עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של המחשב..? כאילו עם איזה תוכנה?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  2. Started by davidcohen,

שלום אחים שלי, קניתי מחשב חדש והתקנתי ווינראר אבל שאני לוחץ מקש ימני על קובץ RAR אין שם את כל הקיצורי דרך לפתיחה דרך הווינראר במחשב הישן שלי היה לי את זה, ורציתי לדעת איך אפשר להוסיף את הקיצורי דרך אני יודע איך אפשר גם להשתמש בתוכנה בלי הקיצורים אבל זה לא כל כך נוח אני יודה לכל מי שיגיד לי איך אפשר להוסיף את זה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  3. אני מחפש מחפש תוכנה להמרת קבצי וידיאו ל פורמט FLV .

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  4. Started by -AKEL-,

ידוע לי על תוכנה שמראה את המפות פה בארץ אבל אני מחפש של אזור אירופה האם קיים דבר כזה? ואם כן יעזור לי מאוד שם של התוכנה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 417 צפיות
  5. Started by Pure-Gold,

;D

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. יש איזה תוכמה טובה לשיחזור ??? כל התמונות שלי שצילמתי במשך שנים היו שם. אגב עדיין לא התקנתי כלום,אפילו לא דרייברים. תודה.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  7. Started by overload,

2 הסגנונות הסגנונות הפופולריים של המאה הזאת: לקשקש על המונה ליסה. ולעשות מכל דבר פרסומת לIPOD ;D

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by 7omaHawk,

אפשר לקבל המלצות על נגנים כאלה ?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  9. מישהו יודע איך אפשר להעביר את המועדפים הפיירפוקס לאקספלורר?? ואיפה נמצאת תיקיית המועדפים של פיירפוקס בכלל?? וגם איך אפשר לשנות שם של אתר שנמצא במועדפים, בפיירפוקס.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלופ אני מחפש תוכנה או פקודה (פעם קראתי שעאפשר משהו עם HOST אבל אני לא מוצא אתזה) לחיסמת אתר, שכאשר מנסים להכנס לאתר , לא רשום שהוא חסום. ועוד שאלה.: איך אני מוחק קבצי עוגיות והיסטורי של אתריפ, בלי למחוק היסטורי ועוגיות מאתר ספציפי שאני אכנס אליו השפ משתמש והסיסמא ישארו ושל שאר האתרים לא ישמר. תודה אני משתמש באינטרנט אקספלורר

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  11. Started by minnymoony,

שלום, יש תוכנה שקוראים לה "ntvdm.exe" שתופסת 99% מה-cpu במחשב שלי. עקב זאת המחשב עובת בצורה איטית ביותר וזה משגע. אם מישהוא יודע איך לפתור את הבעיה אודה לו מאד. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Cupid Me,

חבר'ה איזה תוכנות בסגנון CureROM יש? תודה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by The Man123,

הורדתי את התוכנה הזאת ועוד 4 קבצים שאני אמור לפצל בעזרתה אבל אין לי שום מושג איך לעשות את זה מישהו יכול בבקשה לעזור לי ?!

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  14. Started by the_king00,

האם זה אפשרי לחבר למחשב (לכניסת המיקרופון) גיטרה, ודרך תוכנה כלשהי לקבל את האפקט המתאים ביציאת הרמקולים (עדיף בזמן אמת) אם כן, אז מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  15. Started by Cupid Me,

חבר'ה איזו תוכנה מטפלת בקבצי mdf ו-mds? הם כמו cue ו-bin? תודה

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  16. Started by mci10mat,

אהלן חבר'ה אני זקוק בדחיפות(עד הבוקר...) תוכנה שממירה מmp3 לcda. עשיתי חיפוש בגוגל על פי הנ"ל וקיבלתי רק תוכנות מוזרות ומיושנות שתקעו לי את המחשב. כמו כן אני חושש מאמינות המקור. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. בבקשה אני מחפש תוכנה שמשחזרת דברים שמחקתי אני מחקתי תמונות שאני צריך ואני לא יודע איך לשחזר בקשה תעזרו לי ??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  18. Started by davidcohen,

.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by dima1987,

האי סי קיו של ידידה שלי כול כמה דקות מתנתק אך אפשר לפתור את הבעיה ? התקנו אי סי קיו חדש וגם לא עוזר !!!

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  20. Started by tdknight,

יש תוכנה כלשהי שמשמשת לצילום הפעולות שלי על המחשב? ואני מדבר על צילום כסרט ולא על סקרין שוט.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  21. שלום, אני צריך תוכנה שתשחזר לי נתונים שהיו על דיסקט שאותו אתחלתי. יש תוכנה כזו בכלל? תודה.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  22. Started by kobt,

לפעמים אני לא יכול לכתוב... בדף אחד... אני חייב לסגור את הדף ולפתוח חדש.. לא משנה כמה רפרשים אני יעשה וכמה זמן אני יחכה זה לא יכתוב לי..

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by @guitarsuite@,

אני לא יודע מה היא אומרת...אבל הבנתי שאפשר לבדוק איתה כל מיני ביצועים אז אני מועניין.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  24. Started by bernabeos,

יש לי בעייה בשליחת מיילים. אני לא מצליח לשלוח מיילים לחו"ל ובארץ המיילים עוברים. יש לי רשת ביתית עם ראוטר אדימקס 6204 ואני משתמש במייקרוסופט אאוטלוק 2003. בבקשה עזרה דחוף!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם! יש לי בעיה!אני משתמש בביטקומט 0.70 העניין הוא שאיפשרתי מהירות העלאה של 4-5 ק"ב וזה ממש לא עוצר שם זה ממשיך ל -7-8 ק"ב בלי לשים לב מה שמאיט את המהירות פלאים כל נסיון להוריד או להעלות את רמת ק"ב לשם בדיקה משאירה לי את -5 קילו ללא שינוי גם הסרה והתקנה חדשה לא עזרה! שאלה נוספת היא כיצד אני מחזיר את כל הקבצים לתוכנה בכדי שאוכל לחלוק אותם ברשת?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים