תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. אני מכין PACKAGE להתקנה של Java גירסה 6 עדכון 26, ואני לא מצליח להבין מה ה-Syntax שאני צריך להכניס בשביל לבצע התקנה אוטומטית. חיפשתי בגוגל מצאתי כמה דברים שייכים לגירסאות ישנות יותר אבל זה כנראה לא עובד בגירסה הנוכחית. אודה לכם אם תשטפו אותי בפתרון לבעיה. תודה, צחי.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום, שדרגתי את המחשב שלי לפניי יומיים אבל שמרתי על מספר רכיבים ישנים.. אחד מהם הוא כרטיס הקול הרשום לעיל. התקנתי win7 ועכשיו נתקלתי בבעיה - אני לא מוצא דריבר שעוזר לי להפעיל את הרמקולים.. חייב את עזרתכם! הקטע הוא שהכרטיס מגיע עם "רסיבר" והרבה פיצ'רים טובים אז אני לא רוצה להחליף את הכל.. חוצמזה, לא קשור אבל לא רוצה לפתוח ת'רד חדש אם אפשר, הווינדוס לא מזהה לי את ההארד-דיסק החדש ששמו.. יכול להיות שצריך לפרמט אותו בשביל זה? אם כן, האם הפירמוט מחייב שימוש בדיסק של התקנת הווינדוס?
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אחרי שהכרטיס 9800GT שלי נהרס לחלוטין כתוצאה מהדרייברים גרסה 275 החדשים של NVIDIA, הידועים ביכולתם המדהימה להרוס טוטאלית כרטיסים מסדרות 8000/9000, קיבלתי עם האחריות כרטיס GTS 250 חדש, ורציתי לדעת מה הדרייברים הכי מומלצים להתקין כרגע? אני יודע שמלבד היכולות ההרסניות של גרסאות 275, היו לו גם ביצועים מזעזעים.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה באנטי וירוס שהוא בכלל לא מופיע הסמל שלו במחשב(אבל הוא מופיע בהתחל תוכניות) וגם המחשב רושם לי שאני צריך לחפש תוכנת אנטי וירוס למרות שיש לי מותקנת על המחשב הא וגם מופיע לי ההודעה הבאה: מה אני צריך לעשות כדי לסדר את האנטי וירוס? בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מתוצרת טושיבה SATELLITE A660 יש בו התקן בולטוס מובנה עם תוכנת בלוטוס סטאק של טושיבה בזמן האחרון הוא לא נותך לי לחבר שום התקן חוץ מההתקנים שכבר קיימים ההודעה שהוא נותן היא DETECTION OF SERVICE FAILED ששירות הזיהוי נכשל התקנית מחדש את הדריברים בכל הצורות האפשריות שיחקתי עם כל הההגדרות בתוכנה של הבלוטוס ניסתי את כל מה שמצאתי באינטרנט הפעלי שירותים בתיבת השירותים ולא מצאתי תשובה בבקשה תעזרו לי כואבות הידיים מהעכבר המובנה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
היי מותקנת לי גירסת Office 2010 Professional Plus 64Bit על המחשב ומערכת ההפעלה היא WINDOWS7 ישנם מסמכים מסויימים (לא כאלו שאני כתבתי אלא כאלו שאני מוריד מהאינטרנט) שכאשר אני מדפיס אותם הטקסט פשוט לא מופיע... אם הדף מכיל רק טקסט המדפסת מוציאה דף ריק, אם יש גם תמונות אז רק התמונות מודפסות.. אותם מסמכים מודפסים בצורה תקינה באותה המדפסת (Xerox Phaser 3117) דרך מחשב אחר ברשת (שמריץ WIN XP עם OFFICE 2003) כאשר אני מדפיס למדפסת אחרת שמחוברת למחשב שלי ההדפסות יוצאות תקינות... הבעיה היא רק בשליחה למדפסת של זירוקס.. קבצי PDF לדוגמא אני יכול להדפיס ללא בעיה.. גם ממחשב רשת אחר עם WIN7 ו OFFICE 2003 אין בעיה לשלוח הדפסות... יש למישהו רעיון איך אני פותר את הבעיה המוזרה הזו? תודה
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
איך אני הופך את המחשב שלי להראות כך? http://img13.imageshack.us/img13/47/picture1bgo.png
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
-
אני נתקל בבעיה עם האאוטלוק 2010. יש לי קובץ מסוג WAB של אנשי קשר. הכול טוב ויפה הם נמצאים באוטלוק אבל איבדתי את כול הסדר של אנשי הקשר. לפני המעבר לאאוטלוק החדש הייתה לי את תיקיית אנשי הקשר הכללית, ואיתה עוד תתי תיקיות למשל בתיקית חברים כול החברים וכו'. עכשיו אין לי את התיקיות רק את אנשי הקשר ומדובר בעבודת נמלים לסדר את כולם שוב בתיקיות. האם יש פתרון לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לאחרונה קבלתי מחשב נייד לנובו S10, החלטתי להפוך אותו לנגן סרטים נייד, כל הסרטים שיש לי הם סרטי HD 720, הורדתי למחשב BSPLAYER ו VLC. אבל הסרטים רצים לא חלק, ואי אפשר לראות אותם המפרט של המחשב intel atom n455, 2G ram, hd 250G מישהו הצליח לעלות על מחשבי המיני סרטי MKV? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נייד מסוג DELL VOSTRO 1014 ה-WIFI הפסיק לעבוד ולא נמצא במנהל ההתקנים ולא בחיבורי רשת (ב-BIOS הוא מופעל) מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה. שאלתי את זה כבר בפורום מחשבים ניידים (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=504723.0) אבל הבנתי שזה לא הפורום המתאים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
VIA Tech 3038 PCI to USB Universal Host Controller תודה.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
האם אפשר בתוכנת idm אפשר לעשות שירדו קבצים לא במקביל אלא אחד אחרי השני . שיסתים קובץ ירד השני אחריו ולא במקביל
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד ProBook 4530s ויש בו מצלמה מובנית ואני לא יודע לאן להכנס כדי להשתמש בה.. אשמח אם תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
התופעה הזאת החלה עם גרסה 11, ועודנה קיימת עם גרסה 12 החדשה (בגרסה 10, עוד ניתן היה לאחות במצב לא מקוון, FAT32). למה זה קורה? בכלל, למה PerfectDisk מתייחסת לאיחוי תיקיות במערכות FAT32 כאיחוי בזמן אתחול (איחוי קבצי מערכת, איחוי לא מקוון)(PerfectDisk מאחה תיקיות וקבצים יחדיו במצב מקוון רק ב-NTFS) ומאחה רק את הקבצים באיחוי מקוון? עד חלונות 98 כולל, תיקיות היו מאוחות יחד עם הקבצים במערכת FAT32 ע"י מאחה הדיסק. האם מדובר בחסרונה של התוכנה, וכי קיימות תוכנות איחוי אחרות אשר כן מאחות תיקיות וקבצים יחדיו באופן מקוון גם ב-FAT32?
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי יש לי חלנוות 7 פרו 64 ביט ובמחשב שלי יש 8 גיגה זכרון , שרוב הזמן כ 50 אחוז ממנו לא מנוצל אני רוצה להתקין RAMDISK בגודל של כ 3 גיגה שינצל את הזכרון הפנוי , ולשים עליו את ה CACHE של הדפדפן לשם שיפור מהירות הגלישה כשניסיתי כמה תוכנות RAMDISK\RAMDRIVE הן לא פעלו או גרמו לקריסה של מע' ההפעלה מישהו יכול להמליץ לי על תוכנות RAMDISK לחלנות 7 64 ביט (שעובדת)????
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לבצע Upload באמצעות התוכנה uTorrent לטורנטים שהורדתי ופשוט לא מצליח. אין לי שום פיירול על המחשב. פתחתי פורטים בראוטר. אני משתמש בפורט 17968. שיחקתי בהגדרות שעות. שיחקתי עם ה-DHT/upnp/nat-pam, שום דבר לא עזר. ההורדה עובדת בצורה מצוינת, אני מצליח להוריד על מקסימום מהירות בטורנטים טובים. ניסיתי טורנטים עם המון Peers, שוב ללא הועיל. נראה שהתוכנה מתחברת מתחילה להעלות במהירות נמוכה מ-1KB ומתנתקת מהמשתמש. עזרו לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה יש לי בעיה נורא מוזרה עם קבצי ההיסטוריה החדשים יותר של אנשים שאיתם אני מדבר כעת. קבצי העבר נפתחים כראוי אך שלושה קבצים של אנשים שנוספו לאחרונה נפתחים ומתקבלת השגיאה שמצורפת בתמונה. לפעמים הקובץ עולה ואז מגיעה השגיאה ולפעמים פשוט מסך לבן וישר השגיאה מתקבלת כך שלא ניתן לתפעל את הקובץ גם שרואים אותו. בעיה נוספת היא בפתיחת קובץ של היסטוריה שנשלח אליי אך מופיעה השגיאה שצורפה בתמונה השנייה,אין לי מושג מה זה XSL STYLE SHEET או איך ולמה לשנות אותו. מה ניתן לעשות? אם יש עוד מידע שצריך לספק בשביל לפתור תבעיה אנא עדכנו אותי. תודה מראש על העזרה! זאב. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו יודע מהי השגיאה הזאת ואיך אפשר להתפטר ממנה. (אינה מאפשרת לבצע גיבוי לדיסקט למרות שהדיסקט והכונן תקינים). תודה.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אתמול בלילה הורדתי כמה קבצים שחשבתי כקראקים, ביניהם הראשון שהתברר כסוס טרויאני-> opk.exe , ce673e.exe ועוד שהתבררו כזדוניות. את הראשון AVG הסיר, ואת השני ושלישי הסרתי ידנית(ראיתי אותם פועלים במנהל משימות, והמיקום שלהם הוביל אותי לTEMP). אבל עדיין יש לי בעיה שכאשר אני נכנס לאתר בגוגל, הוא מוביל אותי לדף לבן עם הכתובת www.co.il , ואז לפרסומת. יש אפשרות לראות את כל הקבצים שהורדתי למחשב אתמול בלילה ולמחוק אותם? או לחילופין, תוכנה שתסרוק טוב את המחשב ותמצא אותם? ניסיתי ADWARE AVG ועוד 3 תוכנות נגד מאלוור. תודה! בעיה נוספת שנגזרת בכל העסק זה שWINDOWS SECURITY CENTER לא נדלק. (אני יכול להדליק אותו, אך הוא נכבה לאחר 5 שניות- עדיין יש מאלוור שפועל לי על המחשב)
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
כנראה התקנתי איזשהי תוכנה לא ידועה ואיתה הגיעה כל מיני שטויות של facemoods. חיפשתי בגוגל והצלחתי להבין איך מסירים באופן רשמי את התוכנה שלהם ואת הטולבר אך זה עדיין נשאר במחשב. הורדתי ספייבוט בשביל להוציא את כל המיילוור אך הוא לא מצא כלום וגם rootanalyzer בשביל למצוא אותם במחשב- כמובן שהוא לא מצא. הורדתי hijackthis והוא באמת מצא אך אין לי מושג איך להשתמש בו כדי למחוק ביעילות את כל הקבצים שקשורים לfacemoods מהמחשב. גם הsearch bar בפיירפוקס הפך לשל facemoods במקום של גוגל. איך אני מסיר את כל הקבצים שלהם מהמחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי ! ראיתי באיזה פורום שאיזה אחד יצר התקנה של תוכנה,כשמפעילים את ההתקנה מופיע מסך ההתקנה והעכבר לוחץ לבד (אני לא נוגע במחשב ) על הכפתורים,גם כן כשצריך להקליד איזה סיראל,זה מוקלד לבד ! מה שם התוכנה שאיתה הוא עושה את זה ?
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום אני עובד אם התוכנה avid media composer וחסרה לי תוכנה נלוות שאמורה להיות מותקנת עם התוכנה שהשם שלה הוא Sornzon Squeeze עכשיו השאלה שלי מאיפה ניתן להשיג את התוכנה הזאת (לא בגירסת נסיון ) בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לעריכת וידאו שיש בה תבניות עריכה מוכנות שצריך רק להכניס את התמונות והשיר מישהו מכיר דבר כזה ?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-