תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
למה משתמשים בקסצי BMP.? אם JPEG (באיכות מקסימלית) מציג את אותה איכות בעשירית מהגודל? היום למשל העברתי קובץ BMP במשקל 200MB ל 6MB של JPEG, וזה נראה אותו דבר 1:1.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחר ניסיון כושל של ידידה שלי להוריד קובץ מסוים לאיזה תוכנה במחשב שלה, היא חטפה וירוס או תולעת די מעצבנת. הבעיה נוצרה לאחר ניסיון פתיחת הקובץ. דבר ראשון היו קיצורים לאתרי פרסומת על ה desktop ו ב startmenu, אם מפעילים iExplorer, ב enter הראשון הוא מתרסק פותח פופאפ שאומר שהמחשב מודבק בוירוס חזק וללחוץ ok כדי להוריד תיקון, כמובן שלא ניסיתי, ו בעזרת alt f4 חיסלתי כל פעם מחדש את הדף. עשיתי סריקה, עם spywareblaster, והוא מוצא כל פעם כמה קבצים מודבקים אבל לא את הסורס המקורי. הוא מצא משהוא בשם smitfraud, וכנראה שיש בזה משהוא כי גם האתר שנפתח כל פעם (הפופאפ) מנסה לשלוח אותי לכתובת שמתחילה ב smit משהו. ד.א. גם avast ו adaware "נכשלו" יצרתי קובץ של Hijackthis, אז אם מי…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני לא יודע אם זה המקום אבל האם יש למישהו תוכנה טובה לכיוון גיטרה, וכמו כן תוכנה שעוזרת ללמוד לנגן בגיטרה? אודה מאוד לכל העונים !
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב דיי חזק i5 760 עם 4 ג'יגה זיכרון ואני מעוניין לקנות אנטיוירוס. אני צריך המלצה של תוכנה שמשתלמת במחיר דרך ksp. אני יכול להשיג את נורטון ב50 שח. שאלה נוספת- אנטיוירוס או Internet securety?[br]פורסם בתאריך: 15.09.2010 בשעה 13:26:44 נ.ב nod לא בא בחשבון!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשבועיים, אחרי מאמצים רבים להבין איך האתר המטומטם של NAVNGO עובד (לקח לי רק 20 דקות להבין שיש אפשרות להתקנה דרך האינטרנט ולא רק לשלוח אליהם את הכרטיס) התקנתי את התוכנה כדי לעדכן את המפות של הGPS שלי. אחרי העדכון רציתי להסיר את התוכנה הזו מהמערכת, אבל לא מצאתי קובץ uninsall, ולא מצאתי אותה ב- Programs and Features. פניתי למנהל שרות הלקוחות שלהם דדרך הפורום שלהם, הוא מחק לי את ההודעה. כתבתי לו הודעה פרטית וגם היא נעלמה איכשהו. יש למישהו מושג איך מסירים את ה&$% הזה? מילות מפתח בשביל חיפושים עתידיים: IGO 8, NAVNGO, QUE. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אבל לא התוכנה vob sub כי לא הבנתי איך להשתמש בה... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נעלם לי הסימן של האקספלורר משולחן העבודה.... איך אפשר להחזיר אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסתי היום למחוק משתמש admin (שגם אני הייתי admin) ממחשב של לקוח והמחשב הביא לי שגיאה "אין אפשרות לבצע פעולה זו בחשבונות מוכללים" מה זה אומר? ואיך אני יכול למחוק את המשתמש בכל זאת? רונן
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו - יש לי טלוויזיה לד 32 אינץ' של סנסוי - זו הטלויזיה http://www.sansuiproducts.com/televisions/sled3280-led-tv-32.html ניסיתי לראות סרט בפורמט AVI - מבחינת הקול - אני שומע חלק. מבחינת הוידאו - הוידאו נתקע. האבחנה הראשונה שלי היא שזה בעיה של קידוד כלומר שבטלויזיה שלי אין את המקודד שבו קודד הסרט שאני מנסה לראות. כאשר ניסיתי לראות בקישור הנ"ל באיזה פורמטים תומכת הטלויזיה אני רואה שמצויין - 1080p, 1080i, 720p, 480p, 480i - עד כמה שאני יודע אלו לא פורמטים כלומר אין קבצים עם סיומות 480P או 1080P. השאלה שלי היא לאיזה פורמט אני צריך להמיר את הקובץ הזה כך שיתאים ל-1080P?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה Sony Vegas Pro 9.0 עכשיו נקעתי באמצע ההתקנה ורציתי לדעת איך אני פותר את הבעיה הזאת בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי ConvertXtoDVD. אני מנסה לצרוב קובץ HD בפורמט MKV, והתרגום בעברית יוצא ג'יבריש. אנגלית יוצא טוב. התרגום גם יוצא ג'יבריש במדיה פלייר, אבל ב VLC הוא עובד - כי שיניתי שם את ההגדרות של Default Encoding - Hebrew ISO 8859-8. אז הלכתי להגדרות של ConvertXtoDVD, ב Subtitles שיניתי את ה Code Page וניסיתי כל אפשרות עברית שיש. כל שינוי עשיתי Save new style, וצרבתי לדיסק חדש. כולם ג'יבריש, כולל שתי אפשרויות ה 8859. פתרון MKVMergeGUI עם הגדרה ל ISO-8599-8
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעיה אצל מחשב של חבר: NAV2002 גילה שהמחשב נדבק בוירוס מסוג תולעת, פרטי הוירוס בתמונה: כשמתקנים/מבודדים/מסירים/מוחקים את הקובץ הנגוע (TMP.), התולעת צצה מחדש על קובץ אחר ! (גם כן TMP) וככה חוזר חלילה... איפה הקובץ המקור של התולעת? איך אני מעיף את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תראו אני בן 16 וחצי יש לי אח בן 10 והיום אני בא לכתוב כתובת פתאום אני ראוה אתר סקס אני בודק את ההיסטוריה לא אתרי סקס, כנראה שהוא בא עם חבר שלו מוקדם מבית ספר וניצל את זה שאני לא בבית וזה מה שהוא ראה. אני חושב שגיל 10 זה יותר מידי מוקדם לכן אני חייב תוכנה כדי לחסום לו את זה. אני מכיר את זון אלרם אבל אני מעדיף תוכנה שמטפלת בזה וזה היעוד שלה. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, שעה טובה קיבלתי את הלוח לאחר זמן ציפיה ממושך מעט (מה שמאוד הוריד את המניות של פנדה מחשבים בעיניי אבל זה סיפור אחר). בכל אופן אני כאן כדי להביא קצת רשמים ראשוניים מהלוח לאחר עבודה של כשבוע איתו. אז ככה, קודם כל הלוח נראה טוב,מראה APPLE כזה, לבן מינימליסטי וסולידי,אבל מינימליסטי ואיכותי, יש משהו שמאוד מציק לי וזה תאורת הLED הכחולה מסביב לעיגול הזום... בהתחלה נראה ממש מגניב כל ההבהובים הבלתי פוסיקם שלו,עדשהולכים לישון, זה יכול לשגע-תאורה כחולה על הקיר-לא רק שנפסקת אלא גם מהבהבת,חבל שאין לו מנגנון כיבוי. כפתורי קיצור,עיגול הזום ומה שביניהם, הרעיון מעולה, חבל רק שבמקרים שהכי יש צורך בהם הם לא עובדים (כמו בכל תוכנות ADOBE למיניהם, כנ"ל גם כפתור הגלילה שעל הPEN …
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב יש לי שיר שאני רוצה לעשות עליו קריוקי, אבל אני לא רוצה להוריד את הקול של הזמר, ושתישאר לי המנגינה.. מה אפשר לעשות? סומך עליכם בעינייים עצומות!!! תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם השאלה שלי פשוטה וזה נראה לי מצחיק שמבין במחשבים כמוני יחסית כמובן שואל שאלה כזאת אבל ככה יש לי סרט שנמצא על המחשב ואני מעוניין לחתוך ממנו קטע איך אני עושה את זה בתוכניות הקיימות bsplayer pro media player 10 וכו יש לי גם את קמסטזיה אבל ממש לא לזה היא מיועדת היית בטוח שיש אפשרות בתוכניות הנ"ל ואם כן כיצד אני עושה את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה כדאי ? (או אנטיוירוס אחר בחינם) אין לי כוח לתאריך המוגבל של שנה או שנתיים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב, עדיף לפתוח דיון מאשר להתקע עם זה בעקרון יש לי XML הרבה ערכים מהסוג הזה: <name>Cat</name> <location>389</location> <left>772</left> <top>105</top> אני רוצה לעשות Replace ל: <name>Dog</name> <location>389</location> <left>772</left> <top>105</top> העניין הוא שיש לי מלא שורות עם location שונה, נניח 100 עוקבים. אני צריך להכניס Wildcard בכל הערך של Location אבל יש לי בעיה עם הפלט שאני מקבל ב-Replace. ישנו ריווח בקוד, והוא לא יורד שורות כראוי אחרי שאני מזין את השורה ב-Rep…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הורדתי את חומת האש הזו https://www.glasswire.com/ ואני מעוניין לדעת אם יש מישהו שמכיר אתה ויכול לחוות דעה בעד או נגד. התוכנה הזו היא בגירסת ניסיון לשבוע ואחרי זה צריך לקנות אותה. עד עכשיו השתמשתי בפיירוול של זונאלארם אבל בגירסה האחרונה היא התקינה הרבה דברים מיותרים ולכן אני רוצה לשנות. אם למישהו יש המלצה לפיירוול אחר דו כיווני אני אשמח לשמוע. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מייבוא מתוכנה מסויימת לאקסל תוכן שאני צריך לעבוד עליו . משום מה בצורה רנדומלית עמודת התאריך ומיובאת בכמה פורמטים שחלקם תאריך אמיתי וחלקם מוגדרים כטקסט חלקם בפורמט אמריקאי וחלק אירופאי ( ראו למטה וקובץ מצורף ) . אני לא מצליח להביא את אקסל לזהות את כול התאריכים כתאריכים ( ע"י ניקוי פורמטים והעברה לפורמט תאריך) כדי שאוכל להפעיל את הנוסחאות והמקרואים שלי . איך אפשר לבצע נכון את ההמרה כדי שאוכל להפעיל את המקרואים ? ב
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה אני לא מצליח להעביר את אנשי הקשר שלי מחשבון ה Gmail לחשבון ה outlook . אני מייצא ומייבא את אנשי הקשר ממש לפי הספר כמו שאומרים ובדיוק לפי ההוראות של Google ואתר התמיכה של Outlook אך בסוף תהליך הייבוא אני מקבל שדות ריקים ב Outlook. ניסיתי את אותה פעולה עם כמה חשבונות ג'ימייל שונים, על מחשבים שונים ואפילו עם גרסאות שונות של Outlook (2010/2007 . הבעיה התחילה כשניסיתי להעביר את אנשי הקשר של מישהו אחר על המחשב שלו ונתקלנו בתופעה וכך חשבתי לנסות בעצמי על המחשב שלי ולאתר את מקור הבעיה אצלו אך התופעה קורת גם אצלי. שוב, נציין כי ניסיתי על Windows 7 ו-XP על מחשבים שונים כך שאני יודע שלא מדובר בהגדרות התצוגה במערכת או בתוכנה עצמה. קראתי משהו על בעיות תאימות בין סו…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניסיתי את כרום ואופרה והם קלים אבל לא מספיק... יש לי 10M NGN והדפים לא נפתחים במהירות? יש עוד דפדפנים מומלצים?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחורנה שיניתי את כתובת הואק אלקטרוני שלי במסנגר , כל אנשי הקשר שלי הופיעו אופליין והייתי צריך לבקש מהם לעדכן את הכתובת שלי ידנית . וכרגע עם אף שהם אונליין. בלשונית תצוגה , הם לא מופיעים כמי שהכניסו אותי לרשימת ההרשאות שלהם . כמו כן כל הסמיילים למינהם שהיו לי קודם נעלמו לגמרי. "
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי את הגירסא העדכנית של המסנג'ר LIVE. כל פעם שאני מתחיל שיחת וידאו המסנג'ר קופא. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, לא עזר. ניסיתי גם להוריד גרסאות ישנות יותר אבל זה לא נותן לי להפעיל אותן..רושם שגיאות או שאני צריך להוריד גירסא עדכנית. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-