אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מעבד פנטיום 3 600 מה"ז, עם לוח אם - SHUTTLE AV61 רכשתי הרדיסק 60GB, וזיכרון PC133 512MB, עכשיו אני מעוניין להמהיר את המעבד לגבול היכולת תוך שמירה על יציבות מקסימלית מאחר ואני צריך את המחשב לדחיסת סאונד, בבקשה אל תציעו לי לזרוק תמעבד או לשכוח מזה כי את זה כבר ניסיתי לכמה מהירות אני מסוגל להגיע עם המעבד וקירור נכון ומקסימלי? (מחיר הקירור לא מהווה בעייה, אין צורך בקירור מים ) האם יש צורך ב SLK-600 או SLK-800, או שמא זה מוגזם מידי? לסיכום, לאיזה מהירות יציבה אני אגיע? ועם איזה קירור? תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
האם יש גבול בטוח רשמי כלשהו למתח? אני נמצא עכשיו פה: - - - תגובה אוחדה: - - - ב-firestrike extreme הכרטיסים הגיעו ל-45,46 ו-47 מעלות. - - - תגובה אוחדה: - - - כמו כן, איך בודקים יציבות של זה?
-
- 15 תגובות
- 9.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו הצליח לעשות המהרה לכרטיס המסך שלו בויסטה 32 או 64 ביט? nvidia כלומר חוץ מביוס האק
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בשורה גדולה לחובבי תוספת הביצועים ללא תשלום: יכולת המהרת תדר הבסיס במעבדי הדור החדש של אינטל סוף סוף נכנסת לפעולה בחלק מלוחות האם אחד המאפיינים המבטיחים ביותר של דור מעבדי ה-Core השישי של אינטל סוף סוף נכנס להילוך גבוה. תוספת תדר של עשרות אחוזים גם למעבדים 'מוזלים' שאינם מציעים מכפלה פתוחה? בקרוב זה כבר לא יהיה רק חלום. מבולבלים? הנה ההסבר: מעבדים מודרניים עובדים בשיטה בה קיים תדר בסיס נמוך יחסית שנוצר עבור המעבד וסנכרונו הנכון לכלל רכיבי החומרה האחרים במערכת מבלי ליצור שגיאות, ומכפל תדר דינאמי שמעניק למעבד את האופציה להגיע לתדרי העבודה הגבוהים "האמיתיים" שלו, וכמו כן לנוע בין תדרי גבוהים אלו לתדרים נמוכים יותר בזריזות וביעילות בהתאם לדרישת כוח העיבוד בכל רגע נת…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד כמה אני יכול להמהיר את כרטיס המסך מבלי להשתמש במשחות טרמיות מאוורריים והיטסינקים הרקולס gf3 prophe 3 64ddr 200mhz/460 ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום יש לי SAPPHIRE X550 ואני רוצה לדעת אם משתלם להמהיר אותו? אני אף פעם לא עשיתי OC אבל קראתי על זה קצת יש לי את התוכנה ATI TRAY TOOLS שמאפשרת לי לעשות OC כמה דברים מוזרים - התוכנה אומרת לי שמהירות הסטוק של הליבה היא 400 ולזכרון 200 אבל אני קורא במלא מקומות שמהירות הזיכרון של הסטוק אמורה להיות 250 דבר נוסף - אין לי מאוורר על הכרטיס רק צלעות קירור - מוזר לא? בהתחשהב שבכל מקום שאני מחפש אני רואה שהוא נגיע עם מאוורר אבל משום מה קיי אס פי הביאו אותו נטול מאוורר כמה אני יכול להמהיר את הכרטיס בלי להוסיף קירור ואיך אני רואה טמפרטורה<? האם אפשר לשים מאוורר ממחשב ישן (סתם בשביל הנסיון) - האם יעזור לקירור? תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 382 צפיות
-
-
שלום לכולם איך לעזאזל אני יכול לבצע המהרה ללוח ECS P4VMM2 V7.3 מעבד INTEL P4 2.66 חיפשתי בכל מקום אפשרי , ולא מצאתי תוכנות או דרכים כלשהם על הלוח תודה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מחשב פנטיום 3, 800HZ של אינטל וברצוני לבצע המהרה. רציתי לדעת אם יש קישור או מצגת שעל פיה אוכל לעבוד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לעשות המהרה למעבד AMD 5600+, אבל לצערי אין לי שום נסיון בעבר בתחום. יש לי מספר שאלות, ואשמח אם תענו לי עליהן: 1. האם המעבד מיועד לOC, ועד כמה? 2. כמה זה ישפיע לי על משחקי מחשב? כי לאחרונה אני מרגיש שהמחשב שברשותי מתיישן ועוד ועוד משחקים רצים לי על LOW. (יש לי כרטיס מסך 9600GT עם ג'יגה זיכרון) 3. עד כמה זה יכול להזיק למעבד ולמחשב שלי, אם בכלל? בלי המהרה המעבד שלי מגיע ל55-58 מעלות במאמץ ובשיא החום. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור, וחג שמח לכולם
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
ברצוני לעשות OC למעבד INTEL CORE 2 DUO E6600. האם אוכל ללהגיע לתדר של 3GHZ מבלי לשרוף את המעבד? אם כן, אשמח אם תוכלו להדריך אותי כיצד לעשות זאת כי אין לי ניסיון בתחום.
-
- 11 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום , ברשותי מעבד Intel Core i5 750 2.67GH . לאחרונה קיבלתי הצעה לעשות אוברקלוק למעבד שלי , ורציתי לדעת אם כדאי לעשות זאת? האם המעבד יוכל לעמוד בזה? האם הקירור שלי מספיק טוב ? האם פעולה זו תשפר את הביצועים שלי במשחקים ? באיזו מידה? תודה ספק :
-
- 27 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד P.4 1.7 ולוח D850MV של אינטל ןזכרון RDRAM PC800 ??? רציתי לדעת ברשותכם אם בכלל אני יכול לעשות המהרה למעבד עם הלוח הזה,? ואם כן אז מה הדרך הכי טובה ועד כמה אני אוכל להגיע? תודה לעונים?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
בפעם הראשונה מזה שנים, אוברקלוקינג משמעותי למעבדים בעלי מכפלות נעולות זמין לכולם. לקחנו את הפנטיום G4400 של אינטל לסיבוב וראינו כמה ביצועים אפשר לסחוט ממנו בשיטה החדשה כשפורסם בפני החומר לסיקור הדור החדש של מעבדי הסקיילייק הייתי מעט מבולבל. צוין בפני שתדר הבסיס של מעבדי ה-K החדשים בעלי המכפלה הפתוחה ניתן לשינוי דינאמי מלא. משמע, אפשר לשחק עם התדר מבלי להתעסק עם המכפלה וכך להעלות את תדר פעולת המעבד. באותו הרגע הבנתי שמשהו הולך להיות שונה בדור הזה. מאז, פעולת שינוי תדר הבסיס הייתה שמורה למעבדי ה-K היוקרתיים בלבד וחסומה לכל מעבד סטנדרטי אחר בתושבת LGA1151 החדשה. לאחרונה נודענו כי יצרנית לוחות האם אסרוק פרצה את הסכר ואיפשרה המהרה למעבדים בעלי המכפלות הנעולות באמצעות…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שיש כאן כמה שממש מתמקצעים עם אוברקלוק יציב במערך SLI. אשמח לקבל טיפים לאוברקלוק אופטימלי כיוון שכרגע המערכת עובדת ״טוב יותר״ עם שלושה כרטיסים מאשר ארבעה. 4x GB 980Ti G1 5960X GB X99 UD7 CF תודה מראש!
-
- 29 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שיפור של 26 נקודות לטובה ב 3dmark2001 2863 ב733, 2889 ב852... לא רע לא רע... ציפיתי ל100 - 200 נקודות יותר AGP @ 2X SDRAM @ 110 Mhz PCI @ 46 Mhz CPU'S FSB @ 146 Mhz CPU'S CORE @ 1.65V מה אתם אומרים.. להשאיר את זה ככה? אופס....... טעות בפורום, נו טוב... בשעות הקטנות של הלילה לא שמים לב לאיפה נכנסים.
-
שלום לכולם מחר אני עומד לקבל את הלוח מסוג GA-EP45-UD3P של גיגה ביט ו4 גיגה זכרונות ש G-SKILL המעבד שלי גם החלפתי לE7200+COOLER 7 PRO ספק שלי מסוג HEC500 TD TF רציתי לדעת האם המערכבת שלי טובה להמהרה בסיסית 1-מה המהירות שאוכל להגיע עם הלוח (באס) 2-האם זכרונות אלא מספיק טובים לאובר קלוק בסיסי.? 3-האם מעבד 7200 יוכל בעזרת רכיבים אלא להגיע לטווח ה3.5 עם הקרור הצנוע שלי? רכשתי את כל הרכיבים ב900 שח בקיזוז לתמורה של לוח ישן של גיגה בייט מעבד E6300 ו4 גיגה זכרונות במהירות 800 חברה לא ידועה אשמח מאוד לתשובות כי רק עליכם אני סומך ורק ממכם אני לומד
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2.4 533... בלה בלה... לוח של אפוקס 4g4a+ וזכרון של Corsair PC3200... לפי משהו שראיתי בת'רד אחר בפורום הזכרון הנ"ל המצוי בארץ הוא לא ממש טוב אז אם למישהו יש מושג מה המהירות האמיתית שבה הוא יכול לעבוד.... שיספר לי בבקשה....
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
האם ניתן לעשות המהרה נניח עד 4.4 בלי לאבד את המצב חסכון באנרגייה מתי שהמעבד בעומס הוא יעלה ל 4.4GHZ מתי שלא יירד בחזרה ל 1.2 GHZ תודה אביב עריכה: הצריכה חשמל די גבוהה מ 70 W ל 100W ניסתי 10 אחוז המהרה הצריכה לא יציבה ויותר מ 10 אחוז נרד מזה נראה לי
-
- 6 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
אתמול פירקתי את ה 1800+ שלי המעבד עצמו הוא ירוק 0.13 אני חושב לא בטוח על הליבה רשום Agoia 0225 "9" 91150461286 יש אפשרות לקרוע אותו ב OC ?
-
- 13 תגובות
- 941 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אפשר להמהירר את הכרטיס הנ"ל לגירסת הXT. לפי מה שקראתי בדף הנ"ל: http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=92&var2=0 אין אפשרות להמהיר את הכרטיס הספציפי הזה. יצויין שזו הכרטיס בגרסת ליבה R360. מישהו יודע אם אני יכול או לא יכול להמההיר את הכרטיס? ואם כן, אפשר בבקשה לקבל מדריך מפוררט ככל האפשר..? תודה! נדב.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המידע בפורום עזר לי היום והחלטתי גם לנסות לעשות OC, הבעיה הכי גדולה שלי היא החום המעבד מגיע בעבודה מאומצת עם OCCT ל 70 מעלות . בגדול אני די מתחיל בנושא וקראתי את המדריכים בפורום, הסופתי רק מהירות ל CPU מבלי לגעת בנושא ההספקים (חשמל) מה אפשר לשנות/להוסיף כדי להנות מOC של 3400 באופן קבוע? ??? יחס FSB:DRAM = 1:1 האם כדאי לשנות הזכרונות במקור 1066 ומצויידים בצלעות קירור- REAPER OCZ מעבד : Q6600 זכרון : 2X2G 1066 REAPER OCZ לוח : EP43-D53L ספק : GYRO 500W כוננים : DVD + 2X250G מארז : רגיל זול (ללא חברה) מאווררים - 2 שהגיעו עם המארז (רוחב כ9 ס"מ 12V) מקדמת המארז מכניס אוויר - ובצד המארז מוציא אוויר מאוורר CPU - מקורי שמגיע עם המעבד עד לאן אני יכול להגיע עם הנתונים…
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392282.20 יש לי מפרט שדומה למחשב שבלינק זה עם השינויים הבאים: 4 זכרונות של 2G DDR2 800MHz קרור freezer extreme ואני רוצה להגיע ל-3.2GHz מה אני צריך לשנות ? ההגדרה העיקרית שאני לא מבין היא: system memory multiplier מה זה אומר 2A,3A,2B,2D איך מזה אני יוצר יחס 1:1 בין ה-DRAM ל-FSB ? נ.ב. אני מתכוון לשדרג בקרוב את הקרור ל-mugen 2[br]פורסם בתאריך: 25.04.2009 בשעה 22:47:20 אחרי השדרוג אני רוצה להגיע ל-3.6GHz[br]פורסם בתאריך: 25.04.2009 בשעה 22:47:56שאלתי את השאלה בלינק ששלחתי וביקשו ממני לפתוח ת'רד חדש.שם כבר ענו לי את התשובה הבאה: זה אומר שככל שתעלה את ה FSB שלך אז המהירות של הזיכרונות תגדל בהתאם ... כדי למנוע זאת לזיכרונות יש מחלק…
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעשות המהרה של כרטיס המסך מדגם Radeon 7950 בעזרת התוכנה המקורית של AMD למקסימום האפשרי, הכרטיס כרגע עם הקירור המקורי, האם מומלץ לשדרג את הקירור לפני ההמהרה? ואם כן, איזה קירור מומלץ? לאילו דברים נוספים עלי לשים לב?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הצטרפתי לאחרונה לפורום בתור קורא- כל הכבוד לכם על המקצועיות והרצינות !!! בעקבות שיטוט בפורום זה התחלתי לחקור את מעמקי הביוס על מנת לבצע המהרה... כשאני נכנס להגדרות "מהירות המעבד" מוצגות לי 3 אפשרויות : 2200 (מהירות המעבד הנכונה) או "ידני" או 2990... רציתי לדעת אם בחירה במהירות 2990 תביא תשנה קונפיגורציה ומתח על מנת שהמעבד ירוץ בהמהירות זאת ומה מידת הסיכון בצעד שכזה. המערכת של בנויה סביב מאורר סטוק ועל פי הביוס הטמפרטורה שלה במנוחה כ35 מעלות. המפרט שלי: מעבד 2400 לוח: ASUS PT4533-C זכרון: 512 מגה במהירות 1066 (RDRAM) כרטיס מסך: TI4200 שבת שלום ותודה על התשובות אורן
-
- 1 תגובה
- 381 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא כזה: Intel Pentium Dual-Core E5200, Schyte Shuriken cooling Gigabyte Geforce GTX 460 OC 715MHz 1Gb GDDR5 G.SKILL DDR2 2x2048MB 800MHz CL 4-4-4-12 HDD1: Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB HDD2: Samsung HD103S J 3.5" 1000GB SATA2 32MB LG GSA H42N X18 PATA DVD Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE kit Enermax modu 425 watt CASE: ANTEC SOLO LCD MONITOR: DELL 2209WAF ברצוני לבצע המהרה למעבד. ראיתי באחד הפרויקטים, בעלי מפרט קרוב לשלי (מעבד זהה, זיכרון RAM כמעט זהה, ספק זהה, כרטיס מסך דומה מאוד) שהגיע למהירויות גבוהות ביותר - http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?item=133870§ion=112 1. עם מכפיל 12.5 ו- FSB 333 איך הוא הגיע ל 3996 MHZ ? (ולא 4162?) 2. להבנתי ה…
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-