תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לעבוד עכשיו עם קבצי MDB , ואין לי מספיק מקום במחשב להתקין את האופיס. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה חופשית (חינמית) שעובדת עם קבצי מסד הנתונים MDB. תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר איזה תוכנה של טוטו, אם אפשרויות צימצומים וכל זה...(לא זאת ששולחים און ליין) ? למי שיש את התוכנה, ומוכן לשלוח לי,או להגיד לי מאיפה להשיג, אני יהיה מאוד שמח ויברך אותו!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם ממיר USB - COM ,דגם U232-P9 . אני לא מצליח לתקשר איתו .ניסיתי להתקין את הדריבר שקיבלתי עם הממיר .זה לא עזר. ניסיתי לחפס דריבר תואם באינטרנט (ומצאתי כמה כאלו) .עדיין לא הצלחתי. אבקש לציין שמנהל ההתקנים מזהה את החומרה .רק שמשום מה העסק לא עובד. אשמח לקבל רעיונות מכם, מה עלי לעשות ע"מ להצליח לתקשר איתו. תודה,רונן. נ.ב. להלן תצורת המחשב שלי:P4,XP,SP3
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה ורציתי לשתף אותכם בה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי! אז ככה, יש לי סרטים (אימייול) בפורמטים של DVDRip וכדומה, בגדלים של 770Mg וכדומה, עכשיו בגלל חוסר מקום פנוי בHD, החלטתי לצרוב את כל הסרטים לדיסקים והבעיה שלי שהדיסיקים מאפשרים לי צריבה של 700Mg מקסימום. השאלה שלי זה איך אני יכול לצרוב את הסרטים על הדיסק, מבלי לכווץ אותם, בכדי שאני יוכל לצפות בהם מיד עם הכנסת הדיסק ??? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השגיאה הזאת משגעת אותי כל הזמן אני לא יודע מה לעשות ? הינה. אם תעזרו לי אני אודה לכם מאוד .
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהוא יודע אם אפשר להעביר את כל הנתונים מחשבשבת דוס לחשבשבת ווינדוס ולהסביר איך עושים אתזה תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לכך אבל הוא הכי קרוב לבעיה שלי אני חושב. אם לא תעבירו, תודה. יש לי דיסק DVD (מקורי) שבו יש כל מיני קבצי וידאו/די וי די בתוך תיקיית VIDEO_TS לחוסר מזלי כרגיל, אחד הקבצים פגום כנראה. האחרון שבהם. שם הקובץ הוא VTS_01_5.VOB כשאני מנסה להעתיק אותו מהדיסק למחשב הוא מעתיק את כל הקבצים פרט לקובץ הנ"ל וכשמגיע לקובץ הזה הוא מעלה את ההודעה הזו : האם יש לי פתרון ? לקנות דיסק חדש או "להשיג" את הקובץ הזה זה על סף הבלתי אפשרי כי אני חייב את זה עד מחר בערב ואין לאף אחד את הדיסק הזה. חייב עזרה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תגידו לי מהו לדעתכם דפדפן האינטרנט הטוב ביותר. אני מצטער שחכתי דפדפן כלשהו. אז אם שכחתי תכתבו לי בתוכן. תודה מראש GNOME
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מחליפים כתובת ip תודה לעונים עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בזמן האחרון הVLC גורם לוידיואים לקרטע. לא מצליח למצוא לזה חוקיות, מה שכן אני רואה בגוגל שיש עוד אנשים שמדווחים על זה. יש כל מיני פיתרונות, ניסיתי את חלקם, לא יודע אם עבדו או לא. אני מחפש נגן מדיה "מתחרה" שלא נופל באיכות(ניגון בmedia player למשל מוריד את האיכות של קבצים באיכות גבוהה. לא יודע למה) ושגם יכול לנגן "הכל" בלי שאצטרך להוריד מלא קודקים. בעבר הרחוק השתמשתי בmedia player classic - אך נדמה לי שהוא בעצם מגיע עם חבילת קודקים ואני לא יודע כמה בא לי את זה. במה אתם משתמשים? אשמח להמלצות.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני זקוק בדחיפות(עד הבוקר...) תוכנה שממירה מmp3 לcda. עשיתי חיפוש בגוגל על פי הנ"ל וקיבלתי רק תוכנות מוזרות ומיושנות שתקעו לי את המחשב. כמו כן אני חושש מאמינות המקור. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במידה ואני משתמש בתוכנה אוטוקאד, האם יש העדפה לאחת מהגרסאות של windows 7 ב64bit או 32bit?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ICQ 2003 BUILD #3800 שכחתי את הסיסמא אבל רמת האבטחה נמאת על MEDIUM ככה שאני אפילו לא יכול להכניס אימייל, על כל פעולה שאני עושה הוא מבקש סיסמא. ניסיתי תוכנה שקוראת את הפרטים מקבצי ה-DAT, אבל היא מתאימה רק ל-2000 או 99. מה עושים ?! העניין דחוף.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תראו אני בן 16 וחצי יש לי אח בן 10 והיום אני בא לכתוב כתובת פתאום אני ראוה אתר סקס אני בודק את ההיסטוריה לא אתרי סקס, כנראה שהוא בא עם חבר שלו מוקדם מבית ספר וניצל את זה שאני לא בבית וזה מה שהוא ראה. אני חושב שגיל 10 זה יותר מידי מוקדם לכן אני חייב תוכנה כדי לחסום לו את זה. אני מכיר את זון אלרם אבל אני מעדיף תוכנה שמטפלת בזה וזה היעוד שלה. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בפורום תוכנה לאף אחד אין מושג אחרי 3 הקפצות, נראה אם מישהו פה יודע.. \: עד לפני יומיים שלושה הוא עבד כמו שצריך, ואחרי ששיחקתי עם הATI Overdrive הוא התחיל להיות ממש איטי. אחרי שביטלתי את מה שעשיתי בOverdrive ואתחול, לא השתנה כלום, איטי כרגיל. בנוסף להוריד את התמיכת OpenGL לא עוזר, זה עדיין איטי ומעצבן, רק טיפה פחות. במקור זה עבד חלק לחלוטין.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש נגן וידאו חינמי שיודע לנגן סרטים על מסך מלא (למתוח את הסרט על כל המסך), בדומה ל-BSplayer אבל בלי Adware. אשמח לקבל המלצות.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם א. אני מקווה שאני בפרום הנכון לבעיה במידה ולא אנה הפנו אותי למקום הנכון תודה מראש! אז ככה יש לי בעיה במחשב של אחותי שאני לא מצליח לפתוח את מנהל המשימות לא בעזרת ALT+CTRL+DEL או בעזרת לחיצה בשורת המשימות על לחצן ימני ואז פתיחת מנהל משימות עלייתי על הבעיה כאשר ניסיתי להיפתר מהוירוס WINFILE.exe ניסיתי להסיר את הווירוס בעזרת אנטי וירוס ותוכנות אחרות נגד סוסים טרוינים ולא הצלחתי המדריך היחיד שמצאתי דורש שימוש ב נהל המשיומות שאין בפשרותי לפתוח באמת שכבר חפרתי את האינטרנט תודה מראש על כל עזרה !
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר - ***צונזר***, הוא רושם לי את השגיאה הבאה. “Firewall software decided your IP address (75.126.XXX.XXX) is abusing this server. Use of automated software that does not follow /robots.txt is forbidden. Broken RSS reader is the most common cause” לא משנה מאיזה דפדפן אני נכנס, מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני פותר את הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אהלן ... בעת שביצעתי את מנהגי השבועי , וגלשתי באתר לא כל כך לגיטימי ( XXX ) על המחשב שלי נתח סוס טרויאני / וירוס / תוכנה משוגגת כלשהיא! להערכתי התוכנה מציגה לך הרבה סימני התראה כדיי שאתה תתקין את התוכנה המעפנה שלהם שנקראת : " SpyCherrif " הנה אחד מהם : http://img318.imageshack.us/img318/646/aware0gu.jpg אחרי ריסט קצר אתה מגלה את זה : http://img318.imageshack.us/img318/2261/wall0rv.jpg וכשאתה רוצה להעיף את זה אתה מגלה שזה נחסם , איזה יופי : http://img318.imageshack.us/img318/1769/change1gs.jpg אחרי כל ריסט של המחשב ( בוצעו כבר 3 ) התוכנה SpyCherrif מתקינה את עצמה מחדש , לאחר שהסרתי אותה באופן מסודר ככה שהרבה מקריות אין כאן .. * אין לי אנטי וירוס לצערי * אנ…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החלטתי לפתוח דיון על הנגן קודם כל כי הוא כבר בשלבים אחרונים (כרגע גרסא 1.0rc3) הנגן הושק רישמית בגרסא 1.0.0. והחלטתי שהוא בשל מספיק כדי שאני יעביר אותו להיות הנגן הראשי שלי (מחליף לאיטונס 8.0.2) והמודעות לנגן הזה נמוכה, לומרות שזהו נגן מעולה קוד פתוח מבית היוצרים של פיירפוקס (איזה משפט מפוצץ, אני נשמע כמו קריין פרסומות ). אז קצת על הנגן, הנגן פותח על ידי מוזילה ומבוסס בגרסא הנוכחית על מנוע גיקו 1.9 (המנוע עליו מבוסס פיירפוקס 3), הנגן דומה קצת לאיטונס, רק נוח יותר, מהיר יותר, עם הרבה הרבה יותר אפשרויות, דפדפן אינטרנט מלא, תוספות כמו לפיירפוקס, קוד פתוח ותומך בכל הנגנים הניידים (כולל איפוד). הנגן קיים לשלושת הפלטפורמות (ווינדוס, מאק ולינוקס) Songbird Songbird עם תו…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנת אנטי-וירוס,נוחה,טובה ובעלת יכולת זיהוי וירוסים ומחיקתם בצורה מושלמת שלא תחסום דבר,וחשוב שגם התוכנה לא תתפוס הרבה משאבים ותתנו המלצה לתוכנה שאתם הייתם לוקחים במקומי מכל הלב. או שעדיף להישאר עם Norton Internet Security 2005??? נ.ב:צריך תוכנה לשימוש יומיומי קלה ונוחה עם ממשק מובן לא כמו NOD32 שצריכה מלא הגדרות והממשק שלה מסובך
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש ל PHOTOSHOP CS2 איך אני יכול לבחור לעשות כך השתמונה תיהיה בשחור לבן ורק אובייקט בודד בתמונה יהיה בצבעוני? תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי ConvertXtoDVD. אני מנסה לצרוב קובץ HD בפורמט MKV, והתרגום בעברית יוצא ג'יבריש. אנגלית יוצא טוב. התרגום גם יוצא ג'יבריש במדיה פלייר, אבל ב VLC הוא עובד - כי שיניתי שם את ההגדרות של Default Encoding - Hebrew ISO 8859-8. אז הלכתי להגדרות של ConvertXtoDVD, ב Subtitles שיניתי את ה Code Page וניסיתי כל אפשרות עברית שיש. כל שינוי עשיתי Save new style, וצרבתי לדיסק חדש. כולם ג'יבריש, כולל שתי אפשרויות ה 8859. פתרון MKVMergeGUI עם הגדרה ל ISO-8599-8
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי פלאפון סמסונג 612 (למי שמכיר) ואני צריך תוכנה שמראה צלצולים לפלאפונים אבל לא במספרים כמו לכולם אלה בתווים!!!! למיש שיש פלאפון כזה ויגיד לי איך הוא משיג צלצולים זה נורא יעזור!! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב לפי היא יפה ובגלל זה מגיע לה רקע זה מגיע ב3 רזולציות: 1280X960 1280X1024 1600X1200 בגלל ששמתי לב שאנשים רבים מתלוננים על הרזולציה שאני משתמש בה אז אני מתחשב הפעם. תהנו: http://www.deviantart.com/deviation/43689588/ :yelclap:
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-