עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איך עושים קובץ שמבטל את זה שהמחשב יכבה אחרי 30 שניות?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  2. היי.. הבעיה היא כזאת: אני סורק בערך 4-5 תמונות במקביל. עכשיו, כל פעם אני צריך לחתוך אותן ידנית וזה לוקח זמן . מטבע ההיגיון, הרי התמונות יוצאות בהפרדה מסויימת אחת מהשנייה (תמונה, רקע קצת שחור ועוד תמונה) - ככה שאני בטוח שיש איזושהיא דרך לעשות חיתוך אוטומטית - פשוט שהתכנה תבחין באיזורים המתים ותחתוך את התמונות . אם מישהו יודע איך ואם אפשר, או בכלל אם יש תכנה שעושה זאת . אני אשמח, כי יש לי הרבה עבודה ! תודה

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  3. Started by KOBRA CHOPER,

הורדתי פלוץ 32 לפני זה היה לי KASPERSKY טוב אז NOD32 לא מופיע לי שם למטה איפה שכל התוכנות למה זה ככה?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  4. אני לא שומע בכלל סאונד מאתרים, יש לי סאב וופר- לא יודע איזה דגם. זה כבר מתחיל לעצבן הדבר הזה, אז אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח מאוד

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Started by Or ei,

עם איזה תוכנה אני יכול להוסיף כתוביות לסרט ולא בהדבקה?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by avivlevy,

צריך קישור להורדה של FIREFOX 1.5.0 או 1.5.0.1 אם אפשר את שנהם אז יהיה סבבה

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  7. אם אפשר בבקשהה זה יעזור לי מאוד תודה רבה =] אחלה פורום

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by Pure-Gold,

לאחרונה שאני מבקר באתרי פלאש כאשר העבכר עובר מעל סרטון פלאש בין אם הוא משמש כקישור ובין אם לא מופיעה מסגרת מאוד מעצבנת סביבו (מצורפת תמונה). ראיתי את התופעה אצל עוד אנשים. יש למישהו מושג ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  9. Started by OutRaGe,

היי, יש לי בעיה בבטא השלישית של Gaim גרסה 2.. לפעמים החלון שיחה פשוט נתקע כלומר אני לא יכול להחליף בין טאבים ולא יכול לרשום למשתמש הנוכחי שום דבר.. גם לפעמים הרשימת חברים נשארת עם רקע לבן ואם לוחצים עליה אז שמים לב שיש מחוברים וחברים ברשימה אבל לא רואים אותם עד שלוחצים וגם ב-1.5.0 זה היה קורה לי.. אם זה משנה אני משתמש בוינדווס..(כל מי שאני אומר לו שאני משתמש ב-Gaim ישר חושב שיש לי לינוקס ) מישהו יודע איך פותרים את הבעיה ? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 520 צפיות
  10. Started by bykeking,

יש לי חשבון אימייל בדומיין פרטי והוא כבר מסונכרן עם האווטלוק. עכשיו השגתי לי גם חשבון gmail ואני רוצה שגם הוא יהיה באווטלוק אבל שההודעות לא התערבבו... יש מצב?! ד"א, אני לא התקנתי את החשבון שהשני על זה ואין לי מושג איך לעשות את זה אז step by stpe יהיה נחמד ;D תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  11. יש לי בעיה של תקיעות וקפיצות בלתי נסבלות בסאונד שיוצא מהכרטיס קול (לא משנה מאיזה תוכנה\פורמט צליל) כאשר Azureus פתוח ומעלה קבצים. לא מצליח להבין למה Azureus (ורק התוכנה הזאת) גורמת לתקלה הזאת! והנא חלק מהדברים שכבר ניסיתי זה לא הדרייבר - השתמשתי בדרייברים של Youp-Pax והם לא עשו כל בעיה מיוחדת לפני כן אך בכל זאת מחקתי אותם לגמרי (השתמשתי גם בתוכנה "Driver Cleaner Pro" כדי להסיר) וכרגע אני משתמש בדרייברים שמגיעים עם חלונות - לא עוזר. אין כל קשר לעומס על המעבד - הבאתי לנגן עדיפות Realtime וזה לא עוזר בגרוש. זה לא הנגן - ניסיתי את WMP, BSPlayer, Winamp בכולם אותו בעיה. זה לא codec - התקלה מתרחשת בעת נגינת כל פורמט לא משנה איזה WAV/OGG/MP3 וגם בסרטים. ניסיתי למחוק לגמרי את Azu…

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by zoman,

האם מישהו יכול להסביר לי כיצד בוחנים את המחשב כדי לבדוק האם הביצועים שלו טובים או לא ,אני מבולבל מרוב האפשרויות בתוכנה .

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by ras81,

שלום לאחר פתיחת המחשב (אחרי כמה דקות בודדות) מתחיל לרוץ לי ברקע תהליך CISVC.EXE וזולל לי המון משאבי מערכת (לוקח מעל 50% מעבד!) בטילתי אותו ולא ראיתי שזה פגע לי במחשב (למרות שזה איזה תהליך של ווינדוס) הבעיה היא שאני לא יודע איך למנוע את זה לצמיתות כך שאני לא אצטרך כל פעם להרגיש שהמחשב איטי ואז לבטל תתהליך משורת המשימות אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  14. באיזה אמצעי ניתן לראות בברור אם זיכרונות עובדים בדואל :s05: אני לא רואה ב - SiSoftware Sandra Pro Home 2007 :s05:

15. Started by qwerty1987,

איך הפיירוול ב- KASPERSKY INTERNET SECURITY 6.0 ביחס ל-ZONE ALARM לדוגמא? תודה.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  16. http://www.kaspersky.com/trials נה ההבדלים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. קניתי אייפוד חדש. עכשיו שמתי אצל חבר שירים דרך האייטונס שלו. באתי הביתה, רציתי לשים שירים משלי וזה מה שזה כותב לי: איך אני מבטל את זה כדי שאני אוכל רק להוסיף דברים מאצלי בלי למחוק את כל מה שקיים כבר באייפוד? כי אחרי שמופיעה ההודעה הזאת, ואני לוחץ על NO, זה מראה לי כאילו האייפוד לא מחובר בכלל. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by psxr,

היי כשאני מנסה לקודד סרט אני מקבל הודעת טעות, מישהו יודע מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  19. הכותרת ממצאת את הענין.. התקנתי את הדרייברים של הכרטיס קול (היה על המחשב + הורדתי מהאינטרנט מהאתר של אינטל, לינק מתוך EVEREST) במערכת ההפעלה XP PRO. הוספתי קודקים והכל טוב. יש סאונד יש קול יש וידאו.. אבל לא כך הדבר ב HOME EDITION! שמה עשיתי את אותו הפעולות אבל יש רק וידאו בלי סאונד! בנוסף, כל הצלילים בפורמט WAV עובדים (יענו כיבוי והדקלה של מחשב, כל מיני קליקים למיניהם אזהרות וכו'). מישהו יכול לתת לי פתרון לתופעה הבלתי מובסרת הזאת כי אני כבר עובד עצות... המחשב הוא מחשב נייד. דגם כרטיס קול זה 82801db של אינטל אם צריך דגם מלא אעתיק ואכתוב פה. אל תשלחו אותי לeverest ולאתר של אינטל להוריד משם דרייבר כי זה מה שעשיתי... תודה מראש לעונים! דור. עריכה: שכחתי להוסיף- בלי קשר לוידאו- …

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  20. Started by Ido.K,

אז ככה הבעיה היא ככה ברגע שאני מוריד משו ומוחק אותי לגמרי הוא נמחק אבל במאפיינים של הכונן הוא מראה כאילו הוא שם הנפח נשאר אותו נפח מה יכולה להיות הבעיה?! תודה ענקית לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  21. נמאס לי כבר מהתוכנה הזאת שבועות שאני מנסה להבין אותה היא עבדה טוב עד לפני כמה שבועות ומאז השתגעה. באמצע העברת שירים נכבה לי המחשב, נכנסתי שוב לIriverPlus וכשלחצתי על כפתור הSYNC התוכנה התחרפנה והתחילה להעביר את כול השירים שהיו ברשימה מחדש. אמרתי טוב אולי זה משהו חד פעמי כי נכבה המחשב אני יודע, אבל זה קורה כול הזמן! בכול פעם שאני לוחץ על כפתור הSYNC היא מעבירה את כול השירים ומחליפה בעצם את אותם שירים שבנגן. ניסיתי למחוק את הפלייליסטים והצלחתי, אבל את מה שנמצא בALLMUSIC אני לא מצליח למחוק! אני מסמן את השירים לוחץ Clear זה מראה תיבה כזאת שכתוב בה "Please wait IriverPlus deleting database" זה מוחק אבל חוזר לשם אוטומטית ברגע שאני מכניס שיר אני פשוט משתגע! איך אני מעיף את כול ה…

• 13 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by Bar1234,

אני מחפש דרייבר של סאונד PC PARTNER דגם הצ'יפסט הוא: i865P/PE/G דגם הלוח: 865G/GV/PE-87X2 יש פה אתר שאני לא מצליח להתמצא בו כל כך: http://www.pcpartner.com/download.php?category_id=20051110113940-295715 אני מודה לכל מי שיעזור לי.....!!!!

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  23. Started by Bar1234,

אתמול פירמטתי את המחשב... אני לא זכרתי שאין ברשותי את הדרייברים של הסאונד... אני מחפש דרייברים של סאונד ל- PCPartner כל מי שיוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד... יום טוב לכולם....

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by Randy Orton,

אנשים מורידים אנטי וירוס בקאזה - באימיול אבל מה הקטע ? הרי זה יורד מהרשת עם וירוסים והוא בכלל לא יציב אז מה הטעם ? ראיתי בקאזה שיש הרבה תוכנות אנטי וירוס זה מפתה אבל לא יודע אם להוריד

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  25. שאני מפעיל תוכנה מסויימת וסוגר אותה החלון הזה מופיע לי: http://img210.imageshack.us/my.php?image=15ah5.jpg http://img75.imageshack.us/my.php?image=16vj1.jpg אז איך אני יכול לפתור את הבעייה הזאת????

• 3 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים