עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by AreaDooM,

בכל פעם שאני מנסה להתחבר אל האינטרנט הSTART BAR שלי נתקע ואני לא יכול לעשות שום דבר חוץ מלפתוח חלון של קליק ימני (עכשיו פתחתי את הTASK MENEGER לפני שהתחברתי וגם את הFIREFOX וככה אני כותב :\) יש למישהו מושג מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by GUNZ,

אם אני למשל רוצה להוסיף קצת את הבאסים באיזה שהוא שיר להגביר אותם ליותר חזקים מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות זאת?<

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  3. ICQ 2003B אם אני רושם הודעה וצד שני לא אונליין אלא OFFLINE אז30...40....אחוז מההודעות מגיעות בכלל כ סימני שאלה ????????? ?????? ??? במקום הכתוב . למה זה קורה ? ניסיתי לשנות פונט ..הצד השני גם שינה פונט ועדיין ? תודה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by ofeky1,

איך התוכנה הזאת בכללי?? יש לי אותה והיא מסיימת לאחות לי תכונן תוך כמה דקות ונראה לי שזה מהר מידי משהו יכול להסביר לי את התופעה!? תודה ofeky1

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  5. מה זאת התוכנה הזאת ביכלל ..? מה אפשר לעשות איתה..?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  6. אני מחפש דרייבר של סאונד PC PARTNER דגם הצ'יפסט הוא: i865P/PE/G דגם הלוח: 865G/GV/PE-87X2 בנוסף כתוב לי בחלון של מאפייני הצלילים שאין התקן שמע.... וכשאני מנסה לפתוח את החלון של בקרת העוצמה הוא מראה חלונית כזאתי.... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  7. היי יש לי קובץ גיבוי שיצרתי בתוכנת אקרוניס הוא שוקל 950 מגה יש אפשרות לפצל אותו דרך התוכנה כדי שיכנס על שני דיסקים? תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. התקנתי את הדריבר החדש של ATI כולל את הנט הזה שזה היה צריך להתקין, ושזה סיום אני מנסה לפתוח את הקיצורר דרך של CCC וזה לא נפתח. מה הבעיה? תודה

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  9. Started by IG,

דבר ראשון, אני חייב לומר שאני נוב מוחלט בפוטושופ, ופעם אחרונה שהשתמשתי בתוכנה היתה לפני 9 שנים, כשהאופצייה הכי מתקדמת הייה המג'יק וונד... אז אני מבקש שכל דבר תסבירו בפירוט הכי גבוה שאפשר לשאלה: יש אפשרות לצייר דברים בפוטושופ או רק לעבד תמונות? אני יודע שיש שם איזה אופצייה של ריבועים, קווים וכו, שאפשר לעשות מהם ציור, אבל כאן יש לי כמה בעיות: אני לא מצליח למחוק (עם המחק...) צורות שציירתי (נגיד, לקצר קו ארוך מידי...), אני לא מצליח לשנות את הצבע של הצורות, ואני לא מצליח להעבר את התמונה לתוכנה אחרת (צייר, וורד...). ככה שלפי ההבנה שלי, כל הציורים האלה זה רק קווי מתאר שתוחמים איזורים בתמונות, שאפשר למלא אותם (אגב, עם איזה אופצייה אני יכול לצבוע איזורים, נגיד למלא ריבוע בצבע …

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  10. מחפש תוכנה שאפשר לעשות איתה מיפוי אתר ולא VISION כי היא לא ממש מוצלחת =\ יש לכם? אם לא אז תוכנה שממש נוחה להכנת תרשים זרימה לפחות...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הקבצים הם ענקיים (80 מגה קובץ) בדחיסת Mp3 של 128, שומעים מעולה וצלול, אני רוצה לשמור על האיכות הזאת אבל להקטין את גודלם משמעותית, דחסתי ל 32 והקול היה צומרני מעט ולא ממש צלול, ד"א מה התוכנה המומלצת לדחיסה נוספת של mp3, השתמשתי ב Ashmpoo שהיתה דיי טובה

• 38 תגובות
    • 7.8k צפיות
  12. שלום לכולם , בדירה שאני שוכר כרגע ישנו מחשב חלש במחיוד , PENTIUM 3 550 CELERON ( ולא ניתן לבצע OC..... ) כשאני מנסה להריץ עליו סרטים שמקודדים ב DIVX או XVID ב WINDOWS MEDIA PLAYER אני רואה את הסרט אך בקטיעות וה CPU על 100% כשאני מנסה לנגן את הסרט ב VLC ,אני מצליח לראות בצורה יותר טובה , אך עדיין יש קטיעות כל כמה שניות לצורך העניין , כדי לא להעמיס על המחשב כשהסרט רץ כל התוכנות שעובדות ברקע סגורות , המחשב פורמט לא מזמן ואין בו ווירוסים או רוגלות והשאלה היא : האם יש נגן " קליל " יותר שבעזרתו ניתן לנגן סרטים במחשב המזדקן הזה ? האם ניתן בכלל לראות סרטים במחשב עם מעבד שכזה ?

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  13. Started by Bar1234,

אתמול פירמטתי את המחשב שלי... ולא הצלחתי לסדר את עניין הסאונד... לא שומעים כלום מכיוון שחסרים לי הדרייברים של הסאונד.... אלו הפרטים שהצלחתי להוציא מהתוכנה CPU-Z.... נתנו לי אתר לחפש בו אבל אני לא ממש מצליח להתמצא בו.... זה האתר: http://www.pcpartner.com/download.php?category_id=20051110113940-295715 מי שיוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד..... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  14. Started by lordgod,

http://www.download.com/Mozilla-Firefox/3000-2356_4-10537003.html?tag=sptlt_s ENJOY

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. מה המצב? אוקי קורה לי בכמה וכמה פורומים וזה די מציק.. נגיד אני גולש בזון מתחבר למשתמש ואחרי שאני עושה ריסטרט הוא דורש ממני להתחבר שוב..וקורה לי בכול הפורומים שאני צריך להתחבר כול פעם מחדש לא קורה רק אחרי ריסטרט גם אחרי כמה זמן על המחשב זה מתנתק לי מהמשתמש למישהו יש פיתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  16. Started by ex_,

היי טוב אני לא יודע אם זה קשור אבל אני מנסה להגדיר את הרשת בין המחשבים(מוצלב) בכל אופן אחרי restart נעלמו לי כל המעודפים וה firefox מרצד כל פעם שאתר מסיים טעינה מתחיל ריצוד מעצבן הסרתי התקנתי-אין שינוי אני לא יכול לחזור לאקספלורר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  17. יש לי בעיה די מוזרה, כל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת באימיול, כל שרת [ובדקתי את כולם] האימיול טוען שהוא מלא. ניסיתי גם אימיול פלוס, גם אימיול רגיל, גם למחוק את הקונפיג, הכל ניסיתי! שום דבר לא עוזר! אני אשמח אם מישהו יעזור לי.

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  18. אני רוצה לשלב עם השעון של XP בסרגל הכלים, שעון נוסף שיציג שעה מקומית אחרת משל ישראל. אפשרי לביצוע בלי תוכנה חיצונית? אם לא, אז איזה תוכנה אתם מכירים שמציעה את זה, ולא גוזלת הרבה משאבי מערכת? לא מעוניין בכל תוכנה מגוגל, כי קרה לי שפעם הורדתי אחת עם ווירוס מהתוצאות הראשוניות :-X

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  19. Started by doorr,

איך אני חותך קטע מתמונה?בעזרת איזו תוכנה ואיך?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by surfface,

מה דעתכם על הגרסא החדשה? זה עובד טוב ? ללא איבוד מידע? http://www.myinfima.com/ זה הטענות: Achieve Compression: MP3: 56%, BMP: 96% JPG: 32%, DOC: 96% AVI: 65% זה באמת נכון?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ProSoldier,

שלום. יש לי בעיה כשאני מפרמט את המחשב. אני שם את הדיסק של הוינדוס, המחשב מתחיל לטעון את הקבצים הכל טוב ויפה, ואז מגיע לשלב שללחוץ אנטר כדי להתקין וינדוס. ולאחר מכן יש את השלב שללחוץ F8 כדי לאשר את הזכויות, אחרי שאני לוחץ F8, במקום שיעלה איפה שאני רוצה להתקין את הוינדוס קופץ לי מסך כחול. את ההתחלה כמעט כולם יודעים(אם יש חומרה חדשה פקה פקה פקה...), ולמטה כתוב: Disable BIOS Memory options Such as Chaing or Shadoing. יש למישהו רעיו איך אני יכול להחזיר את המחשב שלי לחיים? לוח אם: DFI- LanParty UT nF4 מעבד: AMD 3500+ כרטיס מסך: RX800XL כונן קשיח: 80G SATA זיכרון OCZ DUBEL 512 (משהו רמה גבוה מארצות הברית). (הנושא נכתב במחשב אחר). (לא קשור), מישהו יכול להסביר לי מה הפירוש של הדבר…

• 10 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by et_gershon,

עשיתי חתימה שהשקעתי בה הרבה אני יודע שהשילוב לא משהו אבל יצא נחמד מחכה לתגובות

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by ranyr,

איך אפשר למחוק סשינים שמורים???

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by Kenny,

היי , יש לי בעיה מוזרה , המסנגר לא מצליח להתחבר. ניסיתי להתקין מחדש , לא עזר הורדתי את כל תוכנות הפיירוול וכל תוכנה ש יכולה להשפיע , ועדיין הוא אומר שהוא לא מצליח להכניס אותי. בצעד נואש , עשיתי אתחול מלא למחשב , התקנתי מחדש מערכת הפעלה , דרייבר של לוח אם + כרטיס מסך , וזהו. ואז התקנתי את המסנגר ושוב לא עובד. (הפייוול של Nvidia שמובנה על הלוח , לא הותקן כלל) כשאני מקיש לו סיסמא שגוייה בכוונה ,הוא אומר שהסיסמא לא נכונה , זאת אומרת שהוא כן מנסה להתחבר. אבל כשאני מקיש סיסמא נכונה , כרגיל , לא מתחבר. (התאריך של המחשב מעודכן , הבנתי שאם התאריך לא מעדוכן , אז הוא לא מתחבר...) מה שמוזר , שממחשב אחר , בעבודה , אני כן מצליח להתחבר. יש למישהו מושג? מה זה יכול להיות? המסנגר עבד כל הז…

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  25. יו, מישהו יכול להדריך אותי איך אני יכול להגדיר ל-TB להוריד מהשרת רק מיילים שהגיעו ביום האחרון למשל, גם אם יש על השרת מיילים ישנים יותר שלא קראתי?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים