אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
Intel 3.0 (830) Dual-Core 1x2MB 775PIN אני אישית חשבתי על הקירור הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=3073 ולא אני לא רוצה קירור מים...(: תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך אמרתי שאני אעשה את זה, קצת התעכבתי אבל היו היה לי קצת זמן והרכבתי את הסיילנסר, הפירוק + ההרכבה לקחו לי לא יותר מ10 דקות... והתוצאות לפניכם: הטמפרטורה במצב מנוחה : 40 מעלות. במצב מאמץ: לא עובר את ה55 מעלות (עם מארז פתוח במאמץ זה לא עובר את ה48 מעלות!) תמונות: הקונקטור של החשמל לא מתאים, אז אני מחבר אותו לקונקטור בלוח-אם עם מתאם מאולתר. מאחורה הייתי צריך לחבר חזרה את הברזל שמקרר את הזכרונות מאחורה, פשוט חיברתי אותו עם ברגים של ספק בינתיים הצלחתי להגיע ל9009 נקודות ב3DMARK 2005 : http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1125196 אולי כשאני אחזור לOC למעבד וללוח זה ישפיע לטובה על התוצאה ( גם שיפור קטן יתקבל בברכה )
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מזה חודשים אני מתעניין באופציות לקירור המעבד. ברשותי מעבד p4 2.4 socket 478 , הטמפרטורה עומדת בזמן idle : 55 מעלות, בזמן מאמץ מגיע לכ- 89 מעלות, כמובן שאני לא משחק במחשב במצב כזה. אני צריך עצות לגבי אופציות לקירור מכל הסוגים בין המחירים עד 500 שקל, חלק הציעו לי קירור גז, חלק הציעו לי קירור למעבד: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6810&from=show_products.asp&main_cat=25&sub_cat1=276&sub_cat2=511&sub_cat3=&last_cat=sub_cat2&cat_id=511 וחלק המועט הציע קירור מים, מה אתם מציעים, ומה הכי יעיל מבחינת הטמפרטורה והשאיפה כלפי מטה. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני כרגע עובד על משהו חדש (משאבות סגרנו הגיע הזמן לקצת בלוקים) אם הייתה יכול לקנות את הבלוק הנ"ל בארץ האם הייתה קונה אותו?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מכין בלוק מים למעבד ואולי גם לכרטיס מסך, אבל בינתיים הבעיה שלי היא במעבד הבלוק שאני מתכנן דומה מאוד לWhiteWater (צירפתי תמונה) לבלוק יש כניסה אחת ושתי יציאות לי יש תושבת 754 ולפי מה שהבנתי, הבלוק הזה יושב על תושבות מסוג 939/940/754 בצורה אנכית, כלומר ככה: |@| |@| |@| ובשאר התושבת בצורה מאוזנת: @@@ (ה@ים זה המחברים) הבעיה היא שלא נראה לי שכדאי לשים בלוק כזה בצורה אנכית, זה לא נראה טוב, פשוט לא מסתדר לי מכיוון שאני בונה בעצמי את הבלוק אני יכול למקם את חורי העיגון איפה שאני רק ירצה, שישב בצורה אנכית או מאוזנת לפי בחירתי מה אתם אומרים, לשים אותו מאוזן או מאונך? ובקשר לרדיאטור - איך הסוויפטאק 2*120MM שמוכרים בפנדה לעומת הICE EXTREME? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי כרטיס מסך ATI 9800 והוא מתחמם חבל"ז... , כשהמחשב לא עושה כלום ( אשכרה כלום , רק איי סי קיו פועל ) אפשר לטגן עליו דברים... במשחקים תוך כמה דקות הוא מגיע למצב שהמחשב מתכבה בגלל החום שם... קניתי מאורר 80 מ"מ ושמתי אותו בגב המארז בינתים שיכניס אויר ( עוד לא סגרתי את המארז , יעני את הדופן ) ועדין אותו דבר. עכשיו הרעיון שלי הוא לבנות מעיין "גשר" מתחת לכרטיס ( על רצפת המארז ) ועליו לשים עוד מאורר 80 מ"מ + לחתוך את הדופן ולשים שם מאורר 120 מ"מ או 2 של 80 מ"מ. חוצמזה , האם הספק כוח שלי ( 300 W ) יוכל לסחוב עוד מאורר אחד של 80 מ"מ + מאורר 120 מ"מ ( או פשוט 3 של 80 )? מה הנזק שיכול להיגרם מזה שהמחשב נכבה בגלל חום גבוהה מדי? האם מה שאני מתכוון לשים יספיק או שיש עוד פ…
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אוקיי, הלכתי היום לBlackDiablo, וכתוצאה מכל ההתעסקות נהיה לי תיאבון, אז שחזרתי הביתה הלכתי לwww.techpowerup.com והורדתי ביוס של GeCube 9800XT 128MB, עכשיו, כשקיבלתי את ה9800פרו שלי קיוותי שהוא בעל ליבת R360, לצערי הרב לאחר הורדת הסיילנסר התגלתה לעיני ליבת הR350 הישנה יותר, ולכן עד עכשיו לא ניסיתי לצרוב לכרטיס ביוס, אבל, היום הגיע המשיח, בקיצור, צרבתי את הביוס, הכל עובד מצויין, ללא שום בעיות, בלי ארטיפקטים!, ולהזכירכם! R350(בדוק), 300נקודות יותר ב 3dmark05!!! 425\374 שזאת מהירות 24\7 שלי הכרטיס מקבל 3020 נקודות!!! : [attachment deleted by admin]
-
- 68 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני התלבטתי איפה לשים את ההודעה כאן או בפורום 'מעבדים לוחות אם וזיכרונות' אם זה לא שייך לכאן אני מצטער להעביר עכשיו לשאלה: לא הבנתי איך זיכרונות מגבילים את המעבד באוברקלוק ולמשל מה ההבדל בין מעבד שהוא כבר במהירות של 2.8 ג"ה לבין מעבד שהוא 2.0 ג"ה והוא באוברקלוק ל 2.8 ג"ה למה אז הזיכרונות מגבילים? תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, אני חדש באתר... יש לי כרטיס מסך GeForce 4 Ti 4200, והוא מתחמם נורא עם המאוור סטוק שהוא בא איתו. (בערך 75 מעולת!) תביאו לי בבקשה המלצות לקופי קירור טובים בישבילו, במחיר של עד 200 שקל. בנוסף רציתי לשאול פה, איך עושים OC לכרטיס שציינתי? אפשר מדריך או משהו כזה? האחריות נגמרה לי, והכטיס דיי ישן אז אני רוצה לעשות. ככה שאם אתם מביאים לי המלצה על גוף קירור מסויים, אז שיהיה טוב עם OC. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 403 צפיות
-
-
אהלן אני קצת מתמצע פחות או יותר באוברקלוק עשיתי למעבד שלי מ 2.4 ל2.8 . ואני רוצה לעשות לכרטיס מסך שלי 6600gt! עכשיו השאלה שלי איפה אני יכול לבדוק את הטמפקטורה של הכרטיס מסך (לא ראיתי בcpuz וב pc wizard ) וגם איזה אוברקלוק אני יכול לעשות לו (לאיזה כרטיס מסך הוא ישתווה ) ואם אני רוצה כן לעשות את האוברקלוק אני חייב לקנות עוד גוף קירור ?
-
- 3 תגובות
- 425 צפיות
-
-
-
שלום.. ראיתי פה כל מידיי אנשים שהצליחו להגיע אם 6200 ל 6600 GT אבל ב AGP השאלה היא פשוטה האם אפשר ב PCI-EXPRESS להגיע לאותו תוצאה או בצועים כי חבר אמר לי שאי אפשר לתת מתח *אפשר לפתוח לו גם צינורות?
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
עבדתי על מהירות 280 * 9 במשך כמה ימים.. המעבד עבר טסטים של סופרפיי 32 מגה יותר מ 10 פעמים.. אחרי שלושה ימים [היום] איך שהווינדוס עולה פשוט הוא עושה ריסט יש איזהשהו פיתרון מבלי להוריד את הבאס?
-
- 10 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום. יש לי מארז של HEC עם מעבד פרסקוט - תנור גרעיני... המאוורר האחורי (ענק - נראה כמו 7 אינץ' ) שבק חיים וכשבאתי להחליף ניצבתי בפני דילמה : לאיזה כיוון תבוא הרוח פנימה או החוצה ? מדברי תוכלו להבין שפשוט פירקתי את המאוורר הקודם מבלי לבדוק את הנושא ה"פעוט" הזה. אשמח אם תעזרו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי 6800gt של ג'יגהבייט ונראה לי שהוא חם מהרגיל. הטמפ' במנוחה היא 65-67(יש לי חדר חם מאוד אם זה עוזר :\) ובמאמץ משהו כמו 73.....זה נורמלי? או שאני אסדר קירור? והאם החום פוגע בביצועים?(למרות שאני מרוצה מאוד מהכרטיס) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 369 צפיות
-
-
יש לי פאנל בקרה ואחד החחישנים נפגע. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג חיישן? תודה
-
- 3 תגובות
- 404 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להגיד לי האם Asetek Vapochill micro Xtreme K8 עדיף על ה-BIG TYPHOON עם נימוק כמובן
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
הי אני צריך עזרה בלעשות אוברקלוק לזיכרון שלי איך אני עושה את זה geil 256x 2 ddr400
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
מקודם פתחתי תארד במקום הלא נכון http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136007.0 והמליצו לי לעלות את המהירות מ500/1002 ל550/1048 העלתי והנה תוצאת ב3DMARK05 קודם אחרי אייך שינוי משמעותי? נ.ב במנוחה וגם במאמץ הטמפ' עלה ב2 מעלות
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אותו הדבר כמו בביוס... Amd 3200+ 2.0Ghz @ 2.4Ghz קירור: ביגטייפון עם TT Fan Control v2(מכוון על מינימום)
-
- 13 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים ת'תמונה מצטער אם עברתי על החוקים... אז ככה, היה לי מאוורר קטן שהיה בזמנו על כרטיס מסך וודו 3 אז שמתי אותו מתחת להארדיסק. הארדיסק היה תמיד על 49-51 מעלות שזה לדעתי רותח מאוד! אבל אחרי ששמתי את המאוורר לא האמנתי כמה זה השפיע! ואני מדבר על מאוורר נורא נורא קטן אבל עוצמתי. גם ניקתי את הגוף קירור של המעבד שהיה על 58 מעלות והטמפרטורות ירדו בצורה משמעותית. הנה:
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
פשוט חייב להראות 3*MACH 2 GT קירור מיים זה עומד להיות עצבני
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הלוח הזה http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=214 טוב לאוברקלוק ?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי P4 2.8 ואחרי כמה דקות הוא מתחיל להרעיש מהמאוורר של המעבד (מאוורר מקורי של INTEL ) בבקשה תמליצו לי על מאוורר לא יקר ושקט תודה 2. יש לי רק 2 מאווררים במארז אחד על המעבד ואחד בפרונט למטה האם כדאי להוסיף עוד מאוורר ??
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
תאורתית,מה התזמונים הכי נמוכים שאפשר להגיע עם זכרונות DDR2? אחרי שהורדתי תזמונים לזכרונות איך אני בודק שהם יציבים? בCPUZ הוא מראה גם שיש יחס של 3:4 מה זה אומר והאם זה הכי טוב שאפשר להגיע עם זכרונות DDR2? עוד דבר מה עדיף תזמונים או מגה הארץ?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-