עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by berner,

חבריה שלום נתקלתי בדפדפן חדש שיש לו יכולות כמו FAIREFOX אשמח לקבל חווד דעת מהחברים על היכולות של הדפדפן כניסה באתר הדפדפן WWW.MAXTHON.COM בברכה :s05:

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום, אופיס 2007 בעל SP2 - מערכת הפעה חלונות 7 32 כאשר מנסים לשלוח מתוך WORD קובץ (תחת קובץ - שלח) מתקבלת הודעת שגיאה word couldn't send mail because of MAPI failure : "attachment open failure " כאשר משנים את שם הקובץ לאנגלית אין שום בעיה לשלוח אותו אין שום בעיה לשלוח את הקובץ בדרכים אחרות (שלח לנמען דואל מ-EXPLORER או כאשר מצרפים אותו כמסמך מצורף בצורה ידנית) תודה, גבריאל

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by 888,

איזה פירול יותר טוב ? של מקאפי או של zone alarm? או אולי יש פירול יותר מהתוכנות שציינתי.? הפירול שמישהו פורץ לך נותן לך את הIP של מי שפורץ לך?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אממ אני עכשיו עם הMV2PLAYER אני די מרוצה ממנו אבל חשבתי יש משהו עדיף,יותר טוב. שמעתי הרבה על BSPLAYER אבל היה לי ניסיון קטן איתו וממש לא אהבתי אותו, לא יודע משהו בו לא נראה לי..

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. רכשתי לפני כמה ימים את המפרט הבא: מעבד INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 לוח GIGABYTE GA-P55M-UD2 כרטיס מסך GAINWARD 9500GT 1024MB DDR2 זכרון G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - F3-10600CL9D-4GBNT שני כוננים HD103SJ ו - HD502HJ בהתקנה של XP x32 המחשב נתקע בשלב של "Installing devices" ולא מוכן להמשיך. על Win 7 Ultimate x64 המחשב פשוט קופא לפעמים וגם קורס עם מסך כחול. המחשב עבר בדיקת מאמץ עם linx בהצלחה.[br]פורסם בתאריך: 12.01.2010 בשעה 22:08:38 המצב דומה גם על XP x64.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Milford Cubicle,

ותודה לאסף ממנטור על העזרה... א. ICQ -> Preferences -> Miscellaneous ב. לסמן Multi langauge support ג. להיכנס ללוח בקרה... ד. המשך בקובץ

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by overload,

מצאתי מברשות לפוטושופ CS. וזה דבר ממש מגניב אלה 2 עבודות ראשונות שלי איתם. שנייהם בגודל של דסקטופ 1152X אז מי שמעוניין שיתכבד. זאת אותה אחת בגרסה אחרת

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by odi,

האם זה רק אצלי או שעוד מישהו נתקל בבעיות עם כרום. הוא זולל משאבים ואם tני פותח כמה טאבים הוא פשוט נתקע, הטמפרטורה עולה מאוד וה cpu נתקע על 100 אחוז. אם לא סוגרים דרך מנהל היישומים כל המערכת נתקעת. לא קורה לי עם האקספלורר. המחשב שלי אמנם לא מחשב על של נאסא אבל בכל זאת לא ככ חלש. מצד שני חבל לי לוותר כי הכרום פותח אתרים במהירות רבה. אשמח לשמוע האם נתקלתם בבעיות דומות והאם מצאתם פתרונות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. כל מי שיש לו בעיה בהתחברות במסנג'ר שיעשה ככה: תכנס לתיקיה C:\WINDOWS\system32\drivers\etc בתוך התיקיה יהיה קובץ ששמו HOSTS תפתח את הקובץ עם Notepad ותרשום בשורה הכי תחתונה את השורות האלה:t 65.54.239.80 messenger.hotmail.com 65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net זה אמור לעזור לך להתחבר...

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. מישהו מכיר כזאת תוכנה ?? אם אפשר אז תוסיפו לינק להורדה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. היי חברה אז ככה! השתמשתי ממש מזמן באימייל שלי ואני ששכחתי את הסיסמא (אל תגידו ליצור חשבון חדש) החשבון שלי הוא בHOTMAIL.COM אך אף פעם לא בדקתי את הדואר דרך האתר אלא דרך הOUTLOOK EXPRESS ושמה הוא התחבר אוטומטי בלי לבקש ממני סיסמא! ניסיתי גם להשתמש בשרות "PASSWORD REMINDER" אך לצערי אני גם לא זוכר את השאלה\תשובה סודיות..! אך אני בטוח שהסיסמא אמורה להיות מקודדת באיזדהשהו קובץ בWIN. אני ממש חייב את זה כי אני אמרו לקבל מייל דחוף בימים אילה אז.. כל ניסיון לעזור יתקבל בברכה. תודה. ערכיה: {שכחתי לציין שעכשיו כאשר אני הולך לOUTLOOK הוא כבר לא מתחבר אוטומטית ..(כנראה לפניי זה לצתי על משהו לא נכון} {דרך אגב הודעה זו נכתה על ידי אך היא בעצם מבקשת חבר שלי שאצלו שוררת הבעיה}

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. Started by veredaniel,

שלום אני מחפשת תוכנה שניתן להגדיר בעזרתה סיסמה לכניסה לתיקיות ספציפיות כמו בסרטים האם קיים? מה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום חברים...יש לי עבודה להגיש ורציתי לדעת בבקשה איך אני יכול להקטין או להגדיל אובייקט מסויים שסימנתי אותו עם Marqee... תודה רבה מראש!!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by ShayGTi,

אהלן, ניסיתי להגדיר את הOUTLOOK על החשבון שלי בHOTMAIL אבל קיבלתי הודעה שזה לא נתמך. איזה חשבון חינמי כן נתמך ע"י OUTLOOK ואם אין כזה, על איזו תוכנה אתם ממליצים שעובדת עם HOTMAIL? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by guykeren3,

אני צריך תוכנה שתגרום למחשב לקרוס.. נשמע מצחיק אני יודע אבל מחר אני הולך לאייבורי ( כן אני יודע שזאת הייתה טעות לקנות משם ) ואני רוצה להראות להם שהמחשב עושה בעיות, הם טענו כשבאתי אליהם כבר שהם עשו בדיקת מאמץ ושזה בסדר אבל אצלי בבית הוא קורס ללא הפסקה, נתקה בFREEZE ועושה מסכים כחולים פה ושם.. לכן רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה לבדיקת מאמץ כוללת של המחשב.. תודה רבה וסליחה אם זה לא המקום לבקש את זה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by RAZIEL98,

שלום הורדתי את הנגן vlc התקנתי והוא עובד רק יש בעיה חת שהוא לא מראה תמונה אלא רק משמיע סאונד סוג הקובץ הוא mp4 יכול להיות שהייתי צריך להגדיר את הנגן שינגן קבצי mp4 מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. הכנתי תוכנה טובה לחישוב נגדים (ממשק יפה) קוראים לה "תוכנה לחישוב נגדים" ולא מחשבון היתנגדויות אני אשפר אותה בעתיד

18. Started by extra-g,

----אני לא יודע אם ההודעה הזאת מתאימה לפורום הזה או לפורום ווינדווס בכל מקרה אם היא לא במקום אני אשמח אם המנהלים יזיזו אותה----- המחשב של אחי בזמן האחרון לא זז. אני כל הזמן - באופן קבוע - רואה את תהליך SVChost תופס 99 אחוז מהמעבד. כשאני מנסה לסגור אותו הוא מבצע איתחול מאולץ של המחשב. מה עושים? תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. מחפש תכנת שיתוף קבצים מומלצת להורדת שירים. אשמח לקבל המלצות עם קישור וגם בלי.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by דודי הסטלן,

יש לי בעייה כשלפעמים שאני פותח את המסנג'ר ובא לשלוח הודעה, אז קופץ לי מן חלון קטן כזה, ורשום שיש בעיית SCRIPT ובחלון מופיע לי קישור ויש בחירה בין YES ו-NO אבל לא משנה מה אני אלחץ החלון ייעלם ולא יקרה כלום, וכל כמה שעות זה קורה וממש מעצבן, הקישור הוא : http://rad.msn.com/ADSAdClient31.dll?GetAd?PG=IMSHIS?SC=HF?PUID=0003bffd8317f92d אני לא יודע מה זה הפרסומת הזאת, וגם ככה יש לי פאטצ' שמעיף את הפרסומות, יש למישהו פיתרון איך לגרום להודעה הזאת עם הקישור הזה להפסיק להופיע?!? תודה מראש דודי . ***עריכה - הוספתי תמונה של הארור. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by יעל_ח,

אני מחפשת תוכנה שאפשר באמצעותה לחתוך קטעי וידאו. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. משום מה הבדיקת איות אוטומטית באנגלית לא עובדת אצלי בפיירפוקס, לא פה כשאני כותב ולא כשאני שולח מיילים דרך GMAIL. האופציה מופעלת בהגדרות כפי שמצויין פה אבל עדיין הבדיקת איות אל נכנסנת לפעולה: http://support.mozilla.com/en-US/kb/Using%20the%20spell%20checker יש למישהו מושג מה קורה? הנה דוגמא למשפט ש"חירבשתי" בכוונה - הדפדפן לא סימן אפילו מילה אחת: wy oh wy is mi firefoox spelchhheic dosnte worc?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by naoriko,

אני חייב תוכנה פשוטה שאפשר לשנות איתה כל שנייה איי פי... תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום לכולם אני בהתחלה רוצה להציג את עצמי שמי שרון או שאקו כמו שרשום בכינוי וכמו כן רציתי להוסיף שאני שמח להצטרף ל"קהילה" פה.. (זה לא אומר שיצאתי מהארון נכון? סתם צוחק..) טוב עכשיו ששברתי את הקרח נגיע לעקרון ההודעה, כאמור המסן לייב עושה לי בעיות כבר זמן די ממושך שעבר כבר התקנות מחודשות פורמט של מחשב אני כבר לא יודע מה לעשות אני על סף ייאוש, הבעיה היא שכל פעם שאני מתחבר למסן שאני מנסה להתכתב עם מישהו כעבור 5-10 שניות הוא מתנתק ומנסה להתחבר מחדש, וגם כל פעם רשימת המחוברים לא מדעדכנת כלומר מתוך הרשימה של החברים כל פעם אותם חברים מכוונים ואילו אנשים חדשים שצרפתי אף פעם לא מחוברים, נסיתי לבדוק את היוזר שלי במחשב אחר ואכן הצלחתי במחשב של אחותי הכל טוב ויפה אבל אז למה אצלי תקול…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אני מחפש תוכנה שתיהיה כמו בקר (כמו החלום של הווליום שיש מן גרף שמעלים למעלה ולמטה) שישלוט על בהירות המסך, הכי למעלה - הסטנדרטי, וכמה שיורדים למטה ככה יותר כהה. שהתוכנה תיהיה נגישה , נוחה ופשוטה אני מתאר לעצמי שאולי זאת אחת הבקשות המוזרות יותר אבל אני רוצה להפעיל מוזיקה כשאני הולך לישון בלילה , ואני לא יכול להרדם עם האור שהמסך עושה. ואם אני ירצה לכבות את המוזיקה אני אצטרך לקום מהמיטה אז מה עשינו בזה. אם המסך היה כהה מאוד, יכלתי עם העכבר האלחוטי לעשות אותו בהיר יותר לרגע אחד, לעשות את הפעולות שאני רוצה, ולהחזיר אותו למצב שאני רוצה שלא יפריע לי. תעזרו לי בבקשה למצוא תוכנה כזאת, הרעיון לא מסובך בכלל.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים