תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי איפה אני יכול למצוא סטיק/ממיר כזה שיתחבר למחשב נייד דרך USB 2/3 או אפילו type-c. חשוב שזה יהיה עם התקן כזה שמחובר לאנטנה ולא דרך אינטרנט (כדוגמת קודי). המחשב בשימוש של אבא שלי והוא בנאדם מאוד מאוד מבוגר וללא אינטרנט במקום בו הוא משתמש במחשב. אני מחפש משהו שלאחר שהמחשב עולה (WINDOWS 10) הוא רק יצטרך ללחוץ על קיצור דרך שאשים על שולחן העבודה ובכך לצפות בשידורים (עדיף ממיר/סטיק עם שלט). תודה רבה לכל מי שיענה, יעזור, יציע ויסביר, אני פשוט לא מבין בזה. (אין בעיה גם לרכוש דרך אתרים בחו"ל!) כמובן אשמח למשהו במחיר מאוד מינימלי אבל עם איכות טובה מאוד. תודה!!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה כבר משהו כמו 2-3 חודשים נמשך... כל מה שאני מנסה להוריד דרך ביטורנט לא יורד ולא מתחבר בכלל לשום יוזר(לא SEEDER ולאLEACHER) זה כאילו מראה לי כמה אנשים יש (נגיד 500 SEEDER ו300 LEACHER) אבל זה לא מתחבר לי אל אף אחד גם אם אני משאיר תקליינט שלי פחות יום או יותר ניסיתי כמה קליינטים חדשים/ישנים אצל אף אחד זה לא התחבר לי.... וזה גם לא משנה איזה קובץ אני בוחר משחק/סרט/תוכנה משהו! וגם כל הטורנטים שאני מנסה הם לא איטיים ולא כלום (מאתר פרטי) קיצר משהו יכול לעזור לי? SweeT EviL
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנת Jdownloader לניהול הורדות הקבצים שלי. שמתי לב שאם התוכנה מורידה במשך 24 שעות רצוף (פחות או יותר) הזכרון של המערכת מגיע ל-90% והיא נהיית איטית. התוכנה עצמה לא רשומה כזאת שצורכת זכרון רב כל כך. למען האמת, לא הצלחתי למצוא את הגורם שצורך כל כך הרבה זכרון. אבל עדיין אין כמעט זכרון פנוי. יש לי גם תחושה שהpartition הראשי שבו חלונות מותקנת הולך ומצטמצם בגודל הפנוי (אף על פי שהקבצים שהתוכנה מורידה הולכים למקום אחר). האם מישהו מכיר את הבעיות הנ"ל?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי את ההצעה הבאה למחשב חדש שולחני המתאים לעבודה גרפית: מעבד: Intel i5 לוח אם: MB intel DP55WB WJITESBURG L1156/QP זכרון: 3GB DDR3 1333 דיסק קשיח: HITACHI/Seagate 500GB כונן אופטי: LG DVD-RW SATA כ. מסך: NVIDIA GT220 מארז: איכותי ספק 500w מחיר כולל התקנה אחריות ותמיכה: 3490 כולל מע"מ מה דעתכם על המפרט? ועל המחיר? אשמח לתגובות מהירות
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ידידה ביקשה ממני להתקין לה אנטי-וירוס והאמת שאצלי כבר הרבה זמן לא מותקן אחד בעבר השתמשתי בקספרסקי והיה נוח אבל לא יודע היא דיי מתקשה עם מחשבים כך שלמרות ששניהם מעולים תמליצו איזה מהם יותר נוח עם ממשק ותפעול טובים ופשוטים וסתם ככה שאלה, אם להתעלם מהנוחות, תכלס עבודה ויעילות - מה עדיף ? תודה מראש, לירן.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, מעניין אותי לדעת, מהי השיטה הטובה והיעילה ביותר להעברת סרטים שמורידים מהרשת לצפייה באמצעות מערכת הקולנוע הביתית. נכון לעכשיו אני משתמש בתוכנה AVI_ RECOMP כדי להצמיד את הכתובית לסרט לצמיתות, ולאחר מכן אני צורב על דיסק כ-DATA עבור מכשיר ה-DIVX החסרון: לפעמים נוצר עיוות בקול או בתמונה כתוצאה מהתהליך, שכמובן גם נמשך די הרבה זמן (תלוי באורך הסרט) אפשר גם לוותר על האופציה של השימוש בתוכנה להצמדת הכתוביות, ולצרוב את הכתובית יחד עם הסרט. הבעיה:יש צורך להפוך את הכתוביות כדי שהמכשיר יוכל להציג אותם כראוי. אז אם מדובר בסרט אחד, מילא, אבל אם מדובר בסדרה עם עשרות פרקים, זה כבר עבודה מפרכת. קראתי המלצה על תוכנה בשם DVD Filck .ניסיתי אותה, אבל משום מה תהליך העבודה כל הזמן נעצר…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! איך פותחים קובץ עם סיומת "ROM". בתודה מראש wally13
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! יש לי אקסל 2000 בעברית אבל ה a b c d עולים משמאל לימין והמספרים נימצאים בצד שמאל, קיצר האקסל שלי כרגע משמאל לימין, ואני רוצה להפוך אותו ל"מימין לשמאל", איך אני עושה זאת? תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
זה כבר פעם שניה שהדבר הזה קרה לי כל סרט שהרצתי על המחשב עד עכשיו פעל יופי עכשיו יש אני לא שומע אודיו מהסרט! הרצתי עליו GSPOT, והוא נותן לי שיש לי 2 קודקים של MP3 שיכולים להיתמודד עם ה AUDIO שלא צריכה להיות בעיה ואז אני עושה ל GSPOT ,RENDER ואז הוא מראה לי שהוא הצליח לרנדר רק את הוידאו הקטע הוא שאם אני מנסה להפעיל עם המדיה פלייר הוא לא משמיע לי את הקול גם אבל גיליתי שאם אני מוציא את האודיו כ WAV דרך VD ואז נכנס לWAV דרך מדיה פלייר ,הוא שוב מחפש קודק ולא מוצא אבל הוא משמיע את זה! (WINAMP לא מצליח להשמיע את ה WAV ..) בפעם האחרונה התאמתי את ה WAV לסרט ...כשהיה איזה הפרש של כמה מילישניות וזה ממש הציק מישהו מכיר בעיה דומה? או מה לעשות? כי אני רואה מלא אבל מלא סרטים על…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. עד היום הייתי משתמש בכתוביות בפורמט SRT אותם הייתי מדביק לסרט בעזרת תוכנת AVIAddXSub. כרגע יש לי עונה שלמה של סידרה שהכתוביות היחידות לה הם בפורמט SUB. מישהו מכיר ועבד עם תוכנה שיכולה להדביק כתוביות בפורמט SUB לסרט? אני יודע שבעבר שאלתי על המרה מ SUB ל SRT, אבל כרגע זה הפך להיות מייגע (ישנן עשרות כתוביות) ולכן אני מחפש תוכנה שתדביק SUBישירות ללא המרה באמצע בעזרת תוכנת צד שלישי (אין לי בעייה עם זה ששהתוכנה עצמה תמיר וישר תבצע הדבקה).
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חרשתי את גוגל ולא מצאתי אפילו מדריך פלאש נורמאלי אחד בעברית (מצאתי רק אחד מהאתר "איתן" והוא ממש מסורבל ולא מומלץ) הלכתי לחפש ספר וכל הספרים מדגימים את ההסבר על תוכנה מסויימת ותמיד התוכנות הם בגירסא עתיקה שכבר לא ניתן למצוא והגירסא החדשה שלהם שונה לגמרי. מישהו מכיר מדריך פלאש מקיף באינטרנט למתחילים וכולל אקשן סקריפט? (בקיצור מדריך פלאש כמו שצריך)
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בהתחלה רוצה להציג את עצמי שמי שרון או שאקו כמו שרשום בכינוי וכמו כן רציתי להוסיף שאני שמח להצטרף ל"קהילה" פה.. (זה לא אומר שיצאתי מהארון נכון? סתם צוחק..) טוב עכשיו ששברתי את הקרח נגיע לעקרון ההודעה, כאמור המסן לייב עושה לי בעיות כבר זמן די ממושך שעבר כבר התקנות מחודשות פורמט של מחשב אני כבר לא יודע מה לעשות אני על סף ייאוש, הבעיה היא שכל פעם שאני מתחבר למסן שאני מנסה להתכתב עם מישהו כעבור 5-10 שניות הוא מתנתק ומנסה להתחבר מחדש, וגם כל פעם רשימת המחוברים לא מדעדכנת כלומר מתוך הרשימה של החברים כל פעם אותם חברים מכוונים ואילו אנשים חדשים שצרפתי אף פעם לא מחוברים, נסיתי לבדוק את היוזר שלי במחשב אחר ואכן הצלחתי במחשב של אחותי הכל טוב ויפה אבל אז למה אצלי תקול…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש בAZUREUS להורדת מוזיקה וסרטים אבל עכשיו סגרו את האתר שהשתמשתי בו ושמו באותה כתובת אתר מסריח.... משיהו מכיר אתרים טובים??? או אולי מישהו מכיר תוכנה יותר טבוה להרודה... אלב הורדה של דיסקים שלמים אני לא מריד שירים אחד אחד כמו בקאזה נגיד.....
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה... יש לי קובץ עם סיומת bin שאמור להיות משחק בגרסת ISO, למישהו יש מושג איך אני אמור לצרוב את זה ? אם אפשר אז גם תפרטו קצת... ואני חייב את זה ממש חדוף למקסימום עוד שעתיים. אני עובד עם NERO ועם ה- RICOH MP7163A (X32 X16 X10)
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי מה קורה אנשים? אני תוהה מה אתם ממליצים בתור התוכנת דואר הכי נורמאלית חוץ מה-Outlook.. אני לא בוטח בכל הפירצות של Microsoft ובכל הקלות שמפיצים ווירוסים בעזרתה. משהו שיתמוך גם בעיברית. :smoke: תודה על העזרה..
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום לפרסם הודעה כזאת הבוס שלי ביקש ממני למצוא מישהו שעושה מצגות גרפיות. חבר שלי נתן לו הצעה של 350 דולר למצגת שהיא בערך 13-14 שקופיות. האם המחיר סביר יחסית ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מהי הגירסה האחרונה של Real Player
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי פוטושופ CS4 ושאני רושם בעברית זה יוצא הפוך,מישהו יודע איך אני מסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש וחושב לעבור ל-windows7 64bit האם יהיה לי בעיה להפעיל את הכרטיס טלויזיה עליו? הכרטיס הוא: LIFE VIEW FLY TV PLATINUM FM נכנסתי לאתר של החברה ויש להם רק דריברים ל-xp ומטה. כמו כן, גם התוכנה tvr שהגיע עם הכרטיס טלויזיה בטח לא תעבוד בwindows7, האם יש תוכנה טובה לכרטיס טלויזיה ל-windows 7? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שוב, אני מחפש תוכנה טובה שכאשר אני כותב מייל אז אם אני אכתוב לדוגמא את הקיצור "תמ" אז זה יכתוב "תודה מראש" מכירים? תודה,
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מכיר את רוב התוכנות, אבל לא מבין מה הרעיון של - Bootable ... מה עוזר לי שזה Bootable מהדוס? או שאני לא ממש מבין יש כאן משהו שיודע ? אני זקוק ל All in one Dos Bootable CD ? לינק: http://homepage.ntlworld.com/hiren.thanki/bootcd76.html
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סנכרתי את התוכנה עם המייל שלי, שהוא דרך BEZEQINT אם זה רלוונטי. הדואר מגיע לINBOX והכל בסדר. הבעיה היא כזאת, הדואר שמגיע לOUTLOOK מגיע רק לOUTLOOK, כלומר, ברגע שהדואר הגיע לאאוטלוק,אני כבר לא יכול לראות אותו דרך השירות האינטרנטי של האימייל (http://my-mail.co.il/ ) כשאני נכנס למשתמש שלי דרך MY MAIL, תיבת הדואר ריקה לגמרי. וזה בעיה דיי מעצבנת משום שכעת אין לי גישה לאימיילים פרט לדרך המחשב האישי וזה מעצבן, מישהו יודע איך משנים את הגדרות השלח קבל כדי שישמר עותק גם באינטרנט ? עוד משהו קטן, האם יש אפשרות להעביר דואר נשלח מהאינטרנט MY MAIL, לאאוטלוק, בצורה יעילה יותר מאשר שליחה פיזית של כל ההודעות ? ועוד איזה משהו קטן, איך אני יכול לעשות בהגדרות שכשמגיע מייל אני אקבל התרעה שמשמי…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי במלוא גאון והדר את הגירסה החדשה, אך אבוי! ההתקנה טוענת שאני גר בארה"ב/קנדה וע"פי החוקה, האופציות החדשות של התוכנה אינן זמינות! ההגדרות האיזוריות מראות שאני ישראלי לכל דבר. מה עושים??? :asthanos:
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברה אז ככה! השתמשתי ממש מזמן באימייל שלי ואני ששכחתי את הסיסמא (אל תגידו ליצור חשבון חדש) החשבון שלי הוא בHOTMAIL.COM אך אף פעם לא בדקתי את הדואר דרך האתר אלא דרך הOUTLOOK EXPRESS ושמה הוא התחבר אוטומטי בלי לבקש ממני סיסמא! ניסיתי גם להשתמש בשרות "PASSWORD REMINDER" אך לצערי אני גם לא זוכר את השאלה\תשובה סודיות..! אך אני בטוח שהסיסמא אמורה להיות מקודדת באיזדהשהו קובץ בWIN. אני ממש חייב את זה כי אני אמרו לקבל מייל דחוף בימים אילה אז.. כל ניסיון לעזור יתקבל בברכה. תודה. ערכיה: {שכחתי לציין שעכשיו כאשר אני הולך לOUTLOOK הוא כבר לא מתחבר אוטומטית ..(כנראה לפניי זה לצתי על משהו לא נכון} {דרך אגב הודעה זו נכתה על ידי אך היא בעצם מבקשת חבר שלי שאצלו שוררת הבעיה}