תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האם ישנה תוכנה או אפשרות בתוכנה מוכרת לתכנת את הצורב/תוכנת צריבה לכמות צריבות מסויימת ואני אצטרך רק להחליף את הדיסקים בכל פעם שהוא מסיים לצרוב? תודה.
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום. התקנתי daemon tools והוא יצר לי כונן וירטואלי, עכשיו השאלה שלי איך אני מבטל את הכוננים שלי?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי וירוס במחשב בזה אני בטוח, הבעיה היא שעכשיו אני לא יכול להיכנס לשום דבר, אני נכנס לכל תיקייה שהיא, זה לא נכנס, רק לא עושה כלום, אחרי זה מראה רק את הרקע של השולחן עבדוה בלי כלום, ואז זה חוזר למצב רגיל בלי להיכנס לתיקייה, ואין לי שמץ מה לעשות, אין לי כסף לפירימוט, ויש לי יותר מידי דברים חשובים במשחב
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כי זה מוזר הוא עושה לי את זה באיזור ה6 שעות כלומר (3 שעות לכל חלק)....זה אמור להיות ככה?..כי חבר שלי אמר לי שהוא מקודד בשעה..(יש לו P4 3GHZ)...
-
- 13 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאפשר לעשות בה כתבות של עיתון, כותרות עיתון,שער עיתון ובכלליות לעצב בה עיתון. יש יל את האיחולן אבל לא אהבתי אותה היא די פשוטה... אם מישהו מכיר תוכנה טובה אז זה מאוד יעזור לי. תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
עכשיו ככה...יש לחבר שלי צורב DVD... הוא רוצה לצרוב סרט רגיל שהוא הוריד מהאינטרנט...(יש חלק עם 5.1 ערוצי קול)... בפורמט DVD שהמכשיר DVD שלו יקרא את זה...אבל המכשיר שלו לא תומך בDIVX/XVID... :s05: איך צורבים??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה של טיונר דיגיטאלי (עדיף רק טיונר ולא תוכה עם עוד כמה דברים כמו גיטרה פרו) אמין? כי כבר נמאס לי מהטיונר של גיטר פרו הוא כל הזמן מחליף צד וזה סתם לוקח מלא משאבים מהמחשב. עדיף תוכנה חינמאית או דמו שאני אוכל לבחון , תודה
-
כאילו תוכנה שכשאתה משחק באיזה משחק אתה יכול ללחוץ על כפתור ואז יש לך את התמונה על שולחן העבודה...אז בבקשה שמישהו יביא לי את התוכנה הנוחה ביותר לזה..ושתיהיה כמובן בחינם ..
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שני דברים שמפריעים לי ואני לא יודע איך לשנות אותם: 1) השירים לא מתנגנים לפי הסדר שאני שם אותם, הוינאמפ מנגן אותם לפי סדר אקראי....ואני רוצה שיתנגנו לפי הסדר. 2) בערך 5 שניות לפני סוף השיר שמתנגן כבר מתחיל השיר השני....אני רוצה שהשיר יסתיים לגמרי ואז זה ינגן את השיר הבא אחריו. איך אני עושה את זה? חיפשתי באפשרויות וכל מה ששיניתי לא השפיע...תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתהפוך לי תמונה רגילה לתמונת תווים אבל בצבע של התמונה ולא שחור לבן כמו פה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
נתנו פה פעם מדריך שצריך להשתמש בWINISO או ISOBUSTER בשביל להוציא את הסרט מה BIN של ה VCD\SVCD (לא יודע מה מהם יש ברשותי). בכל מקרה זה לא הולך, אני מקבל קובץ תקול (סתם מסך שחור). אני לא סובל לעבוד עם VCD, אני אוהב לעבוד עם סרטים ישר מהתיקיה שלהם, אני שם את הכתוביות עם VobSub ואי אפשר לעבוד איתו מ VCD. בקיצור מה עושים? מי כבר הצליח ויכול להסביר לי שלב שלב? ;D תודה.
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מה זה קובץ בסיומת rm.* ואיך פותחים אותו?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק לסמיילים כמו של איסיקיו 4 למירנדה? לא מצליח למצוא את זה באתרם.
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
אני יודע שבגירסאות אחרות אפשר לעשות קבלת קבצים אוטומטית ממשתמש/ים מסויימים. האם אפשר לעשות זאת גם כאן. לא מצאתי את האופציה.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
אני ממש לא מבין מה קורה... יש לי מוד של 0.30a (לא המקורי) והתחלתי להוריד קובץ גדול. ה-HD התחיל לטחון, ולמרות שהאימיול מדווח על קצב הורדה של 1KB, הוא רץ כמו מטורף, ותוך 10 דקות הוריד 500MB!!! כמובן שזה ממש לא הגיוני, מה גם שיש לי חיבור 750K ולא מטוס סילון... זה קרה לי לפני יומיים, שמצמצתי ופתאום נוספו לי איזה 20 מגה אבל חשבתי שטעיתי. ועכשיו תפסתי אותו על חם. מה קורה כאן?
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
של חברת Tenebril Incorporated. האם היא תוכנה איכותית או סתם תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה קלה, נוחה ופשוטה לנעילת המחשב בעת הפעלתו?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מחפש מקודד שיכול להמיר קבצי MOV לקבצי AVI או MPG תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לשלוח את אותו הפקס לכמה מספרים בלחיצה אחת? תודה
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להגיד לי באיזה תוכנה אני יכול לפתוח את הקובץ הזה (ניסיתי ב CLONE CD אבל זה לא הלך) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני משתמש ב MorphXT 5.17 (מבוסס emule 0.44d), ובאפשרויות ה-Webcache ה autodetect לשם שינוי באמת מזהה את הספק שלי, 012 (ליון לא זיהה..). הבעיה היא שזה פשוט לא עובד... כשאני עושה Test webcache configuration הוא כותב לי שהבדיקה נכשלה... לדעתי זאת בעיה כללית אצל כל משתמשי 012, אני צודק ? יש לזה פיתרון ?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש איזשהי דרך שכל פעם שאמור להיפתח חלון חדש, או יפתח בטאב חדש?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-