תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התקנתי אימיול בווינדוס ויסטה וזה לא עובד כותב שאני לא מחובר לשרת האם מישהו בבקשה יודע או מכיר בעיה זו??
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שמשחזרת את המחשב למצב שלפני הפעלת המחשב שאפשר איתה להגן על חשבון אחד (לא על כל חשבונות המשתמשים) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יש לי 4 וירוסים במחשב עכשיו הורדתי את התוכנה Prevx CSI והרצתי סריקה וזה מצא לי את הוירוסים אחר זה רושם לי שאני צריך לשים Licenes Key ואין לי מישו מוכן לתת פה? זה מקרה דחוף!!! המחשב שלי לא עובד כמו שצריך
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנת מדיה סנטר מקבילה לזו שבויסטה שאפשר להתקין עם ה XP???? אני לא רוצה לקנות את הויטה רק כדי שיהיה לי מדיה סנטר.
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
ברגע שאני מנסה לפתוח קובץ WORD ששלחו לי בEMAIL(כל אימייל אפשרי, NANA GMAIL HOTMAIL WALLA) אז הקובץ נפתח ואחרי 2 שניות יש הודעה(תמונה למטה) וזהו אם אני לוחץ OK אז הקובץ נסגר. ניסיתי לשמור את הקובץ על המחשב ועדיין לא עזר אותה בעיה. התקנתי שוב את הOFFICE ולא עזר (OFFICE 2003) אין לי כבר רעיונות, מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה רבה אריאל [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה מומלצת ל OC לכרטיסי ATI 4870 כי ATI TOOL 0.26 תוקע לי את המחשב עם ויסטה אחרי ההתקנה...
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני משתמש בתוסף AIO SIDE-BAR ושם מוגדר שחלון ההרחבות יפתח בסרגל הצד ולא בחלון נוסף(עד כאן הכל טוב ויפה), כאשר אני מתקין תוסף חדש אז הSIDE BAR נשאר פתוח בעת איתחול הדפדפן וכאשר הוא עולה מחדש אז מופיע לי חלון נוסף של ההרחבות בנוסף לסרגל הצד. לפי מיטב זכרוני זה לא קרה בגרסאות הקודמת (סדרה 2).
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי, שוב אני, עם שאלות של הדיוטות... הפעם שאלה בסיסית נוספת: במחשב יש לי 4 גיגה זכרון. באוורסט הוא מראה 3 גיגה פנויים. אם אני מעלה את הtaskbar אני רואה בקושי כמה מאות מגה תפוסים. לאן הלך כל הזכרון? הדוגמה הזו אולי לא מייצגת את השאלה העיקרית שלי.. אני עובד על תוכנות עריכה כבדות, פותח כמה במקביל, ואחרי כמה זמן אני רואה באוורסט שנותרו 250 מגה זכרון פנוי (מתוך 4 גיגה!). כשפתחתי את הtaskbar אמנם הפרימייר לקח בערך 2 גיגה, אבל עדיין, זה לא מסביר לאן נעלם השאר. גם אם אסכום את כל הזכרון שמופיע בtaskbar לא אגיע ל3.75 גיגה. לא ברור לי... האם להוסיף עוד 4 גיגה? אנא עזרתכם. תודה, רועי (אני עובד על ויסטה 64, Q9450, ארבעה גיגה זכרון. המחשב חדש לגמרי, בן שבוע ) [attachment deleted by ad…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, עוד מעט אני משתחרר מהצבא וחשבתי ללמוד אנימציה, הלכתי לכמה ימים פתוחים מכללות ורציתי לקבל מכם קצת מידע על המקצוע, על המכללות בארץ וגם על דברים כמו פוסט פרודקשן ואפטר פרודקשן. ואם צריך לדעת לצייר? אין לי שום ניסיון בדברים האלה או בתוכנות כמו photoshop,maya ודומיהם למורות שהן מותקנות לי על המחשב. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
האם יש תוכנה לחלוקת מחיצות מחדש של הכונן שהוא מלא? כדי לחסוך את הFORMAT וFDISK
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי תופעה מוזרה. לאחר איתחול המחשב ברגע שאני לוחץ על ה- START של WINDOWS מיד נפתחים לי כל מיני חלונות של תוכנות שמותקנות אצלי במחשב. מספיק שאני לוחץ על START ומזיז את העכבר לכיוון All Programs ומיד מתחילים להפתח חלונות של תוכנות. הדרך היחידה שמצאתי שניתן להפסיק את זה זה על ידי לחיצה על Alt+ctrl+del שמעלה את ה- Task Manager ובאותו רגע התופעה מפסיקה. ניסית להחליף עכבר - התופעה נשארה מותקן לי AVG. עידכנתי והרצתי - לא מצא כלום. מותקן לי Spy Sweeper. עדכנתי והרצתי - לא מצא כלום. מישהו נתקל במשהו דומה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בקומודו ויש לו בעיה מאוד מעצבנת. כל התקנה הכי קטנה דורשת 20 אישורים (למרות שנאני מסמן לו לזכור התשובה בעתיד) וזה פשוט מתיש. בעבר הייתי משתמש בביטדפנדר והייתי מאוד מרוצה ממנו. אפשר לתת שם אישור אבסולוטי לכל קובץ לעשות ככל העולה על רוחו וללא הטרדת המשתמש כל 2 שניות. יש משהו חינמי שיתן לי את אותו הדבר?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את האימיול הוא פותח את הפורטים בעזרת UPNP ומצליח אבל לאחר זמן מסוים כאשר הוא מאבד קשר עם שרתים ומנסה להתחבר לכל השרתים אני מקבל הודעה של LOW ID ורק לאחר שאני מפעיל את האימיול מחדש זה מסתדר יש למישהו מושג למה ?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לכל חברי הפורום - שלום רב. לפני כמה חודשים שמתי לב "שבמנהל המשימות" מופיעים לי 2 קבצים בשם mdmcls32.exe בגודלים 35.000 K אחד מופיע לי בסיסטם והשני מופיע לי בחשבון המשתמש, עשיתי על הקבצים "סיים תהליך" נמחקים וחוזרים שוב ואין סוף לזה. הלכתי וחפשתי בפורומים ובגוגל לבדוק מה זה? ושם מעריכים שזה חשד לוירוס. נסיתי בכל הכלים להוריד את הקובץ הזה בלי הצלחה . לא היתה לי בררה פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל התוכנות שיש לי למחשב מחדש, ושוב מופיעים לי הקבצים הנ"ל. יום אחד נתקע לי המחשב בגלל "תוכנת המסננת" שקיבלתי אותה ביחד עם חבילה - מנטויזין, אז הסרתי את התוכנה מהמחשב והנה נעלמו שני הקבצים הללו. התקשרתי לתמיכה של נטויזין להודיע על הקבצים הנ"ל והם לא האמינו וטענו שלא יכול וזה אולי…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לקריאת והשמעת קבצי flac למחשב. עד עכשיו לא מצאתי מחיפוש בגוגל, וקיוויתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי. תודה לעוזרים! אלון
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שסורקת את הפורטים במחשב ואומרת לי איזה פורטים ]תוחים וסגורים לי וגם שאני יכול דרך התוכנה עצמה לפתוח ולסגור איזה פורטים צריכים להיות פתוחים וסגורים אין לי מושג בזה
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הורדתי התקנה באנגלית, ובויסטה הוא התקין לי את זה בעברית איך אני משנה את זה בויסטה שאני אוכל להתקין באנגלית
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום. בראשותי קבצי PDF אולם כאשר אני שולח אותם להדפסה, מודפס רק חלק מאוד מצומצם שום חלק מהסרטוט לא מודפס, אם מישהו יודע כיצד אפשר לגרום לו להדפיס את כל הדף אשמח אם תעזרו אני משתמש בADOBE ACROBAT.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעריך שהנושא הזה עלה כאן לא מעט, אך בחיפוש שערכתי בפורום לא מצאתי תוצאות מועילות. אולי לא השתמשתי במילות המפתח הנכונות... העניין הוא כזה - אני מחפש תוכנה לשליפת וידאו מ - DVD, כזו שאוכל להגדיר בעזרתה במדוייק את החלק הרצוי (גם אם מדובר בחלק מתוך 'פרק'), וכך שהתוצאה שתתקבל תהיה חלקה לחלוטין, ללא העיוותים שמופיעים בשולי דמות בעת שהיא מבצעת תנועה מהירה (אפקט הזיג-זג). ניסיתי לעבוד עם DVDfabplatinum 5.0.9 (הגרסה החדשה ביותר). התוכנה הזו מאפשרת לי לחלץ רק פרקים שלמים. בנוסף, תוכנת עריכת הוידאו של חלונות (windows movie maker) לא זיהתה את הוידאו בקובץ שחולץ, גם לאחר ששיניתי את הפורמט של הקובץ מ- VOB ל-AVI או ל- MPEG (טוב, לא ממש שינית את הפורמט, רק את השם והסיומת.…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש , ראו כותרת. המחשב מגיע עם דיסק מוכן להתקנה של כל הדרייברים אבל הוא תומך רק בוינדוס ויסטה. פירמטתי והתקנתי את ה XP, עכשיו אני תקוע בלי דרייברים. הורדתי חלק מהאתר של LENOVO אבל יש הרבה כמו הכרטיס מסך והכרטיס רשת שלא ניתן להוריד אותם משם. מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדריך אייך להשתמש בתוכנה הזאת FreeRAM XP Pro ממליץ לכולם על התוכנה הזאת מי שירצה לינק שידבר איתי בפרטי
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שינוי גודל טקסט מתצוגה של internet explorer, אינו משפיע על גודל האותיות איך ניתן לטפל ?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום חברה, ברשותי מחשב עם לוח אם של ASUS P5K בעל כרטיס קול על הלוח של חברת Realtek כאשר אני נכנס ללוח בקרה ולוחץ על רמקול לא מזוהה לי התקן שמע ולכן אין באפשרותי לשמוע סאונד , מה שמוזר שמותן הדרייבר של realtek וכאשר אני נכנס לתוכנה שלהם ולוחץ על בדיקת סאונד אני שומע סאונד. מה שמעיד שהכרטיס קול עובד אבל ווינדוס מפשל פה . אשמח לעזרה - פניתי כבר לאסוס ללא שום כל הצלחה. כרגע מותקן על ווינדוס בעברית SP3 אבל גם על SP2 היתה הבעיה. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברה, ברשותי חשבון ג'ימייל איתו אני שולח ומקבל הודעות באופן יומיומי שוטף. את החשבון הגדרתי ככה שאני אקבל ואשלח את הדואר דרך אאוטלוק אקספרס. לאחרונה מתלוננים אנשים שהדואר שאני שולח להם, מגיע אליהם פעמיים וממלא את תיבות הדואר שלהם. יש לציין כי החשבון וההגדרות אשר ברשותי בוצעו מזמן ועבדו בצורה נפלאה עד כה, והתלונות התחילו להגיע רק לאחרונה. מה באפשרותי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-