תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם יש דרך פשוטה ומהירה להשוות בין קבצים בספריות שונות? יש לי שתי ספריות. באחת 100 קבצים ובשנייה 200. לחלק מהקבצים יש את אותו שם רק סייומת שונה. אני רוצה להשוות קבצים ולהעתיק את כל הקבצים שיש להם אותו שם לספרייה חדשה. איך עושים את זה? תודה רבה
-
שלום חברים, שעה טובה קיבלתי את הלוח לאחר זמן ציפיה ממושך מעט (מה שמאוד הוריד את המניות של פנדה מחשבים בעיניי אבל זה סיפור אחר). בכל אופן אני כאן כדי להביא קצת רשמים ראשוניים מהלוח לאחר עבודה של כשבוע איתו. אז ככה, קודם כל הלוח נראה טוב,מראה APPLE כזה, לבן מינימליסטי וסולידי,אבל מינימליסטי ואיכותי, יש משהו שמאוד מציק לי וזה תאורת הLED הכחולה מסביב לעיגול הזום... בהתחלה נראה ממש מגניב כל ההבהובים הבלתי פוסיקם שלו,עדשהולכים לישון, זה יכול לשגע-תאורה כחולה על הקיר-לא רק שנפסקת אלא גם מהבהבת,חבל שאין לו מנגנון כיבוי. כפתורי קיצור,עיגול הזום ומה שביניהם, הרעיון מעולה, חבל רק שבמקרים שהכי יש צורך בהם הם לא עובדים (כמו בכל תוכנות ADOBE למיניהם, כנ"ל גם כפתור הגלילה שעל הPEN …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים.. מחפש תוכנה לעריכת קליפים שלא כמו פאוור פויינט עם כל ההנפשות וכאלו, להכניס כל מני קטעי וידאו, תמונות, מוזיקה, טקסט וכו'...
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכתוביות. הצבתי את הפלייבק שאני רוצה לעשות לו כתוביות,ושמתי כבר את המילים של השיר בתיבה שצריך. כאשר אני עושה את ההקלטה,המילים הם לא בסדר הנכון,והצביעה של המילים מתחילה משמאל לימין (כנראה שזה מותאם למילים באנגלית) יש דרך להפוך את זה ?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האווטלוק EXPRESS שלי חרא ....700 אלף הודעות זבל ביום ! כבר אין לי כוח לזה איזה המלצות יש לכם לתוכנת אי מייל שתנקה אם לא 100% לפחות 90% מהדואר זבל ? מה עם OUTLOOK חדש יותר ? יש שם ANTISPAM ?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה באתר נענע שאני מנסה להכנס לצ'אט שם אז אני פותח את הצ'אט רושם כינוי משלי ואני לוחץ הפעל משום מה זה לא נטען לי הדף יש לי ג'אווה ואת הרכיבים של הצ'ט חשוב לציין שזה עבד לי לפני 3 ימים עכשיו הוא רושם לי למטה"נדרש אובייקט 112 err משהו כזה מחכה לתשובהההה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לשנות את התמונה של השיר. התמונה מופיעה או מדיה פלייר או בסמל האייקון [למשל בשולחן עבודה] או בשמיעה בסמארטפון . חיפשתי במאפיינים ולא הצלחתי למצוא. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כדי שלא יהיו אי הבנות: מעובד - עבר איזשהו פילטר לא מעובד - הגיע ישר מהמצלמה ומקסימום נעשה crop כדי להתאים את הגודל. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב, עדיף לפתוח דיון מאשר להתקע עם זה בעקרון יש לי XML הרבה ערכים מהסוג הזה: <name>Cat</name> <location>389</location> <left>772</left> <top>105</top> אני רוצה לעשות Replace ל: <name>Dog</name> <location>389</location> <left>772</left> <top>105</top> העניין הוא שיש לי מלא שורות עם location שונה, נניח 100 עוקבים. אני צריך להכניס Wildcard בכל הערך של Location אבל יש לי בעיה עם הפלט שאני מקבל ב-Replace. ישנו ריווח בקוד, והוא לא יורד שורות כראוי אחרי שאני מזין את השורה ב-Rep…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב פעל כרגיל הפעלתי מחדש לפני שלושה ימים ואחרי ההפעלה מחדש הופיעה בעיה , המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך אני לא יכול לעדכן דרייברים לא יכול לזהות את הרכיב חומרה עצמו, כשאני מדליק את המחשב דווקא מופיע בהתחלה הדגם וכמות הזיכרון אבל בפועל במערכת ההפעלה אני לא מצליח לזהות את הכרטיס ולהתקין אותו מחדש... מערכת הפעלה xp כרטיס מסך 8600 gt שום משחק לא עובד כמובן וכשאני מנסה להתקין דרייברים זה אומר שהוא לא מוצא חומרה מתאימה, ניסיתי להוציא ולחבבר מחדש את הכרטיס אפילו ניקיתי אותו כלום לא עוזר..
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, נסעתי לשלושה ימים מהבית והכשחזרתי אלה הבעיות שנוצרו מעצמן(אחים שלי לא יודעים על זה כלום ) הינה הבעיות שלי אשמח אם תוכלו לעזור לי לפחות באחת מהן: 1.לא ניתן להיכנס לקובץ של וידאו מכל סוג, אפילו רק בסימון של הסרט עם העכבר(בלי להיכנס) אני מקבל את ההודעה הידועה : send\dont send error של וינדוס, למה זה? יש את כל הקודקים והכל. תמונה: 2.כמעט כל פעם שאני לוחץ על קישור בפיירפוקס מאתר מסויים לאתר אחר הוא מקפיץ לי פרסומת( לא משנה מאיזה אתר ולא משנה לאיזה קישור, אם זה תמונה אתר) אני חושד שהאשם כאן הוא התוסף TMP מאחר ואחרי חפירה קצרה בתפריטים שלו ראיתי שבהגדרות של האתרים הקופצים\פרסומות אין אפשרות לבלום אותם אלא רק 2 אפשרויות : לפתוח בטאב חדש / או בדף חדש. תמונה: 3. כ…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מדובר בתוכנה יציבה, אפילו יציבה מאוד. אבל משו מטריד אותי... ברגע שאני מנסה לסגור אותה, היא קורסת. לא תמיד, אבל קרה לי כבר לא מעט פעמים, זה לא פוגע בתפקוד שלה. היא יכולה לרוץ ימים ולילות ללא שום בעיה, אבל ברגע שאני סוגר אותה לצמיתות, קופץ לו מסך חביב של פעולה לא חוקית, רק בסגנון קצת יותר מעודן. למישו זה עוד קורה?... הבטא, לעומת זאת, היתה קורסת מדי פעם. מסנג'ר 6 היתה יחסית יציבה.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, הבעייה שלי היא כזאת: יש לי WIN 7 ואני משתמש בTV OUT של 9800GTX בשביל לראות סרטים. אחרי כמה זמן שאני רואה את הסרט, הוידאו מתחיל להיות מקרטע. כלומר, הוא קופץ בין כמה פריימים ומן הסתם זה ממש מעצבן. זה קורה לי גם בVLC PLAYER וגם בBSPLAYER. בהתחלה ניסיתי עם FFDSHOW בלבד, אחרי זה הסרתי וניסיתי CCCP. לפני שאני מוריד את כל סוגי הקודקים ונגנים הייתי שמח אם למישהו יש רעיון. כשעבדתי עם VISTA (לא ברור למה, אבל זה מה שעשיתי) לא הייתה לי את הבעייה הזו. תודה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי ConvertXtoDVD. אני מנסה לצרוב קובץ HD בפורמט MKV, והתרגום בעברית יוצא ג'יבריש. אנגלית יוצא טוב. התרגום גם יוצא ג'יבריש במדיה פלייר, אבל ב VLC הוא עובד - כי שיניתי שם את ההגדרות של Default Encoding - Hebrew ISO 8859-8. אז הלכתי להגדרות של ConvertXtoDVD, ב Subtitles שיניתי את ה Code Page וניסיתי כל אפשרות עברית שיש. כל שינוי עשיתי Save new style, וצרבתי לדיסק חדש. כולם ג'יבריש, כולל שתי אפשרויות ה 8859. פתרון MKVMergeGUI עם הגדרה ל ISO-8599-8
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בגדול, השאלה בכותרת.. מה שקרה זה שיצרתי שני משתמשים על מחשב ופיצלתי שני חשבונות מייל (פרופילים) שהיו על המחשב בתוכנת אאוטלוק 2010. הבעייה שנוצרה היא שעכשיו במשתמש המקורי אני רואה את יומן האאוטלוק כשורה, אך במשתמש השני אני רואה את היומן שלו פלוס את היומן של המשתמש המקורי. יש כפילות יומנים וממש שברתי את הראש איך לפתור אותה, עד כה ללא הצלחה. מישהו מכיר דרך פשוטה לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש בנרות את האייקון המצורף, בפורמט שקוף. למוצא/ת היקר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החלטתי לפתוח דיון על הנגן קודם כל כי הוא כבר בשלבים אחרונים (כרגע גרסא 1.0rc3) הנגן הושק רישמית בגרסא 1.0.0. והחלטתי שהוא בשל מספיק כדי שאני יעביר אותו להיות הנגן הראשי שלי (מחליף לאיטונס 8.0.2) והמודעות לנגן הזה נמוכה, לומרות שזהו נגן מעולה קוד פתוח מבית היוצרים של פיירפוקס (איזה משפט מפוצץ, אני נשמע כמו קריין פרסומות ). אז קצת על הנגן, הנגן פותח על ידי מוזילה ומבוסס בגרסא הנוכחית על מנוע גיקו 1.9 (המנוע עליו מבוסס פיירפוקס 3), הנגן דומה קצת לאיטונס, רק נוח יותר, מהיר יותר, עם הרבה הרבה יותר אפשרויות, דפדפן אינטרנט מלא, תוספות כמו לפיירפוקס, קוד פתוח ותומך בכל הנגנים הניידים (כולל איפוד). הנגן קיים לשלושת הפלטפורמות (ווינדוס, מאק ולינוקס) Songbird Songbird עם תו…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לקרובת משפחה שלי יש את המדפסת HP 6313 All In One, ובגלל שאיבדה את דיסק ההתקנה הורדתי דרייבר מאתר הבית של HP: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=en&cc=us〈=en&product=1119599 מהלינק הורדתי את הדרייבר הראשון שנקרא " HP Multi-Function Products Driver Bundle - Corporate Only ". לא נוספה לי שום תוכנה שקשורה לפקס או לסורק, כך שחוץ מלבצע הדפסות רגילות אין לי מושג איך להשתמש בשאר הפונקציות במכשיר! באתר הבית של HP אני לא מצליח למצוא את תוכנות הסריקה/פקס/הדפסה שמגיעות עם הדיסק המקורי, ואין לי מושג באיזה מיקום אחר הם יכולים להיות. מה האפשרויות שלי כרגע אם אין תוכנות שיפעילו את הסורק והפקס? לא מצליח למקד את השאלה כי ההבנה שלי בפקסים וסורק…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תודה מראש! ואם תוכלו לתת לי קישור זה יהיה מצוין.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי חשד שהצורב דפוק. נותן המון FAILים בצריבה גם בAshampoo וגם בצריבה מתוך הווינדוס עצמו כמובן נעשה ניסיון לצרוב במדיות אחרות- ואותו דבר , אפילו לא מצליח להתחיל תהליך של צריבה עידכנתי קשוחה לא ממזמן - לא שינה, צורב מתי שבא לו באיזה תוכנה להשתמש? ? nero Info tool ? VSO Inspector
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מכיוון שאני מתעסק בקידוד וידאו ואודיו מספר שנים ואני מחפש עכשיו אלטרנטיבות לתוכנות אודיו בעיקר שיעשו לי את העבודה הטובה יותר, החלטתי לערוך סיקור מקיף של התוכנות הקיימות בשוק כדי למצוא את התוכנה האולטימטיבית לפי הידע שלי כמובן. מושגי יסוד: Bit - בעידן הדיגיטלי, המושג ביט מתאר את מספר הביטים שהוקלטו בכל דגימת קול. הכוונה היא לכמה רזולוציה ירדו כשהקליטו את הסאונד. לצורך העניין, בדיסק רגיל ההקלטה נעשית על 16 ביט ובדיק DVD על 24 ביט. Bitrate - המושג ביטרייט מתייחב לכמה ביטים עוברים בטווח זמן מסויים. הייצוג של זה בקובצי אודיו יהיה בדרך כלל לפי Kbps, כלומר, קילוביט לשנייה. לצורך העניין, דיסק מקורי מקודד ל-1411.2 קילוביטים לשנייה. יש גם דבר כזה הנקרה סופר אודיו CD הכולל 5644.8…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעיה אצל מחשב של חבר: NAV2002 גילה שהמחשב נדבק בוירוס מסוג תולעת, פרטי הוירוס בתמונה: כשמתקנים/מבודדים/מסירים/מוחקים את הקובץ הנגוע (TMP.), התולעת צצה מחדש על קובץ אחר ! (גם כן TMP) וככה חוזר חלילה... איפה הקובץ המקור של התולעת? איך אני מעיף את זה?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי סרט בHD-DVD על המחשב ואני לא מצליח להפעיל אותו. אני משתמש בPOWERDVD 7.2 שאמורה לנגן hddvd, כל הקבצים שיש לי זה קבצי EVO וMAP, מה אני אמור לעשות איתם ואיך אני מנגן את הסרט?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ABCD ABCD ABCD ABCD ל- ABCD ABCD ABCD ABCD תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, משהו יודע מזה הרכיב הזה? ומאיפה אני יכול למצוא לו דרייבר? Intel® ICH9M LPC Interface Controller - 2919 יש לי מחשב של דל דגם סטודיו 1537 ומאז ועדכנתי לווינדוס 7 וזה הדבר היחיד שחסר לי. תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-