עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by omri_ro,

כל פעם שאני טוען את אתר YNET אני מקבל הודעה (בתמונה המצורפת) ואז אני צריך ללחוץ על הלינק ע"מ לראות את האתר יש איזושהי הגדרה לREFRESHBLOCKER הזה שפיספסתי? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by J0HNiE,

אני מחשב חבילךת מקודדים בעיקר לסרטים, למוזיקה אני לא בטוח שאני צריך אבל אם זה יעזור וזה יעיל, למה לא? אז תמליצו לי על חבילות מקודדים בבקשה :

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by Green,

היי רציתי לדעת איזה אימיול עדיף לישראל זתומרת שלא יהיה את הבעיה שחוסמת את המהירות RR יש איזה אימיול טוב ומהיר שלא יהיה בו את הצרה הזו תודה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  4. קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת מהם התוכנות שישמרו עליו מפני "מזיקים"... תנו את התוכנות הכי חשובות גם אם הם עולות כסף.. לאו דווקא חינמיות תודה לעוזרים מראש

• 20 תגובות
    • 960 צפיות
  5. Started by leonid87,

בטעות נגעתי באפשרות לשנות את מסך הboot עכשיו לפני כל טעינה של ווינדוס יש לי אפשרות בחירה בין windos xp ל windows xp (boot screen) בבקשה תעזרו לי להעיף את האפשרות השנייה

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by urich,

יש לי פרוסס בשם alg שעולה ל500 מגה לא הגיוני נכון בגוגל קראתי שהוא חלק ממערכת ההפעלה חלק מהפיירול אבל עדיין הוא גדול מדי. חוץ מזה תגידו לי אם יש תהליכים שלא צריכים לפעול או לא מוקרים. תראו את התמונה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 679 צפיות
  7. אין לי מושג איפה כדאי בכלל להתחיל לפתור "בעיה" כזאת זה כזה מוזר שחבל להרחיב במילים הבעיה היא הרקע הלבן מאחורי המילים FILE עד HELP הנה עוד כמה דוגמאות ... בכל מקרה אני מקווה שהבנתם את הרמז, ככה זה בכל התוכנות.... דרך אגב, אם מישהוא שאל: זה לא ממש מפריע לי..... סתם רוצה לסדר את זה , ולא, איו ספיוורים, אין ווירוסים, WINDOWS XP SP2 כולל כל העידכונים האחרונים

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by sev0717,

שלום, יש לי מספר קבצי ISO שאני רוצה לאחד לקובץ ISO אחד... מישהו מכיר איזה תוכנה שיכולה לעשות את זה?? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. לא speedfan בבקשה כי אני לא מצליח לשנות דרכה את מהירות הסיבוב של במאורר למעבד תודה

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  10. Started by ashkenazone,

מכירים שמתקינים WINXP ואיך שעולה ההתקנה יש אפשרות ללחוץ F5 ואז לבחור I386 (נדמה לי, או משו אחר) מה זה?

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  11. שלום לכולם וחג שמח, הזמנתי לא מזמן את הכרטיס מסך שלי כדאי להשלים את המפרט שלי ולהרכיב אותו. הכרטיס יגיע בסביבות ה20.1.06, ברגע שהוא יגיע אני יחבר הכול ירכיב ויתקין מערכת הפעלה XP (חוקית לגמרי) אם יש ספקות. יש לי עכשיו כמה שאלות בשאלה: אחרי התקנת המערכת הפעלה אני יצתרך להתקין דרייברים.. ללוח אם/כרטיס מסך/וציפסטים וכול זה/ בעיקרון אני מקבל עם הלוח אם והכרטיס מסך דרייברים. השאלה עצמה היא: אם עלי להתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך ועלהם את הדייברים המעודכנים האחרונים מאתר נווידיה? במקרה שלנו זה: ForceWare 81.98 מה אתם אומרים קודם את הדרייברים של הכרטיס מסך מהדיסק שמגיע יחד איתו ואחרי זה את זה עליו? או שלהתקין את ה ForceWare 81.98 ישר וזהו? עכשיו בקשר ללום אם: צריך להתקין משם …

• 12 תגובות
    • 806 צפיות
  12. ניסיתי לעשות את זה עם virtualdub אבל זה מסורבל ולא יצא לי טוב...יש איזשהיא תוכנה פשוטה שעושה את זה בלי שום קידוד ורק מצמידה את הכתוביות ?!

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by aaviran,

החלטתי לפרמט את המחשב. לאחר גיבוי ארוך ומייגע, הכנסתי את הדיסק של הווינדוס, וחיכיתי. הופיעה הודעת שגיאה: Stop c000021 Unknown Hard Error Systemroot\System32\ntdll.dll אם זה משנה, יש לי 2 כוננים קשיחים. 120GB SATA של מקסטור, עליו מותקנת מערכת ההפעלה ושאר ירקות, ואותו אני מעוניין לפרמט. 80GB SATA של ווסטרן דיגיטאל, עליו יש לי את כל הגיבוי.

• 15 תגובות
    • 942 צפיות
  14. חבר שלי ביקש ממני תוכנה "קלה" לחיבור כתוביות לסרט הבאתי לו מדריכים שונים אבל הוא רוצה משהו מהיר ו"קל" אני אישית לא מתמצא בחיבור כתוביות משום שאין לי צורך בזה, אני רואה דברים רק בשפת המקור אז אם מישהו יכול להציע תוכנה טובה... תציאו

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  15. אני נכנס לשרת razorback 2.0 עושה חיפוש ובתוצאה זה רושם לי Your client is too old. Please upgrade to last version ! שאני נכנס לשרת אחר , למשל razorback2.4 אז זה מוצא לי תוצאות והכל טוב ויפה מה אני עושה ?? *אל תגידו לי לעדכן גרסא כי הגרסאות החדשות של התוכנה דפוקה * אל תגידו לי להיות בשרת אחר כי ה razorback 2.0 משתף כמעט פי 3 קבצים תודה רבה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by gigabot,

שלום, יש לי את הדבר הבא: ממה זה נובע? תודה ואיך להגדיל את הלימיט של הטורנטים? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by eranRohatyn,

יש לי פה בעיה למחוק משחק, אני מוחק אותו מהוספה או הסרה ורושם שהוא סיים להוציא את התכנית מהמחשב ועדיין האייקון לא נעלם מהוספה או הסרה והוא לא נמחק מהמחשב. במצב בטוח- אין לי פה מקום בדיסק צריך למחוק דברים

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  18. פשוט הורדתי מהאתר שלהם, ולא יודע מה לעשות לאחר הקניה, היכן מכניסים SN בתוכנה

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  19. Started by Omerole,

אני לא כ"כ מבין בזה ואשמח עם מישהו יוכל להגיד לי מה אפשר להעיף תודה מראש http://www.rar.co.il/files/eMule-1135895457.txt

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  20. מה עושים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלוםםםם קניתי מחשב חדש ואני לא מתקמצן עכשיו בהגנות!!!! עכשיו הבעיה היא שאני לא סגור על איזה אנטיווירוס ללכת???(AVEST?קפיקסקי?נוד32? הלפ מי!) וגם לאיזה פיירוול ללכת(קפיקסקי??סייגט??? הלף) תמליצו לי את הכי טובים לדעתים-כמובן לא רק מהדוגמאות שנתנתי... והאם לדעתכם זה הגנה מושלמת מכול הבחינות?!!?!

• 47 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by dids22,

התקנתי אותו אתמול איך אני יכול לדעת שההגדרות ששמתי אותו הם בסדר? יש דרך לבחון אותו? ואיך הפיירוואל הזה? תוודה!! ד"א זה רק לי או שהאינטרנט אחרי התקנת הפיירוואל הזה ניהיה איטי?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם היום שמתי לב לבעיה מוזרה שצצה פתאום. אם אני לוחץ פעמיים על קובץ של תמונה לא קורה כלום, המחשב פשוט לא מגיב, כמו גם אם אני עושה לחצן ימני>preview. גם בתצוגה המקדימה[לפני שנכנסים לתמונה, יש תצוגה מוקטנת של התמונה] לא רואים את התמונה כרגיל אלא רק סמל כזה של ווינדוס. אני יכול לצפות בתמונה רק על ידי לחצן ימני>Edit וזה די מעיק. ניסיתי גם ריסטרט וזה לא עובד. איך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. יש אתר שמוריד את הסרטים לווינדוס מדיה פלייר...יש איזושהיא דרך להצויא את המוזיקה לקובץ MP3 או משהו?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים