תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מכיר את רוב התוכנות, אבל לא מבין מה הרעיון של - Bootable ... מה עוזר לי שזה Bootable מהדוס? או שאני לא ממש מבין יש כאן משהו שיודע ? אני זקוק ל All in one Dos Bootable CD ? לינק: http://homepage.ntlworld.com/hiren.thanki/bootcd76.html
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למישהו יש המלצה לתוכנת שיתוף שיש לה Search ??? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום. אח שלי מחפש לעשות כמה סמלים לנוסחאות שהוא עובד איתם באוניברסיטה אבל הוא לא ממש מתמצא בWORD OMGA,כתב עלי כתב תחתי,חזקות,(למשל איך רושמים X בחזקת Y בWORD וכדומה..)
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
תראו אני משחק קאונטר סטרייק...והיום שניסיתי להכנס לאחד השרתים זה נתקע לי בתחילת הטעינה והופעלה תכנית שקוראים לה DEP ואמרה לי שמתאמי ביטחון משו צריכים לסגור את התכנית,עשיתי ריסט זה חזר..אז נכנסתי להגדרות ועשיתי שזה יופעל על הכל חוץ מהקאונטר עכשיו עשיתי ריסט ונכנסתי לקאונטר שוב ועכשיו זה אפילו לא שולח הודעה זה ישר יוצא...אחרי זה עשיתי שיחזזור מערכת לאתמול והכל חזר כרגיל אבל עוד פעם שנכסתי זה הופיע אז עשיתי שיופעל אך ורק על דברים שהם הכרחיים ושנכסתי עוד פעם זה עוד פעם יצא בלי סיבה... והקאונטר לא פוגע בשום דבר ביטחוני שקשור למחשב! אז שמישהו בבקשה יעזור לי למה זה מציק ואני רוצה לשחק! אממ אני חדש פה אז תתחשבו תודה
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אין לי מושג איזה כרטיס קול יש על הלוח הנה הפרטים של הלוח http://img130.imageshack.us/my.php?image=bourd2zv.jpg
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
טוב, אז ככה, לאחרונה יש לי בעיה שבה התמונות של הלחצנים של הנגן פשוט לא מופיעות (ראו תמונה) וזה מאוד מרגיז אותי, ניסיתי להתקין מחדש את הנגן לאחר הסרה מקיפה של כל הקבצים הנוגעים בדבר, להוריד את ההתקנה מחדש, לבדוק במחשב אחר כדי לפסול את אשמת התוכנה ועדיין כלום... יש למישהו רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום רב. ראיתי בתוכנית זומביט, תוכנה אחת שדרכה אפשר לתכנט מקשים מסויים כמו למשל את אחד ה- F... לא הספקתי לכתוב את האתר שממנו אפשר להוריד אותה אז יש למישהו מושג מאיפה אפשר להוריד? ד"א אני מנסה להיכנס לאתר התוכנית אבל לא עולה לי האתר =\ ישנה בעיה אצלי באינטרנט.
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין לדעת איך אני צורב דיסק בנרו שאפשר לאחך מכן להמשיך לצרוב עליו.. זאת אומרת שהדיסק לא יהיה סגור..
-
- 3 תגובות
- 440 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה ממש טובה ואיכותית ליצירת אנימציות בפורנט - GIF ??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אממממ יש לי תוכנה שאני עושה איתה RIP לדיסקים מקוריים עכשיו הבעיה היא שבדיסקים ישראלים היא לא קולטת את העברית.. לדוגמה במקום דנה כתוב Dana וככה זה בכל ה ID3 שהיא קולטת.. יש דרך לסדר את זה? התוכנה היא Easy CD-DA Extractor 9 תודה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
עשיתי את אלו לפני שנה בתוכנה לא כל כך מוכרת לשוק הגרפיקה ועדיין אני חושב שהתמונות יצאו פצצה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
איזה תוכנה לשרטוט תלת מימדי טובה יותר, ולאיזו מטרה? אני עובד עם הסקאצ' זמן מה השבוע התחלתי ללמוד את הSOLID במה כדאי לעבוד?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר תוכנה שמשנה מה שכתוב במפרט לי (המחשב שלי->מאפיניים ) אני רוצה סתם לעבוד על חבר שלי (אם יש בכלל תוכנה כזות)
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה ממש טובה ואיכותית ליצירת אנימציות בפורמט - GIF ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי חיבור מה outlook express לGMAIL ואני מקבל בזמן האחרון הרבה timeouts כשאני מנסה לשלוח מיילים (ובעבר זה עבד טוב). העלתי את הזמן עד timeout ל5 דקות (בעבר הוא היה דקה) והבעייה עדיין לא נפתרה. לדוגמא אני מנסה לשלוח מייל (עם קובץ בגודל 1.16M) כבר 3 ימים וזה פשוט לא זז. מישהו מכיר את הבעייה ויודע איך לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
חבר'ס יש לי בעיה מעצבנת כאשר אני בוחר מוזיקה אני מקפל את התוכנה כאשר היא ברקע של שורת המשימות עכשיו, אני רוצה לבחור תיקיה אחרת ואני בוחר לי שירים ,מסמן אותם ומפעיל הבעיה היא שהתוכנה קופצת על המסך ומתחילה לנגן יש דרך שהיא לא תקפוץ?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
יש לי מירנדה ואני לא מצליח לקבל קבצים(כנראה בגלל שיש לי נתב). איך אוכל לפתור זאת?
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
צריך המלצה לפיירול. צריך המלצה לפיירול שלא יחסום לי את האינטרנט ושיגן בצורה טובה. ד''א יש את ZoneAlarm אבל הוא חוסם לי את האינטרנט,אפשר להגיד איך להגדיר אותו שלא יחסום אם אתם ממליצים עליו.
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאתר http://vod.walla.co.il "וואלה VOD" ובוחר סרטון לראות זה לא עובד.. למרות שהגדרתי את המהירות כנ"ל גם שאני נכנס לאתר http://www.hop.co.il "הופ קטנטנים" כדי להפעיל לאחותי הקטנה את המשחק.. זה גם לא עובד כך נראה הפופ-אפ של הופ: רשום שם "A recent attempt to attack your computer was blocked" למי שלא מזהה ב2 המקרים נפתח חלון פופ-אפ אבל בשניהם מה שצריך לפעול לא עובד אני יודע שזה קשור ל Norton Internet Security 2005 כי ברגע שאני בוחר באפשרות Disable Norton Internet Security אז זה עובד מה צריך לעשות כדי שהכול יעבוד מבלי לבחור כל פעם את "Disable Norton Internet Security" ?? תודה רבה! ;D
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
ואם זה איננו הפורום הנכון, אודה על קבלת לינק לפורום המתאים. הבעיה היא בנושא חישוב שעות. יש לי דף מעין זה: שעת התחלה שעת סיום שעות ליום 7:00 8:30 1:30 7:15 8:30 1:15 7:15 9:00 1:45 ________________________________ סה"כ שעות ????? את השדה המסומן ב ????? אשר מסכם שעות בפורמט time, כיצד עושים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
למי שמשתמש בתוסף שכתבתי עבור הפורום (HWZONE FORUMS ASSISTANT), עשיתי קצת שינויים בתוסף, כמו העברת התפריט שהיה בתוך ההודעות, לתפריט ראשי למעלה בדפדפן וכעת ניתן לבצע שינויים (הסתרת התפריט, ביטול הצביעה של פוסטים, שינוי הצבעים), ע"י כתיבת hwzone במסך האפשרויות של about:config של הדפדפן (עד להוספה עתידית אולי של חלון אפשרויות). ניתן להוריד מפה: http://icebreak.zickel.net/hwzone/ את גרסא 0.6.0 שמכילה את השינויים (אל תדאגו, למי שמותקן 0.5.0, זה יחליף אותו לבד בעת ההתקנה). ניתן למצוא שם עדיין את גרסא הקודמת 0.5.0 למי שרוצה. שימו לב, כי זו גרסא "ניסיונית" (והרצתי אותה על firefox 1.5 בינתיים), אם כי ניסו אותה ב firefox 1.0.7 והיא עבדה גם כן. אשמח לתגובות ממכם, אם זה עובד ללא בעיות…
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
זה מחשב חדש. שאני גולש בו דרך נתב של אדימקס. הפכתי ל DISABLE ן את הפיירוול שלי של מקאפיי ואת את הפיירול של הנתב.\ למישהו יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
האנטי-וירוס שאני משתמש חדש אצלו,הNOD32 לא עולה עם הווינדוס. כלומר הסמל http://img228.imageshack.us/img228/8618/18hx1.jpg מופיע רק שאני לוחץ על NOD32 Control Center. מה לעשות כדי שהסמל יעלה עם הווינדוס. נ.ב: האנטי וירוס מעודכן וסרוק,חומת האש של הווינדוס טוענת שהוא פועל ומעודכן והוא על הגדרות Max.
-
- 13 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במקסטון העניין הוא שכאשר אני מצביע עם העכבר בזמן שיטוט על אחד התפריטים הניגללים!הם פשוט לא נגללים ולא יורדים למטה! איך אני מסדר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-