תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
באנטי וירוס 32nod . האם האנטי וירוס עושה את העבודה שלו לבד- סורק ומוחק לבד? או שצריך להפעיל את הסריקה מדי כמה ימים?
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם השאלה שלי היא: האם התוכנה תעבוד כפי שצריך ללא בעיות, כמו אופיס 2003 פרו שברשותי?או שלא כדאי להתקינה? תודה מראש למשיבים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הם מאיטים משהו? כלומר, הם עושים ממש הרבה יותר יפה אין ספק, אבל לדוגמא לXP אני ממש רוצה לשים סקין יפה, כי אני רואה שיש תוענות רבות עם סקינים ממ שיפים האלה אם זה לא מכביד יותר מדי? ובכל אופן, אם אפשר לקבל המלצות לסקינים לXP ולאקספלורר אני אשמח. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
כמו שכולם ציפו אחרי שסימנטק קנתה את החברה היום ראיתי את ההודעה "While the Sygate products complement our enterprise offerings, there was an overlap on the consumer side of the business. After looking at the Sygate Personal Firewall technology we decided to discontinue the products and continue selling Norton Personal Firewall" מקורות 1 2 בנימה זו... יש לי 2 דברים להגיד: יהיו ארורים Symantec וכל מוצריהם על הצעד הזה שנית, אני מבקש לעמוד דקת דומייה למען אחד הפיירוולים הטובים ביותר וחופשיים שהיו לנו :'(
-
- 75 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
בכל אתר שצריך ACTIVEX שזה כמעט 100% מהאתרים האקספלורר רושם לי: your security settings do not allow websites to use ActiveX controls installed on your computer... ז"א אין לי אפילו את האופציה להתקין ACTIVEX שאני מזכיר שזה בין השאר פלאש וג'אוה. שיחקתי עם כל הגדרות האבטחה של אקספלורר ולא מצאתי פיתרון... אם מישהו פה יעיר את עיניי אני באמת אשמח! תודה מראש : )
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הנה רשימה לא קטנה של עצות לטוויק שפורסם בפורום של "מאדוניון" הרוב פה לא מובן לי, אנא עיזרו לי ולשאר חברי הפורום לנתח את הדברים... בתודה גבי - Get RivaTuner, go into the power user section and set the LODBias Range to 15. Then go into the DirectX tweak section and use these for benches: Car Chase - 10.0 Dragothic - 12.0 Lobby - 4.0 Nature - 3.1 - Turn off your monitor b4 running the bench (from Gibbo) - this should be your last trick, IMO Take away the best bit: watching the FPS increase in 3DMark _________________________________________________ Well here are a few tricks I've found for 3DMARKs increase. The first thing I always do before I run. Defrag your hard drive t…
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
משום מה כשאני מפעיל את תכנת הוירטואליזציה virtual box אז מופיעה לי ההודעה שהתוכנה קרסה ויש לשלוח דו"ח שגיאות ומיד אחר כך מופיעה לי השגיאה הזו:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר המלצות רבות ששמעתי (כולל בפורום אמצעי אחסון) החלטתי להוריד גרסת ניסיון של התוכנה PerfectDisk 10 pro במשך יומיים שלמים לקח לתוכנה לבצע איחוי של 70% לערך באחד מהדיסקים החיצוניים שלי. לפתע, אתמול בערב קיבלתי הודעה של WINDOWS UPDATE לפיה התבצע עדכון, ולכן עליי להפעיל מחדש את המחשב. מאחר ולא רציתי לעשות זאת עד אשר תהליך האיחוי יסתיים, חיפשתי דרך לבטל את העדכון, אבל לא מצאתי. הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לדחות את ההפעלה מחדש ב-4 שעות. לאכזבתי הרבה, כאשר התעוררתי בבוקר, גילתי שהמחשב ביצע RESTART באופן עצמאי. לאחר מכן בדקתי את המצב בתוכנת האיחוי וגילתי שהתהליך הושעה. ניסיתי לחדש את התהליך באמצעות לחיצה על RESUME, ולכאורה היה נראה שהתהליך אכן מתחדש כפי שנראה כ…
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדריכים של התוכנות MAYA , 3DS MAX ו-CINEMA 4D אבל שהמדריכים יהיו מה שנקרא From beginner to advanced .. אני יודע קצת על התוכנות, אבל ניסיתי מלא מדריכים למידול של מכוניות וכל זה אבל אף פעם לא הצלחתי ! אני רוצה ללמוד ממש מההתחלה ועד הסוף, כמו שצריך! תווודה ! D:
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
זה מחשב חדש. שאני גולש בו דרך נתב של אדימקס. הפכתי ל DISABLE ן את הפיירוול שלי של מקאפיי ואת את הפיירול של הנתב.\ למישהו יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בחדר ורציתי לדעת איך אני יכול להפעיל רדיו מהאנטרנט שיפתח אוטומטי וינגן כשהמחשב נדלק?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אז ככה אם אני לא טועה בהגדרת סרברים של הדואר הנכנס כתובת השרת ב POP3 היא mail.netvision.net.il אבל אני לא יודע מה כתובת שרת ה STMP לדואר היוצא .... ומשום מה עכשיו ה FRANDLY NETVISION לא מגדיר לי את הכתובת אוטומטית מישהו יכול לעזור בבקשה ? :smoke:
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש לי קובץ קול ענקי במחשב, ואני רוצה לחלק אותו לקטעים קטעים, כאילו שכל קטע היה שיר לא לחתוך את הקובץ!.. מישהוא מכיר תוכנה קלה שמאפשרת לחתוך את הקובץ קול לקטעים קטעים??
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בתוכנה NERO לצריבת מדיה על דיסקים. באופן קבוע לאחר סיום תהליך הכתיבה, מתבצע גם תהליך Verify שמאריך מאוד את משך פעולת הצריבה. ב- 90 אחוז מהמקרים, פעולת הצריבה מסתיימת בהצלחה . ב- 5 אחוז נוספים התהליך פשוט נתקע, ואי אפשר לפתוח את הכונן, אלא רק כשאני מבצע הפעלה מחדש של המחשב. היו מקרים ספורים שבהם קיבלתי את ההודעה Verify Fails אבל לא מתבצע שום תהליך שמתקן את הכישלון. כלומר בסך הכול, אני לא כל כך רואה איזה תועלת יש בכלל בתהליך ה- Verify לכן, השאלה היא האם ניתן לדלג על התהליך הזה (להסיר את ה-וי), או שבכל זאת מדובר בתהליך שאסור לוותר עליו, כי אולי החשיבות שלו מתבטאת באופן שאני בכלל לא מודע אליו? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
איזושהיא תוכנה נורמלית שתוריד בקצב טוב ל56.6
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון כשאני מנסה לראות סרט או פרק של סדרה או כל קטע וידאו אחר ומפעיל תרגום התרגום מופיע לי באידיש במקום בעברית. התופעה קוראת בכל התוכנות והתרגום אכן בעברית. עוד יש להוסיף כי הדבר החל אחרי הרצת תוכנת REIMAGE והווינדוס שלי הוא באנגלית כאשר השפה העברית מותקנת ואני משתמש בה בכל דבר ואין שום בעיות חוץ מהבעיה הנ"ל. אשמח לעזרה. תודה. נ.ב. ניסיתי לשחזר את המערכת, השחזור הצליח אך הבעיה לא נפתרה.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
עריכה: Change log ---------- Version 1.1 build 44 - 26.08.11 Added window for manual input of desired currency. Added another option for the result window, now you can select if you want it to appear in the taskbar or near the mouse pointer. Added settings file. Added offline icon indicator until the program successfuly retrieves all the data from Bank of Israel. Fixed taskbar icon, it now appears once and not after every mouse click. Version 1.1 build 42 - 17.08.11 Added currency selection window if the program does not recognize its symbol (must be numeric). Added title with currency name to the result window in taskbar. Settings.xml file ----…
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אסביר בקצרה: יש לי מצלמת וידאו שמצלמת על דיסקים של DVD. אני רוצה להעביר את התוכן שיש על דיסק ה DVD שיצרתי למחשב כסרט אחד. כשאני מצלם, בכל פעם שאני עוצר וממשיך לצלם זה כאילו יוצר פרק חדש, אבל כאשר רואים את זה כסרט DVD אז זה סרט אחד ארוך שנשמך 45 דקות. שאני מעביר את זה למחשב עם כל מיני תוכנות שניסיתי, זה מזהה שיש סרט DVD של 45 דקות, אבל הוא מעביר את זה למחשב עם כל מיני קבצים וכאילו עושה לי העתק הדבק מהדיסק למחשב. קיצור מה שאני רוצה הוא שהתוכן של ה 45 דקות שיש לי על דיסק הDVD יעבור כקובץ אחד בלבד למחשב (ואני מעדיף כקובץ AVI ) כלומר, צריך תוכנה שתזהה שמדובר בסרט ארוך אחד של 45 דקות (ולא תוכנה שתתחיל לשגע אותי ולהראות שיש שם פרקים או לא יודע מה) ושתדע להמיר את זה ל AVI בל…
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
הורדתי קובץ גדול שאי אפשר לצרוב בדיסק אחד עשיתי אובר ברן בנירו אבל אי אפשר לקרא את הדיסק לכן רציתי תוכנה שמפצלת את הקובץ ל2 או לערוך ולחתוך קטעים צריך להוריד רק 3 מגה גם עזרה בנירו תתקבל בברכה הדיסק נצרב אבל אי אפשר לקראו אותו
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי! מישהו יודע איפה אפשר למצוא הורדה מלאה של MESSNGER LIVE 14.0.8089.0726 באנגלית ובעברית? ולא הגירסאות שמופצות בגודל מגה וקצת כאשר אז צריך להתקין בצורה מוקוונת.... תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברגע שאני לוחץ על התחברות זה מראה לי כאילו זה מנסה להתחבר ואז זה מראה לי את השגיאה הבאה (*המסנג'ר דרש ממני לעדכן אותו ולאחר העידכון זה קרה ) ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש וזה לא עזר מה אפשר לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
נגיד שאני מוריד סרט בקאזה שהוא Divx אז אי אפשר לפתוח אותו ואם זה Mpeg או משהו שהוא לא divx אז אפשר! האם יש דרך לראות את הסרט בזמן ההורדה????
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאשר אני מוסיף קובץ וידיאו אז אני בוחר להוסיף קובץ AC3 אז בתוצאה הסופית אני מקבל AC3 בסטריאו ואני רוצה סראונד 5.1 לכן אני מבקש תוכנה חילופית שעובדת כמו התוכנה הזו. ויש עוד בעיה כאשר אני נכנס לOPTIONS ואז לENVIRONMENTAL SETTING אז הוא אומר לי תחת הסעיף של AC3 ENCODING SETTING שאין לי פלוג אין של AC3 אבל התקנתי אחד כזה ואני לא יודע למה זה לא עובד ?? בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
ניסיתי להתקין Eclipse [קומפיילר של ג'אווה] על VISTA 64 BIT אבל זה לא עובד, כתוב שאין תמיכה ב64 ביט... או לקומפיילר עצמו או לג'אווה בכלל... מה אני אמור לעשות?
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-