אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שאלה בקשר ל TT BIGWATER - כיוון המים משנה? קניתי מערכת קירור במים של TT הBIGWATER SE ב 300 שקל ואני שואל אם כיוון הנוזל משנה משו ואם כן למישהו יש מדריך שיעזור לי או משו כזה תודה!@
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
היי אני לא מוצא בביוס שום דבר שקשור ל,OC אם מישהו יכול להגיד לי בבקשה באיזה חוצץ אני מוצא את האופציות לOCאני אודה מאוד אולי מישהו יודע מאיפוא אני יכול להוריד את התוכנה S&M? הקישור שיש באתר לא עובד :-\
-
- 3 תגובות
- 438 צפיות
-
-
מה הגודל של משאבה כזאתי? כתוב במדריך כאן שהיא צריכה לספק 2000 ליטר בשעה... זה לא קצת הרבה? יש לי משאבה דיי פיצפונת,מה המידות של משאבה בריאה צריכות להיות?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצוייד בקופסא סיגריות והרבה רצון, עשיתי את זה... המערכת שלי (בחתימה) הכל בדיפולטס (חוץ מפתיחת ארבעת צינורות העיבוד בכרטיס מסך) מוציאה 16000 נקודות ב 2001 ו 4700 ב 2003. עשיתי אוברקלוק למעבד ל 3.9, לקחתי סינק שאני ו Stinger הכנו (במקור של מעבד) והתקנתי אותו על הכרטיס מסך עם ארקטיק סילוור 3, 5 מאווררים מכוונים על הכרטיס מסך, שניים מהם 120 ממ' אחד בכל צד של הכרטיס ועוד שלושה 80ממ' אחד למעלה והשניים האחרים יוצרים תעלת אוויר... (טמפ' חדר 23 מעלות) ואני פשוט לא האמנתי כמה זה הוסיף ליכולת האוברקלוק של הכרטיס!! מ 380 לליבה ו 320 לזכרונות הצלחתי להעלות ל 454 ליבה ו 349 בזכרונות! הורדתי את ההגדרות בדרייבר של הכרטיס מסך למצב Performance הרצתי את הטסט, היו קצת ארטיפקטים אבל עשיתי את …
-
- 80 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת באיזו תוכנה כדי להישתמש בכרטיס מסך 6600GT של XFX אזו תוכנה קלה לשימוש וטובה לOC לכרטיס הנ"ל תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב AMD 6400X2 3.2 GHZ AM2 AUS M2A-MVP ATI 4870 1 GIGA ספק כוח של שיפטק 550W H.D 160GIGA מארז של X2 FAN 12' HEC P 619B כעת הטמפ' היא 70 מעלות במנוחה לפי דעתי גבוה מידי אני מעוניין בקירור עד 250 ש"ח על מנת לנסות O.C ' חנות מעודפת KSP ר"ג ליד הבית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
30-35 בלי מאמץ 44-48 עם מאמץ (עכשיו אני סתם מקודד XVID ל SVCD זה טוב?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הבורד הזה: XFX 780I ואיתו מגיע המאוורר המעפן הזה: http://www.3dnews.ru/_imgdata/img/2008/04/04/plata/inbox6.jpg עד כמה שיצא לי להבין אני יכול להחליף אותו בכל מאוורר 60MM שיש היום בשוק מישהו ממליץ על משהו ספציפי? תודה
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עליו אני מנסה כל מיני ניסיונות אוברקלוקינג, הצ'יפסט שלו הוא אחד הטובים שאינטל הוציאו אי פעם ה-I440BX, ויש שם פנטיום 3 450 שכרגע מורץ על 560... עם מהירות באס של 124 מגה הרץ... הפתיע אותי היציבות המעולה של הלוח כולו (MSI), ואפילו של זכרון הPC100 אשר הראה יציבות מלאה (כמובן לאחר שצופה במקררי הזכרון של Tt). כעת אני מתכוון להמשיך הלאה, ואני מתכונן לשים זכרונות PC133 שם ולהמשיך בפרויקט, אבל הצ'יפסט הוא הבעייה כעת, כי הטמפרטורה שלו מגיעה במקרים קיצוניים ל-34 מעלות, דבר הנחשב מעט גבוהה, יש על הצ'יפסט היטסינק קטן ושאלתי היא : האם כדאי להחליף אותו במאורר של קיירו 2 ? מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חזרתי היום מזיגזג עם שני צעצועים ;D ספק Thermaltake - Silent Purepower 480W ו Arctic-Cooling NV Silencer 3 ל Gainward GeForce FX5900XT שלי שנראה כאן לצידו (הדבר הזה ענק!) התחלתי בעבודה של הסרת גופי הקירור הישנים, את הקירור מהזיכרונות תלשתי בעזרת כוח פיזי מתון ;D מריחה חדשה של משחה תרמית מורכב הוא נראה טיפה דומה ל ATI לא? אחרי עבודה ארוכה של סידור חוטים מחדש מותקן הכרטיס יחד עם הספק החדש ההתקנה הסתיימה וכבר הטמפרטורה המדווחת של הכרטיס היא 36 מעולת במנוחה! ירידה של 10 מעלות בטמפרטורה לעומת גוף הקירור של Gainward. בהמשך אני יפרסם את המהירויות שהצלחתי להגיע אליהם. עם גוף הקירור הקודם של Gainward הגעתי למהירות של 400@475 לליבה ו 700@885 לזיכרונות(…
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היום קיבלתי את החיה הזאת ובנתיים המעלות שלי הם: מעבד-51 לוח אם-41 רדיאון 9800 פרו-71 נראה מה יהיה אחרי שאני אתקין את הצעצוע החדש הזה.... אני יעדכן היום בערב
-
שלם אני עשיתי אובר קלוק ממש נחמד למערכת שלי(ראה מפרט) אבל הזיכרונות שלי כרגע עובדים על 300 מגה הרץ... בגלל שאני לא מצליח למצוא הגדרה טובה בישבילם... עם אני שם על מחלקים 100 כאילו 1/2 אז הזיכרונות שלי על מהירות 300 מגה הרץ ועם אני שם על מחלקים 5/3 אז המחשב בכלל לא עולה ואותו דבר לגבי מחלקים יותר גבוהים... מה לעשות?? ואיזה מצב עדיף לזיכרונות: 400 מגה הרץ תיזמונים :2,5.3.3.5 או 300 מגה הרץ ותיזמונים : 1,5.2.2.5 האם אפשר לגרום לזיכרונות לא להיות מושפעים מהאובר??
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
ראשית אני רוצה ללכת על מארז הבא: http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=6&Cat2ID=0&pid=41109 1. האם יש בו מאווררים בכלל? באתר הרשמי מצויין שהכל (OPTIONAL) זאת אומרת ניתן להוסיף אבל לא כלול. בנוסף אני צריך המלצה למאווררים מתאימים למארז הזה ולאחד לקירור מעבד (קירור מעבד איכותי אבל לא יותר מדי יקר (200 שקל~)). 2. האם המארז בכלל טוב והחברה בכלל ידועה?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום! היום חברתי לכרטיס מסך שלי (Radeon 9500 PRo) את Silencer rev.3 וגיליתי שהוא לא גרם לשום שינוי כלשהוא בטמפרטורת הכרטיס...... ופעלתי בדיוק לפי ההוראות... ועכשיו לפעמים הוא מעוות לי טקסטורות לכמה שניות במשחקים (בדרך כלל בפיצוצים...)......מישהו יכול להגיד מה יכולה להיות הבעיה? ואם זה עוזר במהלך ההרכבה אחרי שמרחתי את המשחה הטרמית והנחתי את הקירור על הכרטיס לפני ההידוק הזזתי בטעות אותו ואז הייתי צריך להזיז את הגוף קירור בחזרה למקום.........אולי זה עשה משהו? לפני שחיברתי את הקירור לא יכולתי לגעת בכרטיס......וגם עכשיו כשהוא עובד על גבוהה וכשהמחשב במנוחה.....(לא לדבר כשאני משחק.......) בבקשה אם מישהוא יכול לעזור לי......אולי כדאי שאני אמרח מחדש את המשחה הטרמית? תודה מראש לעזו…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היא בממוצע 69 אבל אחרי הלילה היא בערך 50 יש לי AMD DORUN 1100 עם לוח אם של GIGABYTE 198זיכרון מה צריך תרשמו . אני בתהליכים לקנות מאוררים למארז אבל אני מסתבך אז אני תקוע . לא ייודע בסופו של דבר מה לקנות. סידרתי היום קצת את כל החוטים במארז הוצאתי את הכונן הנשלף של הדיסק הקשיח הוא היה מאוד מפריע במארז הקטן שיש לי מה כדאי לעשות . ד.א גם הטמפרטורה של לוח האם גבוה אבל היא לא קבועה בכלל ממוצע:41-50
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, האומנם זוהי הודעתי הראשונה (ברוך הבא לי ;D), אבל זאת בהחלט לא הפעם הראשונה שאני באתר, כן כן, גם אני הייתי מאלו שמעדיפים להשאר מאחורי הכינוי "אורח". שאלותי המפגרות אולי, הם : כאשר קיבלתי את המחשב שלי (Amd T.Bird 1.2GHz) קנו לי אותו עם מארז ג'נרי (מבית היוצר של Gyrotech) דפוק למדי שלא מאפשר זרימת אוויר טובה בתוכו (זה מה שקורה שנותנים לאנשים שלא מבינים במחשבים בגרוש לקנות לך מארז). לאחר סידור החוטים במארז במידה הכי טובה שניתן, והכנסת שלושה מאווררים מספקים שונים וממארזים שונים (3 במספר), הגעתי לטמפרטורה בעת אוברקלולק ל1.3 ג'יגה הרץ ב48 מעלות, מה שנראה לי מוגזם. תוכלו אולי לעזור לי לגרום איכשהוא להורדת הטמפרטורות של המעבד ? (וכן, קראתי את המאמר של kom, אז אל תתנפל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להעלות את הOC שלי ונראה לי שהזכרונות הקקה שלי מגבילים אותי... לא מצאתי בביוס איפה אני מוריד מ-200 ל-166 וכן לחצתי CTRL F1 דה... ועוד משהו למה זה מופיע ואיך אני מסיר את זה? תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
עשיתי לא מזמן OC לכרטיס 5850אקסטרים OC ל1GHZ , הOC יציב והכל בסדר , רק עכשיו באחד המשחקים היה לי תקיעה של התצוגה (המשחק המשיך לפעול כי שמעו את הקול של היריות והמקלדת המשיכה להגיב) אז עשיתי ריסט הפעלתי את הOCCT לשעה והוא לא מראה שום בעיה , אז חשבתי להפעיל את התוכנה הכי כבדה ללילה שלם כי לבדוק אם בכל זאת יש סוג של בעיה קטנה , אז בעקרון קראתי שהיו כרטיסים שנשרפו בשימוש בתוכנה, עשיתי בה בדיקה של 15דקות והטמפרטורה הגיעה ל: GPU Diode (DispIO) 76 °C GPU Diode (MemIO) 84°C GPU Diode (Shader) 80°C אני לא יודע מה מה כל אחד מהם אומר . אז אם אני יפעיל FURMARK ל8שעות יכול לקרות נזק לכרטיס שלי ? בכל זאת ללילה שלם על 80 מעלות עם 90% מאוור...
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
צהריים טובים.. אני משתמש במעבד amd5200 מהדור הישן (אני חושב ה 90 nm, לא יכול לבדוק בcpuz כי דפקתי תמעבד בoc פעם) ואני רוצה לשדרג את הקירור רק בשביל שקט (לא מתוכנן שום oc). בכללי אני כנראה אקנה בksp וראיתי שם שני דגמים שמתאימים לתקציב שלי- שניהם של ac. הראשון: Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan ב120 שקל השני:Freezer 64 LP CPU Fan ב שקל95 . בכללי אני רוצה לשמוע מה דעתכם כי אני בכיוון של ה64LP כי לפי הנתונים היבשים יש לו חצי מכמות הרעש של הfreezer7 (מופיע 0.4 sone לעומת 0.8 sone), והוא אמור לעמוד בעומס חום. מה דעתכם? (אגב המארז הוא של TT עם מאווררים שקטים אני די בטוח שמה שגורם לרעש הוא המאוורר box) תודה!
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום המעבד שלי [מצויין בחתימה] ממש חם 53-54-55 מעלות במנוחה ולפעמים במאמץ הוא קורס לא עשיתי אוברקלוק ואני בודק לעיתים קרובות את הטמ'פ חשבתי לקנות קירור שיתאים ואני אשמח לקבל לינקים לקירור מתאים שיעשה עבודה יותר טובה מהקירור הנוכחי [סטוק] בבקשה רק מפנדס ולא יותר מ 160 שח תודה .
-
- 7 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף קירור ל3 תחנות עבודה בעלות קירור סטוק של אינטל. מדובר על מחשבי C2D ללא אוברקלוק וללא עומס מיוחד. מחפש קירור שקט, אמין וזול לתחנות אלו. אשמח להמלצות. כמו כן - האם כדאי לחכות לBLACK FRIDAY?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם מישהו רכש את ה HSF הנ"ל ואם כן האם הוא מרוצה ממנו? האם ההתקנה נוחה וקלה או שצריך להיאבק עם התופסן? ראיתי שהמחיר באתר של zigzag הוא 24$, מישהו יודע אם המחיר כולל את המודול לשליטה על המהירות, במידה ולא מישהו אולי יודע מה כלול בחבילה שהם מוכרים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב ל: מעבד E4400 לוח אם GA P35 DS3 זיכרונות: 5.5.5.15 G.Skill 2GB*2 1000MHZ DDR2 קירור TUNIQ 120mm ספק כוח: crosair HX520W לכמה MHZ אני יוכל בערך להגיע? עריכה: לא משנה כבר קראתי את הכתבה שבאתר כאן. כתבה מצויינת!
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אז ככה יש לי GF4 TI 4200 X8 ולכבוד דום 3 עשיתי OC קטן ששיפר את הביצועים אבל אחרי כמה זמן (לא ידע איך זה התחיל בדיוק) עשיתי את אותו OC קטן והרצתי את המשחק והוא פשוט נתקע כל כמה שניות ושוב א''כ חוזר ושוב נתקע וכו' ... זה לא רק בעת המשחק אלא גם בתפריט הראשי מה לעשות כדי שוב לעשות OC בלי בעיות?
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-