תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני צריך תוכנה שתדע לשלב תמונה עם קובץ קול כדי ליצור מעין ברכה מנגנת... אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אשמח אם יעזור לי תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנה הכי פשוטה להפוך קובץ WMA לMP3 ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני לא מוצא בשום מקום את הדריבר הזה, גם עם כן... שום הורדה עובדת. אשמח עם מישהו יעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שאני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שהוא ati כתוב לי את ההודעה הזאת: error installing ikernel.exe מה זה?! תודה לכל העוזרים וד''א אם צריך יש לי windows xp proffesional בבקשה זה דחוף אני לא יכול לשחק בכלום
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך\הסבר לסוג של עריכה, אני קצת קצר בזמן אז בעייתי למצוא תמונת דוג' אבל אני אנסה להסביר. זה מן אפקט כזה ששמים בעיקר על תמונות של דוגמניות, הוא עושה מן טשטוש בהיר על הפנים. וזה מעלים קטמים\עושה את הפנים חלקות ויפות כאלה. אם שמתי את האשכול במקום הלא נכון, או שלא הבנתם בגרוש מה אני רוצה, מצטער
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בס"ד בעמוד של המוצר באתר של מיקרוסופט יש קישור להורדה, שאני לוחץ על הקישור הוא מעביר אותי למנוע חיפוש, במנוע חיפוש זה לא מוצא את הדרייבר : http://www.microsoft.com/israel/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=058 מישהו בבקשה יכול לעזור לי ?, הורדתי כבר את הדרייבר לפני הפירמוט האחרון שלי, ועכשיו אני לא מוצא .. חפשתי בכל מקום אפשרי תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי אאוטלוק בעיברית 2003 פרו יש לי כמה אנשים ששולחים לי EMAIL רגיל בתוכן רשום הכל ???? סימני שאלה מאחרים אין לי בעיה לכולם יש 2003 מה יכול להיות הבעיה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא משנה, לא הולך לי היום כלום, אני ממש מטומטים היום, לחצתי על הDATE שם וזה הסתדר, אני הולך לקחת איזה כדור...
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום וערב טוב, ראיתי שיש הרבה אתרים שמפרסמים תוכנות להאצת המחשב ורציתי לדעת אם הן גורמות נזק לחומרה או שבאמת יש תוכנת פלא כזאת ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כדי שתזהה וירוסים שנכנסים מהעברות מדיסק און קיי
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש directx 10 ל xp.????....אם כן מאיפה אפשר להוריד???
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
היי לא מזמן גיליתי שפירוואל של התוכנה חוסם לי כמה דברים איך אני פותח ? ניסיתי למצוא בגוגל אבל לא היה כל כך מובן
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש ב-TLN eMule Booster v8-v0.49b איזו גרסא של TLN eMule Booster מומלצת? או גרסא אחרת שיש לכם ואתם ממליצים עליה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מצליח להסיר תוכנה שם. זה רושם שחסר קובץ הסרה. איך אפשר לעקוף את זה ולגרום למחיקה בכל מקרה? :s05: תודה!
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בפתיחה ראשונה בכל יום , internet explorer נפתח רק לאחר שלושה נסיונות. בהמשך היום אין בעיה איך ניתן לתקן?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני מעוניין להפעיל עליו את התוכנות הבאות: cue base photo shop רציתי לדעת אם הקיו בייס יעבוד עליו בצורה טובה או שאני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני בשביל לעבוד עם התוכנה באופן שוטף. אני גם מעוניין לבצע הקלטות של גיטרה, קלידים וכ'ד והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס קול אני צריך בשביל לבצע את ההקלטה באופן סביר +. כמובן שאני צריך שיהיה בכרטיס כניסות ויציאות דיגיטאליות ואנלוגיות. אני די בטוח שתוכנת הפוטו שופ תעבוד ממש טוב ללא שום דאגה מהסיבה שאני לא מתכוון להשתקע בתוכנה הזו אלה רק עריכה כללית ופשוטה. מה דעתכם? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום, קניתי נייד של ג'יגבייט W576 לפני מספר ימים. קבלתי דיסק (צרוב!) של הדרייברים, התקנתי XP, ויש לי 3 בעיות: 1. לא מצליח להתקין את הדרייבר של ה - Wireless WiFi Connection גם אחרי שהורדתי אותו מהאתר של ג'יגבייט - נותן הודעת שגיאה שהדרייבר לא הותקן ללא שום נתון נוסף. 2. ב Device Manager מופיע סימן קריאה צהוב ליד ה- Network adapters - Ethernet Controller (לא יודע אם זה קשור לבעיה הראשונה) וכשאני לוחץ Update Driver הוא לא מצליח לעדכן. 3. המחשב יחסית די איטי, הוא נכבה ועולה די מהר אבל שאר הדברים נפתחים די לאט. מה אפשר לעשות?? תודה מראש, עופר
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לאחרונה, התקנתי על המחשב חשבשבת 7 (על XP), במטרה לעזור לבעל עסק בשכונה שלי, ירקן לצורך הדוגמא. הנתונים שהוא מעוניין להכניס לתוכנה הם, כמה בננות, תפוחים, ואבטיחים, הוא קנה היום. וכמה הם עלו לו סה"כ ביחד. בנוסף, הוא גם מעוניין להכניס כמויות שנמכרו, ולראות מה הבלאי שלו. דוגמא להמחשה - נתיחס ליום אחד כאל חודש: הוא קנה 3 תפוחים, 1.2 ליחידה = 3.6 ש"ח הוא קנה 2 בננות, 1 ליחדיה = 2 ש"ח ואבטיח אחד, 5 ליחידה = 5 ש"ח. סה"כ 10.6 ש"ח. לעומת זאת, הוא מחר 2 תפוחים, 3 ליחידה = 6 ש"ח הוא מכר בננה אחת, 3 ליחידה = 3 ש"ח ו-0 אבטיחים. אז באותו יום הוא הרוויח סה"כ 6+3 = 9 ש"ח ברוטו. הבלאי שלו, הוא על אבטיח אחד, שעלותו 5 ש"ח, בננה אחת, ותפוח אחד. סה"כ בלאי = 5+2+1.2 = 8.2 דוגמא קטת מפורטת מדי, …
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שבת שלום , למיטב הבנתי , 2 התוכנות לאותה מטרה של טיפול במחשב שקרס (בעליה עם מער' הפעלה על גבי דיסק) . 1) האם ישנה אפשרות להתחבר לאינטרנט לגלישה ? ניתן להוריד חייגן להחתברות או שאפשר להגדיר חייגן מהממשק ? 2) מי מהתוכנות תומך בחיבור דיסק און קי USB לחיבור לצורך גיבוי חומר מהמחשב אל ההתקן ? 3) מי מהתוכנות תומך בצריבת חומר (כלומר למי יש תוכנת צריבה מותקנת ) ? תודה מראש למי שעוזר...מתלבט בין צריבה של שניהם בגלל הפונקציות שחשובות לי בשאלות..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב ישנה בעיה שמקשה על החיים והעבודה איתו. המחשב, P4 לוח אם של ASUS עם מערכת הפעלה XP מתנהג מוזר עם סמן העכבר. הבעיה -אם לא מניעים את העכבר לעשרים שלושים שניות, סמן העכבר נעלם. יציאה ממצב זה רק על ידי הזזת העכבר באגרסיביות מספר פעמים, ואז מופיע הסמן באחת הפינות של המסך וניתן שוב לעבוד עם העכבר. כדי לעבוד עם המחשב יש צורך לשמור את היד על העכבר ולהניעו כל הזמן, כדי שהסמן לא יעלם. כמובן שקשה לעבוד בצורה כזו. ניסיתי להחליף עכבר אחד ושני - והשתכנעתי שהבעיה איננה בעכברים, אלא כנירה בדרייבר, או במערכת ההפעלה, אולי בביוס? האים מישהו מחברי הפורום ניתקל בבעיה כזו? יש מידע מהיכן נובעת הבעיה ואיך מתקנים את המצב לעולת עכבר "נורמלית"? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, ההגדרות אצלי רגילות כמו אחרי התקנה. יש צורך לשנות משהו בהגדרות שיגרום למהירות או יראה יציבות בהורדות בתוכנה? אשמח לתמונת מסך או הסברים בשינויי ההגדרות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לפתח אתר כך שיוכל לקלוט מידע מהתקן USB , התקן לא יהיה מחובר למחשב ספציפי , בעצם אני רוצה לבוא לכל מחשב לחבר USB לפתוח אתר ולעבוד איתו בלי להתקין שום תוכנה על מחשב. האם זה בכלל איפשרי? איך ניתן ליישם את זה? אשמח להפניות לאתרים ופורמים רלוונטים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני זקוק לתוכנה שתאפשר חסימה של התקנות על המחשב שלי תחת סיסמא שאני יקבע, ובלי להקיש את הסיסמא אי אפשר יהיה להתקין אף תוכנה. אם אפשר לעשות את זה דרך מערכת ההפעלה אשמח לפירוט(עובד עם ויסטה).
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי אקסל אנגלית-עברית ואני רוצה שהגיליון יהיה מיושר לימין בשביל תוכן עברי. מה ז"א? זה אומר שכרגע העמודה A נמצאת בשמאל הגיליון, כאשר אני רוצה שהיא תהיה בימין. ככה פשוט, ככה אני לא מצליח למצוא פיתרון. תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-