עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. משום מה לינקים חיצוניים(מתוכנות אחרות) לא נפתחים לי בFF למרות שהגדרתי אותו כדפדפן ברירת המחדל, למשל כל מיני לינקים בקבצי עזרה מתוכנות שונות מעדיפים להפתח במקסתון אצלי ולא בFF תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by bugosdckh,

מישהו מכיר תוכנה לחיתןך גוף תמונה והצבת רקע אחר מאחור? הכוונה שאם יש לי צילום של אדם ונוף אני רוצה לגזור בשלמות את האדם ולשים לו נוף שונה מאחור

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by irav,

כשאני לוחץ על כפתור הצריבה בUltraISO אז הוא ישר יוצא לי מהתונה.(בלי הואדעה .. כלום!) עזרה!

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  4. Started by payback,

http://www.beitar.org.il/downloads/mirandabj/ חובה בכל בית אב בישראל. אללה בית"R אלללה

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  5. Started by orlupo,

מצאתי טיפ מאוד חביב ושימושי ל-Thunderbird. ניתן לסמן מייל או קבוצה של מיילים, קליק ימני, תוית ואז ניתן לבחור מספר וכך אימייל זה או קבוצה של אימיילים זו יצבע/תצבע. דרך חילופית היא ללחוץ על המספרים בין 1 ל-5. המספר 0 יבטל את הצביעה. מקווה שתעשו בטיפ זה שימוש יעיל ומהנה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by CASIOMAN,

אוקי אני לא יודע איך אז אם מישהו יכול בבקשה לפענח את הלוג המצורף וליעץ מה למחוק וכו.. 8) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by ex_,

היי אני מחפש עזרה/מדריך איך להאיץ את ההורדה בתוכנה אני לא מצליח לעבוד את ה 20K החיבור שלי הוא 1.5/96 לא דרך ראוטר תודה (מוריד רק קבצים חוקיים )

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by satlan1,

קניתי לפני שבועיים מחשב חדש. כרטיס מסך גיפורס 6600 GT, זיכרון 1024 ראם, מעבד AMD 64 ביט 3200. קיצר בשבוע הראשון המחשב פעל מצויין. לפני שבוע בא אליי טכנאי של נטוויזן והתקין ראוטר ורשת ביתית. יום אחר כך+- המחשב לעשות בעיות.. כל דקה בערך יש איזה תקיעה לכמה שניות וזה חוזר לפעול בסדר.(בין התקיעות המחשב פועל מצויין). הכרטיס מסך שלי מעודכן.(בקשר לשאר אין לי מושג מה צריך..) סרקתי עם NOD32 ואין לי וירוס, וסרקתי ספייוורים ואין משהו מיוחד. מה אפשר לעשות ומה לדעתכם הבעייה? אהה ויש לי ווינדוס XP תודה!!!

• 78 תגובות
    • 5.5k צפיות
  9. היי, רציתי לרכז בת'רד אחד גדול את כל התוכנות שצריך בדיוק לאחר הפרמוט, לא קרה לכם שפרמטתם ומאוד רציתם פתאום איזה תוכנה ועדיין לא התחברתם לרשת, או שהתחברתם ושחכתם את שם התוכנה? כנזכר לעיל רציתי לרכז את כל התוכנות הדרוש ממש לאחר ההתקנה של המחשב, אני רוצה לשם דגש יותר על התוכנות ה"מיינסטרימיות" שמשתמשים בהם ביום יום ופחות תוכנות נישה כמו Photoshop , 3DsMax וכו' אני אתחיל ממספר תוכנות שבהתאמה נחלק את כל התוכנות לתתי קטגוריות כמו "צריבה","אבטחה", ISO Tools,(תוכנות) שיתוף קבצים\הורדה שונות וכו' טוב, אני אתחיל: WinRAR Nero 6.6 (או 7) ACDSee PhotoManager (או Power PACK עם רוצים גם עורך תמונות פשוט) Emule\Bittorrent\FlashFXP\Whatever ICQ MSN MESSENGER MV2 Player ו\או VLC Player אנט…

10. שלום אני מחפש תוכנה שאיתה אוכל לצרוב סרט DVDR מהמחשב שהצריבה תצא חלקה , שהדיסק לא יעשה בעיות כולל ללא בעיות בתפריט אני צריך תוכנה מומלצת וטובה תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום אני מנסה לראות קובץ *.MOV עם הQUICK TIME וחלק מהסרטים הוא מזהה וחלק אני רק יכול לשמוע, למה ?!? אני משתמש עם הגירסא האחרונה (נראה לי שזה 7) מאוד אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  12. יש לי גרסה אחרונה ולפני האחרונה וכשאני מנגן סרטונים זה מראה כמה שניות את התמונה ואז זה נהייה שחור אם זה בדפדפן אינטרנט אז אני מזיז את הדף למטה ומחזיר וקצת משחק עם זה וזה עובד לכמה שניות ואז עוד פעם צריך להזיז מישהו יכול לפתור לי את הבעיה או לתת לי שם של חבילת קדקים אחרת ?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by liav12,

אחרי שבועיים בצבא, חוזר למחשב מנסה להפעיל אימיול וכשאני עושה חיפוש הוא אומר לי בתיבת החיפוש שהקלינט שלי יותר מדי ישן ואני צריך להחליף/לעדכן אותו, אין לי מושג איך ומה אני עושה, ואם זה כלול בלהחליף לאימיול חדש כי אני משתמש ב 4.2 שהוא לדעתי יותר טוב לפחות אצלי במחשב... מה עושים פה? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  14. יש לי וירוס שמידי פעם (כל יום) הוא עולה ומוחק לי את כל קבצי ה EXE בכונן D (מה שמותקן על כונן C נשאר שלם... C זה כונן המערכת) והנוד 32 לא מזהה אותו אפילו... בכל פעם שהוירוס תוקף הנוד מעלה הודעה ומראה לי את הקובץ EXE שנפגע ולא נותן לי לעשות כלום.... הרצתי סריקה מלאה המצב הטוח וחשבתי שזה הסתדר... באמת היה לי שבוע של שקט, אבל הנה שוב הוירוס פעיל... אני אפילו לא יודע את השם שלו בשביל לחפש באתרים.. אני ממש צריך עזרה ודחוף!! אם מישהו יודע מה כדי לעשות אז שיענה מהר (נמאס לי להתקין הכל מחדש שוב פעם)... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  15. Started by Ronaldinho Siri,

שלום, הייתי רוצה לדעת האם אפשר למצוא משתמש באיי סי קיו גם אם אין לי את 4 הספרות האחרונות שלו.. ואני יודע חלק מהנתונים.. אולי יש איזו תוכנה או כלי עזר... מי שיכול לעזור לי,תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  16. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  17. Started by orlupo,

לאחרונה קיבלתי מסך כחול כתוצאה מהקובץ klif.sys. כשניגשתי לבדוק מהו גיליתי שהוא של אחד המוצרים של חברת Kaspersky. ערכתי חיפוש בגוגל וגיליתי שאני לא לבד ועוד אנשים מהפורומים של Kaspersky נתקלו בבעיה זו: http://forum.kaspersky.com/lofiversion/index.php/t6113.html מישהו נתקל בבעיה והצליח לפתור אותה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  18. Started by dj shay 30010,

טוב מאתמול בערב לי ולחבר שלי לא ניתן להיתחבר ל Messenger (אני יודע שיש וירוס בMessenger ) אבל לי לא נכנס הוירוס יותר ניראלי שמישהו עשה לי את זה אני מקבל הודעות כאלו יש מצב שמישהו פרץ לי לMAIL ועם כן מה לעשות בכדי לסדר את זה ??? :'( :'( :'(

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  19. Started by J0HNiE,

שלום לכולם, זאת הפעם השלישית שלי כבר אחרי בערך חודשיים שאני מפרמט.... וזה די מוזר כי פעמיים קודמות יכולתי לשמור על המחשב כמה שנים ביחד.... בכל מקרה אני צריך המלצות לתוכנות לאחר הפירמוט, OS : Microsoft Windows XP SP1 or SP2 (אני לא יודע מה להתקין) browser : Firefox w/extantions Email : outlook exprees (if i would use it...) Malware\spyware etc.. : a-squared, spywareblaster(for real-time), MS anti-spyware firewall: Sygate or Outpost. Antivirus: NOD32 Chatting : MSN Messenger or Windows Live Messenger, Mirc Virtual drive : DAEMON Tools Burrnig : Nero 7 (if you have any other suggestions) Music : iTunes Cleaners and optimiziers : CCleaner, Tuneup …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. למתחילים שבמתחילים הכי טוב אם מגיע מראש עם מערכת כשל פורטל + פורום שכל שנדרש הוא להכניס את התכנים וכמובן חינמי תודה לממליצים

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  21. היי! נעלם לי האייקון של הדואר אלקטרוני (האוטלוק אקספרס) איך אני מחזיר אותו? הוא לא נמצא "בהתחל" "תוכניות". תודה!

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  22. לדוגמא יש לי תמונה עם הרבה NOISE (איך זה בעברית?) עד כמה אני אוכל להוריד אותו בלי לאבד חדות מהתמונה? אני מדבר על פוטושופ ואיך?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  23. כל פעם כשאני מתחחבר לאאייסיקיו אני מקבל 4 הודעות מ 4 אנשים שונים... זה נראה כאילו הם שלחו לי את ההודעות כשהייתי אופליין ועכשיו אני מקבל אותם... אבל כל פעם כשאני מתחבר אני מקבל את אותם 4 הודעות מחדש... ניסיתי להחליף תוכנות אייסיקיו וזה לא עזר... ככה שנראה לי שהבעיה לא אצלי מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  24. Started by moris,

היי! תסייעו לי במציאת דרייברים ללוח זה: Motherboard Name Asus P4GE-V (6 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, Video) Motherboard Chipset Intel Brookdale-G i845GE זה מופיע כך ב-AIDA 32 תודה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  25. שלום, היכן אני יכול להשיג דרייברים לכרטיס קול+USB שנמצא על הלוח P4M266/A-823X. אין לי את הדיסק שהגיע עם הלוח, לכן אני צריך מקור אחר שאני אוכל להתקין ממנו את הדרייברים. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים