עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כאשר אני בוחר באופציה של "סרוק את כל הקבצים" בנוד32 אז בעת הסריקה הוא נותן לי רשימה ארוכה שהוא סורק והם תקינים בנוסף לרשימה הרגילה של קבצים נגועים. (מצ"ב קובץ) איך אני משנה את ההגדרה כך שיציג לי רק את הקבצים הבעייתיים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  2. Started by most,

שלום הורדתי סרט ב avi ושום תוכנה לא יכולה לפצל אותו אני מקבל הערה שהקובץ קודד בפורמט ODML (כנראה פורמט מיוחד) מכירים תוכנה שתעזור לי? או אולי עיצה אחרת

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  3. Started by swish,

אהלן חברה יש למישהו איפה אפשר למצוא tutorials טובים לעבודה עם fl studio אין לי מושג קלוש בתוכנה הזאת ואני מת לדעת לעבוד איתה, המוזיקה שאני רוצה ליצור היא היפ הופ.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  4. Started by אנדי,

ברבים מקבצי הארכיב שפרשתי (בעיקר קבצי RAR אבל נדמה לי שגם בקבצי ZIP) היו קבצים ששמם היה DS_Store. לפעמים היה בארכיב רק קובץ אחד כזה (בתיקיית השורש) ולפעמים גם בתיקיות משנה. מה היעוד של קבצים אלה? ע"י מי הם נוצרים? תודה וסוף שבוע נעים.

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  5. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי כל מיני תמונות במחשב אצלי ורציתי לדעת איך אני יודע כמה DPI זה כל תמונה? אם זה 150 או 200 או 72 נגיד... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 6.6k צפיות
  6. צרבתי DVD עם DVD Decrypter, אחרי הצריבה הוצאתי את הדיסק מהכונן והכנסתי אותו שוב, המחשב לא זיהה אותו ואמר שאו שהוא Corrupted או שהוא לא מותאם ל - Windows. בסלון הDVD הצרוב עובד טוב מאוד. מה יכולה להיות הבעיה ??! בדרך כלל נתקלים בבעיות הפוכות ( שזה לא פועל בסלון אבל כן פועל במחשב ) ... האם לצרוב שוב ?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  7. תקשיבו מה שלא הורדתי לכרטיס מסך זה לא עובד ... נכון שעושים לחצן ימיני בדסקטופ אז זה צריך להביא שם כזה סימן של ati של הדרייברים אז אין לי שם כלום מה לא הורדתי מה לא נישיתי כלום לא טוב וגם התיקיות שאני עושה בגלגלת למטה כזה זה זז לאט כזה ... למה? משהו יכל להביא לי דרייברים טובים לכרטיס שלי אבל טוב שהוא בדק אותם שיש לו אותם וחדשים בבקשה יש לי כרטיס Radeon x800 xl pci-e 256mb מאוד תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by shaked81,

יש לי מחשב ובו מספר משתמשים. למשתמש מסויים ב- Internet Explorer 6.0 אני רוצה להוסיף אתרים מהימנים (Trusted Sites) לאזור האבטחה (Security Zone), ובהתחלה לא יכולתי. לאחר שביצעתי את כל הפעולות שאני מכיר בדפדפן ועדיין לא יכולתי להוסיף, הסרתי את המשתמש ויצרתי חדש עם הרשאות אדמינ'. לאחר מכן - כן יכולתי להוסיף אתרים מהימנים - אך, שימו לב - כאשר אני יוצא ונכנס לInternet Options האתרים נעלמים כלא היו! מה יכולה להיות הבעייה?! נא עזרו לי!!!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  9. Started by TimoTy,

יש לי בעיה עם הנגן NOMAD Jukebox3 הוא כל הזמן נותן לי הודעת שגיאה שהוא מחובר במחשב אני רואה שהוא מחובר אבל בנגן עצמו אני רואה שלא ... ניראה לי שזו בעית תוכנה ניסיתי לעשות ריט להתקין דרייברים חדשים ובאתר של Creative לא מצאתי שום פתרון.. מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  10. אני בא להפעיל ת'סרט ועלה לי השגיאה הזאת לפניי כמה ימים זה פעל

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by moo2004,

אני רוצה שבכל פעם שאני אפתח את ה Word המסמך יפתח עם תבנית קבועה. אני לא רוצה ללחוץ על איזשהו כפתור (טקסט אוטומטי) או לפתוח תסנית ע"י לחיצה על Open->Filename.dot מישהו מכיר דרך כזו?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by solo53,

מחפש תוכנה לעריכת וידאו סך הכל לקחת קובץ וידאו לחתוך מתוכו חלקים וליצור קובץ אחד כאילו לחתוך את הפירסומות גם צריך תוכנה שתעשה MULTITRIM זא לחתוך מקובץ עריכה EDL מספר קבצים עד עכשיו אני מישתמש ב M2EDIT PRO תוכנה שתהיה מסוגלת לעבוד על קבצי MPG2 VBR אבל ביצירת הקובץ הסופי שלא יהיה CBR כי אז גודלו מגיע עד פי 7 8

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. היי בטעות מחקתי קבצים מאוד חיוניים שאני צריך (ולא לסל מחזור) אשמח לתוכנה טובה וידידותית אשר תוכל לעזור תודה רבה

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  14. יצרתי קובץ TORRENT והעלתי אותו לTRACKER : (TORRENTBOX ) הבעיה: אני לא מצליחה לראות את עצמי בתור SEEDER (כתוב 0 seeders ) ומישהו אומר שהוא לא מצליח להתחבר אלי ושאין הודעת שגיאה כלשהי. יש למישהו כאן מושג בטראקרים ובביטקומט ?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

עכשיו אני ממבין מה פשר הלאגים ב-BF2 ,ולא זה לא עידכונים,לא הגיוני שהוא מוריד עידכונים 6 שעות רצוף. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  16. שלום אני מנסה להפוך קובץ וידאו לקובץ שמע בלבד לצורך עריכה האם זה אפשרי האם יש תוכנה לכך אודא אודא על התשובה

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  17. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לניהול הארד דיסק ממערכת הפעלה DOS עם BOOT (פלופי 1.44 היה לי יותר טוב) שהתוכנה תקרא את מערכת הקבצים NTFS וכל מערכת קבצים אחרת כמו FAT16 FAT32 וכו', והתוכנה תגיד לי אם ההרדיס מנוצל ב - 100% זאת אומרת שאם ההרדיסק מחולק למחיצות היא תגיד ותראה לי. תודה ענקית לכל מי שיעזור, מוטי.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by yotam360,

1) מה הוא עושה?? 2) מאיפה אפשר להוריד DirectX??

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by BandiT,

שלום. יש לי Mirc ובשבוע האחרון הוא עושה לי בעיות התחברות. הוא עבד אצלי הרבה זמן בלי בעיות ועכשיו הוא לא מתחברת לשרתים וכתוב את הסיבה הבא Unable to connect to server (Software caused connection abort) הקטע שלפעמים הוא כן מתחבר. אבל רוב הזמן הוא כותב לי את זה. וכאשר הוא מתחבר אני לא משנה כלום בהגדרות. יש להם מושג מה יכול להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  20. שלום לי ולאח שלי יש רשת עם כבל רשת מוצלב עכשיו אני התקנתי את KASPERSKY ANTI-HACKER והוא עם הגדרות הראשוניות שלו והוא חוסם את אח שלי הוא לא מצליח לגלוש באנטרנט אך אני יכול לסדר את זה כדי שהוא יוכל לגלוש

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  21. Started by Shikli,

הלוח שלי הוא MSI K8N NEO4 PLATINUM בדקתי באתר היצרן ושם כתוב במפורש שהמחשב שלי תומך בUSB 2 בכל התקני הUSB. לאחרונה פירמטתי את המחשב והדבר הראשון שהתקנתי הוא הדריברים. במהלך ההתקנה נאמר לי שאצטרך לחזור על ההתקנה לאחר שאתקין את SP1, עשיתי את זה והמשכתי להתקין הכל כרגיל. כשחיברתי את הנגן שלי למחשב, קיבלתי הודעה שהוא שהחיבור שלא הוא לא מהיר ויעבוד במהירות מופחתת וישנו חלון המראה את ההתקנים שלי שכולם תחת - STANDARD ENHANCED PCI TO USB CONTROLLER . מיהרתי לפתוח את ה -DEVICE MANAGER,שם ב UNIVERSAL SERIAL BUS CONTROLLERS לא מצאתי שום איזכור ל USB 2. נכנסתי לאתר מיקרוסופט שם נאמר לי שאם אני רואה התקן שיש בו המילה ENHANCED אז יש לי USB 2, אבל הבנתי שגם צריך להופיע לידו USB 2 ולי ל…

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  22. טוב חברה הייתה לי בעיה רצינית במחשב וקניתי הארדיסק חדש וסידרתי הכל עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא את כל הfavs שלי וגם את הלינקים על הaddress bar זה אמור להיות בפרופיל בתוך הפיירפוקס אבל זה לא שם אולי בגלל שאני משתמש בזה זמן רב אז פעם היה להם תיקיה אחרת אבל אני פשוט לא מוצא...יכול להיות שנעלם? תודה על העזרה משה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  23. Started by moo2004,

יש לי קובץ בגודל של קצת יותר מ 530 MB. חילקתי בעזרת תוכנת Winrar לקבצים קטנים, כל אחד בגודל של 5MB כדי שאני אוכל להעביר את זה דרך ה Gmail. בסופו של דבר קיבלתי 89 קבצים קטנים, כל אחד בגודל של 5MB. שניים מהקבצים יצאו פגומים - corrupted. האם יש דרך שאני יכול לתקן את זה מבלי לקווץ שוב את כל הקובץ הגדול???? האם יש פקטדה שאני יכול להריץ רק עליהם?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by boss,

אני מנסה להתקין תוכנה נירו חדש ..היה לי נירו 7.0.1.2...לא עובד לעדכן ישן לחדש..אז מחקתי תוכנה ישן..אח"כ אני התקן תוכנה חדש..לא עובד כל זמן הודעה מעצבן אותי תמונה הנה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים