עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by daniel543,

פירמטתי את המחשב היום ואיכשהו כונן D נמחק לי, אני בטוח ב 100% שלחצתי למחיקה של כונן C וגם בחרתי בפירמוט מהיר ושהמחשב סיים לפרמט (משו כמו 5-10 דקות) נכנסתי למחשב שלי וכונן D לא היה שם והלכו לי איזה 450GB יש איזה דרך להחזיר את זה?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם, ראתי באיזה אתר תמונה של הדיסק של הסידרה ''ג'ואי'' עונה ראשונה, יש לי את כל הפרקים של העונה השניה ואני מעוניין ליצור בדיוק דיסק כזה... תמונה: http://img294.imageshack.us/my.php?image=15001500148815131501kl0.png התוכנות שאני צריך הם תוכנה להצמדת כתוביות ותוכנה שאני שם בא את הפרקים (כמו בתמונה)

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום לכולם אני בהתחלה רוצה להציג את עצמי שמי שרון או שאקו כמו שרשום בכינוי וכמו כן רציתי להוסיף שאני שמח להצטרף ל"קהילה" פה.. (זה לא אומר שיצאתי מהארון נכון? סתם צוחק..) טוב עכשיו ששברתי את הקרח נגיע לעקרון ההודעה, כאמור המסן לייב עושה לי בעיות כבר זמן די ממושך שעבר כבר התקנות מחודשות פורמט של מחשב אני כבר לא יודע מה לעשות אני על סף ייאוש, הבעיה היא שכל פעם שאני מתחבר למסן שאני מנסה להתכתב עם מישהו כעבור 5-10 שניות הוא מתנתק ומנסה להתחבר מחדש, וגם כל פעם רשימת המחוברים לא מדעדכנת כלומר מתוך הרשימה של החברים כל פעם אותם חברים מכוונים ואילו אנשים חדשים שצרפתי אף פעם לא מחוברים, נסיתי לבדוק את היוזר שלי במחשב אחר ואכן הצלחתי במחשב של אחותי הכל טוב ויפה אבל אז למה אצלי תקול…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by kknd,

שלום לכולם, אני מחפש את דרייבר לבקר ה-SATA של לוח אם מדגם P5GV-MX של אסוס (מבוסס על צ'יפסט 915GV של אינטל) ופשוט לא מוצא. הדרייבר נדרש לצורך התקנת מערכת הפעלה (F6 Driver). באתר של אסוס אין זכר לדרייבר הזה וגם חיפושים ארוכים בגוגל העלו חרס. אודה לכל עזרה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by radicus,

שלום רב, אני משתמש ב word 2003 על windows 7, מחשב חדש. נתקלתי בבעיה שלא הייתה לי במחשבים קודמים - כשאני לוחץ Alt+Shift השפה לא מתחלפת מעברית לאנגלית. ניסיתי לעשות את זה בשני צדי המקלדת וגם לשנות באופן ידני את השפה בבר התחתון, אבל גם אם זה מתחלף שם (כתוב EN) בוורד עדיין נכתב בעברית. ניסיתי לסגור ולפתוח מסמכים ולפעמים אני מצליח לקבל אנגלית, אבל זה מאד אקראי ולא הצלחתי להבין מה גורם לזה. אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. רכשתי לפני כמה ימים את המפרט הבא: מעבד INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 לוח GIGABYTE GA-P55M-UD2 כרטיס מסך GAINWARD 9500GT 1024MB DDR2 זכרון G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - F3-10600CL9D-4GBNT שני כוננים HD103SJ ו - HD502HJ בהתקנה של XP x32 המחשב נתקע בשלב של "Installing devices" ולא מוכן להמשיך. על Win 7 Ultimate x64 המחשב פשוט קופא לפעמים וגם קורס עם מסך כחול. המחשב עבר בדיקת מאמץ עם linx בהצלחה.[br]פורסם בתאריך: 12.01.2010 בשעה 22:08:38 המצב דומה גם על XP x64.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by yuvyuv,

אז ככה... יש לי קובץ עם סיומת bin שאמור להיות משחק בגרסת ISO, למישהו יש מושג איך אני אמור לצרוב את זה ? אם אפשר אז גם תפרטו קצת... ואני חייב את זה ממש חדוף למקסימום עוד שעתיים. אני עובד עם NERO ועם ה- RICOH MP7163A (X32 X16 X10)

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שמעתי שיש דרך להכין קובץ אימיג' של מערכת ההפעלה ולפרוס אותו אחכ במחשבים בעלי חומרה שונה הכוונה היא עם תוכנה acronis universal restore אשר אמורה לאפשר פריסה של קובץ TIB למחשבים בעלי חומרה שונה. כמו כן יש את symantec restore anywhere ניסיתי להכין אימיג' עם acronis true image home 2010 ואחכ לשחזר אותו למחשב עם חומרה שונה באמצעות acronis backup and restore 10 שאמור להכין את היוניברסל ריסטור זה לא הצליח והוינדוס לא עולה, נותן ישר מסך כחול. אשמח לדעת אם מישהו מכיר פה את הנושא גם אם באמצעות תוכנות אחרות, זה יכול להיות מאוד שימושי עבורי. תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אוטומטית ל-GMAIL.... יש חיה כזו?? עכשיו להגיד לאנשים את הכתובת החדשה זה לא פתרון שאני רוצה... תודה רבה למי שעוזר!!

10. שלום לכם הייתי מעוניין לדעת מהם המושגים הבאים בתוכנה - ביטורנט: seeders, seeds tracker peers אגב, במקרה אני חבר ב- EliteTorrents, והייתי רוצה לדעת מה זה Share Ratio ואיך אחד גבוה תורם לי. עוד דבר - האם ב- EliteTorrents יכולים להעיף אותי בגלל שאני לא מוריד הרבה \ מעלה הרבה (אגב, איך מעלים דברים??), או שפשוט לא עושה login? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Chronick,

שלום, יש לי 2 שירים MP3 אני רוצה לקחת חלק משיר ראשון וחלק משיר שני ולחבר אותם לקובץ חדש אם מישהו יודע כל מיני תוכנות שמבצעות פעולה זאת אשמח לקבל שמות התוכנות

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. הנורטון מציע לי למחוק את csrss.exe אבל לא מחקתי האם אפשר למחוק? אם כן - איפה אני משיג קובץ כזה חדש?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Refaelo,

שלום. לחבר שלי יש בעיה ב youtube הוא רואה סרטונים אבל אין לו סאונד בסרטונים. הוא משתמש בויסטה 32 ביט וגולש ב IE 7 אשמח לעזרה , תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by hananel111111,

שלום לכולם, אני מחפש דרייבר לבלוטוס למחשב נייד. המחשב שלי הוא dell עוד פרטים: windows vista home basic intel® dual cpu t2410 @ 2.00GHz 3.00 GB RAM modile intel® 965 Express chipset family חיפשתי במנהל ההתקנים ואין לי מושג איפה זה אמור להיות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
    • 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. יש לי במלא דברים שגיאות של DLL הרבה פעמים כתוב לי בתוכנות ובמשחקים שאני מנסה להפעיל שחסר לי קובץ XXXXXX.dll דוגמא: h t t p://up353.siz.co.il/up2/tdfyinycymmz.jpg בבקשה עזרה...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by JekylHyde,

שלום איך אפשר להוריד סרט מYNET (כמו שאפשר להוריד מיוטיוב)? אני מדבר על הורדה, לא לכידה של מה שרץ כעת על המסך שזה תהליך איטי יותר מהורדה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. האם יש אפשרות סינון תכנים בגלישה באקספלורר או ב-WIN 7?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by shaithebest,

שלום חברים, רציתי לשאול איך מגבים את כל המיילים וכם אנשי הקשר באאוטלוק 2007 ואת כל התיקיות כדי להעביר לאאוטלוק במחשב אחר תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by torrent,

שלום, יש הרבה תוכנות זדוניות ברשת, איך אני בודק אם תוכנה מכילה וירוס/פוגענית ? לאיזה אנטיוירוס יש את אחוזי הדיוק הטובים ביותר בתחום הזה ואיך אני יודע שהוא לא מתריע "התרעת שווא" והתוכנה אכן נקייה למרות שסימן אותה כזדונית? כאן אני קצת סוטה מהעניין, אם זה אכן וירוס, מה ברוב הפעמים המטרה שלו? להאט לי את המחשב? לדלות ממנו מידע? למחוק לי את הזיכרון? האם כל אלה אפשריים?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by giladbe,

האם מישהו יודע האם יש תוכנה (חופשית או בקנייה) אשר יודעת לחפש או לאתר תמונה מסויימת מתוך תמונה אחרת (למשל חיפוש של אדם מתוך תמונה של הרבה אנשים) ? כלומר תוכנה לזיהוי קלסתרון או משהו דומה לכך. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום אם לא ברורה הכותרת יש אתר שאני בונה ואת הכותרת הראשית אני רוצה לחלק לכמה לינקים שונים. יש תוכנה שמחלקת תמונה לכמה תמונות, או שמאפשרת לחלק תמונה לכמה לינקים שונים? תודה למי שיוכל להסביר את הנושא קצת עמית

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by מור23,

מהי הגירסה האחרונה של Real Player

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. תכנת פירמוט שלא משאירה אחריה עקבות (קבצים) - מנטרלת שחזור קבצים ישנים שהיו על הדיסק תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Spook,

לאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנת Jdownloader לניהול הורדות הקבצים שלי. שמתי לב שאם התוכנה מורידה במשך 24 שעות רצוף (פחות או יותר) הזכרון של המערכת מגיע ל-90% והיא נהיית איטית. התוכנה עצמה לא רשומה כזאת שצורכת זכרון רב כל כך. למען האמת, לא הצלחתי למצוא את הגורם שצורך כל כך הרבה זכרון. אבל עדיין אין כמעט זכרון פנוי. יש לי גם תחושה שהpartition הראשי שבו חלונות מותקנת הולך ומצטמצם בגודל הפנוי (אף על פי שהקבצים שהתוכנה מורידה הולכים למקום אחר). האם מישהו מכיר את הבעיות הנ"ל?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.