עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Real_Me,

הבנתי שאני יכול לנסות לקודד ישירות ל-MPEG-2 או SVCD בזמן שאני עושה TV-RIP בתוכנת VIRTUALDUBMPG. הבעיה שברשימת הקודקים לא מופיע קודק ל-MPEG-2 וזאת למרות שהתקנתי את זה של ELCARD, למשל. מישהו יודע מה צריך לעשות כדי שהקודק הרצוי יופיע ברשימה? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  2. חברים שלום, מדי פעם כשאני גולש ב NRG יש לי בחלק מהכתבות בעיית קידוד, משהו יודע אולי איך אפשר לפתור את זה? חשוב לציין שלא נגעתי בהגדרות הקידוד של הדפדפן, לא התקנתי תוספים חדשים ושזה קורה אך ורק באתר של NRG וגם זה רק בחלק מהכתבות (וגם שם רק בחלק מהטקסט).. מצ"ב תמונה + קישור לאתר (אולי זאת בכלל בעיה בדף).. תודה לעוזרים. http://www.nrg.co.il/online/55/ART1/869/883.html [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by שניצל,

החל מאתמול, כשאני נכנס לדף הבית שלי (www.start.co.il) הפיירפוקס מזהה את הקידוד שלו בתור windows-1255 במקום unicode. ניסיתי להפעיל ולכבות את הזיהוי האוטומטי, וזה לא עזר. עכשיו כל פעם שאני נכנס לאתר הזה אני צריך לשנות את הקידוד ידנית. ניסיתי אפילו לקבוע את UTF-8 כקידוד ברירת המחדל, וזה לא עזר. אני נכנס לאתר הזה כבר חודשים (כמו שאמרתי, זה דף הבית שלי) ועד עכשיו הוא לא עשה בעיות. מישהו יודע מה הבעיה? זה קורה גם לעוד מישהו? (אולי הבעיה לא אצלי אלא באתר) נ.ב. ב-IE האתר פועל בסדר. ואני משתמש בפיירפוקט 1.0.7.

4. Started by sivanxyz,

אני לא מצליח לגלוש בIE - בכרום אין שום בעיה (חוץ מאתרים שלא מוצגים טוב...) גם לא אחרי שהתקנתי IE8 גם לא בלי ADDONS גם לא בלי סקריפט הפרוקסי וגם לא אחרי שעשיתי RESET להגדרות משתמש תחת Internet options/advanced מה עושים? תודה למשיבים משתמש ב: win XP SP3 [אנגלית] pentium D 820 1Gb

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by Wingedbull,

גירסה 3.6.15. אחרי הפעלת הדפדפן הוא קופא, ואני לא יכול לגלוש. לאחר מכן אני מצליח לפתוח מחדש את הדפדפן, כשברקע זה שקופא עדיין קיים. יכול להיות שאחד התוספים תוקע? איך אפשר לדעת? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by CreativeX,

יש לי בעיה בICQ, כל פעם שמישהו שולח לי הודעות בעברית כאשר אני אופליין, אז שאני מקבל אותם אני רואה רק ג'יבריש, ואי אפשר לקרוא את זה. הבעיה קוראת רק שכותבים בעברית, ורק כאשר אני במצב אופליין, אם אני אונליין זה בסדר גמור. הבעיה לא הייתה קיימת פעם, לפני שפירמטתי את המחשב. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עזר. מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by id3232,

כל פעם שאני מפעיל תמחשב, אחרי כמה ד' מופיע לי הודעת קריסה הזאת: ושאני לוחץ אל תשלח זה גורם להכל להתקע ושוב אני צריך לעשות ריסטרט... עזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  8. אורח
    Started by אורח,

הIE שלי קורס לפחות איזה 5 פעם ביום, יש לי וינדוס 7 והדפדפן קורס מלא פעמים וכל פעם אחרי קריסה מאתחל את עצמו. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  9. בימים האחרונים הדפדפן הפסיק לעבוד כמו שצריך, הוא נתקע אחרי כמה שניות גלישה וקורס, ע"פ ההודעה כתוב שהתוסף Shockwave flash קרס, ניסיתי להתקין מחדש (גם את הדפדפן) לא כ"כ עזר, חוץ מהתקנות חוזרת מה כבר יכול לתקן בעיה כזו? תודה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Dante_9,

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by yaakovd,

שלום לכולכם, אודה לכם מאוד על עזרה. התקנתי ווינדוס 7, עם דרייברים עדכניים של כרטיס המסך שלי: GeForce 7600, ושל המסך Samsung 2253BW (גודל 22"). הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1680*1050, אך ווינדוס עולה עם רזולוציה 1024*768, כאשר התצוגה אינה משתרעת על מלוא רוחב המסך. בחלון שינוי רזולוציה הוא מציג רזולוציה מקסימלית אפשרית של 1280*1024. בכל רזולוציה שניסיתי, התצוגה אינה נכונה, ואינה משתרעת כנדרש. בווינדוס XP התצוגה עבדה ללא תקלות, על אותה חומרה. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  12. יש לי מסך רחב 22" 2243BW וכאשר עדכנתי לגרסא העדכנית ביותר של פייר פוקס התחילו בעיות של אי תאימות בין התמונה למסך דבר שלא היה קיים בגרסא הקודמת. תודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  13. מה עלשות???

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by a_beilis,

איך אני פותח פורטים לאימיול ולicq בקספרסקי? יש לי ראוטר של msi והפורטים פתוחים בו...

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  15. Started by a_beilis,

איך אני פותח פורטים לאימיול ולicq בקספרסקי? יש לי ראוטר של msi והפורטים פתוחים בו...

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by leibo,

טוב אז ככה, יש לי ghost 9.0 ויצרתי גיבוי של כונן C ו D כאשר C זה מערכת הפעלה ו D זה איפה שאני מתקין את כל התוכנות. עכשיו אני מנסה לשחזר את המחשב שלי ויש כמה בעיות : 1. הדיסק של ghost 9.0 לא נראה כאילו הוא בכלל bootable הוא פשוט לא מצליח לאתחל את המחשב מהדיסק הזה אבל ששמתי דיסק של ghost 2003 הוא הצליח לעשות boot. 2. הבעיה ש ghost 9.0 יצר לי קובץ גיבוי עם סיומת של SIF שזה symantec image file. הבעיה ש ghost 2003 לא מזהה את הקובץ הזה בתור קובץ של image של ghost. מישהו נתקל בבעיה כזו או משהו קרוב לזה ויודע מה אני לא עושה טוב? ??? תודה!!

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  17. Started by arche,

שלום לכולם אני לא יודע האם זה פורום הנכון תעזרו לי בבקשה יש לי מחשב נייד של ASUS עם מערכת הפעלה VISTA אני רוצה לעבוד עם webaccess . אבל יש לי בעיה אני יכול לקבל מיילים אבל לא יכול לשלוח או להשיב . אני עושה השב רושם כתובת , ולמטה איפה שאני רוצה לרשום משהוא אין אפשרות לרשום כלום כאילו השדה חסום, ויש X אדום למעלה בצד שמאל מה זה יכול להיות ? אנשים תעזרו לי בבקשה תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 469 צפיות
  18. יש לי במחשב סרט של מל ברוקס "ההסטוריה המטורפת של העולם" וגם סרט "המסיכה" החדש. בשניהם הקול לא תואם לסרט. כל הסרטים האחרים במחשב עובדים כראוי, הסרתי והתקנתי מחדש את כל המקודדים (גרסא עדכנית של KNOT CODEC) אבל אני עדיין לא בטוח אם מדובר בבעיה ספציפית בסרטים עצמם או בעיית תוכנה. מישהו מכיר איזה שהם הגדרות שאני יכול לבצע על מנת שאוכל להזיז קצת אחורה את פס הקול שיהיה תואם לסרט? אי ההתאמה בין הקול לסרט הוא בסביבות 20 שניות. אני משתמש בBSPLAYER שיחקתי שם עם ההגדרות אבל לא מצאתי משהו שמתאים וזה דיי חשוב לי. מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Yakim Peled,

כשאני רוצה לשמור מסמך word אני רוצה שברירת המחדל תהיה שולחן העבודה. ניסיתי להגדיר את זה אך זה לא עובד. אולי אני לא במקום הנכון? מצורפת 2 תמונות שמראות איפה הוא רוצה לשמור בפועל (ואז צריך להגיע לפולדר המתאים) ומה ניסיתי להגדיר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by alm80,

יש לי נייד של HP דגם dv6186, שעבד מצויין ללא דופי, אך בזמן האחרון יש לי בעיה ב-Skype - לא שומעים אותי (אני משתמש במיקרופון מובנה של הנייד). ניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות גם בחלונות וגם בתוכנה עצמה. אני תמיד מקבל הודעה "Skype can not hear your voice" או משהו בסגנון. ניסיתי לעשות בדיקת חומרה ואני רואה שמיקרופון פעיל. אפילו הצלחתי להקליט את עצמי ולהשמיע את הקטע ואני שומע את עצמי מצויין, רק ב-Skype יש את הבעיה המוזרה הזאת. אפילו התקנתי את Skype מחדש אך זה לא עזר. במעבדת HP החליפו את המיקרופון הפנימי וגם זה לא הועיל. אודה על העזרה, ממש אין לי כבר רעיונות...

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  21. Started by אחד שיודע,

שלום לפני כמה ימים פירטתי מחשב ישן. (מעבד 1.8 ליבה יחידה עם 256 RAM) התקנתי בו אופיס 2003, VLC, ועוד כמה דברים פשוטים לעבודה יומיומית. הכל עובד חלק אבל הבעיה היא שאין לי סאונד. לא בצפייה בסרטון ביוטיוב ולא בהרצה של קובץ וידאו במחשב. אין סאונד גם אם מחברים אוזניות\רמקולים. אין בעיה של רמקולים כי בהתקנה כן שמעתי איזה צפצוף מהם. התקנתי את everest כדי לראות איזה דריבר להתקין עבור השמע. הורדתי את הדריבר והתקנתי אבל עדיין אין לי במחשב סאונד. אני מצרף תמונת מסך של תוכנת ה-everest שמציגה איזה חומרה יש במחשב. בקיצור, אולי התקנתי דריבר לא נכון? ואם זה כך, איך אני מוצא איזה דריבר להתקין? תודה רבה [attachment deleted by admin]

22. Started by Blue Omega,

יש לי בעיה.... התקנתי ווינדוס XP לפני כמה ימים אבל התפריטים ב-outlook express משום מה חצי בעברית וחצי באנגלית. ניסית להסיר ולהתקין את התוכנה מההתחלה אבל זה לא עזר. למי יש במקרה פיתרון ?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  23. שלום , 1) בחלק מהמקומות באאוטק לוק אני לא מצליח לרשום באנגלית קטנה , עלומר השפה תקועה על עברית גם כשאני מנסה להפוך אותה. זה קרה לי במקומות הבאים: בשורה של כתיבת האימייל. בכל הטופס של הוספת איש קשר חדש. אני כן מצליח להפוך את השפה בתוכן ההודעה... מישהו נתקל בדבר כזה? 2) גם בIE וגם בכרום אני לא מצליח להתחבר לחשבון ג'ימייל שלי , אני מקבל הודעת שגיאה מגוגל שהקוקיז שלי מכובה ואני צריך להפעיל אותו. הקוקיז דלוק. ניקיתי אותו , ניקיתי היסטוריה ומחקתי קבצי TEMP , ועדיין לא עובד. בFF אני מצליח להתחבר בלי שום בעיה. אשמח לקבל עזרה , זה עבודה יום יומית שלי ואני תקוע עם זה =\

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  24. ערב טוב לכולם קיימת אצלי במחשב בעייה מטרידה של שפת הממשק שהופך מעברית לאנגלית כאשר מבצעים פעולה של השב או העבר מיילים מסויימים לנמענים . מדובר על בעיה שקיימת אמלי כבר כמה חודשים ואני לא מצליחה לפתור אותה. אולי אתם מכירים את התופעה.... לא מדובר על מייל ספציפי מנמען מסויים אלה על שונים...אפילו קורה כאשר אני מבצעת השב על אותו מייל של מישהו , פעם זה כותב עברית תקין מימין לשמאל ופעם זה הופך צד לשמאל וכותב באנגלית...זה קורה רק כשאעני מבצעת את הפעולה עצמה של "השב" או "העבר". כשאני מבצעת "חדש" - אין את הבעיה..מוזר מה עשיתי ? בדקתי הגדרות ימין לשמאל באפשרויות + תיקון וזיהוי של האאטלוק ובסוף גם עשיתי GHOST למחשב מגיבוי ישן וגם התקנה חדשה של XP ולבסוף גם החלפת מקלדת.. :-) שום דבר ל…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Vatos-Locos,

חשבתי שזאת בעיה בקישוריות לרשת - אבל ההורדה מגיעה בסופו של דבר למהירות טובה... חשבתי שזאת בעיה בטראקר - אבל אצל אחרים זה מגיע למהירות גבוהה מהר מאוד. אז מה יכולה להיות הבעיה? למה רק אצלי התאוצה כל כך איטית? ולכל המתחכמים, מדובר על טורנטים חוקיים, אני כל היום יושב ומוריד אובונטו ואופן-אופיס. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.