תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הייי תגידו איך אני יכול להקליט LIVE את מה שאני רואה למשל ב BLOG של TAPUZ או אתרים כמו U TUBE וכל זה ? גם כאשר לפעמים זה משתמש ב JAVA ...
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חיצונית שתעשה SHUTDOWN למחשב בזמן שאני אגדיר+אם יש באימיול אפשרות לעשות כיבוי ברגע שההורדות מסיימות?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: יש בערך 4 ג'יגה תפוסים בדיסק (מתוך 27.9) אך הווינדוס רושם במאפיינים שהכל תפוס חוץ מ120 מגה שהוא מראה שפנויים. לאן נעלם המקום הפנוי? לא הגיוני ש22 גיגה נעלמו.. *הדיסק מחולק לשני מחיצות אבל לא בטוח שזה מקור הבעיה כי עד לפני מספר חודשים הכל היה תקין. עם למישהו יש מושג מה מקור הבעיה אז שיכתוב בבקשה...
-
- 8 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום. צרבתי כמה סרטים על דיסק DVD אם מולטיססיון (צרבתי את כולם בפעם ראשונה אבל השארתי את הדיסק פתוח), אחרי זה ניסיתי לצרוב עוד סרט על הדיסק הוא פתח לי עוד TRACK על הדיסק ניסה לצרוב את הסרט הנוסף אבל בזמן הצריבה הוא הפסיק וכתב שאי אפשר לכתוב על הדיסק בצורת DISK AT ONCE. השאלה שלי איך אפשר לצרוב TRACK AT ONCE האפשרות הזאת לא ניתנת לשינוי בדיסק הזה בNERO, והשאלה השניה במקרה ואין מה לעשות , איך אפשר להוצא את הסרטים אפילו על HD כי כשאני מכניס את הדיסק לכונן הוא פשוט מראה שהדיסק ריק. תודה
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
יש לי סרט שלוקח ג'יגה 400 ואני צריך לצרוב אותו אבל אני לא יכול ניסיתי דרך dr.divx אבל משום מה נוצרת בעיה עם הקול של הסרט ויוצא ככה שהקול מקדים את מה שזה מראה על המסך איזה תוכנה יש לפצל קובץ ל 2?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום התקנתי כונן דיודי במחשב ועכשיו שאני מנסה לעלות סרט בו הוא עושה לי את התקלה הבאה: זאת הבעיה בתמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, איזה תוכנת שיתוף קבצים הכי תתאים למציאת מוזיקה קלאסית? אני משתמש בסולסיק ולא מוצא.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
חבר שלי השאיר את המחשב דלוק.. שהוא חזר מיציאה הוא ראה שהאי סי קיו התנתק.. הוא ניסה להתחבר לאי סי קיו והאי סי קיו פשוט לא מתחבר , כאילו משהו פשוט שינה לו את הסיסמא , האי סי קיו חשוב לו מאוד והוא רוצה לחזור לאי סי קיו שלו.. משהו יודע איך הוא יכול להחזיר את האי סי קיו אם הסיסמא השתנת לו ואין לו את האימייל?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
כנסו ללינק הבא: http://video.nana.co.il/ משום מה אני לא מצליח להריץ כאן שום סרט ווידאו. הבעיה הזאת הייתה קיימת אצלי כבר הרבה זמן והייתי בטוח שאחרי פורמט היא תסתדר. לפני כמה ימים עשיתי פורמט, והבעיה עדיין קיימת אצלי זה נראה ככה: http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=DAF44D4F7352892E
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אחת שיהיה אפשרי דרכה להכניס כמה כתובות דואר.
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה וזה מה שיצא לי מישהו מבין בזה ? מה זה אומר ?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה במשחק Generals ( זה מה שקורה שאני נכנס למשחק ) עכשיו יש לי DirectX 9 ויש לי כרטיס מסך שעומד בהגדרות של המשחק.... ( אני שיחקתי בו בעבר והוא עבד לי ) הוכחה ל DirectX 9 : זה אומר שיש לי DX 9 נכון? תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בעת שימוש עם משתמש מוגבל, ניתן כמובן לעשות זאת עם RUN AS. אבל איך ניתן לגרום לתוכנה להיטען עם הפעלת הווינדוס עם הרשאות של מנהל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כונן dvd כבר משהו כמו 5 שנים מסוג hl-dt-st dvd-rom gdr8161b התאריך עדכון האחרון שלו הוא בשנת 2001 גרסת העדכון- 5.1.2535.0, חבל לקנות dvd חדש, הdvd במהירות x16 של LG, הבעיה שהוא לא קורא\מזהה תקליטורי dvd של היום , כמו לדוגמא את battlefield 2 או את need for speed :ms..
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
עזרה בבקשה: מחפש תוכנה להורדת אתרים שלמים למחשב
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אין לי פירוול, וניסיתי להחליף כל מיני גרסאות. מה אני יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי די הרבה שירים, בכל מיני תיקיות ללא סדר מיוחד. מחפש תוכנה שתוכל ליצור תיקיות עפ"י שמות האמנים ולסדר את השירים בתיקיות.(לא רק להציג רשימה של השירים וסידור שלה, אלא ממש סידור תיקיות פיזי במחשב) תודה.
-
- 9 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום.. התקנתי כונן דיודי ועכשיו שאני שם דיסק דיוידי זה עושה לי שגיאה"של זכיות יוצרים משו כזה" מה עושים במצב כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
צריך מישהו שיודע לעצב יפה לארת איכסון חדש תגמול להיות מנהל משני של האתר או לקבל 50 מגב איכסון לקבצים ftp הדואר שלי : doronb12@017.net.il האיסיקיו : 302149801
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום. אני כל הזמן מקבל חלונות קופים פירסומות למינהם גם בלי לפתוח את ה IE והFF... עשיתי סריקות של אנטי וירוס ותוכנות נגד רוגלות אני לא יודע למה אני ממשיך לקבל פירסומות קופצות סתם ככה... מישהו יודע אולי איך להפתר מזה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לפתוח את הנושא ב"תצוגה וגרפיקה" או כאן, בסוף החלטתי שזה יותר מתאים לתוכנה ... מישהו ניסה את הדרייברים הרישמיים האחרונים של נוידיה? זה רק אצלי נראה ככה או שזה באמת הקונטרול פנל החדש? זה פשוט מזעזע, נראה כמו איזה תוכנה של ,win3.1 , מה הם חשבו לעצמם? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום שנים שעבדתי עם נורטון אנטיורוס ובשנתיים האחרונות על המחשב שלי יש קספרסקי ששניהם מעולים בזמן האחרון יש לי הרבה בעיות עם הקספרסקי, כגון עידכונים שגויים רציתי לדעת מה יותר עדיף מבחינת הגנה, אני יודע שלקספרסקי יש עדכון כמעט כל יום אך אולי הנורטון יותר פקטיבי?
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
למישהו יש את התוכנה שמתנת את הקבצים שהתקלקלו בtemp ????
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אז כמו בכותרת יש לי בעיה שאני מתקין תדריבר ואין לי מושג למה ??? תמונה: http://img161.imageshack.us/my.php?image=susssssss7bg.jpg
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום הורדתי קובץ daa ואני לא יודע איך לחלץ אותו ... אם למישהו יש קישור לתוכנה שמחלצת קבצים מסוג זה אני אשמח מאוד.. תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-