עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by wooper,

הי בשבועיים האחרונים ב 3 מחשבים אני מקבל הודעה בסיום הורדה של no permission to write to hd עקב הבעיה אני לא יכול להוריד כלום כי כל הקבצים יורדים פגומים האם משהו נתקל בזה? אני לא יודע מה גורם לבעיה הזו אם אני מוריד בפירפוקס גם בסיום הורדה נקטעת ונוצר קובץ פגום אבל מדובר רק בקבצים בגודל גיגה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  2. מחפש תוכנה לפתוח קובץ RAR ,סגור בסיסמה ששכחתי משהו מכיר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. עריכה: Change log ---------- Version 1.1 build 44 - 26.08.11 Added window for manual input of desired currency. Added another option for the result window, now you can select if you want it to appear in the taskbar or near the mouse pointer. Added settings file. Added offline icon indicator until the program successfuly retrieves all the data from Bank of Israel. Fixed taskbar icon, it now appears once and not after every mouse click. Version 1.1 build 42 - 17.08.11 Added currency selection window if the program does not recognize its symbol (must be numeric). Added title with currency name to the result window in taskbar. Settings.xml file ----…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. יש לי תוכנה בשם PC SHARE MANAGER (שדרכה אני משתף מדיה עם הטלוויזיה באמצעות ה DLNA) הבעיה שכאשר ה FIREWALL של ה NO32 עובד זה חוסם לי את התקשורת והתוכנה אינה מזהה את הטלוויזיה ורק כאשר אני מכבה את ה FIREWALL רק אז הטלוויזיה מזוהה. בעקרון שיתוף הקבצים זה משהו שאני עובד איתו באופן שגרתי לכן אני לא יכול כל פעם להתעסק בכיבוי והדלקה מחדש של ה FIREWALL , ואני לא מוצא דרך ב NOD32 לעשות ככה שה FIREWALL יעבוד מבלי לחסום שיתוף קבצים עם הטלוויזיה ... מישהו מכיר פתרון לבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by noodle,

שלום לכולם, האם יש אפשרות לכתוב סימוני נביעה סמנטית ונביעה סינטקית ב-mathtype? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by pachinka,

שלום וברכה! יש ברשותי דפדפן כרום. עד לא מזמן, כשהייתי מקליד מילה בעברית בשורת הכתובת ואחריה לוחץ אנטר- זה היה מחפש פשוט את הבטוי בגוגל.. משום מה זה הפסיק.. רעיונות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by netanel1234,

שלום, אני מעוניין להסיר את האפשרות הזאת בגלל כפל של שירים בגלל האיפון כי הוא קורא את השירים מהתיקייה הנל ואני רוצה למחוק אותה.. מישו יודע איךך..? תודה..

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by אישי555,

בזמן האחרון משום מה יש המון חלונות קופצים באתרים שלא סבלתי מהם בעבר. במעריב תמיד היה אבל בוואיינט לא היה וגם בגלובס. האם יש לזה פתרון או שאין מה לעשות? כי זה ממש לא נעים לגלוש ככה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, השתמשתי בכרום קרוב מעל לחודשיים כאשר לאחרונה הוא פיתח נטייה להיתקע בדפים שעושים שימוש ב-shockwave, אז עולה הודעה השואלת האם להמתין לדף ש"יסתדר" או לבצע טרמינציה. המתנה לא עוזרת וגם טרמינציה לרוב לא כך שאני משתמש במנהל המשימות כדי לסגור את היישום בכוח. התקנתי והסרתי את כרום וזה לא עזר. גם ביצעתי חיפוש בפורום ללא תוצאות משמעותיות. אשמח אם מישהו יזרוק קצה חוט.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by roeesnir,

אני יוצר DVDים גדולים. יותר מ7GB. כשאני מסיים - אני עושה Image שלהם. אני מחפש תוכנה שתחליף לי את ה-CloneDVD, שתדע לדחוס את ה-DVD לDVD רגיל. ה-CloneDVDנתקעת לי לפעמים באמצע, בכל מיני תירוצים. תודה.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by WarNet,

היי,אני מחפש תוכנה שתפצל כתוביות לדוגמא:יש לי סרט באורך של שעתיים ואני מפצל אותו שעה-שעה. אז אני צריך לפצל את הכתוביות שלו גם לפי אותו הזמן. תודה.

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  12. שלום, יש לי מדפסת hp psc 1315 all-in-one, העובדת תחת win xp pro + service pack 3. הורדתי מאתר hp את הדרייבר המעודכן וכן קובץ תיקון המשמש בדיוק לבעיה זו שה-hp director לא נפתח(Critical update to resolve an issue with HP Director after installing a new revision of Internet Explorer). גרסת האקפלורר היא 8, ומותקן גם גוגל כרום. להלן ההודעה שאני מקבל: http://imageshack.us/photo/my-images/846/screenhunter01aug251108.gif/ האם למישהו יש פתרון או נתקל בבעיה דומה. תודה, גיל.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by miz,

המרתי סרט מדיסק לקובץ avi עם פורמט פקטורי, אך משום מה הוא לא שם את הכתוביות למרות שזה היה מובנה בסרט מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  14. לאחר שאמרו לי פה שאופן אופיס, תואם עם מיקרוסופט אופיס. הלכתי לאתרים של אופן אופיס העברי (יש שני אתרים) והורדתי מאחד מהם את התוכנה ואז התברר לי שהיא לא מעודכנת. אף אחד מהאתרים שגלשתי איננו מעודכן. האתר http://www.openoffice.org.il מציג את גרסה 3.1.1 של התוכנה ואילו האתר http://he.openoffice.org מציג את גרסה 3.0.0, כאשר הגרסה הנוכחית של התוכנה היא 3.3.0. האם הורדה התוכנה מהאתר המקורי באנגלית, תוריד לי את הגרסה הנוכחית של התוכנה בעברית?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  15. Started by leoleo,

מעוניין לדעת האם ניתן להתקין VM על win7 home? האם יש VM מובנה ב-win7 home?האם התוכנת ניתנת להורדה בחינם? האם ניתן להתקינה כשמערכת ההפעלה כבר מותקנת? תודה

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by ModChiP,

מישהו הספיק לנסות אותו? איך הוא? נוח? דומה לפיירפוקס 5?

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. אודה לסיועכם בהמלצה על תוכנה להורדת/שמירת סרטוני פלאש ואחרים מהאינטרנט , לדוגמא מ-youtube

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  18. אהלן היום, בטיפשות גמורה, הכנסתי לעצמי וירוס קטלני למחשב דרך איזה אתר שחבר שלח לי...הורדתי והפעלתי משהו שאסור היה לי לגעת בו. מספר דקות אחרי ההפעלה של הקובץ הנ"ל, המחשב יצא מכל החלונות, עשה ריסט, העלה את ווינדואס כביכול במצב סייף מוד, לאחר מכן התרסט שוב, העלה אותו שוב בסייף מוד ובפעם השלישית העלה את ווינדואס. התוצאות -האנטי וירוס מחוק (נוד32), ישנו קובץ מזויף של האנטי-וירוס לאחר המחיקה שכל לחיצה עליו מקפיצה את הוירוס חזרה והוא שוב יוצא מהמחשב ומרסט אותו. האינטרנט עובד ורוב הדברים פועלים כשורה, אך מרגישים כי ישנה שליטה של הוירוס במחשב כי הוא מאט דברים. מחקתי את הקובץ שהורדתי, אך זה לא עזר כי הוירוס כבר פועל במחשב. לחבר שלי קרה אותו דבר בדיוק, סיסטם רקאברי לא עזר. אני לא יכ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש אינטרס להקליט סרטונים של המשחקים שאני משחק, יש לי את הFRAPS אבל הוא מקליט ללא קול והוא גם מפצל את הקבצים המוקלטים לכמה חלקים, מחפש המלצה לתוכנה שמקליטה גם סרטון וגם קול בו זמנית עם אפשר אחת כזאת שיוצרת קובץ אחד גדול. מפרט המחשב שיש לי הוא: מעבד I7 2600 זיכרון 8GB כרטיס מסך GTX560TI בנוסף עם אפשר שיהיה תמיכה בHT ובCUDA, האם קיימת חייה כזאת או שFRAPS היא החייה היחידה בשוק ?

20. Started by Proww,

אהלן. בעבר פתחתי דיון אך איני מוצא אותו. אני מחפש דרייבר למצלמת וידאו במחשב הנייד (יותר נכון נטבוק) של אסוס. הדגם EEE PC 1000HA. אני זקוק לדרייבר אך ורק למצלמה. אני חיפשתי באתר שלהם, חיפשתי בכל מקום ואפילו התקנתי תוכנה שמחפש אוטומטית במחשב דרייברים ומורידה אוטומטית אותן - ושום דבר לא עזר. אשמח אם מישהו יעזור לי למצוא את הדרייבר למצלמה המובנית, העניין הוא מאוד קריטי ודחוף. אשמח בנוסף שאם תמצאו שתנחו אותי ללינק ההורדה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ZXY1,

מחפש תוכנה ל - HTPC עדיף חינמית שכוללת הכול ובעברית צפייה בקבצים במחשב גלישה באינטרנט ישירות המהתוכנה צפייה בערוצי טלויזיה רדיו באינטרנט והכי חשוב גם מקליטה מה שאני רואה ויכולה להקליט מתי שאני יקבע לה וכ"ו יש מערכת הפעלה שמיועדת רק ל - HTPC ? עשיתי חיפוש באינטרנט ומצאתי מה שנראה לי הכי מתאים Google TV הכול במקום אחד גם אינטרנט + מוסיקה + גלישה באינטרנט + הקלטה איפה אפשר להשיג את זה? זה חומרה ? או תוכנה ? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by kobi3211,

שלום לכולם שדרגתי לאחרונה לווינדוס 7 הכל בסדר ועובד פיקס גם הסרטים , יש לי הרבה קבצי מיוזיקה שאני מוריד ואינם עובדים או שהמדיה פלייר עובר ישר לאינטרנט ומאלץ אותי להוריד איזה מקודד שלא עובד האם מישהו יודע מהי חבילת המקודדים הכי טובה לווינדוס 7 ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. היי, השאלה בכותרת + המשך:לפעילותה התקינה של מערכת ההפעלה,ו/או בכלל לנזק כלשהו? תודה רבה מאוד מראש... .

24. שלום לכולם ושבוע טוב יש לי בעייה ,כאשר אני פותח לאחרונה את את הדפדפן גוגל כרום פתאום במנהל המשימות המעבד מראה שהוא מועמס ב- 100% והוא לא יורד מערך זה עד שאני לא סוגר את הדפדפן. למישהו יש איזשהו רעיון לפתרון הבעיה ?? יש לציין שהדבר התחיל לקרות רק לאחרונה.. ולאחר שהתקנתי מחדש את הדפדפן שום דבר לא השתנה. תודה רבה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by card,

שלום לחבר יש לפטופ עם Windows 7, ואני מעוניין להריץ עליו סריקה של וירוסים, עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה. למשל בעזרת דיסק שהוא bootable. מישהו מכיר משהו שאפשר לבצע את זה איתו? תודה card

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים