תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הורדתי כתוביות לכל מיני סרטים, (אני רואה על המחשב) וכשאני שם את הכתוביות בסרט זה בדיליי המילים באות קודם מהתנועת שפתיים והתמונה של מי שמדבר... מה עושים? ויש אפשרות לשים תרגום שיהיה כל הזמן בסרט?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי עם Itunes בגלל האייפוד שלי, אבל לפני איזה חודשיים וחצי עברתי ל-WMP, שגם מנהלת לי את הווידאו. בכל מקרה, אני לא ממש מרוצה משתיהן אז אני מחפש תוכנה חדשה. חשובה לי האפשרות שהיא תנהל גם את קבצי הווידאו שלי, ולא רק את המוזיקה. זהו בערך... תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ידידה ביקשה ממני להתקין לה אנטי-וירוס והאמת שאצלי כבר הרבה זמן לא מותקן אחד בעבר השתמשתי בקספרסקי והיה נוח אבל לא יודע היא דיי מתקשה עם מחשבים כך שלמרות ששניהם מעולים תמליצו איזה מהם יותר נוח עם ממשק ותפעול טובים ופשוטים וסתם ככה שאלה, אם להתעלם מהנוחות, תכלס עבודה ויעילות - מה עדיף ? תודה מראש, לירן.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש אפשרות סינון תכנים בגלישה באקספלורר או ב-WIN 7?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במדריך להגדרת המאפיינים ב-uTorrent. אין לי בעיה עם פורטים. הגדרתי פורט, ופתחתי אותו בפיירוול ובראוטר, וב-uTorrent יש וי עם עיגול ירוק, ככה שהפורטים בסדר. מה שאני רוצה לדעת, זה איפה בדיוק בהגדרות, בכל מסך, רצוי לשים וי ואיפה לא. מה שהכי חשוב לי זה לדעת מה בדיוק להגדיר במסכים Preferences\BitTorrent ו-Preferences\Advanced, על-מנת שמהירות ההורדה שלי תהיה מיטבית (אני מוריד כ-10 טורנטים במקביל, בד"כ). דרך אגב, אני מריץ את uTorrent במקביל ל-eMule.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, העברתי את כל הקלסרים למחשב ועכשיו אני משתמש בתוכנת OneNote שמספקת את כל הצרכים. לאחרונה אני רואה שיש לי בעייה מציקה מאד, בכיתובים קופצים ומשהו פשוט לא מסתדר שם.. יצאי סרטון קצר, אשמח אם תראו https://www.facebook.com/video.php?v=10205559343528116&set=vb.1388284004&type=2&theater אשמח לפתרון!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב בפעם המי יודע כמה, ואני צריך מס' תוכנות ספציפיות להגנה עליו. מותקנת אצלי כבר אנטי וירוס של mecafee 2007 וAd Aware 2007 נגד סוסים טרויאנים ורוגלות. האם תוכנות אלו מספיקות או שצריך עוד כמה? ואיזה? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
היי מה קורה אנשים? אני תוהה מה אתם ממליצים בתור התוכנת דואר הכי נורמאלית חוץ מה-Outlook.. אני לא בוטח בכל הפירצות של Microsoft ובכל הקלות שמפיצים ווירוסים בעזרתה. משהו שיתמוך גם בעיברית. :smoke: תודה על העזרה..
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה טובה להעברת שידור באמצעות מצלמת אינטרנט. תוכנה שתעביר שידור באיכות טובה... (מלבד Windows media encoder) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, זו לא בדיוק עבודה. יותר משימה. אבל נראה לי שזה הפורום המתאים. יש לי קובץ VCF עם אנשי קשר. כל מה שהיה בעברית, הפך לגיבריש. אני מחפש מישהו שירצה להפוך את הקובץ בחזרה לעברית. או לפחות לומר לי איך. בתשלום כמובן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי במלא דברים שגיאות של DLL הרבה פעמים כתוב לי בתוכנות ובמשחקים שאני מנסה להפעיל שחסר לי קובץ XXXXXX.dll דוגמא: h t t p://up353.siz.co.il/up2/tdfyinycymmz.jpg בבקשה עזרה...
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בהתחלה רוצה להציג את עצמי שמי שרון או שאקו כמו שרשום בכינוי וכמו כן רציתי להוסיף שאני שמח להצטרף ל"קהילה" פה.. (זה לא אומר שיצאתי מהארון נכון? סתם צוחק..) טוב עכשיו ששברתי את הקרח נגיע לעקרון ההודעה, כאמור המסן לייב עושה לי בעיות כבר זמן די ממושך שעבר כבר התקנות מחודשות פורמט של מחשב אני כבר לא יודע מה לעשות אני על סף ייאוש, הבעיה היא שכל פעם שאני מתחבר למסן שאני מנסה להתכתב עם מישהו כעבור 5-10 שניות הוא מתנתק ומנסה להתחבר מחדש, וגם כל פעם רשימת המחוברים לא מדעדכנת כלומר מתוך הרשימה של החברים כל פעם אותם חברים מכוונים ואילו אנשים חדשים שצרפתי אף פעם לא מחוברים, נסיתי לבדוק את היוזר שלי במחשב אחר ואכן הצלחתי במחשב של אחותי הכל טוב ויפה אבל אז למה אצלי תקול…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון קורא לי יותר מידי שנפתחים לי חלונות עם פרסומות, זה קורא כשאני לוחץ על הדף אפילו אם זה סתם שטח ריק אפילו אין שום קישור. זה נראה לי מאוד מוזר, כי אף פעם זה לא קרא לי ככה וגם לא שיניתי שום דבר בהגדרות של החלונות קופצים או של משהו קשור וזה קורא לי ב 2 מחשבים שונים. האם זה וירוס אצלי, או משהו חדש באינטרנט שמתגבר על החסימות וקורה כך לכולם ולא רק לי? תודה רבה. נ.ב. פיירפוקס על ווינדוס 7 וגם על XP
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=352627 יהיה אפשר לעקוף את זה?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני רואה אותו במחשב ? ואיך אני הופך אותו לקובץ AVI ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקחת כמה טראקים ולקודד אותם לקובץ MP3 אחד, יש דינוזאור כזה או שעדיין לא המציאו?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
זה כבר פעם שניה שהדבר הזה קרה לי כל סרט שהרצתי על המחשב עד עכשיו פעל יופי עכשיו יש אני לא שומע אודיו מהסרט! הרצתי עליו GSPOT, והוא נותן לי שיש לי 2 קודקים של MP3 שיכולים להיתמודד עם ה AUDIO שלא צריכה להיות בעיה ואז אני עושה ל GSPOT ,RENDER ואז הוא מראה לי שהוא הצליח לרנדר רק את הוידאו הקטע הוא שאם אני מנסה להפעיל עם המדיה פלייר הוא לא משמיע לי את הקול גם אבל גיליתי שאם אני מוציא את האודיו כ WAV דרך VD ואז נכנס לWAV דרך מדיה פלייר ,הוא שוב מחפש קודק ולא מוצא אבל הוא משמיע את זה! (WINAMP לא מצליח להשמיע את ה WAV ..) בפעם האחרונה התאמתי את ה WAV לסרט ...כשהיה איזה הפרש של כמה מילישניות וזה ממש הציק מישהו מכיר בעיה דומה? או מה לעשות? כי אני רואה מלא אבל מלא סרטים על…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מהי הגירסה האחרונה של Real Player
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מידע כללי :מוריד סרטי ווידאו והייתה הפסקת חשמל לאחרונה(לא זוכר אם הבעיה הייתה אחרי הפסקת החשמל או לפני) כל פעם שאני נכנס לתיקיות מסוימות שנמצאות על שולחן עבודה (לא המיסמכים שלי) המחשב עושה מין ריענון כזה ואז הוא נותן חלון של דוח שגיאות: explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות. ואז אני לוחץ אל תשלח\שלח וזה עושה רענון גדול שמעלים הכל חוץ מהרקע וחוזר תוך כמה שניות בלי התקייה והבעיה גם שלוחץ על מדייה פלייר יש את אותה שגיאה רק במקום שכתוב אקספלור כתוב wmplayer.exe ולרוב גם חלון שאומר: drwtsn32.exe בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות. משהו יכול אולי לעזור בבעיה כי זאת בעיה מאוד מציקה אי אפשר לראות סרט ווידאו או להכנס לתקיות.. אלה פרטים של מערכת …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מערכת win 7 הבעיה היא כזו, כל פעם שאני נכנס לאתרים שלי ואני צריך למלא שם משתמש או כתובת email אני צריך לעשות את זה בכל פעם מחדש, ניסיתי למצוא את הבעיה, ולהגדיר אבטחה נומכה יותר וכל מיני דברים הקשורים לעוגיה, אך לשוא מה זה יכול עוד להיות ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנת Jdownloader לניהול הורדות הקבצים שלי. שמתי לב שאם התוכנה מורידה במשך 24 שעות רצוף (פחות או יותר) הזכרון של המערכת מגיע ל-90% והיא נהיית איטית. התוכנה עצמה לא רשומה כזאת שצורכת זכרון רב כל כך. למען האמת, לא הצלחתי למצוא את הגורם שצורך כל כך הרבה זכרון. אבל עדיין אין כמעט זכרון פנוי. יש לי גם תחושה שהpartition הראשי שבו חלונות מותקנת הולך ומצטמצם בגודל הפנוי (אף על פי שהקבצים שהתוכנה מורידה הולכים למקום אחר). האם מישהו מכיר את הבעיות הנ"ל?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, כמו שרשום בכותרת מחפש תוכנות שבודקות תקינות כרטיס מסך ולוח אם, שימו לב שאני מחפש תוכנות שעולות מדוס, כלומר כאלה שיוכלו לבדוק את הרכיבים הנ"ל ברגע שהמערכת קורסת והאם הבעיה היא באחד הרכיבים האלה (כמו memtest לזכרונות) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני חייב תוכנה פשוטה שאפשר לשנות איתה כל שנייה איי פי... תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-