עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Bose,

שלום לכולם! הורדתי אתמול דפדפן של AVANT, באמת דפדפן מעולה ולי באופן אישי הרבה יותר נוח מפיירפוקס ואני חושב שהוא גם יותר מהיר ואין לו בעיית התאמות. אבל יש לי רק בעיה אחת איתו, אני רגיל ללחוץ ctrl+enter ולקבל http://www..co.il/ רק שעכשיו אני מקבל http://www..com מישהו יודע מה אני צריך לעשות בשביל לקבל http://www..co.il/ ? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  2. הקאזאה שלי מסרבת להיתחבר כבר חודשיים (גם אחרי פירמוט גם אחרי 1000 גירסאות שונות והוצאות שונות של קאזאה ) ואני מחפש תוכנת P2P עם קבצים וחיפוש בעיברית ... (בינגוד לביטורנט למשל ) יש המלצות ?

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by kobibo,

כל פעם כשאני נכנס לפורום שבאתר באמצעות ה Firefox אני נאלץ להתחבר תמיד מחדש, משום מה שם את המשתמש והסיסמה הוא לא זוכר וזאת למרות שאני בוחר בלהתחבר לתמיד. דרך אגב ישנם עוד אתרים שכניסה מחודשת אליהם מאלצת אותי לרושם שוב את שם המשתמש והסיסמה שלי. אודה לעזרה.

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by eyal_hwzone,

שלום לכולם. בעבר כבר כתבתי על הבעיה הזו - כשהאימיול עובד, אחרי כמה שעות החיבור של האינטרנט נופל לי. יש לי מודם ADSL, ואחרי כמה שעות אני רואה שהחיבור "מת" - יש עליו סימן תקלה. מרגע זה - אני צריך לעשות RESET למחשב כדי לפתור את הבעיה. פעולות שעשיתי: - החלפתי מודם - עדכנתי דרייבר של הכרטיס רשת - בדקתי FTP TRAFFIC עם סקריפט - העלאה והורדה של קבצים גדולים בקצב גבוה - אין בעיה. מה שגיליתי עכשיו - זה שבאימיול הMAX CONNECTIONS שלי היה 400. הורדתי אותו לצורך הבדיקה ל-10 - והבעיה נפתרה! אבל זה לא בסדר. אני אמור להשתמש ב400 בלי שום בעיה. מה הסיבה לכך? האם 400 זה באמת יותר מדי? איזה ערך צריך לשים? מישהו יכול אולי לעזור לי להבין מה הפרט הזה אומר על הסיבה לתקלה? האם יש סיכוי שזו בעיה …

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  5. שלום אני רוצה לפרמט היום ת המחשב אבל לא רוצה לאבד את כל ההרחבות שלי ואת כל המועדפים... איך אני יכול לשמור אותם? תודה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  6. אחד בעבודה (אחד הראשי צוותים שלי) נכנס לפעמים למחשבים שלנ (לכל אחד יש סיסמא משלו אבל יש לו אותם),השאלה שלי היא האם יש איזה תוכנה או אפליקציה שאני מתקין ושם אני יכול לשים עוד איזה סיסמא או לנעול עוד איזה חלק במחשב ? יש רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  7. שלום. ראיתי את ה- I-cool להורדה באתר של ג'יגהבייט. במה מדובר? האם זה מרסן את הסל"ד של המעבד או מה? מצ"ב לינק: http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/Utility_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1951&ProductName=GA-8I945PL-G מדובר בהורדה הראשונה, אשמח לתגובות. תודה.

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  8. שלום, אני מחפש תוכנה לנעילת תיקיות. בתוכנות מסויימות אפשר למחוק את התוכנה, ובאחרות אפשר פשוט להכנס לתיקייה ב "safe mode"... ניסיתי folder guard בלי הצלחה (כדי להפעיל אותה ב - "safe mode" צריך לקנות רשיון ואז לשלוח אימייל לבעלים של התוכנה עם הסיסמאות) מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שתעזור לי? תודה!!

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by mnbvcxxzz,

אני משחק במשחק, פתאום מופיעה ההודעה הזאת ואי אפשר להמשיך מה לעשות? צריך להוריד משהו? איך מתקנים את זה?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  10. Started by FromHell,

אהלן,עקב הדחיפות אני לא יתחיל לברבר. יש לי שתי בעיות עיקריות שתקפו את המחשב שלי,אחת בעיקר באשמתי אחת קרתה סתם(ואני הפכתי אותה ליותר חמורה). 1. שהווינדוס מתחיל לעלות הוא אומר לי שהקובץ windows\system32\config\system פגום ויש לתקן אותו דרך windows repair(מהדיסק), שנכנסתי לווינדס repair לא הבנתי איך לתקן אותו,שיחקתי עם הדברים ודי חירבשתי שם כמה דברים שהובילו אותי לבעיה 2,כמו כן בגלל העקשנות שלי גם מחקתי את הקובץ הפגום אבל אין לי מושג אין לתקן\לשחזר\להשיב ועוד שטויות רבות שבאמת יעזרו. 2. שיחקתי עם bootcfg ובטעות הוספתי עוד boot ,זאת אומרת שעכשיו שאני נכנס למחשב יש לי שתי אפשרויות. הבקשה שלי היא בקיצור איך לתקן גם את 1 וגם 2, תודה לעוזרים. נ.ב מערכת הפעלה windows xp ואם יש צור…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by shronxx,

הורדתי את התוכנה וכאשר אני מעלה את ההתקנה מופיעה לי הודעה שלא נותנת לי להתקין את התוכנה....ואותה הודעה מופיעה כשאני מנסה להתקין תוכנות אחרות... הנה ההודעה תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  12. יש לי את המסנגר החדש ואני לא מצליח להוסיף בו אנשים (כתובת אימייל שלהם) .איפה אני צריך לרשום את המייל שלהם כדי להוסיף אותם (בדיוק כמו בגרסאות הישנות .... תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by davidcohen,

שלום!!! יש לי מסנג'ר 8 , מישהו יודע איך אפשר להגדיר את המספר נייד?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by zedisdead,

אני מחפש תוכנה לעריכת קבצי AVI ללא צורך בהמרה לפורמטים אחרים תודה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  15. Started by ophir555,

האם אחד ממומחי הפורם יכול להסביר בעברית פשוטה להדיוטות שבינינו מה אומרים המושגים/משפטים הבאים ואיך נעזרים בהם? טורנטים טרקר פרטי לעומת ציבורי לדעת לבחור לינקים נכונים... יחס סידרים לליצ'רים תודה

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  16. Started by sdfzxc,

שימו לב למיומנות, שימו לב לעריכה (איך הורדתי את הרגליים של השחקן מלמעלה) שימו לב לשוק על פניו של האיטלקי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הורדתי קובץ WINZIP והוא נעול עם סיסמא, איך אני פורץ אותה?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by dbx22,

היי רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אני משנה פורט TCP בתוכנה bit tornado?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  19. שלום! רציתי לדעת האם יש אפשרות לשמור את התוכנה בSYSTEMTRAY אחרי שאני וסגר אותה? בעצם שעדיין יהיה אייקון בעיגול האדום אך בשורת המשימות - בעיגול הירוק - יעלם... (מצורף קובץ) פשוט אני רוצה להשתמש בCALENDER שלהם בכך שיתריע לי אם יש דברים שקבעתי אבל שלא יתפוס שורה בשורת המשימות... תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  20. Started by AcidBurn10,

שלום לכווווולם, אני מנסה לשלב תמונה על תמונה קיימת ב-Photoshop , שייתן דבר כזה: אני די חדש בפוטושופ ... אם מישהו יכול להגיד לי איך עושים את זה , או לפחות איך קוראים לזה בשפה המקצועית ;D של פוטושופ ואני אחפש ברשת. תודה !!

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by alex125,

שלום חברים יש לי שאלה מה זה אומר באייסייקיו שמחפשים יש את פרח אדום וירוק וגם לבן מה זה אומר לבן?? ואך אני יכול את אייסייקיו קודם שלי ??? פשוט כל פרטים נמחקו לי שם ואין לא ידוע אך אני יכול לחזיר את אייסייקיו

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  22. Started by davidcohen,

שלום אחים שלי, מישהו מכיר את התוכנה CloneDVD Mobile ? רציתי לדעת מה היא עושה, ולמה היא טובה ? בקיצור אני צריך סיקור קטן תודה לכל המשיבים

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  23. לחבר שלי פעם היה תוכנה כזאת שאתה יכול לצלם בה את מה שאתה עושה במחשב שלך. מישהו מכיר את התוכנה הזאת? ואם כן, למישהו יש מושג איך קוראים לתוכנה הזאת?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  24. נראה לכם שיהיה אפשר להשתמש בווינדוס וויסטה פיראטי? שאפשר להתקין אותו כשהו יצא

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by ag43,

יש דרך להוסיף לתפריט של הכפתור הימני את האפשרות "חיפוש יעד" (נמצאת במקור במאפיינים ופותחת את הספרייה שבה נמצא הקובץ) כאשר אני מקליק על קובץ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים