אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , בשעה טובה קיבלתי היום את המחשב החדש . מעבד 805 + קירור AVC HEATPIPE .הבנתי מאיזה אתר בחו"ל שהוא יותר חזק בהרבה מקירור סטוק של אינטל וזה גם מה שהיה במחיר שיכולתי לתקצב בינתיים. לוח אם MSI 945P PLATINUM זיכרונות OCZ 667 1 GIGA KIT ( שני סטיקים של זיכרון) . הגיע מחובר סטיק על DIMM1 CHA ו- DIMM3 CHB (לא יודע מה זה אומר...) מארז CHENBO GAMING BOMB וספק 350W TRUE WATT עם 18A על מסילה אחת של 12V * יש לי בעייה שכשאני מפעיל את המחשב , מופיע לי הזיכרון רק במהירות 553 ולא 667 .. מישהו יודע מה הסיבה ומה עושים ** העלתי את ה-FSB ל-166 דרך התוכנה של MSI שנקראת CORECENTER ומגיעה עם הלוח . המעבד עדיין נשאר על 2475MHZ ויש נתון נוסף..נראה לי זה המכפלה ...124MHZX20 *** כמה …
-
- 70 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
האם זה יותר טוב/או בטיחותי מהביוס? מהם הכללים שאני צריך לדעת? טיפים לפני מתחיל? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני צריך קירור לכרטיס שלי מכיוון שהסטוק עושה רעש של טרקטור !! אני מתלבט בין ה fatal1ty של zalman ל V1. האם ה V1 מתאים לכרטיס ? אני מחפש קירור שקט !!! תודה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תגידו, למה core speed על 2800mhz ? לא צריך להיות על 3000mhz ? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. הטמפ' של ההארדיסק שלי היא 52 מעלות,גבוה נכון? יש לי מארז CM 532 עם מאוורר 120 אורגינל מקדימה והHD יושב בתוך המגירה המיועדת. יש עוד 120 מאחורה של TT שעובד על 5V בגלל הרעש להוצאת אוויר. +2 *80 בספק. אני חושב שיש לי איזה 15 מעלות מיותרות על ה-HD ואני לא בטוח איך להוריד אותם,אני לא יודע איך להעלות את הסל"ד של ה120- הקידמי. כבלים מסודרים,אין אבק,שאר הטמפ' די טובות: כ.מ.-38-40 CPU-אחרי OC ל-3.32 35-39 מעלות. זהו פחות או יותר ממתין לייעוץ.
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לא מזמן הרכבתי לאחותי מחשב פנטיום 3 המחשב משמש אותה רק לאי סי קיו ככה שהוא מספיק. לאחורנה התחלתי לתעניין בנושא האוברקלוקינג והחלטתי לנסות לעשות על המחשב הזה חפרתי קצת בביוס וראיתי שכדי לשנות את הבאס והמכפלה בלוח של המחשב זה על ידי גימפור של גמפרים מסוימים על הלוח הבנתי את כול הקטע של הגימפור והתחלתי לנסות כול מני נסיונות. המחשב עובד במצב הרגיל שלו על באס 66 ומכפלה 11(בלי אובר קלוק) ניסיתי לשנות המכפלה וראיתי שהיא לא משתנה לא משנה איזה מכפלה אני שם(הבנתי שהמכפלות במעבדי אינטל חסומות תקנו אותי אם אני טועה).כשעלתי את הבאס יש לי ישר קפיצה לבאס של100 (אין בין 66 ל100 משהו אחר) ברגע שאני משנה את הבאס ל100 אז המחשב נדלק ומראה שהמעבד עובד על 1100 הרץ(במקור 733)וכשווינד…
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת, אם ממהירים זכרון, מה תיהיה ההשפעה על: - מעבד - כרטיסי PCI - כרטיסי PCI-E ?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת קירור מים אני לא ממש מבין בתחום של מערכות קירור מים ואני צריך את העזרה שלכם איזו מערכת הכי טובה אני מחפש מערכת שתקרר את המעבד את הכרטיס מסך ואת הצ'פסט ואם יש דבר כזה גם את הזכרונות אני מחפש בעיקר ביצועים ולא שקט (למרות שגם אם היא תיהיה שקטה זה לא יהיה נורא ) אני פתוח להצעות בקשר למחיר
-
- 11 תגובות
- 605 צפיות
-
-
חבר שלי קנה Opteron 170 וקיבל איתו את הקירור של המעבדים מהסדרה היקרה של AMD עם הHeatPipes, מאחר והוא קנה Big Typhoon הוא לא צריך את הקירור סטוק והציע לי אותו, רציתי לדעת עד כמה הוא יותר טוב מהקירור הפשוט של AMD כמו זה שבא עם ה3000+/3200+/3500+ וכו'. תודה.
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עד מעבד AMD ATHLON XP 3800+ X2 הטמפרטורה של המעבד במנוחה- 37 מעלות. הטמפרטורה המקסימלית של המעבד במאמץ ( לא בדקתי עם תוכנה ייעודית פשוט הפעלתי סימולטור טיסנים ומסוקים, ניסיתי לצרוב ולהעביר כמות גדולה של נתונים באותו זמן וכו'...) היא 45 מעלות. ראוי לציין שהמאוורר של המעבד לא מרעיש כלל, אחד מהשקטים שראיתי האמת... אני לא מתכנן אוברקולקינג בקרוב לפחות, כנראה רק בעתיד. האם בנתונים הנוכחיים של הטמפרטורות ב IDLE ובמאמץ כדאי להחליף קירור? כלומר אקבל שיפור ביצועים, הארכת חיי המעבד או כל ייתרון אחר שיצדיק החלפת מערכת קירור? תודה!
-
- 6 תגובות
- 411 צפיות
-
-
הטמפ' במנוחה 43 שזה כבר לא טוב למעבד שלי (3200 VENICE) מה יכול להיות הבעיה? הרכבה לא נכונה? המשחה לא נמרחה טוב?
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הגוף קירור הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=3486 שנראה כמו חיקוי של זה: http://hwzone.co.il/reviews/vga_coolers_roundup/14/ האם זהו חיקוי זול (תרתי משמע, הוא עולה פחות משליש המחיר של המקורי: 82 ש"ח בלבד) או איכותי?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
קבלו פנטיום 630 פרסקוט 3 ג'יגה 90 נאנו מיטר קרירררררררררר 29 מעלות במנוחה ו 47 מעלות במאמץ מלא פריים X2 ! על קירור סטוק!! אני מאמין שהלוח תורם הרבה לטמפרטורה הנמוכה הזאת ASUS P5N32 SLI יש לו איזה משהו שניקרא 8 שלבים לא יודע בדיוק וה STACK COOL 2 כניראה שהיה משתלם להשקיע בלוח כזה!! [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי P4 3MHZ PRESCOT עם 4X512MB זכרון 533MHZ לוח של ASUS 925X והמחשב ממש איטי איך אני מזרז אותו בעיקר את הזכרונות שמראים באוורסט רק 200. תודה
-
- 20 תגובות
- 949 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד הביוס הכי עדכני 1013 מה יכולה להיות הבעיה :( כדי להגיע ל 2.6 אני מתח של 1.6 אחרת הs&m עושה לי faild בFPU
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפנק את ה7800GT בקירור חדש לקיץ, מה אתם ממליצים בתקציב שלא עובר 200 שקל ? עכשיו כאשר מפרקים תגוף קירור אז יש תמשחה הטרמית .. השאלה אם צריך להסיר אותה ולשים חדשה או שלהשאיר ככה :ם בנוסף על הזכרונות יש גם מן "מדבקה" כזאת .. (או שזה משחה?) מה זה בידיוק ? בתודה מראש
-
- 39 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שמעתי שאחד עשה בכרטי מסך אוברקלוק שזה מאיץ השאלה היא איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מרכיב מערכת קירור מים וקימבנתי משאבה טבולה מחבר הבעיה היא שקוטר המשאבה הוא 3/4" ושאר הרכיבים בקוטר 1/2" ממש אין לי תקציב למשאבה חדשה, מה גם שהטבולה עובדת מצוין ולכן אני מחפש באופן דחוף מתאם צנרת 3/4"-->1/2" (או אפילו יותר טוב: פייה למשאבה בקוטר 1/2") המשאבה היא של חברת Atman דגם AT-107 תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
המאוורר של יחידת ה ALU בלוח שלי התקלקל ומשמיע רעשים חזקים, כל הנסיונות שלי לנקות ולשמן אותו לא עזרו. חיפשתי בחנויות אבל אמרו לי שכבר לא מוכרים את לוח האם שיש לי (Abit IS7) ולא ניתן להשיג את המאוורר הזה יותר... מה אני יכול לעשות? האם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג מאוורר כזה? האם יש מאוורר דומה שיוכל להתאים (יש מנגנון מיוחד שתופס אותו ללוח האם)? כמו כן, איפה ניתן לקנות את המשחה התרמית שמורחים בין המאוורר למעבד? האם היא באמת עוזרת? תודה, יוני
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב עם מעבד אי אם די 3.0 אתלון 64 ביט .512 זיכרון של micron לוח ג'גה בית k8 ns 754 כרטיס מסך 5700 256 mb השאלה האם אני יכול לעשות למעבד הזה אוברקלוק ?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לשאול היכן ממוקמים הסנסורים של המעבד והלוח אם שאותם ניתן לקרוא בתוכנות מעקב (כמו speedfan) והאם ניתן להחליף אותם או לבטל אותם דרך הביוס? האם המאוורר של המעבד משתמש בסנסור של המעבד או שיש לו סנסור משל עצמו? אני שואל את השאלות האלה היות ואני חושד שיש לי סנסורים לא תקינים שגורמים לניתוקים ותקיעות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 397 צפיות
-