עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שתסנן לאנונימי טיים אווט וכו' תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אהלן, על איזה תוכנה הייתם ממליצים לוורטואליזציה בווינדוס(שתוכל להריץ גם לינוקס). אני לא אוהב כ"כ את VIRTUAL PC...אשמח להצעות!

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  3. אני טכנאי פיסי, ומנהל רשתות MCSE . אחת הבעיות הכי גדולות אצל משתמשי קצה(עסקיים ופרטיים) זה הוירוסים והרוגלות ושאר מיני ירקות..... כל פעם אני נתקל בתופעות חדשות, בתוכנות מתחזות (לאנטי ספיי או אנטי וירוס) חדשות. כל פעם אני מחפש את התוכנה האולטימטיבית שתמגר את כל הצרות של מחשב זה או אחר שנגוע ברוגלות וירוסים או שילוב של שניהם. והאמת, לא מצאתי, תמיד הייתי צריך להריץ יותר מתוכנה אחת ולעיתים לחפש פתרונות בגוגל ולערוך את הרג'יסטרי והשד יודע מה עוד, הכל כדי לא לפרמט וכל זה בפרק זמן שלא שווה לי מבחינה כספית את התיקון ללקוח. ובעצם למה לא לפרמט וזהו? אני אגיד לכם למה: כי זה לא חוכמה, כי אנחנו רוצים פתרון שלא יצריך גיבויים ואיבוד תוכנות שלפעמים כבר אין לנו תמיכה אליהן(חשבשבת, שקלולית…

• 49 תגובות
    • 6k צפיות
  4. Started by LOL,

אני מנסה להקליט ממצלמת וידאו (jvc gr-d33u) את התוכן למחשב היא מתחברת באמצעות firewire, הכל עובד ואני מצליח לשלוט על המצלמה מהמחשב (עצור\הפעל\קדימה\אחורה) אבל התמונה מסיבה כל שהיא לא מוכנה לעבור הכל בסדר כי לפני זה זה היה מחובר על המחשב הישן וזה הקליט, העברתי את זה לשלי וזה לא מוכן להציג ניסיתי את זה בשני תוכנות (windows movie maker, powerdirector) שתיהן נותנות את אותה תוצאה יש עוד לצייין שעל המחשב הישן יש xp ועל שלי ויסטה 64 אשמח אם מישהו שמכיר\יודע\ חושב שהוא יודע יעזור לי תודה מצורפת ההודעה שאני מקבל מpowerdirector [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  5. FF לוקח לי 20 עד 50 אחוז מCPU בד"כ ומאט את המחשב שלי ממש (התקנתי את גרסה 3 שהורדתי מהאתר של מוזילה) בכמה אמרו ששיפרו את הזיכרון שזה לוקח? נראה לי שקראתי משהו על זה ששיפרו אני בטוח שזה לא אמור להיות ככה, אבל למה זה ככה בכל זאת? תודה איל.

6. שלום לכולם, אני עובד כרגע עם ויסטה 64 אני עובד המון עם קבצי IMAGE למיניהם- ISO NRG וכ' עד עכשיו הייתי עובד עם XP ועם CLONE ,הCLONE VIRTUAL DRIVE לא תומכת ב 64 ביט . ה DEOMON TOOL מזופתת ,משום מה היא לא יודעת לפתוח כאלה קבצים בדאבל קליק וכדי לפתוח קובץ צריך להגיע עד אליו מהתוכנה . כמו כן לפי מה שהבנתי גם ה ALCOHOL 120% גם לא יודעת לפתוח קבצים כאלה ישירותץ העניין הוא בבחינתי בהול ואם אני לא אמצא פתרון אאלץ לחזור אחורה

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  7. אני לא זוכר את שמה אני רק זוכר שבשם שלה היה מספר היא הייתה מסדרת את האיקונים על שולחן עבודה כמו בתיקיות כשבוחרים מצב תצוגה "רשימה" (אגב, יש דרך לשנות את השפה לאנגלית בלי להתקין מחדש וינדוס?) היא איפשרה לסגור חלונות בלחיצה ימנית על הפס למעלה (איפה שה X והריבוע וכל אלה^^) ולשנות את השקיפות שלו עם הגלגלת ואני חושב גם שהיה אפשר לעבור בין תוכנות עם הגלגלת כמו בALT-TAB מישהו יכול לתת לי שם? תודה איל.

8. (כמו שיש miriam לעברית...) מחפש פונט שיש אותו כבר בוורד 2003

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by sSs Dragon,

שלום לכולם, ראיתי שלהרבה אנשים יש everest ultimate והשאלה שלי מאיפה אפשר להוריד גרסה חינמית טובה של everest כי אני יודע שהגרסאות האחרונות הם בתשלום???

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  10. Started by rjjb7,

הפעלתי את התוכנה sfolder והחבאתי בתוכה תיקייה מאוד חשובה לי ניסיתי להחזיר את התיקייה בעזרת התוכנה והיא נעלמה, יש הודעת שגיאה במהלך האחזור. גם שחזור מערכת לא עובד. OS: Windows Vista

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by tood,

היי חבריה, קבלתי מצלמה silver line זה השם הרשום עליה-מצלמה צבע שחור קבלתי אתה גם דיסק קטן -הדרייבר כנראה , אחרי התקנה עולה תמונה של מצלמה שרשום"AMCap " וכאשר אני מקליק על האייקון אני מקבל את ההודעה הבאה:"sory you have not video capture hardward" התקנתי עם הדיסק ,אך "זוהתה חומרה חדשה" לא מצליח להתקין את החומרה. איך בכך זאת מתקינים? תודה

• 5 תגובות
    • 7.1k צפיות
  12. Started by Yehudaa,

http://www.audiokarma.org/ בעיה מאוד מוזרה , אשמח אם אמצא בעזרתכם פיתרון , בכל המחשבים שאני נגיש אליהם , אני יכול לעשות חיפוש באתר הנ"ל ללא שום קושי . ואילו בלפטופ שלי T61 כאשר אני רוצה לעשות חיפוש באתר אני מגיע לדף לבן ,כלומר אחרי שאני לוחץ "חפש " אני מגיע לדף ריק .... חשבתי אולי הפיירפוקס אשם אז ניסיתי גם ב IE TAB - ללא הצלחה ניסית ב IE 7 - גם ללא הצלחה מחקתי עוגיות - לא עזר שיניתי IP - לא עזר וכמובן גם הפעלה מחדש יש למישהו רעיון ?

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לוח גרפי (Tablets) כמתנה למישהי שמציירת הרבה ומאד רוצה להתחיל לצייר במחשב. 1) האם יש דגמים שמומלץ להתחיל איתם במחיר שפוי (עד 800 ש"ח)? 2) היכן יש תצוגה של מס' דגמים? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Omri643,

שמתי לב שיש כמה גרסאות: NORTON PM 8.0,8.2,8.5 ו POWERQUEST PM8.0 או בכלל התוכנה של אקרוניס? אני מחפש משהו כמה שיותר פשוט לשימוש, ושלא יהווה יותר מדי סיכון לדיסק, וכמובן ייפעל על וויסטה. איזו מהן לבחור? ואם אפשר מדריך קצרצר שיסביר לי איך לפצל מחיצה של 200GB לאחת של 190 ואחת של 10?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by approx,

היום התחלתי לעבוד על עוד ציור הוא לא גמור אבל זה מה שיש בנתיים תהנו

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Amit_Alcobi,

מחפש תוכנה שעושה תיוג תמונות כמו הפייסבוק ואם אפשר אז עם יכולת זיהוי פנים אוטומטי כמו באתר riya.com

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  17. איזה אנטי וירוס נחשב להכי טוב היום?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  18. שלום! יש לי שרת הורדות ואני רוצה שישלחו לי sms ואני אשלח סיסמא. אני רוצה תוכנה שתנהל לי את כל האתרים של ההורדות ותשנה שם את מה שאני רוצה לשנות ולעדכן וגם שיהיה בה מקום לסיסמא (שהאנשים יקבלו) והיא תודא שהם לא עוברים את המכסה שאני אבחר וגם שהיא תדעדכן בסיסמאות שאני אתן לה. (כמו פלייפלייר ועוד שרתי הורדות). תודה.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by eladh777,

שלום כשהתקנתי לראשונה את התוכנה Adobe After Effects CS3, קיבלתי את שגיאה(בהתחלת ההתקנה) על כך שהדרישות המערכת המזעריות של התוכנה לא נתמכות במחשב ומצויין שאין לי תמיכה נרחבת ב CPU SSE2. האם יש דרך "לעקוף" את זה? כלומר למרות שאין תמיכה בזה, אני יכול להפעיל את התוכנה?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  20. Started by Dark Tetris,

פתחתי מקודם טרייד והוא נסגר ואמרו לי שאלי לערוך את השאלה שלי אני אז אשאל אותה אחרת ואני מקווה שהפעם זה יהיה בסדר אז השאלה היא כמו באשכול איך אני פותח קובצי ISO ואיך אני צורב אותם כשהם פתוחים תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Starsky,

שלום לכולם, התקנתי את האינטרנט אקספלורר 7 ולא אהבתי אותו כי הוא גם מאט לי את המחשב. יש דרך להחזיר חזרה לאקספלורר 6 הישן והטוב? תודה.

22. שלום, אני מחפש דרייבר כמה שיותר עדכני לכרטיס רשת מסוג realtek 8169/8110 family gigabit חיפשתי בגוגל ולא כל כך מצאתי.. זה דיי דחוף.. תודה, דניאל.

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by 3d7,

שתפו בבקשה את התוספים המומלצים שלכם ל-Windows Media Center (אני משתמש בויסטה) - שם התוסף, הסבר קצר וקישור והורדה. אני מעוניין בתוסף שמאפשר להקליט לפורמט MPEG2 ו/או DivX/XviD במקום הפורמט של ה-MCE. אבל, אני אשמח לקבל גם המלצות לתוספים מומלצים נוספים.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  24. מופיע לי בכניסה לבלוג טי וי ובכניסה לצאט נענע. אותה ההודעה פשוט זאת ההודעה של צאט נענע. מה עושים? תודה לעוזרים! שיר.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by TaMiRn2,

איך עושים עברית בCOPERNIC DESKTOP SEARCH 2?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים