עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ShayGTi,

אהלן, ניסיתי להגדיר את הOUTLOOK על החשבון שלי בHOTMAIL אבל קיבלתי הודעה שזה לא נתמך. איזה חשבון חינמי כן נתמך ע"י OUTLOOK ואם אין כזה, על איזו תוכנה אתם ממליצים שעובדת עם HOTMAIL? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. לא הייתה לי כותרת טובה יותר... בקיצור...לפני יומיים אני גולש לי להנאתי באינטרנט ופתאום בום מסך כחול הווינדוס לא עלה כמה שניסיתי...קיצר אבא לוקח את המחשב למעבדה (הוא טוען שאחד הטכנאים שם חבר שלו) הטכנאי עובד על המחשב עד היום בסוף הוא אמר שהיו מלא וירוסים והוא ניקה אותם, ושאנחנו צריכים אנטי וירוס נורמלי וחוקי למהדרין. בקיצור הוא לקח 180 שקל ועכשיו הכל עובד. עכשיו השאלות... האם וירוסים באמת יכולים לגרום למסך כחול? פשוט לא שמעתי על כאלה... יש לי NOD32 ... הוא מעודכן והכל...אין מה לדאוג בעיקרון נכון? אז איך נכנסו הוירוסים? עכשיו עוד משהו...כשאני משחק פיפא 2007 נגד אנשים באינטרט אני סוגר את הפיירוול (Zone Alram) ואת האנטי וירוס. יכול להיות שבגלל זה נכנסו וירוסים? בזמן שאני מש…

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שמעתי שיש דרך להכין קובץ אימיג' של מערכת ההפעלה ולפרוס אותו אחכ במחשבים בעלי חומרה שונה הכוונה היא עם תוכנה acronis universal restore אשר אמורה לאפשר פריסה של קובץ TIB למחשבים בעלי חומרה שונה. כמו כן יש את symantec restore anywhere ניסיתי להכין אימיג' עם acronis true image home 2010 ואחכ לשחזר אותו למחשב עם חומרה שונה באמצעות acronis backup and restore 10 שאמור להכין את היוניברסל ריסטור זה לא הצליח והוינדוס לא עולה, נותן ישר מסך כחול. אשמח לדעת אם מישהו מכיר פה את הנושא גם אם באמצעות תוכנות אחרות, זה יכול להיות מאוד שימושי עבורי. תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. כל מי שיש לו בעיה בהתחברות במסנג'ר שיעשה ככה: תכנס לתיקיה C:\WINDOWS\system32\drivers\etc בתוך התיקיה יהיה קובץ ששמו HOSTS תפתח את הקובץ עם Notepad ותרשום בשורה הכי תחתונה את השורות האלה:t 65.54.239.80 messenger.hotmail.com 65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net זה אמור לעזור לך להתחבר...

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. או בקיצור , יש לי סרט בדיסק די וי די בלי כתוביות בעברית , ויש לי את הכתוביות בעברית , איך אני יכול לנגן אותם ביחד? תודה רבה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני מחפש תוסף לכרום שמספיק רק להצביע על מילה או לסמן זה יקפיץ חלון קטן עם תרגום - אם אפשר שהתרגום ישאר כפיתקית מעל המיל זה יכול להיות נחמד

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום אני מפעיל את המסנג'ר וישנה דרישה להוריד את העדכון לתוכנה אחרת המסנג'ר לא יתחבר. אני נותן לו להוריד, הוא מתחיל להתקין ואז לקראת סוף ההתקנה כתוב "מחזיר למצב קודם" ובסוף נכתב כי ההתקנה לא הסתיימה בהצלחה. הורדתי ישירות את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט, אותו חר*. מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה

8. Started by 888,

איזה פירול יותר טוב ? של מקאפי או של zone alarm? או אולי יש פירול יותר מהתוכנות שציינתי.? הפירול שמישהו פורץ לך נותן לך את הIP של מי שפורץ לך?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by guykeren3,

אני צריך תוכנה שתגרום למחשב לקרוס.. נשמע מצחיק אני יודע אבל מחר אני הולך לאייבורי ( כן אני יודע שזאת הייתה טעות לקנות משם ) ואני רוצה להראות להם שהמחשב עושה בעיות, הם טענו כשבאתי אליהם כבר שהם עשו בדיקת מאמץ ושזה בסדר אבל אצלי בבית הוא קורס ללא הפסקה, נתקה בFREEZE ועושה מסכים כחולים פה ושם.. לכן רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה לבדיקת מאמץ כוללת של המחשב.. תודה רבה וסליחה אם זה לא המקום לבקש את זה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by shtrodel,

בכותרת. למספרה גדולה ורצינית, צריך תוכנה לתסרוקות נשים\גברים. ומה צריך חוץ (ממחשב כמובן) איך בעצם זה עובד מצלמים תמונה או שזה ע"י מצלמת רשת ב-"LIVE"? אם מישהו מכיר.. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. רכשתי לפני כמה ימים את המפרט הבא: מעבד INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 לוח GIGABYTE GA-P55M-UD2 כרטיס מסך GAINWARD 9500GT 1024MB DDR2 זכרון G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - F3-10600CL9D-4GBNT שני כוננים HD103SJ ו - HD502HJ בהתקנה של XP x32 המחשב נתקע בשלב של "Installing devices" ולא מוכן להמשיך. על Win 7 Ultimate x64 המחשב פשוט קופא לפעמים וגם קורס עם מסך כחול. המחשב עבר בדיקת מאמץ עם linx בהצלחה.[br]פורסם בתאריך: 12.01.2010 בשעה 22:08:38 המצב דומה גם על XP x64.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Prometheus,

יש לי כרגע את התוכנה של ליונטוורק, המהירות שלי לא עוברת את ה 60 (יש לי חיבור של 1 וחצי מגה)... אתם מכירים תוכנה מעולה ומהירה? על כמה היא מורידה? אם אפשר אז לפרט על הממשק ואם הוא נוח או לא... דרך אגב, ניסיתי גם את אזוראוס, משום מה אני לא עובר את ה- 30... פתחתי את הפורטים שצריך לפתוח, ככה שלא זאת הבעיה... תודה.

13. יש בתוך התיקייה של המועדפים תיקייה שנקראת "סרגל המועדפים". לאחר שאני מוחק אותה היא חוזרת. אני מוחק שוב והיא חוזרת שוב וחוזר חלילה. האם יש אפשרות למחוק את התיקייה הזו לצמיתות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Toxin II,

היי, לאחרונה התחלתי להתעסק עם המחשב הישן שלי, שלא נגעתי בו שנים. בכל אופן, פתאום נזכרתי שיש לי כתובת אימייל שאני מעוניין להכנס אליה, אלא ששכחתי את הסיסמא ו\או את הPW RECOVERY QUESTION. אני יודע שע"ג המחשב הישן הסיסמא ככל הנראה שמורה בCOOKIES ותהיתי לעצמי, האם מישהו יודע כיצד אני משחזר סיסמא דרך הקוקיז? האם יש תוכנה לדבר? האם יש מקום בו הם נשמרים? אודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by odi,

האם זה רק אצלי או שעוד מישהו נתקל בבעיות עם כרום. הוא זולל משאבים ואם tני פותח כמה טאבים הוא פשוט נתקע, הטמפרטורה עולה מאוד וה cpu נתקע על 100 אחוז. אם לא סוגרים דרך מנהל היישומים כל המערכת נתקעת. לא קורה לי עם האקספלורר. המחשב שלי אמנם לא מחשב על של נאסא אבל בכל זאת לא ככ חלש. מצד שני חבל לי לוותר כי הכרום פותח אתרים במהירות רבה. אשמח לשמוע האם נתקלתם בבעיות דומות והאם מצאתם פתרונות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. יש לי את הeHome Infrared Receiver, אם להיות מדויק הדגם TSGi-iR01 של HP שמצורף עם המחשבי Media Center שלהם, אבל זה לא משנה כי זה בעצם סט של הIR Blaster, מקלט IR ושלט של MS שתואם לכל מחשב עם Vista/7/XP עם Windows Media Center. עכשיו זה עובד מעולה עם השלט שמצורף לסט, אבל אני רוצה לשלוט על המחשב עם המתאם הזה עם כל שלט אחר. מצאתי את האתר הזה: http://byremote.com.au/hip/mce_remote_faq.htm שם יש דרייבר חלופי למתאם שאמור לתת לי גישה (עם Plugin מתאים לgirder או לHIP) למתאם עם כל שלט, הדרייבר הזה מותאם רק לXP, לפי האתר הפתרון לויסטה הוא כזה: דרייבר חלופי אחר, שאני נכנס לאתר של הדרייבר (http://forum.team-mediaportal.com/showthread.php?t=29024 שזה בעצם אשכול של המפתח של הדרייבר החלופ…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by yossikfir,

שלום פעם ראשונה שסרט HD מקרטע לי, זהו סרט בפורמט MKV למרות שיש לי כרטיס מסך מובנה intel 945 gma הכל עבד עד היום חלק יש למישהו רעיונות למה? עדכנתי קודקים klite ודרייברים של הכרטיס מסך מצאתי גם איזשהי תוכנה GMABooster שמאפשרת לקבוע את התדר של הכרטיס מסך, לא ממש עזרה . תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by magimag,

אהלן חברה, הייתי רוצה את עזרתכם בזיהוי והסרה של וירוס שיש לי במחשב. זה מתחיל לאחר שאני מאתחל WINDOWS ישר קופץ לי הודעה Services & Controller app szAppName: services.exe szAppVer:5.1.2600.0 szModName:services.exe szModVer:5.1.2600.0 offset:000065ee ובפירוט: Temp\WER2.tmp.dir00\services.exe.mdmp Temp\WER2.tmp.dir00\appcompat.txt לאחר שאני מריץ HIJACK THIS הוא נותן לי: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 10:20:11 AM, on 10/7/2006 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. אני מחפש המלצה לתוכנה מאוד ספציפית. שמגבילה תוכנות שפועלות ברקע למהירות שאחליט (הורדה\העלאה). ובנוסף רציתי לדעת אם ברשת אלחוטי, אפשר להגביל מחשב מסויים למהירות הורדה מסויימת? אני עד היום הכרתי רק את התוכנה NetLimiter רציתי לדעת אם ממליצים עליה? או שיש חזקות יותר בשוק? הכי חשוב תוכנה ככה קלה למערכת שתעבוד כמו שצריך בלי קריסות.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני מנסה ללחוץ Apply ומקבל את החלון הבא: https://imgur.com/a/JPQAN תודה על העזרה בנוסף גם הגרסה החינמית שלהם יורדת סתם ריקה - לא שוקלת כלום.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by genia,

/

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. היות וקניית אופיס אינה אפשרות + חוסר רצון להתעסק עם קראקים ואפשרויות אחרות, אני מחפש חלופה לאופיס בעלת התמיכה הטובה ביותר בשפה העברית ובכתיבה מימין לשמאל שמעתי על open office kingsoft free office מישהו יכול להמליץ על משהו? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by oded6188,

במקום העבודה שלי מדפיסים כרטיס באופן ידני (עם המכונה הזאת שמדפיסה שעה על הכרטיס) לפני 6 שעות נגמר החודש, ואני רוצה לחשב בדיוק כמה שעות עבדתי... להתחיל לחשב 10 כרטיסים של 10 עובדים שונים זה מורט עצבים יש תוכנה שאפשר להכניס לה את הנתונים והיא תעשה את החישוב? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by lharpaz,

היי, כשאני מפעיל את ה- Azureus (קליינט של הביטורנט), יש תהליך בשם javaw שטוחן לי את הצורה של המחשב והוא מתחיל לעבוד נורא לאט. (A64 3200 עם ג'יגה זיכרון, אז לא אמורה להיות בעיה כזו). אם אני לא טועה שלשום היתה לי איזו הודעה של הורדה והתקנה של משהו של Java, אז אני חושש שזה מש שגרם לבעיה אצלי. לעוד מישהו זה קרה? מישהו יודע מה הבעיה? איך בכלל חוזרים לגרסה קודמת של דברים כאלה? האם יש קליינטים טובים יותר לביטורנט? (כי דווקא הבנתי ש-Azureus הוא מאוד מומלץ ועד עכשיו לא היו בעיות) תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by naoriko,

שלום , יש לי הרדיסק חיצוני של 1000 GB ואני רוצה להמיר מFAT לNTFS מבלי לפגוע בקבצים שיש בפנים! תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים