עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Odedb52,

אהלן.. אתמול הורדתי SKETCHUP ולא היה לי סבלנות למדריכים (חוץ ממדריך אחד מובנה בתוכנה עם איזה בית... ), אז התחלתי לנסות כל מיני דברים. בסוף ניסיתי לעשות מארז, והנה התוצאה..! ייצא נחמד אני חושב! (יחסית לעבודה ראשונה כן..) [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. זה לא סוד שבזמן האחרון ספקיות האינטרנט עושות שימוש מסיבי בתוכנות רובוטיות שמצליחות ליירט את התעבורה שמעוברת בתוכנות p2p (emule,utorrent,sababadc) ולצמצם את רוחב הפס לאותם גולשים. הם עושים זאת באמצעות מספר כלים כמו ניתוח חבילות המידע המעוברות והפורטים מהם מתבצע המשלוח . אני בטוח שחלק גדול מכם שמו לב שזמן ההורדה התארך משמעותית. לכן אנחנו חייבים לשנות אסטרטגיה על מנת לשמור על זכויותינו בתור לקוחות שמשלמים במיטב כספם ולנקוט בצעדי התגוננות באמצעות שימוש באמצעים כמו : *firewall שמאפשר שינוי ופתיחה של פורטים בקלות ובמהירות . *שימוש בתוכנות p2p מתקדמות שמצפינות את תעבורת התקשורת (חבילות המידע ) היוצאת והנכנסת . מהו לדעתכם ה-firewall הידידותי ביותר למוריד הכבד ,כזה שמאפשר שינוי ו…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by slim_shady,

הוא כבר פועל שעה ומעלה ומוריד בקושי... וגם כל הקבצים אדמים, מה זה אומר?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. איך מעבירים את ספריית ה- Steam מכונן C ל- D ? (מבלי לאבד את המידע הקיים) ה- STEAM מותכן אצלי על כונן ה- SSD והמקום בו כמעט ונגמר. עזרתכם

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום חברים, אני מחפש תוכנה שאני יוכל לשים בה נגיד 50 תמונות והם ירוצו על המסך, כאשר כל כמה שניות אני רואה 2 תמונות במקביל ואז אחריי כמה שניות אני רואה עוד 2 תמונות וכך הלאה.. לא מצאתי משהו באינטרנט, אשמח לעזרה..

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Aviko,

עשיתי אותה, אגב היא 100% פוטושמוק+פריהנד2004. שמי אבי מנסורי ואני מתמחה באבסטרקט. היא שם למטה איפה שצריך ליהיות החתימה

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לכך אבל הוא הכי קרוב לבעיה שלי אני חושב. אם לא תעבירו, תודה. יש לי דיסק DVD (מקורי) שבו יש כל מיני קבצי וידאו/די וי די בתוך תיקיית VIDEO_TS לחוסר מזלי כרגיל, אחד הקבצים פגום כנראה. האחרון שבהם. שם הקובץ הוא VTS_01_5.VOB כשאני מנסה להעתיק אותו מהדיסק למחשב הוא מעתיק את כל הקבצים פרט לקובץ הנ"ל וכשמגיע לקובץ הזה הוא מעלה את ההודעה הזו : האם יש לי פתרון ? לקנות דיסק חדש או "להשיג" את הקובץ הזה זה על סף הבלתי אפשרי כי אני חייב את זה עד מחר בערב ואין לאף אחד את הדיסק הזה. חייב עזרה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by pak82,

יש לי במחשב כל מיני דרייברים מכל מיני תקופות, את חלקם אני רואה והסרתי אותם ואת חלקם אני לא רואה אני מחפש תוכנה שתמצא לי את כל הדרייברים של הוידאו ואודיו שקיימים במחשב ותיתן לי להסיר אותם באופן מסודר מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by idansharabi,

התקנתי את התוכנה utorrent גרסה 1.7.5 והקבצים יורדים במהירות אפסית. האם יש מישהו שיכול לעזור לי בהגדרת הפורטים , או להפנות אותי למדריך רלוונטי , בתודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לחיפוש טקסט בתוך כל מיני סוגי קבצים (העיקרי שבינייהם כמובן הוא word) עד היום עבדתי עם תוכנה חינמית שנקראת exalead, הבעיה שאני לא יכול לחפש איתה קבצים גם ברשת. השאלה שלי היא אם מישהו מכיר תוכנה כזאת חינמית שיכולה לחפש לי גם קבצים ברשת? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by LRa,

שלום, האם יש דרך פשוטה ומהירה להשוות בין קבצים בספריות שונות? יש לי שתי ספריות. באחת 100 קבצים ובשנייה 200. לחלק מהקבצים יש את אותו שם רק סייומת שונה. אני רוצה להשוות קבצים ולהעתיק את כל הקבצים שיש להם אותו שם לספרייה חדשה. איך עושים את זה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  12. שלום לכל המומחים, ישנם לא מעט אתרי אינטרנט שמזהים את קיומו של תוסף חוסם פרסומות כמו adblock+ בדפדפן (בכל דפדפן) ומונעים את הביקור באתר כל עוד לא נוטרל חוסם הפרסומות. בד"כ האתרים האלה מקפיצים הודעה שבה הם מבקשים להכנים את האתר שלהם ל'רשימה הלבנה', ולרענן. האם יש דרך 'להסתיר' מהשרת את קיומו של חוסם הפרסומות? תודה מראש.

13. האווטלוק EXPRESS שלי חרא ....700 אלף הודעות זבל ביום ! כבר אין לי כוח לזה איזה המלצות יש לכם לתוכנת אי מייל שתנקה אם לא 100% לפחות 90% מהדואר זבל ? מה עם OUTLOOK חדש יותר ? יש שם ANTISPAM ?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Varda Shemesh,

שלום. לאחרונה אני לא מצליחה להפעיל את ווטסאפ ווב - ה-QR לא מופיע על המסך. ניסיתי בכמה מחשבים, ובכולם אותו דבר. אשמח לסיוע. תודה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by ExploiT,

שלום כולם יש לי תאימול המהיר של elicomp הוא עובד על שיטת ההורד ולא שתף ובגלל זה אני מוריד איתו במהירות מטורפת למשל 12.7 לכול קובץ אני יודע שאפשר יותר כי ראיתי תמונות של זה אבל יש עם זה בעיה אני ברוח חוכמתי הגדולה לא הסתפקתי במה שיש לי ושיחקתי עם ההגדרות של החיבור שלו ועכשיו הוא מוריד לי על 0.9 הכי הרבה וזהו שזה איטי בטירוף קיצר התקנתי מחדש עם ההגדרות הריגלות וזה עדין ככה! אולי מישהו יכול להביא לי הגדרות חיבור טובות שיחזירו תמצב לקדמותו? הנה הפרטים חיובר 750 כבלים ברק ווינדוס אקספי אני מוריד בדרך ככל בין 1-7 תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום. Windows Update התריע לי היום על עדכונים חדשים שזמינים, וכאשר בדקתי, הופיע העדכון Service Pack 2 for Microsoft Office 2010 (KB2687455) 32-Bit Edition, שזה למעשה שדרוג האופיס שברשותי מ-SP1 ל-SP2. כמו כן הופיע גם עדכון לערכת השפה העברית שלו (KB2687449). בסיום התקנת העדכונים לאופיס, לתדהמתי הרבה, Windows Update רשם שעל מנת להשלים את ההתקנה, יש להפעיל מחדש את המחשב, למרות שאופיס זה לא Windows, אינטרנט אקספלורר (חלק ממערכת ההפעלה), או אנטי וירוס, ואופיס אינו חלק מ-Windows. אופיס זו חבילת ישומים משרדיים בסך הכל. גם מעולם לא נתקלתי בתופעה שעדכון לאופיס דרש הפעלה מחדש של המחשב שלי. מה הסיבה לכך שזה קרה?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Artist,

התוספים המומלצים שלי: Docs PDF/PowerPoint Viewer - צפייה בקבצי PFD ישירות מהדפדפן בלי להוריד את ה Acrobat reader המעצבן והרבה יותר מהר. Send from Gmail (by Google - כפתור GMAIL ליד השורת כותרת + כשלוחצים על לינק לאימייל, נפתח Gmail במקום תוכנת דואר. IE Tab - אותה פונקציונליות כמו בפיירפוקס.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. הורדתי את GREENSHOT אבל אין בה את האפשרות של מסך נגלל בדפדפן כרום . וניסתי את FIRESHOT PRO למשך תקופת ניסיון והיא יכולה ללכוד עמוד אינטרנט נגלל (ולא ללכוד את כל העמוד ,אלא בחירה שלי עד איפה) תודה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. יש לי ICQ 2003 BUILD #3800 שכחתי את הסיסמא אבל רמת האבטחה נמאת על MEDIUM ככה שאני אפילו לא יכול להכניס אימייל, על כל פעולה שאני עושה הוא מבקש סיסמא. ניסיתי תוכנה שקוראת את הפרטים מקבצי ה-DAT, אבל היא מתאימה רק ל-2000 או 99. מה עושים ?! העניין דחוף.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by sapartil,

איך מסובבים את הדף ב WORD 2003 ?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  21. Started by efee123,

שלום, קניתי מחשב דיי חזק i5 760 עם 4 ג'יגה זיכרון ואני מעוניין לקנות אנטיוירוס. אני צריך המלצה של תוכנה שמשתלמת במחיר דרך ksp. אני יכול להשיג את נורטון ב50 שח. שאלה נוספת- אנטיוירוס או Internet securety?[br]פורסם בתאריך: 15.09.2010 בשעה 13:26:44 נ.ב nod לא בא בחשבון!

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by SPONER,

אני משתמש בכרום ויש לי 4 דפים (50 טאבים) הכרום לאחרונה התחיל להחסיר לי טאבים בכל פעם שאני סוגר אותו . שמתי לב לזה רק לפני כמה ימים . בפעם האחרונה לפני שסגרתי את כרום , שמרתי עם תוסף את כל הטאבים . (51) פתחתי עכשיו את כרום ויש לי 34 טאבים . ככה התוסף כותב , אך הבחנתי מיד שחסרים לי טאבים. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. עברתי מבזק להוט היום. מאז ומתמיד העברתי קבצים בסקייפ תוך שניות ספורות (קבצים שנעים בין 3-15 מגה). מאז שהתחברתי להוט, זה עובר באיטיות יחסית ,של מעל 10 דקות לקובץ של 10 מגה. לעיתים אפילו נתקע באמצע, ועד שאני לא כותב משהו בתיבה או הצד השני לפעמים , זה לא עובר (כותב מתחבר ,CONNECTING), כאילו "נרדם". לפעמים גם נתקע בכלל. ולא ממשיך בהורדה, רק אם אני יוצא ונכנס מחדש. ברשותי הוטבוקס שעובד כמודם בלבד,מחובר קווי. ספקית האינטרנט היא בזק בינלאומי, שהיית גם ספקית כשהייתי בבזק. דיברתי עם הוט ובזק בינלאומי מבחינתם הכול תקין,מה גם שהם טוענים שאין להם תמיכה בבעיה שכזו. מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש, בני

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. החלטתי לפתוח דיון על הנגן קודם כל כי הוא כבר בשלבים אחרונים (כרגע גרסא 1.0rc3) הנגן הושק רישמית בגרסא 1.0.0. והחלטתי שהוא בשל מספיק כדי שאני יעביר אותו להיות הנגן הראשי שלי (מחליף לאיטונס 8.0.2) והמודעות לנגן הזה נמוכה, לומרות שזהו נגן מעולה קוד פתוח מבית היוצרים של פיירפוקס (איזה משפט מפוצץ, אני נשמע כמו קריין פרסומות ). אז קצת על הנגן, הנגן פותח על ידי מוזילה ומבוסס בגרסא הנוכחית על מנוע גיקו 1.9 (המנוע עליו מבוסס פיירפוקס 3), הנגן דומה קצת לאיטונס, רק נוח יותר, מהיר יותר, עם הרבה הרבה יותר אפשרויות, דפדפן אינטרנט מלא, תוספות כמו לפיירפוקס, קוד פתוח ותומך בכל הנגנים הניידים (כולל איפוד). הנגן קיים לשלושת הפלטפורמות (ווינדוס, מאק ולינוקס) Songbird Songbird עם תו…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by shayh,

שלום לכולם, יש בעיה במחשב החדש של אחותי.. אין גישה לכונן C (משני היוזרים של המחשב, שניהם מוגדרים כמנהלי המחשב) וגם אני לא מצליח למחוק קבצים משולחן העבודה של המחשב ככה זה מכשהתקינו את המחשב בפעם הראשונה.. אבל מערכת ההפעלה (win 7) מותקנת על כונן C ככל הנראה (הכונן השני ריק) והיא עובדת בלי שום בעיה כשעושים פעולות בסיסיות, כשאני מנסה להיכנס ללוח הבקרה זה מעלה הודעת שגיאה ("הפונצקיה הזאת לא נתמכת במערכת הזאת" ) צילום מסך כשמנסים להיכנס לכונן C http://img526.imageshack.us/i/123abgo.jpg/ יש למישהו רעיון לפיתרון הבעיה חוץ מפרמוט המחשב? תודה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים