תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מצאתי בגוגל רק תוכנה עם השם הזה אבל היא לא עובד (יצאה ב2000) ככה שאני צריך משהו פשוט ועדכני שעובד על ויסטה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לקחת כמה טראקים ולקודד אותם לקובץ MP3 אחד, יש דינוזאור כזה או שעדיין לא המציאו?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, אולי זה מתאים יותר לפורום תוכנה אבל בכל זאת... אני מחפש שומר מסך ראליסטי ואיכותי של אקווריום.אוקיינוס וכו' בשביל לשלב בפרזנטציה כלשהיא חפשתי בגוגל, softpedia, download.com ולא מצאתי משהו מתאים...כל האיכותיים שמצאתי הם בתשלום או דמו מישהו יכול לעזור עם לינק למשהו איכותי וחינם? תודה רבה,
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש כזה? אופיר
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
את אותו Disk Queue Length שיש בResource Monitor, אני מחפש את זה שיהיה לי בווידגט. מישהו מכיר? שבעצם יראה לי את הI/O של דיסק קשיח (לא מהירות קריאה וכתיבה). אלא את כמות התור, היחס בין כמות הREQUESTS לבין כמות הSLOTS של הHDD.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
נמאס לי מכל האוספי מקודדים שיש לי.. אני כבר לא יודע במה להשתמש ומבולבל לגמרי.. רציתי לקבל המלצה לסט מקודדים שיסדר אותי לרוב הפורמטים הקיימים. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, יש לאח של חברה שלי מוסך שבו יש לו קבלות של המוסך שממוספרות מ1 ועד בכלל... לאור העובדה שלכל דף לוקחים לו 10 שקלים הוא ביקש ממני להכין את אותה הקבלה במחשב (טבלה מכוערת ופשוטה...) הבעיה היחידה שלי היא שאני צריך איכשהו למספר את הקבלות... לצורך העניין כל הדפסה של המסמך היא כ 20 עותקים והמסמך אמור כל דף שהוא מדפיס להגדיל את מספר הקבלה (1,2, וכו')... יש למישהו רעיון או ידע איך אפשר לעשות את זה? אשמח אם למישהו יש רעיונות... תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
שבעזרתה ניתן להכתיב הודעות למישהו אחר. מישהו גרם לי לכתוב במסנג'ר דברים שאני לא באמת כותב, עם התוכנה הנ"ל. אשמח אם מישהו יוכל להשיג לי את התוכנה, רק למטרות נקמה כמובן. אם זה לא חוקי נא לנעול את הדיון, CYA.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום. קרה לכם פעם שרציתם לראות איזה סרט ישן (או חדש) במחשב אבל לא היו לכם כתוביות בשבילו? ועד שמצאתם את הכתוביות בעיברית גיליתם שהם לא מסונכרנים? ובכן לי זה כבר קורה יותר מידי פעמים בזמן האחרון, השיא היה פעמיים באותו היום. יש לי כמה סרטים שיש להם תירגום אבל הוא כניראה לא מסונכרן לגירסה הספיציפית שלי והוא ממאר או מאחר בכמה שניות (מדובר על משהו כמו 20 שניות.. כך שזה בילתי אפשרי ליקרוא כך) האם ישנה איזו תוכנת פלא אשר תיהיה קלה ונוחה שתסנכרן את הכתוביות כך שהם יתאימו לסרט? או אולי שילוב של כמה תוכנות? אשמח לכל פיסת מידע שהיא בנושא. Thanks
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני צריך את הסקרצ'ים ותביטים. תודה מראאש
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתהיה כמו GPS מישהו מכיר או יודע משהו על איזה שם של תוכנה כזאתי?
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
בנתיים עשיתי קצת באופן ידני בצייר(פתיחה-שמירה,פתיחה-שמירה).זה מעצבן! תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ממש חייב את זה אני רוצה לשנות את השם של המעבד לצורך משהו..... אודה לכם ממש! תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מחפש אייקונים לIconPackager, הם צריכים להיות יפים,נקיים,אלגנטים ואחידים. יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לדעת מאיפה מורידים אייקונים לתקיות , ואיך אני מכניס אותם למחשב?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום היתה לי תקלה שנדרשתי לפרמט את כל הHD בטח אתם מכירים את את העצבים האלה . ובכן אני מחפש דרך לבצע גיבוי למערכת ההפעלה והדרייברים שבכונן C כך שבעת תקלה אוכל לשחזר בקלות מדיסק חיצוני או כונן חיצוני וזה יחסוך לי את כל עוגמת הנפש והזמן בהתקנות חוזרות אשמח לקבל ההדרכה מהחברים בברכה
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מחפש אימולטור למחשב שיהיה PS2 אני צריך רק שם, אין טעם בלינק לגרסאת DEMO וכדומה תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
האימיול שלי עושה בעיות(FAW) אז אני מחפש אימיול אחר שלא יקרוס כל שניה!!!!! איזה אימיול הכי טוב?
-
- 12 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש אלטרנטיבה לתוכנה הנ''ל שמורידה סרטונים מאתרי יוטיוב למינהם.. מאוד מאוד חשוב לי שתיהיה קלה לשימוש, ולא מציקה כמו הTUBE HUNTER שכל פעם צריך לרענן(F5) את הדף וללחוץ פליי ואז קופץ חלון וצריך לעשות OK ועוד אלף אחד דברים(אופציית קידוד, איפה לשמור, וכו' וכו') מה שגם באג רציני בתוכנה: אחרי מספר הורדות בו זמנית(7-8-10) התוכנה מתחילה להיתקע ובכלל לא מצליחה להוריד שום דבר... אני צריך משהו ממש בלי הגבלה. שיתמוך ב100 הורדות בו זמנית.. מצידי שיוריד כל אחד על 4KB, אבל העיקר שהכל יהיה בהורדה ולא יתקע באמצע או בכלל לא יתחיל להוריד! ניסיתי את xVST והיא כמעט לא תומכת בשום אתר =\ ניסתי גם עוד תוכנות אחרות קטנות שאני לא זוכר את שמם, וגם איתם זה לא ממש הלך חשוב מאוד: ** חובה שיהי…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-