עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by moshiko69,

רציתי לדעת איך אני עובד עם התוכנה הנ"ל? פשוט לצרוב את 2 הקבצים על CD ולהפעיל מחדש את המחשב?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  2. סיגייט קספרסקי קריו? וגם איזה גרסא

• 10 תגובות
    • 654 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי מחשב פנטיום 3, 800 שעד היום ברוך השם פעל מצוין הפעלתי אותו לפני מספר ימים והוא מתחיל לעשות לי בעיות- אני לא מצליח לראות סרטים בכמה נגנים- יש לי במחשב את bsplayer, vlc. הורדתי כמה מקודדים חדשים שעד היום לא היו לי כמו נימו וזה בכל זאת לא עוזר. בדקתי את המחשב בתוכנות אנטי וירוס וזה לא עזר לי. וגם שחזרתי את המערכת לחודש שעבר וגם זה עלה בתוהו. מה עליי לעשות? אודה להתייחסותכם, צח

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by erap129,

אני התחלתי קצת להתעניין בנושא וגם למדתי כמה דברים בסיסיים מTUTORIALS שונים באינטרנט וקצת לבד. ויותר מזה אני לא מצליח למצוא, אני רוצה ללמוד את התוכנה ואם מישהו מכיר אתר טוב ללימוד בסיסי אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by shloosh,

כל פעם שאני שולח מייל, הוא שואל אותי הודעות מפגרות בקשר לכתב שאני שולח ואם להפוך את זה ל-html או Plain text או משהו כזה... חוץ מזה כל פעם גם הודעה אם קידוד UTF-8 משהו כזה. מה אני עושה עם השטות הזאת??? נראה לי שבכלל אני שולח סימני שאלה. התוכנה הזאת מעולה אבל אם אני לא מסדר את ההודעות האלה אני מעיף אותה נראה לי. ??

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  6. Started by Pease Brother,

לפעמים אני סתם גולש באינטרנט BOOM! הודעה המחשב שלך הותקף והשרת הזה בלה בלה בלה למה זה? :-X :-[

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  7. אני עומד לפרמט את מחשבי. ורשמתי לי תוכנות שאני אצטרך להתקין לאחר הפרמוט,אבל אני מרגיש ששכחתי כמה תוכנות חשובות. אשמח אם תוכלו לעזור לי ע"י כך שתרשמו מס' תוכנות מומלצות\שימושיות\חשובות שאשים לאחר הפירמוט. תודה רבה. וחג עצמאות שמח לכולם.

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  8. שלום, אני מחפש FREEWARE עבור מניעת נעילת צורב ה DVD על איזור מסויים. אשמח להמלצות. תודה, אמיר

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  9. Started by orlupo,

היום ראיתי את הידיעה על ה-Internet Explorer 7 ואני חש כאב. מיקרוסופט זיהו מתחרה פוטנציאלית "קטנה" (מוזילה) והחליטו פשוט "לחסל" אותה ולהעתיק את כל הרעיונות שבנתה. אני רק לא מבין, מתי הם אולי כבר לא יחצו את הגבול?

• 76 תגובות
    • 7.2k צפיות
  10. האם וירוס יכול לפגוע בחלקים שונים במחשב? לדוגמא הביוס והלוח אם?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  11. משהו חינמי ופשוט בכדי שאוכל להשתלט על המחשב שלי מהעבודה,לפתוח ולסגור תוכנות וכו'. תודה.

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  12. Started by crazydriver,

יש מצב שמישהו מסביר לי איך אני יכול להכין את הדבר הבא : שיהיו נגיד סתם לדוגמא 10 עמודים אז לכל עמוד יהיה דף הסבר שאני יכין עליו ובעמוד הראשי יהיה חיפוש שיפנה ע"י חיפוש השם של הסרט לעמוד הנכון.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  13. מקווה שזה הפורום..אם לא בבקשה תעבירו. אני כבר מתייאש מזה..אני צריך להקטין או/ו לערוך קטע וידאו ב-mpeg2.. ניסתי בוירטואל דאב..וגם ב-winavi ולא הצלחתי כלום.. אפשר הסבר מפורט איך עושים את זה? בתודה מראש..שלומי.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  14. Started by overload,

יש לי כמה קבצי MKV איכותיים במחשב (רזולוציה גבוה ו5.1 ערוצים) שהVLC לא מצליח לנגן (BSPLAYER בכלל לא רוצה לפתוח אותם משום מה). כשהם פועלים יש תקיעות, וכל מני ארטיפקס. לפעמיים אפילו התוכנה נסגרת (לא משהו נדיר). מישהו יודע מה הבעיה? אגב הקובץ פועל מצוין עם NERO SHOW TIME, אבל אי אפשר להצמיד בתוכנה הזאת כתוביות (SRT), אז זה לא עוזר. זאת הגרסה הכי חדשה של התוכנה (BSPAYER\VLC) . מעבד P4 2GHZ A. 512DDR , אבל כל התוכנות והתהליכים ברקע סגורים.

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  15. אני כל כך התלהבתי ממנו, באמת מעולה זה לא מילה http://www.frigate3.com/index.php

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by toniviner,

בIE לא עבד לי הVIDEO בכמה אתרים כמו WALLA אז התקנתי FIREFOX שגם פה זה לא עובד. (לפחות הוא לא סוגר לי אותו כשיש VIDEO אל הדף) מישהוא יכול לעזור לי? איך אני מתקין את הVIDEO בFIREFOX???

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  17. חחח מה יהיה הסוף איתי אני לא מרוצה מכלום אפילו מהאתר ההוא שכולם אמרו שהוא יפה לא ממש אהבתי.. הגעתי לתוצאה שמספקת אותי חסרים פה ושם כמה ליטושים... אבל חוץ מזה נראה לי זה דיי סופי שזה האתר.. הפעם עשיתי לכם את הדוגמא קצת פחות מציקה שלא תגידו כמו תמיד לא מבינים זה מציק.. אז מה אני מבלבל הנה האתר: דעתכם?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by tdknight,

שלום, רציתי לדעת מה הגירסא הכי חדשה של התוכנה 3D Max ואיפה אני יכול למצוא מדריכים טובים (לא ספרים, אני לא מתכוון לקנות בינתיים), או שאלה שבאים עם התוכנה מספיק טובים?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  19. זה כרטיס מסך מובנה על לוח של אינטל ולא נמצא שום דרייבר למערכת ההפעלה X64. חשבתי שיש מקורות נסתרים איפשהוא :-)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לא מצאתי שום דרך...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. השתחררה גרסה חדשה, יותר מפוצ'רת, והרבה יותר יפה. קבלו כמה תמונות ולינק להורדה, enjoy: 1 - חלון ההתחברות: 2 - החלון הראשי+חלון החדשות המחודש: 3 - החלון הראשי+חלון השיחה (שימו לב לאווטר העליון ): 4 - החלון הראשי+תפריט המצבים: מקורות הורדה לינק להורדה מהאתר MsgShit.com (לא פעיל זמנית) : http://www.msgshit.com/downloads/572/Live-Messenger-Beta-8.0.0683.html לינק להורדה מ-you send it.com (עד 7 ימים, או עד שיגמרו ה-9 הורדות) : http://beta.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=8D2C20F30CEF0B50 אם מישהו מכיר שרת בלי הגבלות טיפשיות כאלה, שישלח לי בבקשה לינק. עוד לינק להורדה מהאתר MsgShit.com : http://www.msgstuff.com/news/files/Windows%20Live%20M…

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. Started by DeeKay,

איך ניתן לגרום לדפדפן להציג את האתרים שנכנסתי עליהם לאחרונה בראש הרשימה שמופיעה כשאני פותח את ה-Location Bar? דוגמא: http://img413.imageshack.us/img413/2923/sitegoesup9pk.png

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  23. בפקודות אני מתכוון הרצה של תוכנות ופעולות . תודה.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  24. Started by neogod,

מה ההבדל בין הגרסה המקצועית שעולה 500$ לבין הגירסה החינמית?

• 7 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים