אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אהלן מחשב HTPC חדש מעבד I3 Core 3220 שמתי עליו קירור של AC סדרה 11 (מארז נמוך HTPC) במנוחה - הטמפ' לפי הניתור של XBMC היא 58 , האם זה תקין? מערכת הפעלה היא OPENELEC.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איך אני מבצע אוברקלוק במחשב נייד לנובו? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איך לפי דעתכם רצוי להתקין את הקירור ? מצורף צילום - לפי דעתי לא מותקן נכון בגלל מגבלות המארז והספק שמפריע... מה דעתכם ? לי אין מגבלה של מקום במארז , למי שלא מכיר את הקירור - המאוורר נמצא במרכז הגוף וניתן לשליפה מלמעלה . [ אומרים שזה אחד הקירורים השקטים ביותר בתצורה של TWIN TOWER ] [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, אז יש לי את הלוח שבתמונה, שימו לב שהגשר הצפוני נמצא קרוב מאוד למעבד ומקורר ע"י קירור פסיבי. בפעולה רגילה של הלוח בקיץ(אני ללא OC) הטמפרטורה של הגוף קירור של הגשר היא כ-55 מעלות. תוך כדי מאמצים לשמור על המעבד שלי קריר (יחסית...פרסקוט...) החלטתי לבדוק עד כמה הגשר הצפוני ומרחקו המינימלי מהמעבד משפיע על הטמפ' שלו, אז שמתי מאוורר 40 מ"מ על גוף הקירור של הגשר הצפוני המדובר...וטמפרטורת המעבד שלי צנחה בכ-5 מעלות. שווה בהחלט לנסות בבית. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להורדה מהאינטרנט שמאפשרת לנטר מהירות סיבוב של מאורר המעבד, חום המעבד וכדומה? תודה,
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק מזערי בלי נסיונות קירור לכ.מסך כדי לראות אם המצב משתפר. יש לי את התוכנה POWERSTRIP שהבנתי שהיא טובה אני רק רוצה לראות שהניסיון שלי לא פוגם במחשב ANY 1 ???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש מאורר למטרה אחרת (לא למחשב) שיהיה כמה שיותר שקט, אפשר על חשבון סל"ד, אין בעיה. גודל 10-12 משהו כזה, אפשר גם פחות. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי קירור סטוק אני רוצה לקנות קירור לOC על מה אתם ממליצים E8400 ep43-ds3l תקציב עד 200 שקל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התכווני שעל הדלת של המארז, יש מין כיפה כזאת שמכסה את המאוורר של המעבד, ומוציאה את כל האוויר שלו החוצה. האם שווה להחליף את הכיפה הזאת במאוורר שמוציא אוויר?? או מכניס?? תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ללמוד + לעשות OC למעבד עכשיו שאלתי מישהו והוא אמר לי שזה לוקח שעות ואפילו ימים .. יש אולי איזה מדריך ? עם תמונות ? איך אני יודע מתי לעצור ? בקיצור אני בחיים לא עשיתי וגם לא מבין יש אולי איזה משהו ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאח שלי יש מחשב, במחשב יש 2 מאווררים אחד בספק(מאחורה) ועוד אחד ממש מתחת לספק. מהמחשב מגיע רעש מכיוון המעבד, כבר ניקיתי את המאוורר של המעבד אך לא נגרם שינוי. לאחר מעקב גיליתי שהמאוורר שנמצא מאחורה מתחת לספק לא מוציא חום, ז"א לא באמת עוזר לקרר את המערכת, לכן החלטתי לנסות אופציה שחשבתי עליה: להעביר אותו לסלוט שממש מול המעבד בצד המארז, ההעברה נראית קלילה, אך חשבתי והבנתי שאחרי שאני אעביר אותו המאוורר עדיין יסתובב לאותו כיוון(הכיוון שהוא היה בו כשהוא שימש כמאוורר אחורי) ואז המצב יהיה שהוא מוציא אוורי שממול המעבד במקום "להזריק" אוויר קריר לכיוון מע' הקירור של המעבד. חשבתי בהתחלה להחליף את הכבל השחור שיוצא מהמאוורר באדום(ידוע לי שכשמשנים כיוון זרם גם משנים כיוון תזוזה של…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם האוברקלוק.. במאמץ הוא יציב לגמרי כבר שבועיים ולא הייתה לי בעיה אחת הבעיה היא שמתי שמדלקים את המחשב הוא לא נדלק ישר נדלקת הנורה של החשמל על המארז לכמה שניות ואז נכבית. הנורה של הדיסק קשיח והנורה של המסך לא נדלקות אחרי כמה פעמים ברצף שזה קורה המחשב נדלק החזרתי את ההגדרות להגדרות רגילות (בלי אוברקלוק) והמחשב נדלק כמו שצריך חשוב לציין שמתי שהמחשב נדלק אין הודעה של boot failour או משהו כזה, כמו שקורה אם המחשב קרס במאמץ מה ששיניתי בביוס זה: מכפלה 45 מתח 1.335V מתח PLL 1.58V pll overvoltage [enabled] real time change in OS [enabled] LLC [Enabled]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה תכנית אפשרי ? אגב אני מדבר על ה640 MB
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי , אני רוצה לדעת איך עושים המהרה לזיכרון והאם גם אני יכל לעשות - ראו מפרט מצורף...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 גופי קירור: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1692 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2199 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=752 מה עדיף לOC? ומי יותר שקט?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כאשר מכניס את המצב ל-(lock screen (CTRL+L מאווררי המארז שמחוברים על 3 פנים עוברים לעבוד בקצב RPM מקסימלי ונעשים ממש רועשים. אבל כשאני נכנס שוב למערכת, לאחר מספר דקות מרגישים שהם חוזרים ל-RPM סטנרדטי. למישהו ידוע למה זה כך?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עורך וידאו וDVD ואני רוצה קירור חזק יש לי מעבד AhtlonXP2500+
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי OC לE6300 : Core speed: 2627 Multiplier; X7 Bus Speed: 375.6 Rated FSB:1504.0 הזכרונות עובדים על: dram frequency :375.3 FSB:DRAM 1:1 התוכנה OCCT מראה שהכל תקין ויציב,הטמפרטורות במעמץ 50 מעלות 38 במנוחה עכשיו השאלות והבעיה: -המעבד כל שניה קופץ מ2.6 ל2.2 וקופץ ממכפלה של X7 ל X6 במנוחה במעמץ הוא עובד על 2.6-X7 האם זה תקין? -האם הטמפרטורות יציבות למרות שהקירור הוא קירור רגיל מהמפעל? -יש אפשרות לעשות עוד קצת OC או שאני בגבול? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני יעשה OC למעבד שלי, זה ישפר לי את הביצועים במשחקים?או שזה רק הכרטיס מסך? (Pentium 4 3.0 GHZ) *קירור סטוק *השאר במפרט
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יכול לשפר את ה gforce nx 6200 td128 128 mb ddr שלי לכרטיס מסך יותר טוב תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה מה קורה? חיפשתי וחיפשתי וחיפשתי ועכשיו מצאתי. http://www.asetek.com/default.asp?showPage=startside.asp&contentSection=2 (03-L-1249 03-L-1250 03-L-1251 03-L-1252 XTREME KITS [Xtreme DUAL Radiator] CPU/VGA/ Chipset Power kit KT12A-12VX ) הבעיה עכשיו היא האם זה תומך במה שיש לי אז במעבד זה תומך. סבבה. אבל האם זה תומך בNvidia Nforce4? או ב Sapphire X800GTO2 PCI-e? האם מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם עד עכשיו היה לי את ה Enermax Black tower, והוא לא היה מספיק בשבילי(אין מספיק מקום) אז הלכתי לחנות "הקרובה" ולקחתי מארז Chieftec full tower בצבע שחור בהיר, מזה צבע יפה כרגע אין לי דלת כי הם היו צריכים להרכיב לי את החלון שבחרתי אבל הוא עדיין יפה, ביינתים בלי שום תוספות אבל בשבוע הקרוב אני ישים את המאורר ה 120 שלי שמתחבר לחשמל(מפלצת אמיתית) וכמובן איך אפשר להחליף את הלדים המגעילים של המארז הנה תמונות שלקתי קובץ זיפ תמונות עוד קובץ מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה הרכבתי היום מחשב חדש מכמה חלקים שהיו לי בבית מעבד פנטיום 4 2.66 לוח אם p4v533-mx של ASUS 256 333ghz DDR ועוד פה ושם שטויות אז ככה: המתקן שמחזיק צמוד את הגוף קירור עם המאוורר למעבד נשבר לי בקצה אז ניסיתי לעשות שהוא יחזיק עם סלוטייפ אבל לא הלך הפעלתי את המחשב והכול טוב רק שהמעבד רץ על 68-70 מעלות במנוחה ישר הוצאתי את המעבד והגוף קירור וניקיתי אותם עם קונטרו 40% [היה עליהם חומר שחור, ועל הגוף קירור הייתה מדבקה שהוצאתי אותה] אחרי שהחזרתי את המעבד ראיתי שהמעלות לא ירדו ולא עלו ישר חזרתי לשלוחן הניתוחים ותיקנתי את המתקן של הגוף קירור עם גומיה וסלוטייפ [הגומייה קשורה חזק ועובדת כמו דבק - וזה עמיד מאוד ולא יפתח בזמן הקרוב] כשהחזרתי את המעבד והגוף קירור המעלות ירדו ל58-60 ב…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשימת הOC של האתר ראיתי את זה http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=495 ממה התלהבו פה בדיוק? הוא הוריד את הביצועים שלו לא? מ2800 מגהרץ ל מגהרץ2400 מה הקטע פה ? OC זה בשביל לשפר לא?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להחליף משחה תרמית לציפסט. הבעייה היא שנשארה שכבה שהתייבשה לגמרי על הציפסט עצמו. האם זה בטוח לקלף אותה עם הציפורניים, כי סתם לנקות עם נייר ואלכוהול לא יעיל מספיק. קחו בחשבון שזה הציפסט ולא נראה לי שיש עליו IHS כמו למעבד. גם אי אפשר להוציא אותו מהמחשב אז אני קצת מוגבל.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-