אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, מבקש מה הפרוצדורה לניקיון אבק ממחשב והמאווררים שלו, איך, כל כמה זמן, ממה להיזהר בניקיון, ואיזה חומר בדיוק לקנות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני ממש צריך הדרכה בכתב ועדיף אם למישהו יש תמונות מאתרים ותמונות פרטיות והכוונה היא ל: פירוק המאורר הישן והרכבה של קריסטל אורב הסרת משחת הקירור הישנה והחלפתה בארקטיק סילבר 3 איך לעשות את הפעולה באיזה סדר ממה להזהר וכו' דבר שני : אני מחפש את הדמו של אנוידיה מאיפה אני אוכל להוריד אותו והדבר שהכי חשוב אני מחפש את התוכנה הבטוחה והטובה ביותר לשינוי מהירות הזכרון והליבה בנפרד בכרטיס מסך תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מגיע לכאן למרות שיישום הקירור הוא למטרה אחרת מאשר מחשבים, המטרה היא קירור אקווריום ותקוותי שאלמד משהו. בכוונתי ליישם חיבור של שלושה מאווררי ARCTIC F 92mm ואתר היצרן אינו מציע מידע בנוגע להספק או זרם העבודה, שלושת המאווררים יחוברו לבקר טמפ' '>www.weissinstruments.com/dixell/pdf/XR02CX.pdf+xr02cx&hl=iw&gl=il&pid=bl&srcid=ADGEESgmSAs479ebz9OfdGfrxh2yNgu7MlIgKfpvJ02zMMeqwHgbmHNFGs_p9Ba6NjDaOnAjdsAAw-rCYxHMMpSc0v6aEWRMAuP_4F8ap-KQMygL50QiEWl16UCbvxVLTg3fiqLw-Pzv&sig=AHIEtbTG4AA8oCProEaCRRYZFK5RDb1Wrw]XR02CX והיה ורלבנטי. שאילתא מספר 1 אני תוהה איזה שנאי בדיוק עלי לרכוש לטובת הפעלתם. שאילתא מספר 2 יש שתי תיאוריות לכיוונון ההשמ…
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם. תשתדלו להיות איתי ההודעה קצת ארוכה ואני מתנצל מראש על שגיאות כתיב אחרי יותר משנתיים עם אותו מערך קירור החלטתי שנמאס לי שהמאוורים שלי עושים כול כך הרבה רעש ולא מצליחים לקרר את המערכת שלי בצורה מספקת. הנה המפרט שלי: מעבד: Intel core 2 quad 2.83 q9550 לוח אם: Asus p5q-e זיכרון: DDR2 ocz platinum 4gb 1066Mhz dual channel כרטיס מסך: Sapphire ATi Radeon 4870 1GB הארד דיסק: samsung 750gb 32m ספק: Antec NeoPower Blue 650W . מארז: COOLER MASTER CM690 כמו שאתם רואים יש לי שתי רכיבים בעייתים שידועים כיצרני חום לא קטנים, המעבד והכרטיס מסך שלי. ברגע זה המעבד עומד על40 מעלות והכרטיס מסך על 77 מעלות, תזכרו שמדובר בסוג של חורף והחדר שלי לא מחומם. כרגע מותקנים לי…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי שתמליצו לי על קירור טוב לציפסט. ראיתי את הקירור ZM-NB32J של זלמן ורציתי לשאול אם הוא טוב ואם אתם יודעים אולי על קירורים אחרים טובים יותר. סתם שתדעו אין לי מקום לברגים רק לדבק... תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם המאוורר של ה-chipset בזמן האחרון הוא קצת מרעיש ואפילו פעמיים הוא לא עבד (קיבלתי הודעה כאשר המחשב עלה ) ,רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על מאוורר טוב. (הלוח שלי זה asus a8n sli-deluxe) תודה
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, אנשים! ממה שקראתי ברשת, 2 גופי הקירור הבאים של THERMALTAKE הם בסדר, אבל מרעישים מאוד! BIG TYP 120VX: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_891&products_id=10102 V1: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_891&products_id=10100 ולעומתם ה COOLERMASTER HYPER N520 עושה את העבודה ושקט בהרבה:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_891&products_id=9737 האם זה נכון? רוצה לאמת לפני קנייה 8) נ.ב-קשה לי כבר עם כל השדרוגים הקלים האלה למחשב חדש-שמצטברים כבר לאלפי שקלים..אבל אם כבר...אז האם גוף הקירור הבא טוב ושקט יותר מה N520? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות את המעבד הבא: AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray על איזה גוף קירור (היטסינק ומאוורר) אתם יכול להמליץ לי בתקציב של עד 150+- (גג 200) שיקרר אותו במידה מספיקה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ערב טוב, אשמח לקבל המלצה לחנות מחשבים רצינית בראשון לציון. אני מעוניין לקנות מאוורר לקירור מעבד AMD Athlon 1400Mhz. הבנתי שהמאווררים של זלמן ושל ט'רמלטייק טובים לכן אשמח לקבל המלצות על מאווררים שלהם (אם כי אפשר גם של חברות אחרות). אני לא מחפש מאוורר לאוברקלוקינג אלא משהו פשוט אבל שיעשה את העבודה טוב (כרגע עם המאוורר הנוכחי שיש לי המעבד מגיע לטמפ' עבודה של 52 מעלות :-\ הבנתי שזה לא טוב כל כך). תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד AMD בתצורת S939 (זו שקדמה ל-AM2) אבל למיטב הבנתי יחידות הקרור הנפוצות בעלות תאימות לאחור (או שמכניזם האחיזה פשוט נותר זהה למרות המעבר לתצורה חדשה). המחשב ישן, ואני מאמין שיחידת הקרור שאקנה לא תוכל לשרת אותי במחשב שיחליף אותו בעתיד, אך מאחר ואין לי כוונות לרכוש מחשב חדש כעת ואני רוצה לשמור על שפיות, אין לי ברירה אחרת מלבד רכישה של יחידת קרור חדשה. הקריטריון הראשון והחשוב מכל הוא שקט; לביצועים חשיבות משנית. אף רכיב אינו מומהר. עלי להודות, הקרור במחשב אינו אופטימלי: מאוורר 120 מ"מ בודד שמכניס אוויר בחלק הקדמי התחתון של המארז ומאוורר בספק הכוח. בנוסף, אני מתאר לעצמי שגם חוסר הסדר בפנים המארז לא מניב תרומה חיובית. אני מתקשה להאמין שסידור הכבלים ו\או נקיון תק…
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
שלום בעבר היה לי מאוורר של AC שהיה מעולה ומאוד שקט לצערי הוא נפטר (ז"ל) ואני כעת מחפש שני מאווררים חדשים למארז שיהיו יעילים ושקטים בדגש על שקטים מכיוון שהמארז יושב אצלי בחדר המאוורים יתחברו ל Cool Drive 6 שלי כך שאני אוכל לשלוט על עוצמתם תודה
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שיש לו מעבד עם Socket 1155, ואני רוצה לקנות מאוורר למעבד חדש. חשוב לי שהמאוורר יהיה שקט, וכמו כן אני מעדיף מאוורר שהוא "שוכב", ולא הגדולים בתצורת Tower. האם יש משהו שניתן לקנות כיום בשנת 2024, עבור Socket 1155, ושגם יהיה שקט? תודה רבה
-
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
במחשב שקניתי לפני כחצי שנה בערך הותקן מאוורר של אינטל (מהירות של כ- 3000 סיבובים לדקה) - המעבד הוא E5200. המאוורר בעייתי, המהירות שלו קטנה עם הזמן עד שהוא כמעט מפסיק לעבוד ואז אני מנקה אותו ושם גריז והוא חוזר לעבוד. אפשר להמשיך לעבוד איתו אבל זה קצת מעצבן. חוץ מזה - הוא לא שקט - שומעים את רעש האויר כשהוא עובד "בסדר" , אבל לפעמים הוא גם מרעיש רעש של טירטור בד"כ מיד לאחר ההדלקה ואז הוא לאחר 10 דקות מסתדר יחסית (כנראה עד שהגריז מתחמם בגלל הסיבוב). אני חושב שמספיקה מהירות של 1500 סיבובים לדקה והמאוורר ששמו הוא לא המאוורר הנכון (ביקשתי מעבד box ). אני רוצה שהמאוורר ישתמש באפשרות של pwm - שליטה במהירות לפי טמפרטורה. למרות שאין בעיית תקציב - אני לא רוצה להוציא הרבה כסף - ואני …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לקנות את ה AC freezer 64 pro אבל בKSP אין את זה בזמנות מיידית. מישהו יכול להמליץ לי על מאורר אחר טוב לAMD 4200+ ואשמח אם זה מהמלאי של KSP תודה.
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב עם המפרט הזה.. AMD Athlon 64 X2 DUAL-CORE 6000+ Socket AM2 ( ADX6000CZBOX GIGABYTE GA-M59SLI-S5 Socket AM2 NVIDIA nForce 590 SLI MCP ATX AMD Motherboard - Retail ATI RADEON X1950PRO EXTREME 512MB GDDR3 / 256 bit PCI-EXPRESS DUAL DVI / VIVO / HDTV(OEM - POWERED BY ATI) GeIL Esoteria 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory יש למישהו המלצה למערכת קירור למחשב כזה? אין בעיית תקציב, רק רוצה משהו שמתאים לצורכים של המחשב...
-
- 7 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי ברשותי מארז של אנטק 1088AMG שבא עם מאוורר אחד של 120 מאחורה.. אני רוצה להוסיף לו עוד 3 מאווררים של 80, 2 מקדימה ואחד בצד למטה שיכניס אוויר ויקרר את הכרטיס מסך.. חשבתי לקחת 3 מאווררים של Tt : 2 מסוג ג'נרי שלהם שיבואו מקדימה.. לחבר אחד בחיבור 3 פינים ואחר בחיבור מולקס רגיל.. ואחד לכרטיס מסך מסוג Smart Case Fan 2 שיש לו 20.5cfm-75.7cfm עם 17dba-48db @ Max ולחבר אותו בחיבור 3 פינים שיזהה אוטוטית ע"י חיישן החום שלו מתי הכרטיס מתחמם ובהתאם לכך שיפעל יותר מהר.. זה רעיון טוב? אני מחפש כאלה שהם שקטים יחסית.. כולם יחד עד 30db זה סבבה.. תוכלו אולי להמליץ על מאווררים יותר טובים באותו רמה ומחיר? בבקשה מחכה לתגובות.. תודה.
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מבקש המלצה למאווררי 120 מ"מ שקטים למארז. עדיפות למאווררים עם תאורת LED. תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
היי חברים, מדובר על מערכת שיושבת בסלון וכרגע כוללת 2 מאווררים 120 של THERMALTAKE רועשים במיוחד. כידוע במארז הזה המאווררים יושבים במן מסילת פלסטיק כזו ועל כן אני מחפש זוג מאווררים שקטים במיוחד שיתאימו למסילה. לכל פיתרון אחר אודה גם. (אם ניתן לפרק את המסילות הללו) אודה להמלצות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מארז של חברת Thermaltake Tsunami במארז קיימים שני מאווררים: Front 120x 120 x 25 mm, 1400 rpm, 21 dBA Rear 120x 120 x 25 mm, 1400 rpm, 21 dBA המארז/מחשב משמש אותי ל- HTPC ושני המאווררים האלו דיי מרעישים אודה לכם מאוד אם תמליצו לי על שני מאווררים שקטים ואיכותיים בתקציב של עד 200 ש''ח סה''כ בתודה איציק
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן יש לי מעבד פנטיום 4 533 FSB והמאורר שלו עושה איזה 1200-1300 סיבובים לדקה כל משחק שאני משחק הוא עולה ל60 מעלות ואני חושב שזה ממש פוגע בביצועים.. אני רוצה שתיתנו לי בבקשה קישור למאורר באתר הזה : www.ksp.co.il שישאיר לי את המעבד גם במאמץ על מקסימום 32-33 מעלות בטווח מחירים של 80-150
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שני מאוררי 120ממ לרדיאטור 120X2. כמובן שחשוב דגם שיש בארץ. השקט מאוד מאוד חשוב לי, אבל גם הביצועים. וכמובן שחשוב שזה יהיה מאורר שינוצל טוב על רדיאטור (ככה שכל ה"חצאי מאוררים" למינהם כמו ה"סיילנט וול" וכו, פסולים מבחינתי). תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
בדגש על : הרבה מקום למאווררים (בעיקר 120mm) מקדימה ומאחורה כניסת אוויר טובה מקדימה ה-120mm smart fans של thermaltake למארז - האם הם מומלצים או שאפשר להסתפק באלו המסופקים עם המארז?
-
- 7 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
-
-
מעוניין לשקול מערכת קירור מים למחשב בעל מעבד Intel Quad, 4 ג'יגה זכרון, דסיק קשיח 500GB, פסק חזק וכרטיס מסך חזק. המפרט המלא טרם הושלם, אך התקציב למחשב כולו הוא כ 6K. עברתי על הסטיקי, הוא ישן (נכתב לפני שנה וחצי, התגובה האחרונה הינה בינואר השנה). 1. האם קירור מים הוא אופציה רלוונטית, או רק בתאוריה ? 2. האם היא מחליפה לחלוטין את כל המאווררים שבמארז ועל המעבד, או שרק חלקם ? 3. כמה אמורה לעלות מערכת קירור כזו ? (לא הגדרתי תקציב לקירור, מכיוון שאין לי מושג קלוש בתחום) 4. אשמח לקבל המלצה למערכת קירור תודה.
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-