עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Snufkin,

כל פעם שאני מפעיל את האקספלורר, הוא מגיע לי לאיזה עמוד לא מוכר. ניסיתי דרך : TOOLS ---> Internet Options לשנות את עמוד הבית אבל כל פעם הוא הוף ל- "about:blank" למישהו יש מושג למה זה קורה? :s05: איך פותרים את זה?

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  2. Started by amirn,

היי, צרבתי סרט ב-VCD בעזרת NERO. את הסרט רואים מצוין על הטלוויזיה ע"י ה-DVD הרגיל אבל אני לא מצליח לראות את הסרט על המחשב! לא ע"י CD ולא ע"י DVD במחשב ניסיתי את POWER DVD 4, MEDIA PLAYER ולא עבד הוא צועק על פורמט לא מוכר [צרבתי ע"י גרסה חדשה של NERO EXPRESS] רעיונות? תודה!

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by crik,

בוקר טוב, אני מחפש תוכנה שנותנת לי הגנה לתקיות שבמחשב בישביל להיכנס אליה צריך סיסמה.. כמו כן, שגם ברשת תעבוד זאת אומרת שאם לדוגמה יש לי עוד מחשב ברשת שלא יוכל להיכנס תודה, משה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  4. כאשר ניסיתי לבצע שיחה קולית במסנג'ר, לא הצלחתי לבצע זאת כמו שאני עושה בסקייפ. שמעתי את מי שניסיתי לדבר איתו ברמקולים, במקום דרך האוזניות כפי שמוגדר, ובנוסף, לא היה ניתן לדבר בו זמנית כמו בטלפון, כפי שקורה בסקייפ. הופיע לחצן PLAY שהייתי צריך ללחוץ על מנת לדבר, אך הוא היה על PAUSE לזמן קצר מדי. האם ניתן לדבר ב-Windows Live Messenger באותה צורה בדיוק כמו בסקייפ? עדכון: אין צורך להגיב, גיליתי את הבעייה בעצמי, אתם יכולים למחוק את הת'רד הזה.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by Intelee1,

שלום!!! השבוע הורדתי סרט שהסופית שלו שונה לגמרי ממה שמוכר לי AVI OR MPEG. עם מה אוכלים את הרובץ הזה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  6. פרצו לי תאיסי בקשה תעזרו לייי

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  7. התוכנות Alcohol.120% ו Daemon Tools עושות את אותן דברים או שאחת מהן לוקחת?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by FPSbanana,

מישהו מכיר תוכנה שיש בבתי ספר שמאפשרת שליטה במחשבים ברשת??

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  9. Started by JHONLEV,

ברצוני לבנות מוד לאימיול. אני רוצה רש לשנות כמה דברים כגון תמונה , לחצנים ודברים כאלה... אז איך אני יוצר מוד ?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by coran,

שלום!!! איזה תוכנה אתם ממליצים כדי לנגן סרטי mkv ניסתי את ה- bsplayer אבל היא עושה בעיות בויסטה וגם איזה חבילת מקודדים כדאי שתהיי??? אני מת כבר לראות hd אבל זה כזה מסובך תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by daniel1593,

טוב אז אני ניכנס למשחק אחד הוא אומר שחסר לי msvcr71.DLL אני שמתי את ה DLL ב C/WINDOS/SYSTEM32 ואז דרך ה CMD כתבתיregsvr32 msvcr71.dll ואז במקום שיגידו נקלט ב הצלחה יש כזה דבר the module "msvcr71.dll was loaded but the entry-point DllRegisterServer was not found make sure that msvcr71.dll is a valid dll or OCX file and then try again ואז יש עדיין את הבעיה זאת

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  12. השאלה נמצאת בכותרת. הסיבה שאני לא רוצה מ-Fraps היא שהקובץ יוצא ענק, אז איזה תוכנה יש כדי שהסרט יצא קטן יותר?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by cheneilat,

לא ידעתי ממש איפה לפרסם, כאן נראה לי המקום הכי מתאים קניתי מדפסת משולבת של Xerox PE220 ושאני מתקין את הדרייבר הוא אומר לי ששרת RPC לא זמין מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  14. אפשר עם המקודדים של KLITE לראות HIGH DEFNITION?

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  15. Started by gab1234,

אני מדי פעם קורא כאן על אנשים שהביטורנט מוריד להם על 100 ויותר... ואני פשוט לא מבין את זה !!! יש לי אינטרנט 1.5 מגה...הפיירוול של ווינדוז לא מופעל...רק נורטון אנטי ווירוס... ובכול זאת הוא מוריד לי על מהירות ממוצעת של 5-10 .... רק פעם אחת הייתי מבסוט כי הוא הגיע ל - 40 אז מה יכול להיות לא בסדר ? אני משתמש בביטורנט ABC וניסיתי כבר כול מיני " מדריכים " לשיפור המהירות וזה נשאר אותו דבר ...!!! אנא תעזרו לי כי זה ממש מייאש אותי....

• 49 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by מוקיון1,

מה הם התהליכים האלו IQS.EXE-1 2-PNKBSTRA.EXE

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. בוקר טוב וחג שמח לכולם! הבעיה היא שישנם כמה אתרים קבועים שאני גולש בהם, ובד"כ הכל עובד ללא בעיה רק שהיום משום מה צצו כמה תקלות משונות... אתר אחד לא נפתח בכלל, ואתר שני רושם את זה: Bad Request, Your browser sent a request that this server could not understand... כמובן שאני מבין את המשפט. וזה רק שני האתרים לא עובדים, כל שאר האתרים נפתחים רגיל. עכשיו לפי מה שידוע לי שאם הבעיה היתה באקספלורר אז לא היו נפתחים אתרים בכלל. האם התיאוריה שלי נכונה או שאני טועה...?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  18. זהו,נגמר,פיניטו...אני משתמש במוד של Morph כבר כמה שנים,וב webcache כמה חודשים טובים,היו לי הורדות חבל"ז,מהירויות פגז...עכשיו "תודות" ללייון נטוורק,זהו,אין יותר webcache,ספקיות האינטרנט חסמו את הגישה. זה מה שקורה שמתשמשים במוד עלוב,חרא (סליחה על הקללה אבל אני דיי מעוצבן)...Netvision חסמו 100% ועכשיו אני מתחיל לשמוע שגם יוזרים על ספקיות אחרות קיבלו חסימה. כל מי שהתשתמש שמוד של לייון לא יודע בטח על מה המאומה,כל מי שהשתמש באופציה של webcache(שאם המשתמשים הצוציקים שמה היו יודעים כבר קיים איזה חצי שנה במודים שונים) יודע איך נדפקנו. נחזור להוריד במהירויות הרגילות שלנו,אם מישהו כן מצליח להוריד מה webcache שיגיד.

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  19. אז ככה, היום בבוקר ההודעה קפצה והמשיכה לקפוץ כ 10 פעמים ברצף עד שנעלמה ל 5 דקות ושוב חוזר חלילה. איך אני נפטרת ממנה או יותר טוב פותרת את הבעיה? הרי ההודעה: אני פשוט לוחת CANCEL איזה 10 פעמים עד שהיא לא חוזרת אבל 5 דקות אחרי היא שוב פעם קופצת.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by lielmar1,

אני צריך וינדוס xp 64 bit משהו יכול להביא חי לינק של הוינדוס הזה הפרוץ עם סריאלים עם הכול ואם תוכלו להגיד לי מה היתרונות והחסרונות שלו ואם שווה להתקין אותו במקום ה 32 bit תודה רבה !!!

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  21. מה "הסוד" של edonkey2000 מה אני צריך לעשות כדי להוריד יותר מהר? אם אתם יכולים לתת לי עצות אז תנו לי בבקשה

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by nimrodh,

שלום פורום תוכנה יש לי בעיה מטורפת במחשב שקשורה לתוכנה, כל קןבץ וידיאו בפורמט AVI שאני מנסה להציג אותו (ניסיתי עם 5 תוכנות שונות), או לקודד אותו לפורמט אחר (ניסיתי עם מלא מקודדים ותוכנות עריכה שגם מקודדות), ברגע שאני מנסה להפעיל אותו או לעלות אותו על איזה תוכנה התוכנה "נאלצת להסגר" ואני שולח "דוח שגיאות" למיקרוסופט. מה הבעיה FFS

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  23. שלום, לא מזמן עברתי לגרסאת ה64ביט של וינדוס 7, ומצלמת האינטרנט (הישנה מאוד) שלי לא פועלת בהתקנה הרגילה, כביכול בגלל אי-תאימות הדרייברים כנראה.. האם יש דרך לגרום למצלמה לפעול על המע' שלי בכל זאת? מדובר בGenius VideoCamNB

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום חבר'ה! ברצוני לשאול אתכם האם אתם מכירים תוכנות כלשהן רצוי שכמה שיותר פשוטות ונוחות לעריכת פרטים לקבצי MP3 כמו התוכנה שבאה עם הנגן CREATIVE למשל,שבה אפשר לבחור ישר כמה קבצים,לקבוע להם סגנון ביחד,או כל דבר אחר כגון שם של אלבום,שנה,אמן וכו'...(רק שהתוכנה הזאת עורכת את הקבצים רק לנגן,במחשב הם נשארים אותו הדבר...) בקיצור אני מניח שהבנתם למה הכוונה,אפשר לעשות זאת גם בווינדוס או בווינאמפ רק בנפרד כל קובץ וזה מאוד מעצבן,אני בטוח שיש תוכנה כלשהי שאפשר לנהל איתה את נתוני ה-MP3.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  25. Started by Omer DA,

אני עובד הרבה על תמונות ברזולוציה של 100X70 ס"מ(11811X8268),לאחרונה שידרגתי את המחשב כדי שפוטושופ תוכל להתמודד עם הרזולוציות הללו,הקצתי לתוכנה מקום איכסון בכונן פיזי נפרד,כמו כן 5 גי'גה ראם מותך ה7 שיש לי במחשב,כשאני עובד על קובץ חדש התוכנה צורכת בקושי 500 מגה ועדיין זוחלת...אני לא יודע כבר מה לעשות

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.