תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
-
צריך מדריך טוב וברור לEXEL ! אמא שלי עכשיו התחילה בעבודה חדשה ורק חסק לה קצת בסיס באקסל.. חשוב מאוד שיהיה מוסבר באופן טוב.. גרסת אופיס 03
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי לבנות את האתר הוא עוד גמור ואני מעביר לשרת אחר שאני אסיים תגידו לי את דעתכם. גם הרעיון הכלי של האתר הוא להיות פשוט ויפה אז תודה. ובשטח הגדול יהיה ה iframe http://www.geocities.com/eitangalon/
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום הכנתי מקום למידול מכונית לפי מדריך מסויים. עכשיו , מה בדיוק אני צריך לעשות כדי להמשיך? הנה למה שהגעתי: וככה נראית סביבת העבודה: עוד לא עשיתי את הצד האחורי של המכונית, כי אני לא יודע לאן לשים אותו. עכשיו, אני רוצה עזרה ממכם בהנחיות לגבי איך להמשיך. אהה, ויש בעיה (לי נראה שזה בעיה). כשאני מסובב את הסצינה פתאום נעלמים לי קירות, הנה תמונות: תודה לכולם!!
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מה המצב?[.. זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום.. טוב לא משנה,עכשיו לעניין. אני קניתי את כרטיס הקול x-fi elit pro וקיבלתי כול מיני תוכנות נלוות כמו ה cuebase. עכשיו אני, שאני מאד רוצה להתחיל ליצור מוסיקה בעצמי, שרק עכשיו התחלתי עם התוכנות הגדולות, מסתבך איתם. אני לא בטוח לגבי: 1) אני לא בטוח שמה שקיבלתי זו תוכנה מלאה או דמו. ובלי שום קשר, כשאני פותח את התוכנה אני לא מוצא את המקום ליצירת הביטים עצמם. [move]תודה מראש.[/move]
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם בעבר כתבתי על הבעיה שהייתי לי - אחת לכמה זמן -FREEZE - המחשב נתקע - אין תגובה למקלדת/עכבר - רק RESET פיזי פותר את הבעיה, או ניתוקי אינטרנט (לעיתים קרובות). אחרי הרבה בדיקות גיליתי שזה קורה רק כשהאימיול עובד, וגם אז - תלוי במספר ה-MAX CONNECTIONS שמקנפגים - מספר נמוך מאוד (בערך 10) - מונע את הבעיה. כנראה שמצאתי את הבעיה - כנראה שאני לא היחיד עם הבעיה הזו - ורציתי לשתף את הקוראים שלא מכירים את הבעיה - ב-EVENT LOG של ה-XP ראיתי EVENT ID 4226 - אומר שהגעתי למספר המקסימלי המותר של חיבורי TCP לא מלאים (לא סגרו על HANDSHAKE). זוהי הגנה שכלולה בSP2. הבנתי מקריאה שזה גורם למשתמשים רבים את אותן תופעות בשימוש באימיול - FREEZE + ניתוקי אינטרנט. מיותר לציין איזו עוגמת…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שדרכה יהיה אפשרי לשלוח מייל למספר גדול של נמענים -newsletter עדיף כמובן תוכנה חינמית או קוד פתוח מצאתי כמה תוכנות אבל הם גרועות אם מישהו מכיר תוכנה ספציפית או מאגר תוכנות איכותיות שבו אפשר לחפש זה יעזור לי מאוד, תודה.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני לא יכול לעדכן את הקספרסקי הוא מודיע לי NETWORK IS DOWN ואני גם לא יכול לסגור אותו תודה
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה DVD rip על מנת לגבות מספר דיסקים שיש ברשותי. הבעיה שניתקלתי היא שאני מחפש תוכנה שתדע לעשות RIP לפורמט מסויים שיוכל להכיל 2 Audio Tracks (בסרט יש 2 ואני רוצה לשמור על שניהם). עד כה מצאתי רק תוכנות שידעות לשמור על אחד. בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
איך הופכים שיר בפורמט MP3 ל-WNA??? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מה זאת התוכנה סופר פאי? למה היא מיועדת ומה היא עושה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל הפיירוולים שניסיתי עובדים על המחשב, מלבד זון אלארם. כשאני לוחץ על ההתקנה של זון אלארם המחשב קופא ומופיע מסך כחול. ממה נובעת הבעיה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
התחילה לי הבעיה הזאת לפני יום-יומיים- כל פעם שאני מנסה להפעיל קובץ וידאו, אני מקבל מסך שחור (אבל יש סאונד וכתוביות) יש לי קודקים (ניסיתי להפעיל גם עם k-lite וגם עם ace) וניסיתי בדי הרבה נגנים (Windows Media Played/Classic, MV2Player, Winamp, RealPlayer, VLC) למישהו יש פיתרון? או אולי קודקים רק לוידאו? X: תודה עריכה: לא משנה, הסתדר אחרי ריסטארט X:
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
התרנתי עכשיו ווינדוס חדש והורדתי את כל התוכנות מחדש אבל כשאני רוצה להיכנס תוכונות מופיע לי השגיאה הבאה: (מצורף תמונה) אותה הודעת שגיאה גם לאייסיקיו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
-
עשיתי אותה, אגב היא 100% פוטושמוק+פריהנד2004. שמי אבי מנסורי ואני מתמחה באבסטרקט. היא שם למטה איפה שצריך ליהיות החתימה
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה היה לי נוד 32 והוא היה מתעדכן לבד. והייתי עושה איתו סריקות והכול והוא לא גילה לי בכלל אף פעם וירוס.. ולפני כמה ימים.. הפעלתי את המחשב.. ואז מתי שהוא היה צריך להגיע לשולחן העבודה הוא היה מפעיל את עצמו מחדש..(ככה הרבה פעמיים) ומצב בטוח גם לא היה עולה.. ובסוף עשיתי פירמוט אז רוב האחוזים שזה וירוס נכון? אם כן אז איך האנטי וירוס לא גילה את זה?
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כל פיירוול שאני מתקי במחשב גורם לכיבוי פתאומי התקנתי את אגניטום פיירוול וזון אלרם ושתיהים גורמים להיכבות פתאומית של המחשב ללא פיירוול מותקן הוא דולק ימים ללא תקלה! מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
שלום לכולם בשבוע\שבועיים הקרובים אני הולך להזמין מחשב חדש. המחשב מן הסתם הולך להגיע ריק ללא שום מערכת הפעלה. אני זקוק למידע או לפחות למקורות מידע בנושא של התקנת מערכת הפעלה במחשב חדש וזה עתה מורכב. אני מבקש זאת מכיוון שיש לי טראומה מלפני 4 שנים (1) אז קניתי מחשב, רק בשביל לגלות שאין לי מושג מה לעשות איתו, ולא רק זה, משום מה באותה זמן המחשב זיהה לי שבדיסק הקשיח שלי (בגדול 40 ג'יגה) יש רק שני ג'יגה. שוב, הסתבכתי עם חברים\מעבדה כדי להבין מה לעשות, ולבסוף הזמנתי טכנאי, שעשה מן הסתם מה שיכולתי לעשות בעצמי אם הייתי טורח לחפש אתרים כמו זה באותו זמן. יש לי ברשותי windows xp 2p עם התקנה אוטומאטית באתחול של המחשב. השאלה היא האם זה כל מה שאני צריך, להכניס את הדיסק וההתקנה תטפל בכל ה…
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אממ חבר שלי קנה מצלמת רשת של סילבר ליין מדגם בsilver line i-cam 130 pc camera usb ואח שלו לקח את הקופסא של המצלמה עם הדריבר לחו"ל והאח יחזור רק עוד כמה חודשים האם למישהו יש את הדריבר או יכול בבקשה להביא לי? זה ממש ממש חשוב! תודה רבה לכל מי שינסה לעזור
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה חוץ מwin ISO ישנה אפשרות ל"דמות" סידירום?
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
אני צריך שם של תוכנה שיכולה להקליט קול ואז לערוך אותו מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום היום פרמטתי את המחשב שלי ,אחרי התקנתה הדריברים של הכרטיס מסך שלי (ATI) הופיעו לי כמה שגיאות אבל התעלמתי מהם... עכשיו בעיה עצמה: כשאני לוחץ על : |ATI CONTRO CENTER" מופיעה לי שגיאה : http://img98.imageshack.us/img98/6845/1489150614971492ph3.jpg איך פותרים את הבעיה?? ניסיתי להסיר ולהתקין וזה לא עזר.. :-[
-
- 14 תגובות
- 793 צפיות
-