עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לפי הכתבה כאן http://www.pc.co.il/?p=51868 השרות הזה של ג'ימייל קיים רק בכרום ואני מחפש תוכנה שתעשה התראות למי משתמש בIE תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Alon Sharf,

שלום רב הורדתי את VLC ואת ספריות ה-JAR, vlcj. אך לא מצליח להפעיל כמו שמראים בסרטונים. ברגע שאני מתחיל את הפקודה: NativeLibrary.addSearchPath(RuntimeUtil.getLibVlcLibraryName(), "C:/Program Files (x86)/VideoLAN/VLC"); vtpkhe,hv נעצרת ומקבל שגיאה. אשמח לעזרה. תודה רבה Exception in thread "AWT-EventQueue-0" java.lang.NoClassDefFoundError: uk/co/caprica/vlcj/binding/RuntimeUtil at www.alon.co.il.main$1.run(main.java:48) at java.desktop/java.awt.event.InvocationEvent.dispatch(InvocationEvent.java:316) at java.desktop/java.awt.EventQueue.dispatchEventImpl(EventQueue.java:770) at java.desktop/java.awt.EventQueue$4.run…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מקווה שזה המקום הנכון לשאול. רכשתי מחשב נייד חדש של פוג'יטסו בלי מערכת הפעלה עליו. כשניסיתי להתקין ווינדוס 7, באמצע ההתקנה המחשב קפא, כיביתי והדלקתי אותו, ומאז כשאני מדליק אותו הוא כאילו מתחיל להריץ ווינדוס אבל מגיע להודעה "windows boot manager windows failed to start. בסוף הדף כתוב windows failed to load because the kernel is missing or corrupt. ואני מקבל הסבר שעלי להכניס את דיסק ההפעלה ולהדליק את המחשב מחדש, אבל אז קורה אותו דבר כמובן ששיניתי בביוס להפעלה מהדיסק והמחשב באמת מתחיל מהדיסק. מישהו נתקל או יודע?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by יוסף יצחק רוטנברג,

אני מחפש דרך להפעיל קונסול ג'אווה סקריפט במובייל בלי להשתמש במחשב

5. אני יודע שזה לא הכי מתאים לפורום הזה, אבל ראיתי שפורום off topic קצת דליל... כבר מספר ימים אני מנסה לפרסם מודעה בtrade zone, וכל פעם מקבל את השגיאה הבאה: פניתי באימייל לאתר- אין מענה. אני ממלא את כל השדות כראוי, כולל ה"אני לא רובוט". מחיפוש בפורומים, ראיתי שמישהו כבר נתקל בזה בעבר, ואף אחד לא ענה לו. למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by B-man,

אני צריך תוכנה שמוסיפה כתוביות לסרט

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by shay964,

יש לי במקום העבודה את תוכנת outlook 2003 ואני מעוניין שיהיה לי "תמונת מראה" לכתובת דוא"ל אחר, ז"א ברגע שאני יקבל מייל לכתובת בעבודה אני יוכל לקבל אותה למייל אחר (שאני יכול לפתוח בבית). ד"א אני יודע שזה אפשרי כי יש חבר לעבודה שעשו לו את זה אך הוא אינו יודע איך עשו. אודה למי שיכול לעזור!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Talool,

שלום לכל חברי הפורום וחג שמח בכל פעם שאני לוחץ דאבל קליק על אחד מהדיסקים הקשיחים "במחשב שלי" הוא לא נותן לי להיכנס ורושם לי שגיאה יש תמונה למטהה תודה רבה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. asusprobe 1 לא עובד בויסטה asusprobe 2 לא תומך בלוח שלי. אופיר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Op72,

שלום חברים! מזה מספר ימים שאני מנסה להוריד אזוראוס(לא סרטים, אלא את אזוראוס עצמו). משום מה, זה מתחיל לרדת ואז נתקע/מושהה לזמן בלתי מוגבל. יש לי פיסי ויסטה חדש שמוריד הכל בסדר גמןר. רעיונות? תודה רבה, עודד

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by hagay21,

אתר שאפשר לאכסן עליו תמונות שאפשר לגזור מהן כתובת בשביל למקם באתרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מישהו מכיר דרך להגביר מהירות ב EMULE?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אוקיי השאלה כבר בכותרת. שמעתי שיש תוכנה לפירוק סרטי DVD אבל מה אם איימג'ים של ISO MDF וכו'??? שמכילים נטו DATA. (אין כוח לשלם פי 4 על דיסק DVD וגם לקנות צורב חדש).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום התקנתי לאחרונה kaspersky internet security 2009. התוכנה כוללת מעקב אחרי מידע שעובר ברשת וניתן לראות כמה מידע כל תוכנה במחשב מורידה/שולחת. הקובץ javaw.exe מופיע מספר פעמים במקביל ושולח/מוריד הרבה מידע יחסית. למשל רשום לי שאתמול הוא הוריד 30 מגה והעלה 70 מגה. עניין ההעלאה בכלל לא נשמע הגיוני. אני מקבל מספרים דומים כל יום. האם מדובר ברוגלה כלשהי? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי חברה, ראיתי בכמה מקומות את האפקט הזה וזה נראה לי ממש מגניב לעשות את זה לכמה תמונות, חיפשתי מדריכים בגוגל ו youtube אבל לא מצאתי משהו מוצלח כל כך, הכי קרוב שהגעתי אליו זה המדריך הזה http://www.pixeldigest.com/cartooneffect.html שזה האפקט שאני מחפש, אך לצערי משום מה לא הצלחתי לעשות אותו לפי המדריך... כנראה באחד השלבים לא עשיתי משהו טוב. למישהו יש תוכנה קטנה אולי שעושה את האפקט הזה אוטומטי כבר? או הסבר יותר מפורט כיצד להגיע אליו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי קובץ טקסט ואני רוצה שבתחילת כל שורה יהיה מספר שונה, זהו. איך אני עושה את זה? (כמובן שאני מדבר על דרף אוטומטית, יש לי איזה 200 שורות למספר...) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני זוכר שפעם היתה לחבר שלי תוכנה שמותחת את הסרט על כל המסך (במידה וזה סרט בפורמט WIDE SCREEN) השאלה איזה גירסא אני צריך ואיך מגיעים לאופציה הזאת, וחשוב מאוד.. עם איזה תוספת אני יכול להריץ כתוביות לתוכנה הזאת תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by טוסטר,

התחילה לי אתמול בעיה הזויה במקצת.. האתר של GMAIL פשוט הפסיק לעלות לי דרך פיירפוקס. דרך IE הוא עולה בלי בעיה ובמחשבים אחרים ברשת הביתית הוא עולה גם ב FF אז אני מניח שהבעיה אצלי. לא עשיתי שום דבר מיוחד אתמול ואין לי מושג למה הבעיה הזו צצה... ניסיתי להתקין מחדש את FF (על הקיים) וזה לא עזר. מישהו נתקל בזה? רעיונות? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Rafi921,

לאתר של התוכנה http://www.superspeed.com/desktop/ramdisk.php כתוב שאפשר לשים את ה page file בעזרת התוכנה שיהיה בחלקו על זיכרון ה ram מישהו ניסה ויכול להגיד שהתוכנה עובדת? האם זה נותן שיפו בביצועים? זה נראה כמו דרך טובה לנצל 4gb (אפילו יותר) של זיכרון על מערכת 32bit מע דעתכם? :s05:

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Gold shark,

שלום אני שי ואני רוצה לדעת עם יש תוכנה כמו ווירטואל פיסי שמדמה מערחות הפעלה אל מחשבי MAC ומחשבי PC ומה זאת אומרת אני שואל עם יש תוכנה שעובדת אל WINDOWS אשר מדמה מערכת הפעלה MAC עם מישהו יכול לעזור לי ??? תודה G0LD shark

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

אהלן! יש לי אינטרנט 1.5 פיירוול של BLACK ICE פיירוול של נורטון אינטרנט סיקיוריטי ומודם של סמסונג....... עכשיו היה לי אמיול 3.2 של ליונטוורק וזה הוריד לי בממצוע של הכל 25 קילו לשניה.......... עכשיו קראתי מה שST!NG אמר אז החלפתי לגירסא של LSD שיניתי את ההגדרות כמו שהוא אמר רק באפלוד נתתי 24 ולא מוגבל.... עכשיו זה לא מוריד............. זה מתחבר לי לסרברים הכי דפוקים של 400 פינג........... וכתוב לי LOW ID.......... מה לעשות? אהה ואני משתף 17 גיגה ובטמפ של האימיול יש 7.21 גיגה אני מעלה בסביבות 10........ עזרה!!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Inspector,

היי לרוב כשמתקינים תוכנה דרך ה-SETUP תוכנת ההתקנה קובעת היכן תותקן התוכנה אבל הם נותנים גם אפשרות לקבוע לבד את מיקום התוכנה הבעיה שלי שלפעמים החלון שנפתח לצורך קביעת המיקום ע"י הקשה על בראוז (לא יודע לכתוב זאת באנגלית) נפתח לי בצורה מעוותת ולא מושלמת כך שלא רואים את האפשרויות של הכוננים והתיקיות. רואים רק חלק מהחלון ואין אפשרות להגדיל את החלון הזה. אני חייב דחוף לדעת איפה ניתן לתקן מצב זה וכיצד. מי שמכיר את הבעיה ויודע על מה שאני מדבר ויודע כיצד לשכנע :AR15: את החלון הזה לגדול לגודל נורמלי שיקום תודה נ.ב. אני עובד עם חלונות 98

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by tepez,

יש לי בעיה עם תוכנה מסויימת שחלק מהטקסטים העבריים בה מוצגים כג'יבריש. זה קורה רק באותה תוכנה ובממחשב אחר היא עובדת טוב. זה מריח כמו גופן שחסר, איך אני יכול לדעת איזה גופן חסר? אולי זה יכול לנבוע מסיבה אחרת?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by idoaa,

שלום לכולם יש לי חשבון אימייל ב YAHOO, יש באפשרותי לכתוב מימין לשמאל וכן בעברית, אבל שזה מגיע לנמען, התצוגה שהוא רואה את ההודעה, היא משמאל לימין. האם יש דרך לפתור בעיה זאת?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום רב בימים האחרונים שמתי לב לבעיה מטרידה בפיירפוקס כל הסרטונים ביוטיוב נראים כאילו יש ברקע איזה מנורת פלואורסנט מהבהבת. ממש מעצבן קשה לצפות ככה בלי לקבל כאב ראש. מזכיר קצת את ההבהוב של המסכי CRT הישנים כשהיו פועלים בתדירות נמוכה. יש לציין שזה לא קורה בכרום/אקספלורר. ניסיתי לעדכן את הדפדפן לגירסא הכי חדשה וגם בגירסא 4 זה קורה. ניסיתי לחפש בגוגל אבל כל חיפוש עם המילה flash הפנה אותי לדברים שקשורים לתוכנה פלאש וכל חיפוש עם המילה blink הפנה אותי לסרטונים של מוזיקה או משהו כזה תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים