עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by X-Gamer,

יש לי תכרטיס GeForce 5950 Ultra של ASUS איך הקירור שלו? מספיק טוב בשביל OC? הנה תמונה

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  2. שלום, החלטתי לעשות OC למחשב השני שלי, AMD Athlon 2500+ (Barton) 512MB geil+256MB Geil שניהם 400mhz pc-3200 לוח אם : gigabyte ga-7S748 --- מהירות FSB מקורית: 166 אני העלתי ל 190 [בbios] טמפרטורה: מנוחה 48 מאמץ של שעה: 53 -- עכשיו אני מנסה לעשות FSB 200 זה מעלה את ה windows ועושה איזו שהיא שגיעת מערכת memory dump ...... משהו כזה.. ניסיתי להעלות עוד 5% מתח בCPU ועוד 0.1 בזיכרון -> זה לא עוזר... למה? ומה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? ****עידכון: עידכון הFSB + תמונת מצב קצת למטה....

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. קניתי מחשב חדש וממתין כבר כמעט חודש לקבל אותו. לא חסרות סיבות, חלקן מוצדקות וחלקן פחות. היום, סוף סוף, זה מגיע והנה צצו שתי בעיות חדשות. מסתבר שלא שמרו את אריזת כרטיס המסך כי לא ביקשתי... כל מה שהיה בה אמנם נשמר ואני יכול להסתכל על הכרטיס לצורך זיהוי או להשתש בתוכנה כמו סנדרה אבל זה הפתיע אותי. דבר נוסף מרגיז הוא שהזמנתי מארז TSUNAMI 350W עם שני מאווררים והנה מסתבר שמלבד אלה של המעבד ושל הספק יש רק אחד נוסף ונאמר לי שהמאוורר שבספק הוא המאוורר השני. וזאת לא היתה כוונתי. כמו כן אמרו לי שאין מקום במארז הנ"ל למאוורר נוסף. האם זה נכון והאם כדאי לי להתעקש על המאוורר הרביעי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DJPOWER,

הגיוני? בטוח שהוא לא הכי טוב אבל הוא עושה תעבודה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3686

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by DiSc@MaN,

OK.. אני וחבר התחלנו לעבוד על פרוייקט לחופש לצביעת המארז. זאת התמונה המקורית: ואלה כבר סקיצה ראשונית על נייר שהודבק למארז: עכשיו השאלה היא עם איזה סוג של צבעים ליצבוע? ספרי/צבע שמן? וגם באיזו דרך... מכחול/ספוג/ספרי עם קשית? מה אתם אומרים בכלליות על הפרוייקט?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  6. איך אני יודע ?

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by or,

האם אפשר לעשות OC למעבד בלבד ולא לעשות את זה גם לזיכרון :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by the_one23,

אהלן, אני די חדש בנושא הOC, קראתי כמה מאמרים בנושא בפורומים בארץ ובאתרים בחו"ל, וכשקבלתי לפני שבוע את המחשב החדש החלטתי לעשות לו OC קטן, המפרט שלי: E6750 לוח: GIGA GA-P35-DS3L זיכרון: OCZ 2GB 800HZ CLX PLATINUM 4-4-4-14 מארז+ספק: 120NM FAN+ Antec Sonata 3 + antec EArthWatts 500W קירור: סטוק... בינתיים עשיתי OC כזה : E6750@2.8GHZ על מתח סטוק, זיכרון:400MHZ@432 על מתח +0.2V ומחלק של 5:6 טמפרטורות: מנוחה 31-35, מאמץ: 50-52, עשיתי לו בדיקת מאמץ של שעה בOCCT ולא היו בעיות.. איך נראה לכם הOC בינתיים? יש מקום לשיפור? כמה שאלות: 50C .1 זו טמפרטורה גבוהה במאמץ? 2. יש תוכנת בדיקה אמינה/איכותית יותר מOCCT, אבל שלא לוקחת כך כך הרבה זמן לבדוק יציבות? 3.ושאלה אחרונה: מה התדר המקמסל…

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by Aviad Faran,

שורת מנורות שנמצאת בתוך כבל יצוק, ככה שאי אפשר להחליף מנורות זה הכל יצוק אם אתם מבינים על מה אני מדבר, יש אפשרות להתשמש בזה בתור תאורה למחשב? (מתחבר ל220V) א.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. התחלתי לעשות אוברקלוק בעזרת התוכנה msi afterburner, אבל אי אפשר להעלות תדרים יותר מ 840/1325 איך אפשר לעבור את התדרים האלה? מה יותר חשוב לעלות, את התדר של הליבה או התדר של הזיכרון? לכמה מתח אפשר להגיע עם הכרטיס הזה? ראיתי באתר של התוכנה שאי אפשר לעשות איתה OC לכרטיס שנפתח ל6970, יש אפשרות בכל זאת לעלות תדרים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by m0tek,

חייברה , אני על פנטיום 4 1500 , אני צריך עזרה קטנה בלכנפג את MBM כינפגתי את הסנסורים של המעבד ושל המארז (טמפ') האם הטמפ בתמונה הם נורמליות? כמו כן , איך מכוונים את ה RPM SENSORS? עזרה.. =) (תראו תתמונה) הטמפ של המעבד נעה בין 38-44 והמארז 30-32 נורמלי? גבוה?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by se7en,

אמנם ההיטסינק שלו נראה מעפן ואין היטסינקים על הזכרונות אבל הוא יציב לחלוטין בלי שום קירור מיוחד על 710 זכרונות ו-315 ליבה שזה לא רע בכלל. אני מחכה ל-SLK600 כדי לעשות לו בנצ'מרקים כמו שצריך כי המעבד שלי החליט שהוא גוף חימום ואני לא מצליח אפילו לסיים את ה-3dmark2001.

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  13. לכמה מעלות אמור להגיע Q9550?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by Esparco,

עשיתי OC קטנצ'יק מ 1700@1860 מעבר לזה הוא לא יציב אלוהים יודע למה קיצר הטמפ שלי הם לוח אם במנוחה 23 במאמץ 25 מעבד במנוחה 26 במאמץ 41 והארדיסק על 19 מעלות וזה אחרי שהעלתי מתח קצת מה אתם אומרים??

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  15. כרגע הFSB על 360. מתחים: מעבד-1.5 זיכרון-2.0 אני חדש מאוד בOC למעבד וצריך עצה להמשכת הOC .. קיבלתי יציבות אך ורק כשהמעבד על 1.5.. בקשר לזיכרון אני לא כ"כ בטוח.. מה הגבול העליון שהמעבד יכול לעמוד בו מבחינת מתחים? המפרט שלי נמצא בצד..

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  16. Started by XGALX,

מה יותר טוב מבין השניים והאם היותר טוב הוא גם משתלם לקנייה... עד כמה ההבדל משמעותי ? משמעותי מספיק לשלם יותר? (לא בטוח שיהיה OC) Thermaltake Mini Typhoon - Value Pack CL-P0343 ¤209 *או* Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤123 ??? עוד הצעות לקירור עד 200 יתקבלו בברכה...

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by Bessmertniy,

http://www20.tomshardware.com/cpu/20041001/index.html תהנו.

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  18. Started by a-gold,

אני רוצה לקנות את המאורר הזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5040 ורציתי לשמוע מכם אם הוא טוב או לא?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  19. Started by yoavyoavyoav,

היי , כבר שנה וחצי יש לי את ה venice 3200 שלי... בכל מקרה יש לי בעיה - אני לא מצליח להגיע ל OC טוב. המקס שהצלחתי להגיע ושיהיה יציב זה 2300 וגם זה אחרי שהעלתי מתח ל 1.5 אני יכול להעלות עוד קצת אבל הקטע זה שאני רוצה שזה יהיה יציב. מה אפשר לעשות ? המתח המקס' של הלוח שלי זה 1.55 אבל אני לא מעוניין להגיע למתחים כאלה בכלל שהמעבד שלי כבר מגיע ל 50 במתח כזה (ב LOAD). חוץ מזה לפי מה שאני יודע אני אמור להגיע ל OC מעולה אפילו בלי לעלות מתח. אז מה לעשות ? תודה מראש :-)

• 45 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by tal hw king,

שלום, יש לי כרטיב 9800פרו של GIGABYT עוד מעת אני מקבל את ה VGA SILENSER שלי יחד עם הקירור לזיכרונות, לכן שלב ראשון ב OC אני רוצה לעשות פלאש ל-XT ולהרויח עוד ביצועים שOC רגיל לא יכול לתת לי אני רוצה לינק מדיוק להורדת הביוס והסבר בכמה מילים מה אני אמור לעשות, אני לא זוכר אם דובר על כרטיסי מסך, אבל שמעתי על תוכנה שעוסהעידכוני ביוס אוטומטי, אם אפשר אני רוצה את לינק אליה וכמובן צרוף של לינק ל XT חשוב שיתאים לכרטיס שלי, כול מידע שרק תצתרכו אני יוכל לתת לכם (יש לי עדיין את הקופסה), אם קורה לי פה משהו גורלי הוא GF4 MX440 לעוד שנתיים תודה

• 11 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by NAND,

יש איזושהי דרך לעקוף את המגבלה על מעבדי SB ללא "K" מבחינת המהרה? הייתי רוצה להעלות את התדר הקיים של המעבד, אפילו אם מדובר בתוספת קטנה. * עריכה: סליחה, פתחתי את הדיון במקום הלא נכון. אשמח אם מישהו יוכל להעביר אותו.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. היי, יש לי מחשב חזק מאוד, אך הבעיה שלו שהוא מרעיש מאוד. כשאני לא עושה כלום, פשוט לא נוגע בו, הוא מרעיש בקצת מעל הרגיל ובכל זאת זה מעצבן כי זה לא אמור להיות ככה. לאומת זאת כשאני מעלה איזשהוא אתר או תמונה מסוימת הרעשים גודלים יחסית הרבה, וכאשר אני מפעיל משחק קטן ועלוב או תוכנה זעירה הוא מרעיש עוד יותר. וכאשר אני מפעיל משחק כבד כמו ( FEAR ) או סתם מפעיל סרט דרך התוכנה BS-PLAYER אז המחשב עושה רעשים עצומים ומעצבנים (אני לא בטוח שזה לא אמור להיות ככה שמפעילים משחקים כבדים, אבל מה שכן מוזר זה הרעשים שהמחשב עושה כאשר אני שם סרט ) אני מניח שהרעשים באים מאחד המאווררים, ואם הייתם שואלים אותי אני הייתי אומר שזה בא מהמאוורר של ה-CPU (לא שאני מבין גדול ). *יש עוד דבר אחד חש…

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  23. השאלה שלי האם כדאי לקנות מאווורר חדש או משהו של זלמן במקום המקורי? גם ככה זה נראה לי חם(לא?) והאוברקלוגינג יגיע בעתיד

• 7 תגובות
    • 464 צפיות
  24. היי הרגע סיימתי לבנות את המחשב שבמפרט. אחלה מחשב ואחלה בחירה וכמובן שהמחשב "עף". בהחלט שידרוג גרפי ועיבודי מהמחשב הנייד (asus) שבמפרט. יש לי כרטיס מסך zotac gtx 580 והוא מתחמם במשחקים. השאלה היא האם סידור המאווררים במארז הוא אופטימלי לצורך קירור הכרטיס מסך ובאופן כללי לקירור המארז. הכרטיס מסך עם קירור מפוח. היינו, לוקח אויר מתוך המארז ודוחף אותו החוצה דרך הכרטיס. הטמפרטורות במנוחה הם 40C האם זה תקין? מצורפת תמונה עם חץ על כל מאוורר לאיפה הוא מזרים אוויר. עוד עניין: המאוורר שבצד ימין למטה כרגע לא מחובר כי אין לי לאיפה לחבר אותו\ יש לכם רעיון? זה חיבור נקבה 4 פינים קטן כמו של המאווררים האחרים והמאוורר של המעבד (שעל הרדיאטור). יש לי 3 שקעים מתאימים והכל תפוס. לסיכום: כיוו…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. ראיתי בתמונות שקדותה אחת זה פשוט לא יפה, זה נותן אור מעומעם כזה ולא ממש מרשים, אז החלטתי ששתים טובות מאחת, הבעיה היא איזה צבעים יש: כחול ירוק צהוב אדום עכשיו אפשרות מעניינת זה אם אני יקנה כחול וצהוב יהיה לי באמצע ירוק?????? (OWNZ) יש המלצות, נראה לי שאני ילך על כחול ואדום

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים