עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by oferplace,

קניתי מחשב חדש , לאחר התקנת WINDOWS 7 , עם כרטיס מסך ATI HD 5670 , עם הדרייברים שקיבלתי , קיימת בעייה טורדנית במיוחד לאחר זמן מה , סמן העכבר משתנה מגודלו הטבעי לגדול יותר , ללא כל התראה או סימן מסויים , ורק אם אני עושה ריסטרט \הפעלה מחדש , המצב חוזר לקדמותו עד שזה קורה מיד שוב. עשיתי קצת חיפוש בגוגל על הנושא , וראיתי שהבעייה קיימת בכרטיסי המסך הללו או בדרייברים שלהם אך לא מצאתי שום פיתרון למטרד המציק הזה.\ האם תוכלו לעזור לי בבקשה מכם , אני מודה לכל עונה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by ShOw-Time,

הורדתי את הוירטואל PC החדשה שמתאימה לוינדוס 7, כמובן שכשהורדתי אותה מהדף של מיקרוסופט סימנתי שהמערכת שאני עובד עליה היא וינדוס 7 64ביט.... וזה כדי שאני כמובן אריץ מכונות של 64. אני כרגע מנסה להריץ וינדוס סרבר 2008--64 על התוכנה וזה פשוט לא עובד, זה נתקע לי בדוס רושם שאני מריץ מערכת של 64 ביט ושהמעבד לא מתאים לזה.... אבל יש לי מעבד של 64 ביט והוא תומך וירטואליזציה! אז מה הבעיה פה,אולי התוכנה דפוקה? זהו כבר גרסה שניה של התוכנה שאני מוריד ה,קודמת הית ישנה של 2007SP1 אז העפתי אותה והורדתי את הגרסה הכי חדשה ואני נתקל עדיין באותה הבעיה, איפה אני מגדיר לתוכנה שיש לי מעבד של 64?? תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  3. אני מחפש תוכנה חיצונית או תוסף לפיירפוקס (עדיף) שעובר על דף מסוים ופשוט נותן רשימה של כל הלינקים המצויים בו, כך שניתן יהיה לשמור אותה כקובץ טקסט. האם מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  4. שלום! היום שמתי לב שפתאום ב-IE8 התמונות החלו להופיע לא חדות ואפשר להגיד רכות ומפוקסלות מעט (כמו Anti Aliasing או SMOOTHING), וזה ממש לא נעים לעיניים. עשיתי SCAN בכל מיני תוכנות כמו Spyware Terminator אבל לא נמצא שום דבר. חוץ מזה גם עשיתי ריסטרט (גם לא עזר) וגם מחקתי את ה-TEMP (לא עזר שמחקתי). הנה תמונה של איך שנראת אצלי כתיבת הודעה בפורום: מה לעשות? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ניסיתי לייצא מועדפים מתוכנת פיירפוקס ולייבא אותם לתוכנת אקספלורר- ושמות האתרים נכנסו לאקספלורר בעברית ג'יבריש. שמתי לב שקובץ שנוצר מפיירפוקס הוא במבנה HTML, ואקספלורר עובד עם מבנה HTM. איך אפשר לפתור הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by gogober,

Media Player Classic לא עובד ,לא מגיב כאשר אני מקליק על האייקון שלו. התקנתי K-LITE העסק לא עובד. מישהו יכול לעזור :s05:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום אנשים טובים , ברשותי WIN 7 64BIT, ודבר מוזר קורה לי בעת הפעלת המחשב לאחר RESTART או SHUT DOWN מלא, שכאשר המחשב עולה האייקון של החיבור אינטרנט למטה מצד ימין למטה מופיע עליו האייקון של התמרור עם הסימן קריאה הזה, מה שנקרא בעבר ה"קישוריות מוגבלת או חסרה", רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע את פתרונה, כיוון שזה די מרגיז כל הנושא . יש לומר שהמחשב שלי הוא מחשב חדש שמחובר בראוטר לעוד 2 מחשבים שבשניהם פועל האינטרנט מצויין בלי בעיה. ניסיתי גם UNINSTALL ומיד אחרי זה SCAN FOR HARDWARE CHANGE כשריסטרט אחרי זה אותה בעיה, וניסיתי UNINSTALL ריסטרט, לתת לו למצוא לבד דרייבר ואז שוב ריסטרט, ושוב לא פעל האינטרנט

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Posford,

ראשית רציתי לשאול. האם Java זו תמיכה שהיא לפי דפדפן או שזה לפי מערכת הפעלה? ואיזה מומלץ להתקין? שלא יהיה מסורבל ושלא ישאב יותר מידי משאבים.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by zohar678,

אני מחפש תוכנה שלוקחת קובץ של שיר ומורידה מימנו את המילים, כך שלמעשה נשארה לי רק המנגינה

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. הקבצים כוללים רשומת שחזור , רק ממש לא בא לי להתקין WINRAR רק כדי לעשות REPAIR - ביומיום אני משתמש ב-7ZIP מזה שנים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  11. Started by RotemS,

ברשותי מצלמת רשת ישנה יחסית creative webcam vista pd1100. המצלמה עבדה נהדר בווינדוס XP. אך כאשר קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו ווינדוס XP 64 ביט הדרייברים לא התאימו וגם כך כאשר אני עובד על מערכת ווינדוס 7. אני מחפש נואשות באינטרנט אחרי דרייבר שמתאים למצלמה ולווינדוס 7 אך ללא הצלחה בינתיים. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.. רותם.

• 18 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. כידוע גרסא 3.7 של פיירפוקס תביא איתה שינויים לממשק המוכר (והמיושן) גרסא 3.7a4pre גרסא 3.6 השינויים- סט אייקונים חדש כל הממשק נהפך לדק יותר ע"י הורדת הקווים המפרידים בין החלקים של הממשק האצת חומרה גרפית- פיירפוקס 3.7 יתמוך בהאצה ע"י הכרטיס מסך הדרישות- ווינדוס בגרסא 7 או ויסטה עם SP2 מעודכנת כיצד להפעיל? באדיבות האתר mozillazine.org

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  13. http://ie.microsoft.com/testdrive/ גירסה זו לא עובדת עם XP, עדיין גרסת פיתוח ולא מומלצת למשתמשים הביתיים. השינויים ב-IE9 הם בכיוון אך עדיין לא מיישרים קו עם חלק מהמתחרים. עפ"י מיקרוסופט הדפדפן העתידי מהיר אך במעט מהגירסה הנוכחית של פיירפוקס ואיטי מגרסאות הבטא של הכרום. ההשוואה המרתקת היא מול IE8 - IE9 מדווח כמהיר פי 9 מהדפדפן הנוכחי של מיקרו סופט (בדומה לגירסאות עדכניות של FF). כדי להפיק את המהירות הגבוהה IE9 משתמש ביכולות האצת החומרה של המחשב ובראשן של כרטיס המסך. מה שאומר, דרישות חומרה גבוהות וכרטיס מסך מתקדם. מבחני הביצוע ACID3 של גרסת המפתחים מעידים על מהירות גבוהה אך נמוכה מזו של הדפדפנים האחרים, ותאימות חלקית ביחס לדפדפנים של גוגל, אופרה, אפל ומוזילה. גיר…

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  14. האם יש תוכנה שיכולה להראות לי מה רמת הקרינה בסביבה או מיפוי של אזורי הקרינה החזקים?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  15. Started by zidanne,

אהלן חברה , לפני מספר ימים התקנתי win 7 ultimate x86 heb שמתי קראק הפכתי אותו לחוקי . כעבור כמה שעות כל כמה שעות הוא היה עושה לי ריסטרטים לבד אז ביטלתי את האופציה כשיש כשל מערכת שלא יעשה ריסטרט ומאז הוא התחיל "לתקןף" אותי במסכים כחולים כל כמה שעות (תמונה מצורפת) לפי מה שרשום במסך צריך לעשות מלא מלא דברים על מנת למנוע את זה ואין לי לא כוח ולא זמן לעשות את זה . שאלתי למומחים : האם למישהו יש קיצור דרך כלשהוא שאני יעשה על מנת למנוע זאת ? מה עלי לעשות ? תודה רבה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by carock,

יש לי את הווינדוס 7 ולחצתי בתיקיה על "כלול בספריה" ועכשיו יש לי ספריות בצד ימין ואני משתגע מזה. איך אני מוריד את זה וקרה לי גם משהו דומה בווינדס מדיה פלייר אם מישהו יכול לעזור לי תודה רבה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by srotem,

הורדתי מאתר מורשה קבצי דיסקים של מוזיקה.חלק מהם פועלים כשורה .בדיסקים אחדים הקטעים חוזרים על עצמם מנקודה מסויימת ללא סוף ולא מסתיימים ועוברים לקטע הבא.האם התקלה מוכרת למישהו ויש פתרון?תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  18. Started by Green,

שלום יש לי מחשב נייד ישן וחלש, פלאש מאוד מכביד עליו, ואני מחפש תוכנה שרק אם אני לוחץ על חלון הפלאש הוא יפעל. אני מקווה שאני מספיק ברור.... תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  19. Started by orit212,

ראיתי פה קישורים לדרייבר שלו אבל זה לא עובד לי למישו יש אתה התוכנה על דיסק לעזור לי .. ראיתי של mikkez[ מיכה ] משו יש יכולים לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by silky,

כל פעם שאני פותח מספר כתבות כטאבים חדשים אני מקבל את אותו הפופאפ. הבלוקר המובנה לא חוסם אותו. מצ"ב תמונה. איך מעלימים? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  21. שלום לכולם שמי יניב סנה (31) ואני ואשתי סטודנטים באו"פ לביולוגיה וביוטכנולוגיה. וגיימר כבד כבר יותר מ-25 שנה. מתבשל אצלי בראש איזה שנה משחק שובר קונספט שהוא בעיני ובעיני הרבה אנשים שיצא לי לדבר איתם באמת חידוש! מה עושים?...GOOGLE IT!!!...הורדתי מלא ספרים ומידע על פיתוח משחקים...ישבתי ולמדתי לעבוד על מקס...והמשכתי לפתח את הרעיון. התנסיתי בכמה פרוייקטים עם עוד אנשים אבל הם היו פרוייקטים קיימים שחוץ מללמוד מזה שזה חשוב...אבל אני רוצה לפתח את הקונספט שלי. אני לא רוצה שיגנבו לי את הרעיון אבל אני אחשוף כמה פרטים על המשחק. מדובר במשחק רשת מרובה משתמשים על בית חולים עתידני ובניין של אוניברסיטה לידו. יש לי כבר יותר מ-4400 מקרים רפואיים שיהיו חלק מהמשחק והמון סצנות כבר קיימות…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, יש לי נטבוק מבוסס 945/N270. חיברתי אותו לצג חיצוני ב"שולחן עבודה מורחב" ללא קושי. היום צצה פתאם בעיה: אני רואה את הרקע על הצג הנוסף אבל כשאני מזיז את העכבר (הוא יוצא כמובן משדה הראייה בצג של הנטבוק) הוא לא נראה בשום אופן בצג המחובר. כנ"ל לחלון שנגרר - הכל עובד כמו שצריך בצג של הנטבוק אבל לא מופיע דבר מלבד הרקע בצג הנוסף. ניסיתי להסיר את כל התוכניות שהתקנתי מאז, להתקין מחדש את מנהל ההתקן של כרטיס המסך ולעשות system restore (מה שלא עבד בגלל האנטי וירוס, אפילו אם הקפאתי את הפעולה שלו. לא מתחשק לי להסיר אותו עכשיו רק בשביל לבדוק אם זה יעזור). זה ממש מתסכל כי נורא רציתי לראות סרט עכשיו. מה עושים? :-\ תודה. עריכה: בסוף שיניתי כניסה בצג הנוסף והחזרתי לכניסה של המחשב …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי חברים ברצוני לדעת אילו מערכת הפעלה ותוכנת אופיס כדאי לקנות למשתמש הביתי מה הבדלים בין 64 ל32 bit במערכות ההפעלה? ומה ההבדלים בין OEM לRETAIL בתוכנות אופיס?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by TPack,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם בעייה הקשורה לכונן/צורב הDVD . כמו שאני רואה הכונן מזוהה באופן מלא ומדוייק ע"י מערכת ההפעלה (Win 7) מזהה ומפעיל דיסקים מסויימים וכו'. אך ישנה בעיה מסויימת שבעת נסיון לצרוב דיסקים בעזרת נרו, התוכנה אינה מזהה כונן כלשהו לצריבה ובעיה נוספת היא שגם בהכנסת מספר דיסקים שונים ומקוריים של משחקים כמו Assassin's Creed ,וישנים יותר, לאחר קליטת הדיסק אני מקבל הודעה "יש להכניס את הדיסק הנכון לכונן וללחוץ אישור " (בתרגום חופשי). זאת כאמור למרות שהדיסק מקורי בוודאות ונקנה בבאג מחשבים. (כידוע, בד"כ הודעה המתקבלת בעת נסיון להפעיל משחק מ P2P ללא קראק) כמו כן כשנכנסים למנהל ההתקנים לבדוק מה מצבו של הכונן, הוא מזוהה במדוייק אך ניתנת רק האפשרות הראשונה "Driver Detail…

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  25. לאחרונה כל מיני אתרי טריילרים,ובראשם GAMETRAILERS לא נותנים לי לראות סרטונים.בGAMETRAILERS מופיעה הודעת שגיאה שאומרת XML MALOFORMED,אתרים אחרים פשוט מראים ריבוע שחור במקום בו אמור להיות סרטון(לא רואים גם את החלק למטה עם PLAY וכו)התקנתי את הנגן פלאש כמה פעמים מחדש.ולא עזר,הבעיה תופסת הן באקספלורר והן בדפדפן של גוגל. למישהו יש מושג מה הבעיה או שיכול להציע כוונים לפתרון? בתומ"ר

• 0 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים