אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם זהו הדיון הראשון שלי כאן יש לי כרטיס מסך מדגם MX 440SE 128DDR ועשיתי לו OC כבר ועכשיו אני רוצה ממש ליקרועה אותו לכן חיפשתי מדריכים בנושא הוולט מוד לכרטיס הMX440 ומצאתי כמה מדריכים הינה אחד מהם http://www.xtremesystems.org/forums/archive/index.php/t-32821.html ומה שהוא עשה זה: חיבר את הרגליים של הג'וק הזה לנגד של 10K אום כך http://www.christi.hjem.wanadoo.dk/filer/back_close_drawing.JPG והוא הגיעה למהירויות של 390\600!!!!! אני מת להגיעה לשם אז ברצוני לדעת איפה ליקנות את הנגד הדרוש ובבקשה עזרו לי איך לעשות את זה אם יש לכם ידע קודם ביינתיים אני יבדוק את הכרטיס ויגיד לכם אם זה הבקר שיש לו IRU3033 וכמה NS הזיכרון שלי והכרטיס הוא של 128BIT!!!!! יש לי קירור חזק של 98…
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מקודם הורדתי ATI TOOL ובדקתי אותו על הRADEON 8500LE 128MB שלי של SAPPHIRE.. משהו מוזר מאוד, תחילה עשיתי CHECK MAX MEMORY משהו כזה ואז הוא התחיל לעשות אוברקלוק לאט לאט לזכרונות, הוא הגיע ל278 (מ200) והפסיק להעלות את המהירות של הזכרונות, אבל הוא לא הפסיק ולא התריע לי שהוא לא יכול יותר, הפסקתי בעצמי כי שמתי לב ש10 דקות מהירות הזכרון תקועה על 278 ולמרות זאת הוא ממשיך לרוץ.. זה אמור להיות ככה ואם כן אז למה ? אחר כך עשיתי CHECK MAX CORE וזה התחיל לעשות אוברקלוק לליבה, העלה אותה מ250 ל268 ושוב נשאר על המהירות הזאת אבל המשיך לרוץ הרבה זמן אז כיביתי ידנית אחר כך סתם משכתי את ה"ציר" למעלה וזה העלה את הרף ל499MHZ ואמרתי לו לרוץ שוב הוא הגיע ל271 וכיביתי מחשש לשריפה זה מוזר מאוד…
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מה דעתכם? קירור STOCK רוצה לעשות להם OC, כמובן ששניהים יפעלו באותה המהירות (אין טעם אחרת, בכל זאת SLI) הכוונה שלי שאם אפשר מדריכים + תוכנות ל OC עצמו + תוכנות שיבדקו יציבות ופגמים וכאלו רוצה OC נחמד, אבל שיהיה סופר סופר יציב ובלי התרסקויות או אי אילו ARTIFACT למינהים תודה מראש - ובבקשה!
-
יש לי SpeedFan... איפה בידיוק מעלים את המהירות של המאווררים??(אשמח לציצום מסך..) כי איפה שאני חושב שמעלים מהירויות זה מעלה בתוכנה אבל באוורסט זה עדיין מראה לי שהמאוורר על 30%..וגם לא שומעים את הרעש מתחזק שאני מעלה.. הוספתי צילום מסך.. תגידו לי אם איפה שסימנתי מעלים באמת מהירויות או לא.. (הכחול שהקפתי זה המאוורר של הכ.מסך? אם כן למה פה זה כותה לי 50% ובאוורסט 30% ???) (הקטנתי קצת את התמונה בגלל זה רואים לא כל כך טוב..) תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני לא מבין את ההתלהבות מהדבר הזה... הרי ה cak יותר מהיר + יותר שקט + יותר קטן + יותר זול. אז למה לקנות את הוולקנו כשיש את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של ג'יגהבייט, עשיתי אוברקלוקינג מ-3Ghz ל-3.4Ghz ואז אני משחק בכל מיני משחקים וזה גורם ללגים (למין תזוזות כאלה של השחקן), תסבירו לי איך אני משתמש בתוכנה הזאת כדי לעשות אוברקלוקינג נכון, הנה האייסיקיו והמסנג'ר שלי: 279188637, kfirlion15@walla.com
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-
-
כחלק מהפרויקט שלי עבר במחשב הישן של אחותי ( הידוע גם כמחשב ההתעללויות) MX200 לפני זמן לא רב, לאחר ניסיונות אוברקלוקינג שונים הצלחתי להגיע מתוצאה התחלתית של 1058 לתוצאה מדהימה של 1520 ! תוצאה שהשכיבה גם כמה מעבדי 800Mhz ואף יותר... מצורפת תמונה, ואת ההשוואות אתם יכולים לעשות לבד באתר שם... עכשיו אני עובד על הג'י טי אס שנח שם כמו שחלק יודעים, וגם איתו נשבור שיא או שניים... אוברקלוק יכול להיות מהנה, אבל בהחלט יכול להוציא לא מעט ביצועים גם ממחשבים ישדנים מאד, כדוגמאת המחשב הזה פנטיום 450 עם MX200... נשים לב שקיבלתי עם המערכת החלשה ציון השווה בערכו לציון אותו קיבל את'לון 1400, ו-MX400... השיא רשום... נכון שרבים אינם אוהבים את התוכנה הזו, ונכון שהיא לא משקפת הרבה, אך עד…
-
- 41 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
האם על מנת להשיג ביצועים טובים יותר אד הוק, או על מנת לרכוש רכיב זול יותר שייתן תפוקה של רכיב רגיל יותר הפועל ללא OC? האם ניתן לבצע OC בלי "לטפל" בו באופן שוטף? כלומר, אני אין לי מושג ב - OC. האם אוכל לתת למישהו לבצע עבורי OC ולפעול עם המחשב בלי בדיקות שוטפות לגבי הביצוע?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
החלפתי כרטיס מסך ושאני נכנס לאוורסט לבדוק טמפ' הוא לא מראה לי.. כאילו אין לי כ.מסך ועוד שאלה.. מה הטמפ' של HD3870 אמורה להיות במנוחה ובמאמץ?
-
- 14 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מזהה את מאוורר המעבד כמאוורר מארז ואת מאוורר המארז כמאוורר מעבד... מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
במסך FREQUNCY VOLTAGE חסרים לי שם מלא אפשרויות כמו CPU Clock Ratioו Performance Enhance וגרוע מזה אני לא יכול לשנות מתחים ידנית System Voltage Control מה אפשר לעשות? המעבד שלי הוא E2140 1.6 עם קירור סטוק . בתמונה התחתונה הצילום מסך ללא האופציות בתמונה העליונה יש את כל האופציות שחסרות לי ואף יותר.נלקחה תמונה ממחשב של חבר. לוח אם GA-EP45DS3 GIGABYTE [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
למה כשאני נוגע/משנה תזמונים של הזכרון המחשב לא עולה אני רק משנה אותו ל3 במקום 2.5 והמחשב לא עולה.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני טועה לאחר ואוברקלוק כניראה כל כך נפוץ ובדרך כלל לא מצריך הוספת כסף לכשעצמו מדוע אין אתר או מעבדה או מישהו שמיקצועי בדבר ועושה אוברקלוק בתשלום??? או שיש???
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
OCDB לכרטיסי מסך עם תמונה מGPU-Z הגיע הזמן לעשות... מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המאורר הרועש של ה P4 שלי ב Silent Boost. יש גרסה שמתאימה לי ? יש תחליף אחר קל להתקנה באותו מחיר בערך ? 150 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
-
-
הי בזמן האחרון אני מתעניין (מאוד) ב- OC, לגבי הכרטיס מסך יש באתר הדרכה לגבי כל העסק, וזה ממש עזר לי . אבל בקשר למעבד, אני לא יודע ולא מצאתי שום הדרכה לאיך לעשות. מה שאני כן יודע, זה שאפשר לעשות OC נאה בלי להוסיף קירור, ככה לפחות אומרים. עכשיו השאלה שלי היא איך?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
asus p4p800 with 2.6c@3140 שהתחלתי עם המחשב זה היה על מצה אוטומתי.. בערך על 1.58 ואז העליתי ל 1.600 ועכשיו כל פעם שאני מנסה לעלות עוד (0.25) המחשב לא עולה המסך לא נידלק.. ואז שמכבים תמחשב ומדליקים אחרי כמה דקות הוא עולה וישר רושם שיש שגיאה וצריך לחזור להגדרות קודמות ... טמפ.. מנוחה 38 מאמץ 50.. תודהלעזורים..
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
למה הוא לא מופיע לי בשום מקום חוץ מהביוס זה מציק אני רוצה לבדוק מאמץ איך אני בודק בגלל שהרכבתי בעצמי את המערכת אז אין בדיקת טמפ לא מבין ??
-
- 42 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם מישהוא יוכל לעזור לי אני ישמח יש לי שליטה כמו שאתם רואים על המאוור של המעבד ועל הצ'יפ אבל דווקא את המאוורר שעושה לי הכי הרבה רעש אני לא יכול לשנות ??? (זה מאוורר של Thermaltake עם חוט צהוב כזה שבאתר החברה אמרו לחבר ללוח אמא כדי לשלוט על המהירות שלו אבל .... כלום) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
:pissed: אני מחפש מאוורר 92 לXP-90 שלי שכרגע עובד עם SF 80MM שחופר לי תמוח.. אבל ביגלל שהוא מלימטר מהחלון אני לא רוצה מאוורר שחור ומגעיל... אז מה בסה"כ ביקשתי ? מאוורר 92MM עם 22-5 DB,דחיפת אוויר נורמלית,ואיזה שהוא לד או רגישות ל UV אולי אפילו סתם אחד צבוע או שקוף.. אבל פשוט אין ... יש את זה .. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2099&products_id=13597 אבל הוא פשוט חלש מידיי.. 24CFM... אם כי בילתי נישמע.. 16 DB . יש הצעות נוספות ? לא להציע מאווררים של TT !
-
- 17 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מחפש מדריכים מלאים לOC למעבד ולכרטיס מסך אבל כל המדריכים משנים 01 אד 04 שזה ממש מדריכים ישנים אני צריך קישור למדריכים יותר חדשים שנים 05 06 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
מעבד: E6400 לוח אם: Asus P5B Deluxe זיכרון: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231085 קירור למעבד: Scythe Infinity ה E6400 עובד כאמור על 2.14ghz. בעזרת המפרט מעלה, לאיזו מהירות אני יכול לצפות שרוב הסיכויים שאצליח להגיע בלי בעיות מיוחדות ?. אני ירוק לחלוטין בנושא Overcocking כך שאין לי כ"כ מושג למה לצפות, אבל אם מהמפרט הזה יש אפשרות לא רעה שלא אצליח להוסיף כמות מגהרצים יפה, אז אעדיף לוותר על OC לחלוטין, ואז אני צריך המלצה ללוח אם טוב ואמין, אך יותר זול. תודה רבה למי שיכול לעזור !!!.
-
- 15 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום כבר פירמסתי בעבר תרד דומה אבל לא קיבלתי תשובה. יש לי לוחa7v333 מעבד AXP 1800+ פלומינו, זיכרון SAMSUNG 2700 DDR כרטיס קול AUREAL A3D2 כרטיס רשת REAKTEK GAINWARD GF4 TI4600, HSF AX-7+80mm EMERMAX ו מארז אנרמקס. למה אני לא יכול הגיע של באס מעל 141? שאני עולה מעבר וינדוז מתמוטט, ומאפס את ההרדיסק והCDROMS לPIO ראיתי פה מערכות דומות שהגיע לבאסים גבוההים בהרבה משמעותית אשמח אם אקבל תשובות הפעם...
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה אני לא יכול לעבור את ה 2000 MHZ ב OC?... המחשב נתקע... במעבד AMD 64 3000+ 939 איך שאני עובר את ה 2000 וקצת נתקע המחשב...
-
- 15 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי את הhd 7950 של gigabyte גרסאת הwindforce ואני לא יכול להעלות בcore clock יותר מ1100mhz. http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=3&glist=1&uin=14805&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= ראיתי בסיקור פה באתר שהגיעו עם הכרטיס לתדר של 1195mzh עם יציבות מלאה:http://hwzone.co.il/hardware/reviews/graphics/gb7950_wf3/11 איך אני יכול לפתור את זה?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-