עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. האם יש אפשרות בכלל לעשות עם הלוח הזה אוברקלוק? כי לפי מה שהבנתי הלוחות של אינטל נעולי אוברקלוק או משהו כזה...? תודה ושבת שלום,אופיר.

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  2. כמו שכתוב בכותרת מחפש קירור למעבד בשביל OC כבד במיוחד, העיקר שיתאים לS775 ולSB ולAM3. אין משמעות לרעש רק לנטו קירור. התקציב הוא עד 400 שקל, מחפש משהו מאוד איכותי שיחליף את הOCZ VINDICATOR שצריך כבר לצאת לפנסיה. יש את 5 הקירורים הבאים שחשבתי אליהם, מה דעתכם מי הכי טוב מבחינת ביצועים נטו ? 1 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=372 קירור מעולה לדעתי רק ניראה לי שזה לא הכיוון. 2 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2520 קירור מעולה רק ניראה לי שיש כאן השקעה גדולה יותר לשקט מאשר ביצועים. 3 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2361 זה בטח כבר יותר בכיוון רק ניראה לי שהוא גם כן קצת חלש. 4 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1658 לדעתי זה בהח…

• 37 תגובות
    • 4.7k צפיות
  3. Started by MoRtZkInG,

הכותרת אומרת הכל. תנסו לא לקפוץ לזלמנים של 220 שקל ולהגיד לי - נו זה אותו מחיר.... כרגע אני מתלבט בין ALX800 עם SF2 יוצא 190 שקל או V12 שיוצא 180 שקל... הגוף של הV12 נראה יותר טוב, לא ? נחושת מלא, הרבה סנפירים.... מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by sobe,

שלום, אני עושה OC ראשון למחשב והייתי רוצה לקבל קצת עזרה עם זה. הנה המפרט של המחשב נראה לי מפרט מתאים ביותר ל-OC: אני חושב שצריך להתחיל בהגדרות ה-BIOS ומתחים אבל אני קצת חושש להרוס משהו =X תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Lanzar,

אך מוסיפים מעבר ל 4 תמונות ? אך אפשר לכתוב מתחת לכל תמונה משהו ??? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  6. היי, שאלה ראשונה- איפה יש מידע המסביר לי כיצד לבצע מריחה טובה של משחה תרמית? 2) יש לי כרטיס מסך ישן מאוד -4 שנים בערך, - אני צריך למרוח לו משחה תרמית?, ואם כן, אז איפה בדיוק? מעולם לא שמעתי שמורחים גם לכרטיסי מסך. 3) הזמנתי מעבד חדש AMD ATHLON 64 3000+ - איפה יש מידע כיצד בדיוק, עלי למרוח במעבד כזה את המשחה, הבנתי שמעל הליבה של המעבד יש כיסוי מסויים.

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by DarK_NaF,

התכוונתי להציב מחשב נוסף בצמוד למחשב הנוכחי (מה לעשות - מחסור במקום)... האם תיווצר בעיה של התחממות יתר מכך שהמארזים יפלטו חום אחד על השני.... אם כן....מה ניתן לעשות? (אם אתם מציעים את אופציית המאווררים - פרטו איזה, איפה, וכמה כל הסיפור יעלה לי בסופו של דבר).....

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by mani007,

שלום כרגע אני עומד על 180 ללא קריסות בלי הוספת מתח כשאני עולה ל185 הוא מגיע לטעינה של הווינדוס הוא עושה ריסטארט ומתאפס לא עלתי שום מתח למעבד וגם בלוח אם שלי הagp וpci לא יכולים להנעל מה לעשות ??? ??? ???

• 11 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by Big_Guy7,

טוב אני מתכנן להחליף ספק יש לי ספק פשוט (מאוד) מאלה שרשום עליהם 500W וזה בשיא הצחוק חח קיצר הנה המפרט שלי אז תגידו לי איזה ספק אתם ממליצים לי: מעבד פנטיום 4 3GHZ סוקט 478 לוח אם Asus P4S800D זיכרון 2X256MB 200MHZ (זה מחשב בן שנתיים לא לצחוק...) כרטיס מסך ATI Radeon 9600SE דיסק קשיח 80 ג'יגה 5 מאווררים במארז פול מודינג........... קיצר אני עומד על תקציב של 300-360 ש"ח מנסה לא לחרוג לכיוון ה400. חשבתי על אחד משני הספקים האלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4502 http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=PSU&DRID=9205681 קיצר תגידו לי מה אתם חושבים על שני הספקים האלה, תודהה!!!

• 53 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by ofir38,

אני רוצה לקנות זוג מאווררי 12 למארז אחד אני רוצה עם לדים והשני לא.. עכשיו חשוב לי שהם יהיו די שקטים..... יש משהו להמליץ לי? יש קצת יותר עדיפות לביצועים ואמינות מהמאורר אבל לא מאוורר שיעשה רעש של טרקטור תודה לעוזרים,אופיר.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by intel suck,

קניתי מאוור חדש ARTIC COOLER AC FREEZER ואני לא מצליח להוציא את הקירור סטוק הישן שהגיע עם המעבד קירור של SPIRE הרמתי את הפלסטיק השחור ועכשיו אני נתקע לא מצליח להזיז את הצלעות בכלל

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  12. הבנתי שממש לא מומלץ ללכת על WD. תודה על העזרה

• 14 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. Started by superginiman,

יש את הSILENCER 3 שמותאם ל9800 PRO 256 ול 9800 XT האם הוא גם יתאים ל9800 PRO 128? כי לא בא לי לקנות את 1 שמתאים לרוב הרדאונים ושלא בא עם קירור זיכרון

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Dr-XP,

OverClock ל P3 667 האם זה כדאי? איך לעשות? והאם צריך מאוורר? :ylsuper:

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. היי שלום לכולם, שידרגתי למפרט הזה לפני כמה ימים ואני ממש בתחילת הדרך בOC שלו..אפשר לאמר ביום הראשון. רציתי לדעת אם תוכלו לסייע לי להגיע לתותאות טובות יותר(הבנתי שהלוח הזה עם מעבד 4 ליבות מסוגל להגיע ל460FSB ),אני יציב נכון לעכשיו(בדיקת מאמץ Orthos 20 דקות סה"כ) על 3.4GHZ ,טמפרטורות: 42 במנוחה,65 במאמץ..פחות או יותר.הביוס הוא 0403 של ראמפאג' פורמולה. נתונים מהביוס: CPU Ratio Setting_______8 FSB Strap to NB________Auto FSB Frequency_________425 PCIE Freq_____________Auto DRAM Freq____________DDR2-1066) DRAM Command Rate___Auto DRAM CLK Skew Ch.A___Auto DRAM CLK Skew Ch.B___Auto DRAM Timing Control____Auto DRAM Static Read______Auto DRAM Dynamic Write____Auto …

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Axel Foley,

האם בהתקנה של ה-BT צריך למרוח משחה טרמית גם על ההיטסינק (ל- LGA 775 )? תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  17. שלום אני חדש פה אוקיי אז ככה יש לי את הלוח אם P4T533 של asus פנטיום 4 2400 עם זיכרון RDRAM 512mg 1066mhz עכשיו אני רוצה לעשות למעבד o/c ואני לא יודע איך ... אני לא רואה שיש לי את האפשרות לעשות את זה דרך ה BIOS והייתי רוצה לדעת כיצד בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  18. Started by BENNY-L,

אחרי שראיתי את מה שXVERTIGO עשה ל XASER 3 אמרתי יאלא לעבוד אני צריך המלצה 3 מאווררים 120 מ"מ 3 של 92 מ"מ אני לא מחפש סופר שקטים משהו נורמלי אבל שיוצאים מהם 3 חוטים לא צריך עם לדים תודה

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by The Winter King,

כשאני מדליק את המחשב (לא תמיד, אבל קרה כבר כמה פעמים לאחרונה). מה זה אומר? אני צריך להחליף את המאוורר של המחשב...?!

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. מדובר בעבד I5 2500 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  21. Started by XMB,

שלום לכם שאלה קטנה מה עדיף זיכרונות על מהירות 800 במקור 667 עם FSB 320 או זיכרונות 667 עם FSB 333 ? ועוד משהו אני לא מצליח לעלות יותר מ333FSB גם כשאני מוריד את המחלק של הזיכרון והזיכרון הוא על 533Mhz , וגם כשאני מנסה לעלות מתחים(תאמת ניסיתי לעלות רק עד 1.45 ממתח 1.22 אבל זה אמור להספיק) יש למשהו רעיון? תודה רבה לכם... ד"א הטמפרטורות ב333 FSB במאמץ 100% של 2 הליבות 55 בערך

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  22. כמו שהכותרת אומרת, אני תוהה אם להוסיף עוד מאווררים למארז ישפר בהכרח את זרימת האוויר שבו וכתוצאה מכך את הטמפרטורה. המפרט: I5 2500k @ 4.2GHz + TRUE 120 Asrock Z3 Pro 8GB ram Antec NeoEco 620W כרטיס מסך עוד לא סגור, זה יהיה או 280x או gtx 770, כאשר מבחינת מערכת הקירור זה יהיה Direct CU II של אסוס, Windforce של ג'יגהבייט, או Twin Frozr של MSI. כרגע במארז יש 4 מאווררים: אחד מקדימה, אחד למעלה, אחד בצד ואחד מאחורה. יש מקום להוספת עוד 120/140 גם למעלה וגם מקדימה ואני תוהה אם הוספה של שניהם באמת תעזור. תודה לכל המסייעים, וד"א אם למישהו יש תובנה על אחת ממערכות הקירור של הכרטיסי מסך הללו יחד עם המארז הנ"ל אשמח גם לשמוע

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by elyaz,

בשעה טובה התחדשתי לי ב3600 אני מתכוון להמהיר אותו קלות איזה ספק יהיה עדיף על מנת שהמערכת תהיה יציבה 550W https://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=EA550G-Pro&cart=1577227437102538829 או 650W https://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=EA650G-Pro&cart=1577227437102538829 אני יודע שזה הפרש של 30 ש"ח השאלה אם יש הצדקה או ש650W זה אוברקיל? תודה

24. שלום לכולם, יש לי בעיה קשה של אוורור מעבד Prescott 2.8E. המעבד נמצא על 60 מעלות ב-Idle (אינטרנט בעיקר) ומגיע בקלות ל-75 מעלות כאשר אני מפעיל משחק מחשב (Unreal למשל). נסיון פתרון ראשון קניתי Heatsink חדש: Thermalright SLK-948U והוספתי מאוורר חדש: Vantec Stealth 92mm (וזאת כי הרעש של המאוורר המקורי מאוד הפריע לי ורציתי מאוורר שקט) הנסיון נכשל! הטמפ' לא השתנו בהרבה. וירדו מ-65 מעלות ב-IDLE ל-60 מעלות. לצערי לא ייחסתי חשיבות למארז שקניתי, ורכשתי מארז די בעייתי מבחינת אוורור. הקובץ המצורף מכיל שרטוט של המארז ממבט צידי אשמח אם מישהו מכם יוכל להמליץ לי על דרך לאוורר את המארז ולקרר את הטמפ' שלו למומלצת (55) בעת מאמץ. יש לי את הכלים הנדרשים לשפץ את המארז אם יש צורך…

• 13 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים