תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בתוכנות פריימיר פרו של ADOBE. התחלתי להשתמש במסך ירוק, יצא לי לראות בסרטונים של אנשים שיש להם ירוק מאחוריהם שלא בהכרח מכסה את כל הרקע שמאחוריהם אלא רק אותם. אז כאשר אני מעלים את הגרין עדין נשאר לי רקע אחר.. נגיד של קיר לבן ברקע.. איך גם אותו אני מעלים לאחר מכן?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם אולי מישהו נפגש עם הבעיה הזאת כבר קודם יש לי כאן מחשב עם ויסטה 32 ומכאן שאני לא יכול לעשות פעולה מסויימת חשובה שהיא הסרה מוחלטת של הדפדפנים. המחשב מצוייד ב ESET SMART SECURITY חוקי ומעודכן. עכשיו הבעיה היא כזאת היה וירוס שהצלחתי להסיר אך כנראה לא במלואו או במלואו אך הוא השאיר הגדרות מעצבנות במערכת שאין לי מושג איך לתקן אותן. ועכשיו לעניין ה IE לא תמיד מגיע לאן שהוא צריך להגיע לפעמים הוא נותן הודעת שגיאה של INSECURE BROWSING ERROR, לפעמים הוא לוקח אותי למקומות לא ברורים ולפעמים הוא עובד תקין. הדברים שנעשו עד עכשיו על מנת לתקן את הבעיה בוצע ריסט לדפדפן, הותקן FIREFOX מהגירסא האחרונה אך הוא מתרסק ישר ב STARTUP כל הזמן (כך שזה לא עוזר כנראה הוירוס דאג לזה), בוצעה …
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכם חברים/ומנהלים. נכנסתי לפני מס' ימים לאתר : http://www.lavasoft.com כי רציתי לעדכן את התוכנה שלי : Ad-Aware SE Personal ולהפתעתי באתר אין יותר עידכונים , צריך לבצע התקנה מחדש לתוכנה.. ל - Ad-Aware pro כפי שהם רושמים בקישור הזה : http://www.lavasoft.com/mylavasoft/company...es-discontinued עכשיו כמה שאלות לי אליכם: 1-האם מישהו ממכם כבר התקין אותה? איך היא? 2-האם אפשר לעדכן אותה ? 3-האם התוכנה צריכה רשיון כלשהוא ...? סיראלי/קראק כלשהוא? 4-האם התוכנה רצה ברקע במחשב , במנהל משימות רואים אותה ב- processes כי את התוכנה של 2008 היתה רצה ברקע ב- processes אשמח לקבל תשובות לשאלותי .. תודה לכם ..
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום למי שמכיר יש הודעה באאוטלוק אקספרס "כדי לפנות שטח בדיסק, יש באפשרות האאוטלוק אקספרס לדחוס הודעות, הפעולה עשויה להמשך מס' דקות. עכשיו בחלק מהמחשבים שבדקתי היה בהודעה אפשרות בהודעה לסמן v "אל תציג הודעה זו שוב". ובחלק מהמחשבים אין את האפשרות הזאת. מישהו יודע למה בחלק מהמחשבים אין? אגב ניסיתי גם את הפיתרון שיש בפורומים לשנות ערך ב regedit זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
בעיקר שאלתי לגבי Word - האם יש הבדל בין הגרסאות השונות של Office 07 (למשל - גירסת סטודנט-לא מסחרי, ויש גרסאות יקרות יותר, ועם מפרט אחר...). כלומר - האם זה אותו Word בכל הגירסאות, או שיש הבדל מסוים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
קיימת תוכנה שמאפשרת לשחק משחקי PS2/XBOX במחשב?
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי קבציי ראר שנעולים עם סיסמא ואני לא יודע אותה...יש אפשרות לעקוף את הסיסמא?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי המוני קבצים על המחשב, ואני מחפש תוכנה שעוברת ולפי שמות יודעת לאפשר לבחור איזה גרסא רוצים לשמור כדי למנוע כפילויות.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
באמצע דפדוף יש לי תקיעות קטנות כאלה.... לא יודע למה זה זה מעצבן נורא... אני מגלגל עם הגלגלת של העכבר בפורום ויש לאגים קטנים כאלה........... גירסא אחרונה עם XP אחרון דרייברים אחרונים גם לך יש משהו דומה? אני פשוט הבחנתי בזה רק עכשיו.... כנראה שהיה לי את זה הרבה זמן אבל עכשיו זה פשוט מעצבן נורא... טנקס
-
- 10 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני צריך לערוך את הקול בדיסק DVD שיצא קצת פגום (שומעים בחלק רק בצד אחד) ולכן אני מחפש תוכנה שיודעת לשמור לי את הקול מתוך קבצי הסרטים ושאני אערוך אותו ואחרי זה שאוכל לשמור שוב את הקול לתוך קבצי הסרטים. אם יש תוכנה כזו אשמח לשמוע עלייה. ועדיף תוכנה שיודעת לחלץ ולהחזיר את האודיו מבלי לקודד מחדש את הווידאו.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה, הודעה ראשונה - וופי לי. קיצר יש לי כונן קשיח C - 186 ג'יגה ואני רוצה לחצות אותו לשתי מחיצות - לC וD איך אני עושה את זה? תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
נסיתי כמה כולם על הפנים, מישהו מכיר תוכנה טובה ?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קובץ ראר רגיל אני יודע ליצור. אבל איך אני מוסיף סיסמא ועוד דבר שאני לא יודע לעשות. נניח שיש לי קובץ גדול ואני רוצה לחלק אותו למספר קבצי ראר קטנים. איך אני עושה את זה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בעבר שאלתי לגבי הנושא הזה וחבר הפורום ice2k המליץ לי על תוכנת MediaCoder. הבעיה שבתוכנה הזו צריך למלאת 1001 הגדרות ואין לי מושג איזה אופציה לבחור בכל הגדרה. כפי שהבנתי הקידוד האידיאלי (ליצירת קובץ קטן ביותר) הוא קידוד הוידאו עם מקודד H264 וקידוד האודיו עם מקודד AAC. תוכנת VirtualDub היא תוכנה נוחה לתיפעות אבל הבעיה שכאשר אני ניגש ללשונית video ---> compression אין לי את אפשרות לבחור לקודד עם שני המקודדים הנ"ל למרות ששני המקודדים האלו נמצאים בתוך חבילת המקודדים CCCP שמותקנת אצלי על המחשב. האם מישהו מכיר תוכנת קידוד קלה לתיפעול ושמכירה בשני המקודדים הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה הזו לחיתוך קובץ וידאו שגודלו 761MB וקיבלתי קובץ שגודלו 12GB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למישהו יש הסבר לתופעה המוזרה הזו?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
התקנתי 3 גרסאות שונות של אימיול בויסטה ובכולם יש הודעת שגיאה שאני מפעיל את התוכנה ואחת הגרסאות היא אותה גרסה בדיוק שהייתה לי על ה - XP אחרי ההודעות שגיאה האימיול עולה והחיפוש גם עובד , אבל שאני לוחץ להוריד זה לא עובר לטאב של "העברות" רשמתי את ההודעה בפורום הזה ולא בפורום תוכנות כי לדעתי זה משהו שקשור לויסטה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
התחיל לי היום מין בעיה כזאת גם זה קופץ מתי שאני מפעיל תווינדוס וגם מתי שאני מפעיל כל מיני תוכנות הנה תראו תמונה ויכול להיות שבגלל זה הSPY SWEEPER אומר לי שהוא לא קיבל KEY מאושר? כי ניסיתי כבר כמה KEY שאמורים לעבוד...והם לא עובדים..
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שמעו התקנתי את הFF 3.0.8 ואני לא רוצה שזה יהיה הדפדפן שיהיה ברירת מחדל אני זוכר בגרסא קודמת זה שאל אותי אם אני רוצה אבל עכשיו עשה מה בראש שלו איך אני יכול להגדיר שהIE8 יהיה ברירת מחדל? כי אני אוהב להישתמש בFIREFOX אבל אח שלי לא אוהב את זה הוא רוצה IE והוא לא מבין בשיט במחשבים והוא מתעצבן מזה אז בשביל למנוע אי נאימות עדיף שיהיה לו את הIE שהוא לוחץ על הסמל שלו :
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום. הכנתי כרגע מצגת וברצוני להוסיף קובץ מוזיקה (לרקע - שירוץ על כל המצגת). הוספתי את הקובץ הדרוש אך מה שזה עושה זה בעצם מוסיף מין "קישור" לקובץ בתוך התוכנה. לכן הקובץ יושמע במצגת, אך אם יועבר לתיקייה אחרת למשל, כאשר אני יפעיל את המצגת הוא לא יימצא את הקובץ. השאלה שלי היא האם ניתן ממש לצרף את הקובץ הזה לתוך המצגת שיישמר יחד איתה ולא יהיה תלוי במחשב ובתיקיה עליו הוא נמצא. (כך אוכל להפעיל את המצגת עם המוזיקה במחשב אחר לדוגמא) תודה מראש, עודד ב.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני מחבר אך אני רואה בטלויזיה את המסך בשחור לבן.. כיצד לסדר ?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מ"ה XP, בעבר כאשר הייתי מכניס את הכרטיס פלאש של המצלמה ל-USB, היה נפתח תפריט ושואל אותי מה אני רוצה לעשות: לפתוח סייר, להעתיק את התמונות למחשב, לא נעשות כלום וכדומה.., לאחרונה הפסיק התפריט הזה להפתח, האם מישהו יודע להחזיר את התפריט הזה ל"חיים"? תודה, דני
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בזמן האחרון. פתאום , ללא כל התראה נסגרים לי כל מסכי האקספלורר הפתוחים או נתקעים (הסמן מופיע כמו שעון חול כל הזמן). ההודה אומרת שרכיב ה פלאש 10A.OCX אחראי למצב. מה אפשר לעשות בנדון?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני מחפש מנהל הורדות טוב ומהיר שיאיץ לי את ההורדות ויהיה יותר מהיר מהאקספלורר. אני מכיר הרבה מנהלי הורדות אבל לא יודע איזה הכי טוב. (IDM, אורביט, flashget וכו')
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה חינמית שיודעת לשלוח ולקבל פקסים תחת XP . כן, אני יודע שיש תוכנה מובנית בXP אבל אני מחפש תוכנה אחרת יותר נוחה להפעלה. מצפה לתשובותיכם.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-