עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nadav275,

שלום החלטנו להפיק סרט לבת-מצווה של אחותי... עכשיו המידע שהצטבר- הוא מכמה פורמטים- החל מסרטי וידאו אנלוגיים (אחחח נוסטלגיה, שנות ה-90 המאושרות ) ועד סרטי mini-dv דיגיטליים. כמו כן אנחנו רוצים לשלב בסרט תמונות דיגיטליות. אני מעוניין לבצע את העריכה באמצעות מחשב, והכרטיס מסך שבו אשתמש- x800xt pe VIVO תומך כפי שניתן להבין גם בכניסת וידאו. איך אני עושה את זה? ובאיזה תוכנה מומלץ להשתמש? (חשוב שתהיה נוחה לשימוש, ושאפשר ללמוד את הבסיס שלה בקלות יחסית... המסיבה בעוד כ-3 שבועות) תודות לעוזרים נדב

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  2. יש למישהו המלצה לתוכנה טובה שיכולה לעשות זאת בקלות? תודה

3. Started by acls,

כותרת

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היי כולם , מחפש תוכנה קלה והכי פשוטה וחינמית כדי שאוכל לחתוך קטעים משיר במפי3 לקטעים קצרים יותר לפי הזמן בשיר שאני צריך... אשמח אם תוכלו לתת לי קישור ישיר להורדה ושם תוכנה, בתודה מראש HIGHLANDER

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by בזיק,

הסיפור הוא שיש מחשבים במקום ציבורי שהותקנו ללא הגנות. עכשיו הם מלאים בכל מיני רוגלות ושאר כולרות. אחראית המקום שאלה אם אני יכול לעשות משהו. כדי לטפל בזה צריך סיסמת administrator שאותה אין לה. אז איך אפשר לגלות את הסיסמא?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by rk666,

אני מחפש תוכנה חיצונית לWORD לכתיבת נוסחאות, בדומה לMathType אבל במידת האפשר אם יש, שתיהיה FREEWARE תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני קם בבוקר ואני רואה את ההודעה הזאת. כל פעם שאני לוחץ ok אז הוא נותן שם של קובץ אחר שנגועה עם סיומת eml אין לי מושג איך נדבקתי אבל אין לי מושג מה לעשות. בעעע

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Zeev86,

פרסמתי בעבר את התוכנה בפורום. בעזרת התוכנה ניתן בקלות להמיר כסף משקלים לשערים אחרים. איך זה עובד? 1. לחיצה על CTRL C (או לחיצה על כפתור ימני של העכבר -> העתק) תגרום לתוכנה לחשב בצורה אוטומטית את המטבע (אירו, לישט או דולר) או אם סומן רק מספר, יופיע חלון עם בחירת כל המטבעות. לאחר החישוב, התוצאה תופיע בTask Bar או ליד סימן העכבר, לפי בחירת המשתמש. 2. בלחיצה על SHIFT + A + C יופיע חלון, שבו אפשר לחשב יותר ממטבע אחד. מה חדש בגרסאות האחרונות? * Currency calculator - כעת ניתן לחשב יותר מפעם אחת ברציפות (אם ברצונכם לקנות יותר מפריט אחד). * אם אינכם מחוברים לרשת, התוכנה תטען את קובץ הנתונים שנשמר הכי אחרון. * ניתן לדפדף בשערי מטח שנשמרו עד כה. * אם יש עדכון, התוכנה תודיע על כך,…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by dog,

מקוה שפניתי בפורום הנכון, האם מישהו יודע איך משנים פונטים באאוטלוק ?, לא של המייל שנכתב אלא של כל המסביב. המחשב היה בתיקון וחזר עם שינוי שאני לא אוהב, הטכנאי "הציע " לי לברר עם מי שמכיר טוב אופיס. תודה.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אני מחפש תוכנה לעריכת קבצי avi\divx למטרה אחת: יש לי קובץ של סדרת טלויזיה ואני צריך "לחתוך מזה" רק את הפתיח של הסידרה,רק את ההתחלה,אני רוצה קובץ נפרד שיהיה רק ההתחלה של הסידרה,יש למישהו מושג עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה??? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  11. Started by Cereal Killer,

אהלן, יש לי 2 מחשבים, נייח ונייד האם יש דרך כלשהי להשתמש באוטלוק בשניהם ושהו יהיה מסונכרן בין 2 המחשבים? (הם עובדים באותה רשת) תודה

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  12. מחר יהי הפירמוט השנתי והנה מה שבחרתי שיהיה על המחשב לאחריו: microsoft office xp nod32 (לאחר התלבטות בינו ובין קאספארסקי) - אנטי וירוס , נחשב לאחד הטובים ביותר בעולם sygate personal firewall pro - פיירוול acrobat reader 6 - קריאה של קבציPDF Azureus 2.2.0.0 - קליינט ביטורנט DivX 5.2.1 Firefox 1.0 - דפדפן אינטרנט gspot 2.2.1 - בודק קידוד, אומר לך בדיוק באיזה קידוד משתמש כל קובץ וידאו HijackThis 1.99 ICQ 4 LionHeart Codecs Pack v1.3 QuickTime speedfan 4.18 sysmetrix-3.20 Thunderbird 1.0 - דואר אלקטרוני WinRar 3.41 xp-AntiSpy 3.92 stinger v2.4.6 - אנטי וירוס קטן ושימושי winamp507_lite AD-AWARE PRO Daemon Tools 3.47 ACDsee classic * CCleaner v.1.16 - מנקה חרא (זה השם שלו) ASTO…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  13. http://www.microsoft.com/israel/windows/antivirus-partners/windows-7.aspx ומה אתם אומרים על microsoft securty essentials אני אהבתי אותו

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  14. רציתי לדעת אם יש כבר קובץ מוכן שאני יכול להכניס ללוח שנה שלי. עשיתי חיפוש בגוגל וגם פה אבל לא מצאתי תוצאות מתאימות כל כך. תודה לעונים, עידו.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by zoyaniv,

כלומר ליצור סרט ממה שהמצלמה מקלטיה כמו שעושה מצלמת ווידאו או כל הסרטונים שרצים ביו טיוב

16. אני נכנס לשרת razorback 2.0 עושה חיפוש ובתוצאה זה רושם לי Your client is too old. Please upgrade to last version ! שאני נכנס לשרת אחר , למשל razorback2.4 אז זה מוצא לי תוצאות והכל טוב ויפה מה אני עושה ?? *אל תגידו לי לעדכן גרסא כי הגרסאות החדשות של התוכנה דפוקה * אל תגידו לי להיות בשרת אחר כי ה razorback 2.0 משתף כמעט פי 3 קבצים תודה רבה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Cranchh,

טוב החלטתי להתחיל לגבות מאחותי כסף על המחשב שלה ;D אז אני צריך איזה תוכנת קפה אינטרנט חינמית... ואל תדאגו לאחותי...(יש לה כסף..)חחח לא סתם עכשיו באמת- אני מחפש בנרות תוכנת אינטרנט קפה חינמית ולא מצאתי עדיין משהוא טוב (הכל מוגבל למספר מחשבים או משהוא בסגנון...) תגידו יש מצב שיש תוכנה כזאת בעברית?? ועוד שאלה אחרונה- הפורום מפתחים פה הוא בסדר כאילו- יש מצב עוזרים לי לפתח אחת בVB??

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by davidcohen,

היי הורדתי מהאתר מאקו כתבה בעזרת התוכנה Orbit . סיומת הקובץ הייתה wmv בגודל של 17.7MB ואי אפשר היה להעביר אחורה וקדימה בסרטון. המרתי אותו בערזת התוכנה X video converter לקובץ בעל סיומת avi והכל עובד בסדר גמור. הבעיה היחידה היא שהקובץ avi הוא בגודל של 2.17GB . איך אני מסדר פה את העיניינים למשהו יותר ריאלי ?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Rhx,

אוקיי אנשים שאני מעמיס קצת על המחשב אז ה CPU הוא 90-100 אחוז !! אני משתגע המחשב לא זז ואני מעמיס קצת ממש לא הרבה יעני שתי אקספלוררים מדיה פלייר וזהו !! מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אני מחפש תוכנה המאפשרת לנהל מלאי (של ספרים) והזמנות כאשר את ההזמנות אפשר לסדר לפי ספקים. התוכנה מיועדת בנוסף לתוכנת ניהול בתשלום שיש ברשותי שהפונקציה הזו מאוד מסורבלת בה. אשמח להמלצות.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  21. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

איך מאחדים שני קבצי כתוביות? יש לי שני קבצים לסרט ואני רוצה להפעיל אותם קקובץ (srt/sub) אחד. יש תוכנה כלשהי שעושה את זה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום. התקנתי היום את התוכנה : WarezP2P. ידעתי שאני מסתכן וסמכתי על הפיירוול והאנטי ווירוס שלי. הורדתי והתקנתי והכל היה בסדר. כנכנסתי לתוכנה או אמר שהוא גילה פיירוואל והאם אני רוצה שהוא יעשה לו Config כתבתי כן. ואז התחיל הבאלגן. המחשב ישר עשה ריסטרט אוטומטית וכשניכנסתי מחדש הרצתי Spy doctor והוא מצא 32X ומחקתי את כולם. הרצתי AdWARE הוא מצא 9 ומחקתי את כולם. האנטי ווירוס שלי ישתתק ואני לא מצליח להיכנס להתחברות שלי. כשאני לוחץ מאפיינים על ההתקשרות שליזה כותב: An Vnexpected error occurred ואז שרציתי לעשות Scrint Shot על התהליכים בשביל לשים פה אז לא הצלחתי לשמור וזה רשם לי: Help unable to register document. the document may already open. ואז זה שומר את זה אבל לא הצלחתי להיכנ…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by MatanFrenkel,

ברגע שאני נכנס אצל חבר שלי בבית לכל אתר , לא משנה באיזה דפדפן ולא משנה איזה אתר - זה משתנה לאתר כלשהו של וויאגרה ואני לא יודע מה לעשות , עובדים רק כמה אתרים ישראלים וזהו .. גוגל יוטיוב שום דבר לא עובד תודה מראש על העזרה

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  24. היי, אני משתמש קבוע בדפדפן כרום. לאחרונה ישנן בעיות בצפייה באתר YouTube,אשר דורשות ממני כל פעם לאפס את הגדרות הדפדפן,על מנת להיות מסוגל לצפות בסירטונים. נשמע לכם מוכר?! בעיה זו קוראת לסירוגין,לפתע פתאום - מבלי,שאני נוגע באף הגדרה מהגדרות הדפדפן.! לאחר,שבעיה זו קוראת (והיא לא מפסיקה להתרחש),אני מאפס את הגדרות הדפדפן וזה מסתדר.! מה הפיתרון לבעיה זו,ומהם הגורמים לה?,האם זו בעיית גירסא של דפדפן הכרום (מותקנת אצלי:הגירסא הכי עדכנית של כרום),ואם לא - אז איך ניתן לסדרה ולתקן את המצב,כך שהכל יפעל באופן תקין?! אם בעייה זו מוכרת לכם,והיא קוראת אך ורק בגירסא הכי עדכנית של כרום - אנא המליצו לי על גירסא יציבה של כרום בבקשה. תודה רבה מאוד מראש ושבת שלום .

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by jacobgan,

היי, כמו שיש את Google Translate שעושה עבודה מצויינת בתרגום בכל שפה אני מחפש משהו דומה לווינדוס שאני אוכל לסמן נגיד משפט באנגלית ואז יקפוץ לי חלון עם התרגום של המשפט כמו שהתוסף של גוגל טרנסלייט לדפדנים עושה כאשר מסמנים מילה או משפט הוא ישר מקפיץ חלון עם תרגום יש תוכנה כזאת לווינדוס או שצריך לחיות עם הקטע של לעשות העתק הדבק מהמחשב ל Google Translate? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים