותרת אומרת הכל יש לי OFFICE 2003 ואני רוצה לפרמט את המחשב איך אני יכול לגבות את המיילים שיש לי ואת כל ההגדרות כדי שבהתקנה החדשה אני פשוט יעלה את הגיבוי ולא הדגיר הכל מחדש ? { יש לציין שחיפשתי שעות גם באתר של מיקרוסופט וגם בתוכנה עצמה איך לשווא...} תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לגבות את כל הדואר בOutlook 2003 בלי להיכנס למערכת ההפעלה? ה-XP לא עולה, גם לא בsafe mode.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי חיפוש בפורום ובגוגל, הגעתי כבר בעצמי לתשובה שכל המידע שמור בקבצי PST, אבל! רציתי להיות בטוח בוודאות מה מכילים קבצי הPST האם הם מכילים: קונטקטים לוח שנה "פתקיות" מדובר על מחשב על בעל עסק, עם אלפי קונטקטים, ומאות פתקיות עם מידע חשוב מאד. אמנם הקובץ PST שגיביתי הוא 1.7GB (!) רציתי להיות בטוח שבאמת כל המידע המבוקש נמצא בקובץ הזה, ובנוסף, ע"מ להיות בטוח ב100% עשיתי חיפוש לכל הקבצים עם סיומת PST וגיביתי את כולם (היו איזה ארבעה) ורציתי לשאול האם ישנם עוד קבצים שעליי לגבות? תודה רבה לכולם
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
איך אני יכול לשמור הודעות תיקיות והגדרות באאוטלוק שאחרי פורמט יחזור להיות בדיוק כמו שהיה? תודה מראש לכל העונים....!!!!
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי האם זה אפשרי לעשות גיבוי אוניברסלי כלומר להעביר את הגיבוי ממחשב אחד לאחר למרות החומרה השונה? זה בהחלט יחסוך לי הרבה זמן אם זה אפשרי
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי אני רוצה לפרמט תמחשב רק רציתי לדעת איזה קבצים אני צריך לגבות באימיול (הגדרות קרדיטים וכו) יש לי Lionetwort eMule 5.3 אם זה משנה. תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום אני מחליף מחשב ואני רוצה לגבות את כל האימיילים שלי ואת כל אנשי הקשר שלי מהאוטלוק אקספרס 6 למחשב החדש כך שיהיו בתיקייה הנכונה עם התאריך וכו'. איך לעשות זאת.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לגבות את אנשי הקשר שלי באאולוק 2003 כאשר אני שומר גיבוי pst אנשי הקשר לא חוזרים למקומם כיצד אני מגבה אותם???
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה או דרך ליצור תיקייה שתהיה משותפת לשני מחשבים או יותר בתוך הרשת הביתית שלי. ככה שהמידע באותה תיקייה יהיה בכל אחד מהמחשבים (למקרה שאחד מהם יקרוס) ובנוסף שיהיה כל הזמן סמכרון בינהם (מבלי שאני יצטרך לעשות את זה ידני) יש למישהו המלצה? תודה
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם קיימת אפשרות לגבות ב-MSN MESSENGER את רשימת אנשי הקשר שלי והיסטוריית השיחות שלי איתם וכן את האייקונים השונים אם כן אשמח לדעת איך עושים זאת בתדוה מראש ZIK
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני רוצה לשכפל את כל מה שקיים בג'ימייל ובנוסף להגדיר שמאותו רגע כל מייל שאני מקבל יישלח לכתובת נוספת ובאותה מתכונת תגיות. זה אפשרי? אם לא-מה הכי קרוב לזה שניתן לעשות? (אני לא רוצה לשמור מיילים במחשב. אני אסתפק בחשבון נוסף עם סיסמא ארוכה מאוש שאשמור את הסיסמא במקום מרוחק מאוד למקרה ויפרצו לחשבון הנוכחי וימחקו מיילים)
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי אני מחליף מחשב בימים הקרובים ורציתי לדעת איך אני יכול לגבות את כל ההגדרות, והמעודפים ששמרתי על גוגל כרום. את הIE הצלחתי כבר לגבות, אבל אין לי מושג מה לעשות עם הכרום.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש בנרות תוכנת גיבוי (עדיף חינמית) לכונן קשיח חצוני. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לגבות את כתובת המאייל שלי, ואת הדוא"ל שיש לי בתוכנת outlook express ולעבירם לתוכנת ofifice outlook במחשב אחר. איך אני מגבה את הדברים ומכניס אותם בלי בעיות. אני יודע שמאותו מחשב זה לא בעיה הוא עושה לבד. הבעיה היא בגלל שמדובר בשני מחשבים שונים. בתודה רבה, עמיר
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני בטוח שכבר שאלו את זה אבל לא מצאתי בחיפוש את התשובה.... כיצד לייצא את הודעות הדואר לקובץ גיבוי במטרה להעביר אותן למחשב אחר. אני לא מעוניין להשתמש בתוכנה חיצונית לשם כך אלא ב outlook עצמו
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לפרמט בקרוב, ומעוניין לשמור דואר שהצטבר ב- inbox וב- sent. מה הדרך הפשוטה לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מהי התוכנה הטובה ביותר לגיבוי דיסק DVD MOVIE מקורי כולל הגנות?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-