עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by assaf990,

בעיקר: האם להפעיל את search for low-risk threats [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  2. אהלן, הייתי מעוניינת לדעת איזה תוכנות הן הטובות ביותר על פי נסיונכם. הייתי רוצה לדעת על תוכנות ל-registry, spyware\maleware, כאלה שפשוט מנקות את הזבח וממהירות את המחשב:} בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אחרי שהאימיול כבר בקושי סוחב עכשיו גם לקליינטים של ביטורנט לוקח שבועות להוריד קבצים של 4-5 ג'יגה. מה הטרנד היום מבחינת הורדות מהירות? אני לא מבקש לינקים להורדות, רק המלצה על תוכנות שמורידות מהר ועם זאת לא מסובכות מדי, בזמנו ניסיתי את Direct Connet והיה קשה לי למצוא שם דברים שאני מחפש למרות שאם כבר מצאתי ההורדות היו מאוד מהירות ודאי בהשוואה לשני האופציות הקודמות. פעם גם זכור לי שהיו פורומים של FTPs שבד"כ עבדו בסדר, אבל דרשו המון התעסקות בגלל לינקים לא טובים, FTPs שנופלים וכו' וכו'. תודה.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by אישי555,

ניסיתי ליצור סרטון ממוזיקה ותמונות אבל בכל פעם שהטענתי תמונה כלשהי הוא נתקע. ויתרתי על התמונה וניסיתי לטעון קובץ GIF. הכל עבד יופי. הבעיה שפתאום הוא החליט שלא מתאים לו ונתקע וחייבים לסגור את התוכנה. הבעיה שבכל פעם שפותחים את התוכנה היא זוכרת את הקבצים שהיו קודם ולכן בכל פעם היא נתקעת ואין מה לעשות אלא לסגור אותה דרך מנהל המשימות. איתחלתי את המחשב וזה עדיין נשאר. האם עד שלא אפרמט את המחשב אצטרך לחיות עם זה???

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  5. Started by Ghosthunter,

1) רציתי לדעת על איזה מוד לEMULE אתם ממליצים. 2) איך אני שם את החלון וידאו של WA לALWAY ON TOP?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  6. מוד מבוסס על Call Of Duty סיכסוך ישראל - פלסטיני דרושים מפתחים! שלום רב, לפרוייקט בניית מוד (על בסיס מנוע קיים ומשופר של Call of Duty), המבוסס על הסכסוך הישראלי-ערבי (משחק מרובה משתתפים), דרושים מעצבי תלת מימד, מעצבים גרפיים (ידע בטקסטורות), מתכנתים בשפה עילית (כלשהי), אנימטורים, ומעצבי שלבים עם ידע ב RADINET. הפרוייקט הינו פרוייקט שנסגר לפני כ3 שנים עקב חוסר בכלים מתאימים להוציאו לפועל, כיום נבנה על אחד ממשחקי Call of Duty עם מנוע וגרפיקה ששיפרנו, ויסופק כמשחק עצמאי. הפרוייקט בהתנדבות וללא תשלום, אך עם אופציה לתגמול בעתיד (פרטים בהמשך...) אפשר לראות בקישור הבא סרטון מהמשחק בגירסתו הקודמת: מספר תמונות: https://plus.google.com/photos/103013850825750168880/albu…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by jingel,

אני מעוניין לצייר / לבנות מודל אשר חלקיו יוכלו לנוע - כמו מן סרטון הדרכה . איזו תוכנה הייתם ממליצים לי ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by tzolerguy,

מחפש דריוור למודם ADSL מדגם ALE150 בחיבור USB האם יצא כזה דבר??? איפה אפשר לחפש??

9. מערכת הפעלה VISTA 32 אולטימייט. מחשב נייח עם מעבד ATOM - לוח אם Intel® Desktop Board D945GCLF with Integrated Intel® 230 Atom CPU - Mini-ITX יש לו PCI אחד שעליו מורכב המודם. דגם המודם הוא AZTEK MDP3900V-U - ( DELL DATA VOICE MODEM מצאתי לו את הדרייבר של VISTA והוא התקין אותו בסדר. התוכנה של הפקס עלתב גם בסדר. הבעייה היא לאחר אתחול המחשב. אני מאתחל את המחשב - והמודם עולה עם סמין קריאה צהוב בDEVICE MANAGER. אני עושה לא DISABLE ואח"כ ENABLE וזה מסדר את הבעייה והמודם עובד תקין. יש למישהו מושג מה קורה שם? אין לי אפשרות להעביר אותו לפורט אחר כי יש רק חריץ PCI אחד. ( או שאפשר להגדיר לחריץ הPCI פורט אחר? אני לא יודע איך....) האם יש אפשרות לבדוק מה משתמש באותו הפורט? במידה ויש קונ…

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  10. שלום רב. יש לי מודם פקס של חברת AZTECH (צ'יפ של חברת ROCKWELL) דגם : MDP3858U עד עכשיו היה לי ווינדוס XP והיה לי דרייבר למודם, כעת התקנתי ווינדוס ויסטה ואני לא מוצא דרייבר למודם הנ"ל. מישהו יודע אם יש אפשרות למצוא דרייבר למודם הנ"ל? או שהמודם פשוט לא יעבוד עם ויסטה?! תודה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by assaf990,

האם ניתן לתכנן מודעה על A4 בוורד אבל אחר כך לתת לוורד להדפיס את אותה מודעה על 4 דפים של A4 ואת החלוקה הוא יעשה אוטומטית? לדוגמה דף1 דף2 דף3 דף4

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  12. Started by 890iu,

לא ניתקלתי בתוכנה שפשוט עושה בעיות רבות ולא מפעילה הרבה אלמנטים שפעלו קודם 1. רדיו אינטרנט הפסיק לפעול עם מוזילה 4 http://radio.coolsite.co.il/radio.php?radio=9 עם אקספלורר עובד . 2. קישורים ל- YOU TUBEפעם נמצאים ופעם נעלמים מהדף זה קורה רק עם מוזילה 4 .

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. הגירסה החדשה של מוזילה, 1.6, אמורה לצאת בתוך ימים ספורים. שני באגים משמעותיים למשתמשי עברית עשויים לחכות רק לגירסה הבאה, אבל כאן אתם יכולים לעזור. בלינק המצורף ניתן להוריד גירסת נסיון שכוללת את התיקונים, לבדוק אותה ולקבוע האם כדאי למוזילה להכניס את התיקונים כבר לגירסה הקרובה, או לשפר ולהמתין איתם עד לגירסה הבאה. שלב א' הורדה והתקנה 1. הורידו את הקובץ הבא:? mozilla_bin.exe? (8MB)? 2. הריצו אותו ולחצו על Extract. התיקיה mozilla_bin תפרש לצידו של הקובץ. 3. פתחו את התיקיה nozilla_bin והריצו את mozilla.exe. הדפדפן ייפתח. כדאי שתשתמשו בו קצת כדי לוודא שכל הדברים הבסיסיים תקינים. שלב ב' בדיקות זה השלב החשוב שלשמו התכנסנו. אם אתם רוצים שגירסה 1.6 תהיה איכותית ונטולת תקלו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by VL,

www.mozilla.com =]

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

דבר ראשון הינה הסיבות: כשאני ניכנס ל Vgames למטה בצד זה כותב "Transfering data From www.vgames.co.il" ולא נותן לי ללחוץ על חיפוש ועוד כמה פונקציות! אותו הדבר ב Lionetwork,אבל שם זה עושה "Connecting" אחרי 10 דקות "Reciving data" (משהו כשזה) ואז שוב "Connecting" קיצר אחרי 15 דקות נימאס ואני מכבה את החלון,וניכנס דרך Explorer וזה ניכנס בפחות מ דקה! קיצר לא להוריד מוזילה! וזה קורה בעוד מלא אתרים!!!

• 40 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by אבי11,

למרות שהשאלה שלי לא נוגעת ישירות לווינדוס - אולי למישהו יש תשובה אני משתמש בדפדפן מוזילה (חלונות 98) הכל עובד בסדר ואני מרוצה מלבד בעיה אחת כשאני נכנס לאתר Https לאחר שאני מקיש את שם המשתמש והסיסמא אני לא מצליח להעביר את המידע - המחשב פשוט מפסיק להגיב אבל הוא לא נתקע, אני חוזר אחורה ,יוצא המאתר והכל בסדר. האם למישהו יש עצה ולפתרון? תודה

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by maverick,

פרויקט "מוזילה ישראל" הכריז על חבילת שפה חדשה, שמתרגמת את שפת הממשק של הדפדפן החופשי לעברית וניתנת להורדה מאתר האינטרנט של הפרויקט. לכתבה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by talisman,

שלום. יש לי בעיה עם האתר של בנק הפועלים במוזילה פירפוקס האם יש דרך לעשות שהוא ייראה את האתר כמו שצריך?

19. Started by N N C,

אני משתמש במוזילה כבר כמה חודשים וסידרתי את הפונטים בעברית לפי איזה אתר שהביאו פה פעם, כעת משום מה הבעיה חזרה על עצמה למרות שההגדרות נשמרו איך שהם היו לפי האתר אינטרנט...

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  20. Started by zvkel,

התחלתי להישתמש במוזילה הכל טוב ויפה אבל כשאני נכנס ל blog tv בתפוז אני לא יכול להצטרף לצ'אט (את השידור החי אני כן רואה) מה אני צריך להוריד בשביל לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  21. יום בהיר אחד מוזילה החליטה לא להציג לי יותר תמונות בזון רק בזון וזה אחרי שנה שהיא שירתה אותי בנאמנות. מישהו יודע למה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by BURTON,

עכשיו הם הוציאו את ה-1.0.7, ולי כבר יש 1.5בטא כדאי לשדרג או שזה יהיה ללכת כמה צעדים אחורה(כי מדובר ב"גקו" ישן יותר) ומה, עכשיו נצטרך לחכות איזה מיליון גירסאות עד שהם יגיעו ל-1.5??

23. גרסה ראשונית של פיירפוקס 5 תשוחרר מחרתיים (12/4), וגרסת בטא ב-17/5. אם מוזילה תעמוד בלוח הזמנים שקבעה, הגרסה הבאה של הדפדפן - פיירפוקס 6 - תשוחרר, ככל הנראה, באוגוסט. מדובר בשינוי משמעותי מבחינתה של החברה, המתמקדת בקוד מקור פתוח. עד כה נהגה מוזילה לשחרר גרסאות חדשות לפי לוח זמנים ארוך ומתון בהרבה. הפיתוח של פיירפוקס 4, למשל, נמשך יותר משנה, וכך גם הפיתוח של פיירפוקס 3.6. המהלך החדש מייצג, למעשה, אימוץ של שיטת הפיתוח של גוגל (Google), כאשר לכל גרסת מבחן יתווספו תכונות נוספות שיפותחו במקביל. תכונות שפיתוחן לא יושלם עד שתשוחרר גרסת מבחן מסוימת ישולבו כבר בגרסת המבחן הבאה. שיטה זו מאפשרת לגוגל להציג גרסה חדשה של דפדפן כרום (Chrome) מדי שישה עד שמונה שבועות. לכתבה המלאה:…

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by fuichtva,

אני רוצה לצרף מוזיקה למצגת מיד בתחילתה, לשנות שירים באמצעה ושזה יהיה חלק אורגני מהמצגת. משהו יודע כיצד עושים זאת? ממש תודה. יעקב

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by Milford Cubicle,

היי.. יש פה איזה מישהו שהתפקיד שלו בצבא היה להכין מצגות? אני צריך קצת עזרה.. אני צריך לעשות מצגת, שתהיה בעיקר פשוט תמונות רצות (כמובן לא בעיה) אבל שתכלול גם קטעי וידאו במסך מלא, וקשה יותר - מוזיקה שתרוץ ברקע ושתתחיל למשל בתמונה מספר 20, ותמשיך לפעול ברקע עד תמונה 25 למשל. המעבר בין התמונות יהיה ידני... ולכן ההפסקה אחרי תמונה 25 לא חייבת להיות מוגדרת, אפשר פשוט להעביר לתמונה הבאה רק אחרי שהשיר יגמר.. אבל חשוב שהוא יתחיל אוטומטית אחרי תמונה מסויימת וימשיך לפעול ברקע (!) בלי להפריע לתמונות גם אחרי שממשיכים לעמודים הבאים... אני יודע שאפשר פשוט להפעיל את השיר בנגן המדיה המועדף עליי, אבל זה עלול ליצור בעיות כי זה אמור להיות מופעל ע"י מישהי שאין לה מושג במחשבים (אמא שלי.. ח…

דיונים חדשים בפורומים