עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ShadowProtect 3 או Paragon Drive Backup 9.0 Professional או 2009 Acronis True Image המטרה היא להעתיק דיסק קשיח בעל נפח קטן (עם 2 מערכות הפעלה Vista 64bit+XP 32bit, כל אחת במחיצה שונה - Dualboot) לדיסק קשיח עם נפח גדול. למישהו יש ניסיון ?[br]פורסם בתאריך: 16-12-2008, 21:39:07 אף אחד לא התנסה בתוכנות אלו ?מישהו התנסה אולי באופציה האינטגרלית ב- Vista Ultimate ?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by liiight,

שלום, הבעייה שלי היא כזאת: יש לי WIN 7 ואני משתמש בTV OUT של 9800GTX בשביל לראות סרטים. אחרי כמה זמן שאני רואה את הסרט, הוידאו מתחיל להיות מקרטע. כלומר, הוא קופץ בין כמה פריימים ומן הסתם זה ממש מעצבן. זה קורה לי גם בVLC PLAYER וגם בBSPLAYER. בהתחלה ניסיתי עם FFDSHOW בלבד, אחרי זה הסרתי וניסיתי CCCP. לפני שאני מוריד את כל סוגי הקודקים ונגנים הייתי שמח אם למישהו יש רעיון. כשעבדתי עם VISTA (לא ברור למה, אבל זה מה שעשיתי) לא הייתה לי את הבעייה הזו. תודה

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום לכולם א. אני מקווה שאני בפרום הנכון לבעיה במידה ולא אנה הפנו אותי למקום הנכון תודה מראש! אז ככה יש לי בעיה במחשב של אחותי שאני לא מצליח לפתוח את מנהל המשימות לא בעזרת ALT+CTRL+DEL או בעזרת לחיצה בשורת המשימות על לחצן ימני ואז פתיחת מנהל משימות עלייתי על הבעיה כאשר ניסיתי להיפתר מהוירוס WINFILE.exe ניסיתי להסיר את הווירוס בעזרת אנטי וירוס ותוכנות אחרות נגד סוסים טרוינים ולא הצלחתי המדריך היחיד שמצאתי דורש שימוש ב נהל המשיומות שאין בפשרותי לפתוח באמת שכבר חפרתי את האינטרנט תודה מראש על כל עזרה !

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  4. החלטתי לפתוח דיון על הנגן קודם כל כי הוא כבר בשלבים אחרונים (כרגע גרסא 1.0rc3) הנגן הושק רישמית בגרסא 1.0.0. והחלטתי שהוא בשל מספיק כדי שאני יעביר אותו להיות הנגן הראשי שלי (מחליף לאיטונס 8.0.2) והמודעות לנגן הזה נמוכה, לומרות שזהו נגן מעולה קוד פתוח מבית היוצרים של פיירפוקס (איזה משפט מפוצץ, אני נשמע כמו קריין פרסומות ). אז קצת על הנגן, הנגן פותח על ידי מוזילה ומבוסס בגרסא הנוכחית על מנוע גיקו 1.9 (המנוע עליו מבוסס פיירפוקס 3), הנגן דומה קצת לאיטונס, רק נוח יותר, מהיר יותר, עם הרבה הרבה יותר אפשרויות, דפדפן אינטרנט מלא, תוספות כמו לפיירפוקס, קוד פתוח ותומך בכל הנגנים הניידים (כולל איפוד). הנגן קיים לשלושת הפלטפורמות (ווינדוס, מאק ולינוקס) Songbird Songbird עם תו…

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  5. יש לי ICQ 2003 BUILD #3800 שכחתי את הסיסמא אבל רמת האבטחה נמאת על MEDIUM ככה שאני אפילו לא יכול להכניס אימייל, על כל פעולה שאני עושה הוא מבקש סיסמא. ניסיתי תוכנה שקוראת את הפרטים מקבצי ה-DAT, אבל היא מתאימה רק ל-2000 או 99. מה עושים ?! העניין דחוף.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  6. עברית לדוברי רוסית - קורס שלם על-גבי DVD וספר לימוד צריך עזרה אני צריך להוריד את התוכנה הזאתי מאיפושהוא בחינם מישהוא יודע איפה אפשר תודה לעונים

7. אז כמו בכותרת - אני רוצה את תוכנת ה-Traktor Pro 2 המלאה והמקורית בגרסא הכי עדכנית שיש נכון לרגע זה. אם אני לא טועה זה מהגירסאות 2.6.5 ומעלה.. תודה ענקית מראש למי שיביא לי קישור להורדה !

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by TOMMYB1,

יש לי פלאפון סמסונג 612 (למי שמכיר) ואני צריך תוכנה שמראה צלצולים לפלאפונים אבל לא במספרים כמו לכולם אלה בתווים!!!! למיש שיש פלאפון כזה ויגיד לי איך הוא משיג צלצולים זה נורא יעזור!! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by blancman,

יש לי בעיה בכרום שאני לא יכול לגלול אתרים עם הגלגלת. הבעיה התחילה בגירסה האחרונה שעודכנה לא מזמן (32). בדפדפנים אחרים כמו אקספלורר אין לי את הבעיה הזאת. למישהו יש פיתרון לגבי מה לעשות בשביל לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by LRa,

שלום, האם יש דרך פשוטה ומהירה להשוות בין קבצים בספריות שונות? יש לי שתי ספריות. באחת 100 קבצים ובשנייה 200. לחלק מהקבצים יש את אותו שם רק סייומת שונה. אני רוצה להשוות קבצים ולהעתיק את כל הקבצים שיש להם אותו שם לספרייה חדשה. איך עושים את זה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  11. היי, על שני המחשבים מותקנת VISTA, אני מחפש דרך לסנכרן בין קבצי המדיה שלי (תמונות ומוזיקה) ככה שאותו תוכן יופיע בשני המחשבים. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום יש ל PHOTOSHOP CS2 איך אני יכול לבחור לעשות כך השתמונה תיהיה בשחור לבן ורק אובייקט בודד בתמונה יהיה בצבעוני? תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by ofir667,

עם איזו תוכנות אפשר לפתוח קובץ MDB?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by djelectric,

טוב, עדיף לפתוח דיון מאשר להתקע עם זה בעקרון יש לי XML הרבה ערכים מהסוג הזה: <name>Cat</name> <location>389</location> <left>772</left> <top>105</top> אני רוצה לעשות Replace ל: <name>Dog</name> <location>389</location> <left>772</left> <top>105</top> העניין הוא שיש לי מלא שורות עם location שונה, נניח 100 עוקבים. אני צריך להכניס Wildcard בכל הערך של Location אבל יש לי בעיה עם הפלט שאני מקבל ב-Replace. ישנו ריווח בקוד, והוא לא יורד שורות כראוי אחרי שאני מזין את השורה ב-Rep…

15. הורדתי את GREENSHOT אבל אין בה את האפשרות של מסך נגלל בדפדפן כרום . וניסתי את FIRESHOT PRO למשך תקופת ניסיון והיא יכולה ללכוד עמוד אינטרנט נגלל (ולא ללכוד את כל העמוד ,אלא בחירה שלי עד איפה) תודה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Bentel,

שלום לכולם האם יש תוכנה שיודעת לשלוח מייל לכמות גדולה של מיילים (המיילים נמצאים בתוך קובץ אקסל) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by abarbotel,

א. נניח שמחקתי חלק קטן מאמצע הטיים ליין. איך אני גורם לשאר החומר בטיים ליין להיצמד לשמאל כדי שלא יהיה חלל ריק וכדי לא להתחיל להצמיד כל סרטון ידנית לצד שמאל בטיים ליין ב. נניח שבחרתי סימון בתוך סרטון שאותו אני רוצה, נגיד 20 שניות מתוך דקה של סרטון, ואחר כך אחרי שכבר יש לי את ה20 שניות בטיים ליין אני רוצה מתוכם חלק של 5 שניות מתוך האמצע של הסרטון הגזור. איך עושים את זה?

18. Started by Kurt,

חבר שלי נדבק בוירוס הזה והוא מדווח שגם אחרי כמה סריקות עם נורטון עדיין נשארים קבצים שאי אפשר לגשת אליהם (מצ"ב תמונה) וכל כמה שניות הוא מקבל הודעה על קובץ אחר שנדבק, מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. יש אתרים מסויימים שאפשר לראות בהם כל מיני סרטונים וטריילרים בתוך האתר עצמו! יענו לא במדייה פלייר ודברים כאלה.. אז רציתי לדעת איך אפשר? אם אפשר.. להוריד אותם למחשב?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by avivkah,

שלום, קניתי מחשב חדש של אסוס דגם a555la מעבד I5, עם 4GB של זיכרון התקנתי עליו חלונות 8.1 שלי, האמת שרציתי חלונות 7, אבל נאמר לי שאין את כל הדרייברים ואסוס לא תומכים למערכת הפעלה זו. ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המשחקים בפייסבוק, הבנויים על פלאש, הם עובדים נורא לאט. מהתמיכה של אסוס נכתב לי לעשות ריבוט למחשב כשזה קורה, להתקין אנטי-וירוס ושזה לא יהיה מקפי, כי הוא כבד. כרגע יש לי על המחשב את eset nod23. כשטענתי שלא זאת הבעיה התומך שלח אותי לדבר עם התמיכה של אדובי. מישהו מכיר את הבעיה? איך אפשר לפתור אותה. מה שנראה לי זה שיש בעיה עם הדרייברים של המסך, אבל נראה שאסוס לא רוצים לקחת על זה אחריות. אשמח לכל עזרה שתינתן תודה אביב

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אהלן, יש לי ConvertXtoDVD. אני מנסה לצרוב קובץ HD בפורמט MKV, והתרגום בעברית יוצא ג'יבריש. אנגלית יוצא טוב. התרגום גם יוצא ג'יבריש במדיה פלייר, אבל ב VLC הוא עובד - כי שיניתי שם את ההגדרות של Default Encoding - Hebrew ISO 8859-8. אז הלכתי להגדרות של ConvertXtoDVD, ב Subtitles שיניתי את ה Code Page וניסיתי כל אפשרות עברית שיש. כל שינוי עשיתי Save new style, וצרבתי לדיסק חדש. כולם ג'יבריש, כולל שתי אפשרויות ה 8859. פתרון MKVMergeGUI עם הגדרה ל ISO-8599-8

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Oranl,

בגדול, השאלה בכותרת.. מה שקרה זה שיצרתי שני משתמשים על מחשב ופיצלתי שני חשבונות מייל (פרופילים) שהיו על המחשב בתוכנת אאוטלוק 2010. הבעייה שנוצרה היא שעכשיו במשתמש המקורי אני רואה את יומן האאוטלוק כשורה, אך במשתמש השני אני רואה את היומן שלו פלוס את היומן של המשתמש המקורי. יש כפילות יומנים וממש שברתי את הראש איך לפתור אותה, עד כה ללא הצלחה. מישהו מכיר דרך פשוטה לפתור את זה?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Aviko,

עשיתי אותה, אגב היא 100% פוטושמוק+פריהנד2004. שמי אבי מנסורי ואני מתמחה באבסטרקט. היא שם למטה איפה שצריך ליהיות החתימה

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Alexkmr,

אני אחרי פירמוט ואני מתלבט אם להתקין תוכנת אנטיוירוס חינמית (MSE) או שבימינו אפשר לוותר על זה? אם יש תוכנות קלילות יותר אני אשמח להמלצה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים