עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) זאת השגיאה שאני מקבל עבור כל דרייבר שאני מנסה להתקין, בXP הכרטיס שלי עובד ללא שום בעיה ניסיתי 3 גירסאות של דרייברים(כולל האחרונה 8.1) ובכולם אותה הבעיה->מקבל את השגיאה הנ"ל <=מפרט בצד יש למישהו פיתרון? בתודה מראש נ.ב לא מצאתי פיתרונות בחיפושים, לא בגוגל ולא פה באתר

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by genia,

/

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. הבקשה בכותרת, אני לא מחפש איזה תוכנה ניהול במסווה של תוכנה דואר, אלא רק תוכנה ניהול.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Xmen,

למה זה טוב?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. או בקיצור , יש לי סרט בדיסק די וי די בלי כתוביות בעברית , ויש לי את הכתוביות בעברית , איך אני יכול לנגן אותם ביחד? תודה רבה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by or0126,

יש לי directx 10 והוא עושה לי בעיות איך אני מתקין בחזרה את הdirectx 9.c?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by מור23,

מהי הגירסה האחרונה של Real Player

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by tzvi770,

זה מה שקורה באמצע הסריקה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=4013321.png

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. היי, אני מחפש תוכנה מהירה ונוחה שתכווץ לי תגודל של כמה קטעים שאני רוצה לעלות ל youtube ..זה 57.6 מגה ל 3 דקות (19.2 לדקה) ב avi..ואין לי שום בעיה שאיכות תהרס והכל..ולא משנה לי הפורמט העיקר שהאתר יקרה וכל נגן וידאיו נפוץ (כמו מדיה פלייר , ווינמפ..)אז אם יש משו שמכווץ טוב (כדי לחסוך בזמן הupload) אשמח לשמוע.. תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אממ אני עכשיו עם הMV2PLAYER אני די מרוצה ממנו אבל חשבתי יש משהו עדיף,יותר טוב. שמעתי הרבה על BSPLAYER אבל היה לי ניסיון קטן איתו וממש לא אהבתי אותו, לא יודע משהו בו לא נראה לי..

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. רכשתי לפני כמה ימים את המפרט הבא: מעבד INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 לוח GIGABYTE GA-P55M-UD2 כרטיס מסך GAINWARD 9500GT 1024MB DDR2 זכרון G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - F3-10600CL9D-4GBNT שני כוננים HD103SJ ו - HD502HJ בהתקנה של XP x32 המחשב נתקע בשלב של "Installing devices" ולא מוכן להמשיך. על Win 7 Ultimate x64 המחשב פשוט קופא לפעמים וגם קורס עם מסך כחול. המחשב עבר בדיקת מאמץ עם linx בהצלחה.[br]פורסם בתאריך: 12.01.2010 בשעה 22:08:38 המצב דומה גם על XP x64.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by mci10mat,

אהלן חבר'ה! צריך עזרה דחוף!! עשיתי ניקוי למחשב מוירוסים ופתאום כשאני מעלה את המחשב הוא אומר לי שאין את הקובץ ieksplorer.exe וכחיפשתי אותו מצאתי אותו עם סיומת שונה טיפה בטח קלקול שוירוס עשה. כמו כן לדעתי הספרייה השתנתה אבל זה אני לא בטוח. זה לא נכנס לי לאינטרנט, ממש משתק אותי מה לעשות?! עכשיו אני כותב מהמחשב של העבודה אצלי בבית אין לי אפשרות כאמור להיכנס לאינטרנט. תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שמעתי שיש דרך להכין קובץ אימיג' של מערכת ההפעלה ולפרוס אותו אחכ במחשבים בעלי חומרה שונה הכוונה היא עם תוכנה acronis universal restore אשר אמורה לאפשר פריסה של קובץ TIB למחשבים בעלי חומרה שונה. כמו כן יש את symantec restore anywhere ניסיתי להכין אימיג' עם acronis true image home 2010 ואחכ לשחזר אותו למחשב עם חומרה שונה באמצעות acronis backup and restore 10 שאמור להכין את היוניברסל ריסטור זה לא הצליח והוינדוס לא עולה, נותן ישר מסך כחול. אשמח לדעת אם מישהו מכיר פה את הנושא גם אם באמצעות תוכנות אחרות, זה יכול להיות מאוד שימושי עבורי. תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אני מחפש תוסף לכרום שמספיק רק להצביע על מילה או לסמן זה יקפיץ חלון קטן עם תרגום - אם אפשר שהתרגום ישאר כפיתקית מעל המיל זה יכול להיות נחמד

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by oded6188,

במקום העבודה שלי מדפיסים כרטיס באופן ידני (עם המכונה הזאת שמדפיסה שעה על הכרטיס) לפני 6 שעות נגמר החודש, ואני רוצה לחשב בדיוק כמה שעות עבדתי... להתחיל לחשב 10 כרטיסים של 10 עובדים שונים זה מורט עצבים יש תוכנה שאפשר להכניס לה את הנתונים והיא תעשה את החישוב? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by bugosdckh,

רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה שממירה קובץ תמונה bmp ל gif מבלי לפגוע בתמונה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום, אתם מכירים תוכנה יחסית פשוטה לשימוש? או יותר מסובכת, אני אסתדר, שאפשר להכין אתה מצגת תמונות ותאפשר לי לערוך אותה? הכוונה היא להוסיף מוזיקה/כיתוב/שינוי הצורה והמהירות שהתמונות מופיעות וכו'... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. כל מי שיש לו בעיה בהתחברות במסנג'ר שיעשה ככה: תכנס לתיקיה C:\WINDOWS\system32\drivers\etc בתוך התיקיה יהיה קובץ ששמו HOSTS תפתח את הקובץ עם Notepad ותרשום בשורה הכי תחתונה את השורות האלה:t 65.54.239.80 messenger.hotmail.com 65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net זה אמור לעזור לך להתחבר...

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by RainbowInBlack,

זה כבר פעם שניה שהדבר הזה קרה לי כל סרט שהרצתי על המחשב עד עכשיו פעל יופי עכשיו יש אני לא שומע אודיו מהסרט! הרצתי עליו GSPOT, והוא נותן לי שיש לי 2 קודקים של MP3 שיכולים להיתמודד עם ה AUDIO שלא צריכה להיות בעיה ואז אני עושה ל GSPOT ,RENDER ואז הוא מראה לי שהוא הצליח לרנדר רק את הוידאו הקטע הוא שאם אני מנסה להפעיל עם המדיה פלייר הוא לא משמיע לי את הקול גם אבל גיליתי שאם אני מוציא את האודיו כ WAV דרך VD ואז נכנס לWAV דרך מדיה פלייר ,הוא שוב מחפש קודק ולא מוצא אבל הוא משמיע את זה! (WINAMP לא מצליח להשמיע את ה WAV ..) בפעם האחרונה התאמתי את ה WAV לסרט ...כשהיה איזה הפרש של כמה מילישניות וזה ממש הציק מישהו מכיר בעיה דומה? או מה לעשות? כי אני רואה מלא אבל מלא סרטים על…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אהלן, אני משתמש מזה זמן בתוכנה של Spybot S&D ואני מאוד מרוצה ממנה. התחלתי להשתמש בה לפני כשנה אחרי שסיפרו לי שהיא עדיפה על שאר התוכנות שקיימות בשוק ושהיא גם חינמית. השבוע, יצא לי לקרוא במקרה כתבה של YNET בנושא ומשום מה הם מצאו שהתוכנה הזו היא בין הגרועות בשוק ודווקא הטובות היותר הן Adaware ואפילו Antispyware של Microsoft. אשמח אם תקראו את הכתבה ותאמרו לי מה דעתכם, האם עליי להחליף תוכנת אנטי-ריגול ולאיזה מהן לפי נסיונכם. הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3046154,00.html.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. האם יש תוכנה שיכולה לסרוק מסמך של טבלה עם ערכים של מספרים וטקסט ולהעביר אותו לאקסל כדי שאני אוכל לבצע שינויים?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום חברים, אני עוסק בפוטושופ אך התחלתי לחזור אחרי העבודות שלי ואין שום דבר חדש ומאתגר. רציתי לדעת אם יש אתר שאתם מכירים או קבוצה של אנשים שאתם מכירים שמציגים עבודות שלהם לפי נושא מסויים וזה בעצם חלק מתחרות שגם זוכים בפרסים. לדוגמא פרסומת לאבסולט וודקה. צירפתי גם עבודה שלי אשמח לקבל חוות דעת [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by vato_loco,

יש לי דיסק של דיוידי של קליפ מסויים ואני רוצה להעתיק אותו. אין לי 2 כוננים במחשב, ופעם הצלחתי דרך נרו 8 יצרתי IMAGE או משהו איך אני עושה את זה? רב תודות.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. ברשותי 50 קלטות וידיאו ישנות עם ארועים חשובים שאני רוצה לשמר ברצוני להעביר אותם למחשב לשמור אותם על קובץ MPEG רציתי לדעת אילו דברים אני צריך כדי לעשות תהמרה מקלטות וידיאו למחשב-שאלחריו אני אוכל לראות את זה בDVD ואילו כרטיסים אני צריך לקנות ובאילו תוכנות אתם ממליצים להשתמש תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני משתמש כרגע ב-winamp כי אני שומע הרבה רדיו של וינאמפ.. תגידו.. אני יכול לשמוע רדיו גם בתוכנות אחרות? כי נגיד ניסיתי לשמוע את הרדיו שאני שומע בWMP ולא עבד.. =\ תודה..

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים