עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, לא יודעת אם הגעתי לפורום המתאים אבל אנסה את מזלי... אני צריכה לצלם באמצעות מצלמת הלפטופ שלי מה הולך בבית בזמן העדרותי. אני צריכה להקליט את הצילום הזה. בעבר השתמשתי בyoucam שהיה מעולה אבל פג לו זמן הניסיון. מחפשת תוכנה חלופית שעושה פעולה זהה והאם לדעתכם שווה לרכוש את ה- youcam בגרסתו המלאה בעלות של 35$? אשמח לתשובה מהירה. בתודה, טלי

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  2. Started by Dr. David,

ביומיים האחרונים התעוררה בעייה מוזרה - כאשר אני מנסה להוסיף איש קשר חדש - אני מקבל הודעה האומרת: "לא היה באפשרותנו להוסיף את XXX מאחר שרשימת אנשי הקשר שלך מלאה. נא הסר מישהו מרשימת אנשי הקשר שלך תחילה". העניין הוא שמספר אנשי הקשר שלי נמוך בהרבה מהמקסימום המותר (1500) ובכל מקרה, הסרתי אנשי קשר והתופעה ממשיכה. אודה על עיצה טובה מה לעשות ! בתודה מראש לעוזרים

3. Started by djefi,

האם נתקלתם בוירוס הזה? Diskrun.exe אפשר לראות אותו בכל כונן (אם קבצי מערכת וקבצים נסתרים גלויים אצלכם) אפשר לראות את זה נכנס גם לAutorun.inf [autorun] shellexecute=Diskrun.exe הוירוס מתרבה בקלות וקיים על כל כונן נייד שמתחבר למחשב מותקן אצלי נורטון סימנטק ENDPOINT 12 אבל הוא לא מזהה את זה כוירוס חיפוש ברשת העלה כמה תוצאות שמתיחסות לזה כאל וירוס אבל באתרי האנטיוירוס הגדולים לא מצאתי כלום שאלתי האם מישהו נתקל בזה והצליח להסיר? ובאיזה תוכנה (מקווה שרשמתי את ההודעה בפורום הנכון)

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by tal7420,

שלום לכולם... אני כבר מספר שנים משתמש ב- kmplayer ומרוצה ממנה ממש.... הבעייה היא שפתאום כשאני פותח צופה בוידיאו על מסך מלא...התמונה ממש נהיית איטית ומקרטעת לכמה שניות....מה גם שאיכות התמונה לא טובה כמו תמיד.... הסרתי את התוכנה והתקנתי אותה מחדש מספר פעמים....כל פעם בגרסה אחרת.... זה פשוט לא עוזר עכשיו במדייה פלייר למשל אין לי את הבעייה הזאת... זו לא בעייה של ביצועי מחשב\כרטיס מסך מאחר והכל היה מושלם עם ה- kmplayer עד שהיא החליטה להתחרפן.... זה פשוט קרה סתם כך אם מישהו יוכל לעזור לי אעריך את זה מאוד.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  5. אהלן, הבעיה היא שכמו שרשמתי בכותרת, מאז העידכון לגירסא החדשה לא מצליח לראות תמונות מוגדלות בפייסבוק בFF. מה שהוא מציג לי זה רק מסך לבן וזהו.. בIE עובד מצויין, כמו כן התוספים היחידים שמותקנים הם POPUP BLOCKER ו IE TAB. אגב לפני השידרוג לגכרסא 6.02 מגירסא 6.0 הכל עבד מצויין.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by miaoo673,

היי, האם עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת? בשבוע האחרון, בכל פעם שאני מנווט לעמוד חדש המעבד קופץ ל100% מאמץ (אפילו אם בסה"כ מדובר בעמוד טקסט). המחשב הוא לפטופ מדגם Fujitsu Siemens V6535. מערכת הפעלה WIN 7 64-BIT. כרום מעודכן לגירסה האחרונה. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by lidor_abo,

חברה לאחרונה היטיוב לא עובד לי במסך מלא עם האפשרות של מאיץ גרפי ב flash player אבל התופעה מוזרה מאוד דרך יוטיוב רואים במסך מלא שחור ואם סתם דוגמא אני מעלה אותו לפייסבוק ורואה אותו שם עם האפשרות של מאיץ גרפי רואים במסך מלא מה יכולה להיות הבעיה .. ניסיתי הכל לעדכן לגירסה חדשה יותר של ה flash player,דרייברים, ניגון בדפדפנים שונים,שחזור המחשב עם img וזהו מפה אני לא יודע מה לעשות, ככה זה נראה. Uploaded with ImageShack.us

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. Started by Surever,

1. ארועים בדומה להוספת חגים ל Outlook, ניתן ליצור קובץ טקסט בסיומת hol בפורמט מסויים, ובו להוסיף ארועים כאוות נפשכם ולייבא אותם ליומן ב Outlook, הבעיה היא שעבור כל ארוע צריך לציין תאריך מלא, כולל שנה, האם ניתן ליצור ארועים מחזוריים (כגון יום הולדת) כך שיופיעו ביומן בצורה מחזורית בכל שנה, מבלי לשכפל את שורת ה Event בקובץ עבור כל שנה? 2. ברירת מחדל ברירת המחדל ל Encoding של Notepad בלי לעבור ל ++Notepad ובלי כל מיני התחכמויות שמצאתי בגוגל שלא בדיוק עובדות, האם יש דרך כך ש UTF-8 יהיה ברירת המחדל במקום ANSI? 3. PST יש לי מאות ואלפי מיילים בקובץ PST, אני רוצה להעביר את כולם ל Gmail, האם יש דרך קצרה ואלגנטית יותר מאשר מעבר אחד אחד ולשלוח לעצמי? 4. GMAIL אאוטלוק 2010 במחשב בבית …

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by zabal12,

חברים שלום !!! יש לי PHOTOSHOP CS5 ME מישהו יודע איך לפרוץ את התוכנה ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by simonsix,

רכשתי רישיון לשנה לקספרסקי 2012 (אינטרנט סקיוריטי) לאחר ההתקנה והאקטיבציה הפעלתי את היוטורנט להשלים כמה הורדות (מהאתר טורנטליץ') המהירות ירדה פלאים לאיזור ה 1-10KB יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לבצע ביוטורנט או בקרספסקי? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  11. אני יודע שיש את התיקיות המשותפות ואת השיתוף המובנה כביכול וכו'. אבל האם יש דרך לשתף קבצים דרך תוכנה או משהו כזה במהירות? האמת שמזמן לא הינו צריכים לשתף שום דבר בערך בין כל המחשבים בבית - אבל עכשיו התעורר צורך ונראה לי שישאר איתנו עוד כמה זמן (הצורך). בזמנו, ממש ממש בזמנו, כשה-ICQ עוד היה נפוץ מאוד פשוט היתי שולח קבצים דרך זה וכנראה בגלל שזה רשת זה היה שולח ממש מהר,כמה MB בשניה ולכן השיתוף המובנה היה מיותר. יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. שלום חברים. ישנם תקליטורי אודיו אשר שמות השירים שמופיעים בהם 'מוטבעים' בצורה כלשהי בתקליטור, כך שאם יש צורך לבצע rip מהתקליטור למחשב (נניח תוך שימוש בתוכנת עריכת אודיו כמו סאונדפורג' של סוני), אשף הפעולה מזהה את השירים בשמותיהם, גם אם הם כתובים בעברית, ולא במונחים הכלליים track או audio. גם נגני מוסיקה כמו המדיה פלייר של חלונות, מזהים את השירים בתקליטורים כאלה בשמותיהם, על אף העובדה שהמחשב אינו מחובר לאינטרנט. האם ניתן ליצור תקליטור כזה בעזרת 'נירו' או תוכנות דומות? אם כן, כיצד עושים זאת? יש לציין שאין מדובר בשכפול תקליטור אלא ביצירת תקליטור חדש תוך שימוש בקבצי wav. שינוי שם הקובץ לשם השיר בעברית אינו פותר את הבעייה. העבודה מתבצעת בסביבת חלונות XP. תודה מראש לכל המשיבים.

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  13. שלום!! יש לי ווינדוס 64BIT ויש כל מיני תוכנות (IE, PHOTOSHOP..)שיש שני אפשרויות להכנס אליהם, אפשרות של 64BIT ואפשרות של כניסה רגילה. משהוא יכל להגיד לי במה עדיף לי להכנס ומה ההבדל בניהם? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by אורי רמון,

שלום כיצד אני מעביר לדף הכניסה "קיצור דרך"? אם אני גולש באתר מסויים כשאני לוחץ בעכבר על הלחצן הימני ,אין אפשרות לעשות קיצור דרך אורי

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  15. Started by igal_nazar,

שלום לכולם! מזה כשנה (לערך) שאני משתמש בדפדפן של פיירפוקס, ומאז ומתמיד השתמשתי בתוספת הנקראת webmail notifier באמצעותה אני בודק מיליים בחשבונות ה gmail השונים שברשותי. מזה כשלושה - ארבעה ימים שה webmail notifier לא בודק את המיילים שלי. כלומר, כשאני מציב את סמן העכבר על סימן המעטפה אני רואה ש webmail notifier לא הצליח להיכנס לתיבות המייל שלי ולבדוק האם יש או אין מיילים. מה יכולה להיות הסיבה לכך? זקוק לעזרתכם האדיבה, יגאל מאחר ולא זכיתי לתגובה בנוגע לשאלתי, אנסה לשאול שאלה אחרת שאולי תסייע לי: האם יש מי שמשתמש בתוספת webmail notifier דרך פיירפוקס וכן יש לו משתמשים ב gmail ולא סובל מהתקלה המפורטת למעלה?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  16. ^ אם אפשר שתהיה חינמית (: תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. צהרים טובים ושבת שלום חברים, מלב ברירה אחרי שהדיסק קשיח שלי סיים את פעילותו ( ;D ) הייתי צריך להתקין מחדש את הwindows, יש לי בעיה ככל הנראה בדרייבר של הכרטיס מסך, הרזולוציה עצמה תקינה אבל אני נתקל בבעיות רזולוציה בדפדפן, במדיה פלייר בחלונות ועוד.. מצורפת תמונה להמחשה, שימו לב לכרטיסיות למעלה-פרט למה שכן רואים, ישנם עוד שתי כרטיסיות שכאילו יצאו מן הרזולוציה בנוסף שימו לב שהכרטיסיות מסתירות את סמלי השליטה בחלון. לחדי עיין בנינו תוכלו לראות שהטקסט מטושטש וכאילו מתאים לרזולוציה נמוכה יותר. ניסיתי להתקין את אותו הדרייבר פעמים, ניסיתי להתקין גרסא ישנה יותר של הדרייבר. ופה רעיונותיי פסקו, אשמח להצעתכם לציין שמדובר בכרטיס מסך nvidia 9500GT ופועל על מסך ברזולוציה 1920*120…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by em28,

באחת ההפעלות מחדש של פיירפוקס לצורך הסרת הרחבות נתקע השועל ולא היתה ברירה אלא לקנסל את הפרוסס שלו. מאותו רגע והלאה לא ניתן להסיר הרחבות מפיירפוקס. כלומר ההרחבות המוסרות נמצאות במין מצב ביניים שבו פיירפוקס מחכה להפעלה מחדש ע"מ להשלים את ההסרה שלהן. :s05: אבל גם לאחר הפעלה מחדש הוא נמצא שוב באותו מצב. כך יוצא שניתן להוסיף הרחבות, לנטרל אותן, אך לא ניתן להסירן והן סתם נמצאות ברשימת ההרחבות. עוצו עיצה.....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ophir555,

הורדתי סרט שירד כקובץ RAR וכשפתחתי הוא הופך לקובץ IMAGE ואיני מצליח לצפות בו. הוא פותח את תוכנת הצריבה נרו אבל כשאני מנסה לצרוב אותו הוא לא מזהה את הקובץ להלן מידע על הקובץ Complete name : H:\סרטים\אאאא\Sucker.Punch.PAL.DVDR-iGNiTiON.www.iDown.me.img Format : ISO 9660 File size : 4.38 GiB מה יכולה להיות הבעיה תודה

20. Started by KingYes,

שלום לכולם, יש לי מוצר בשם AverMedia EZMaker USB2.0. המוצר הזה עובד בצורה של כרטיס עריכה שמתחבר ל-USB. האם משהוא יכול לעזור לי למצוא דרייבר שלו ל-Windows 7 64BIT? תודה רבה לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. the application or dll C:\Windows\system32\mmmzkhrx.dll is not a valid windows image please check this against your instalation diskette. במחשב עם חלונות XP. לא מצאתי שום דבר דומה בחיפוש בגוגל והדיסק ממנו הותקן הווינדוז לא מתאים כיוון שגרסתו ישנה יותר מזאת שבמחשב.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  22. אף על פי שהורדתי את אופן אופיס 3.3.0 (הגרסה הנוכחית) בעברית (האתר הבינלאומי הציע לי להוריד את התוכנה בעברית) לפני הרבה זמן, כבר אז נוכחתי לשים לב שה-Writer אמנם יכול לקרוא קבצי doc של וורד 2003 ו-docx של וורד 2007 ומעלה של מיקרוסופט אופיס, אך הוא לא מציג אותם נכון כמו וורד 2003 ומעלה, והוא איננו יכול לשמור אותם בפורמטים אלו אלא, רק ב-doc של וורד XP העתיק וגרסאות קודמות. כנ"ל לגבי ה-Calc (יכול לקרוא קבצי xls של אקסל 2003 וכן xslx של אקסל 2007 ומעלה אך מציג אותם לא נכון כמו אקסל 2003 ומעלה, ואיננו יכול לשמור אותם בפורמטים אלו, אלא רק ב-xls של אקסל XP העתיק וגרסאות קודמות). האם אני צריך לחכות עד שתצא גרסה חדשה של אופן אופיס שתומכת בפורמטים אלו בשביל להתחיל להשתמש בתוכנה כתחל…

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by ***אלירז***,

הזיכרון במחשב שלי הולך ומצטמצם, לכן החלטתי למחוק דברים שאני לא מתשמש בהם כבר. ובכל זאת אין הרבה מקום פנוי. לכן החלטתי לצרוב על דיסקים כל מיני סרטים שתופסים לי מקום במחשב, אבל אני רוצה לשמור אותם. יש לי הרבה סרטים עם דיבוב בעברית+באנגלית וכתוביות בעברית+באנגלית, ולפעמים הסרטים בHD שוקלים יותר מדיסק, ואני מעוניין נטו בדיבוב בעברית, ואם אני ימחק את הקול באנגלית זה ישקול פחות וזה יהיה טוב בשבילי. אז יש תוכנה שיכולה למחוק מMKV קול וכתוביות?

24. שלום, לאחרונה החלה אצלי בעיה שאני לא ידוע מה גורם לה. יש קווים שחורים מעל ומתחת לסירטונים שאני רואה באינטרנט. אני משתמש בפיירפוקס 5. וגרטיס מסך 6870HD crossfire. מצורפות דוגמאות: במסך מחשב (רזולוציה 1920x1200) ובמסך טלויזיה (רזולוציה 1920x1980) במסך הטלויזיה בכלל התופעה היא מוזרה, מפני שכי שאפשר לראות, יש אזורים שחורים ממש מסביב ל Player עצמו! כאילו כל הנגן מכווץ. הדרך היחידה שמצאתי להתגבר על הבעיה היא האפשרות של הורדת הסירטונים למחשב, ואז לצפות בהם בעזרת VLC ולשנות את ה aspect ratio. והבעיה מתרחשת רק ב Full screen חשוב לציין. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by jangelboy,

שלום האם יש אפשרות לקבוע ביומן פגישות עבודה ולא להכניס את כל הפרטים אלא להכניס כמה אותיות ראשונות והוא ישר יזהה את השם מאנשי קשר או להכניס שם של לקוח וישר מופיעות לי כל הפגישות של כל החודש עם אותו לקוח אני אשמח אם מישהו שמתמצא ב WINDOWS LIVE MAIL יצור איתי קשר

• 0 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים