אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
בעעעע. אתמול מצאתי זרוק מחוץ לביתי רדיאטור של מזגן, ענק כזה שצינור הקירור בו מנחושת והוא עובר בין דפי אלומיניום (קירור מזגן טיפוסי). הציפו אותי ברעיונות לקירור המחשב בבקשה! (לבינתיים לא מתוכנן קירור מים למעבד)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי הרגע את הביקורת, חוץ מהמוצר המצוין, אני חייב לציין שסיימתי לקרוא אותה עם עיקול קל בגבה השמאלית. הביקורת מלאה משפטים מהוררי תהיה ופרטים שנוגדים למדי את חוקי הפיזיקה...... לדוגמה: http://hwzone.co.il/reviews/danger_den/ וגם- http://hwzone.co.il/reviews/danger_den/13/ .....הופתעתי מאוד לשמוע שאם שמים מאווררים על רדיאטור, הם פתאום נהיים שקטים יותר מאם שמים אותם במארז במארזים שמכבדים את עצמם, יש ספייסר מסוים בין הגריל של המארז לבין המאוורר עצמו שמונע יצירת איוושת אוויר (שמהווה בד"כ את רוב הרעש שהמאוורר יוצר....) אז נכון שמעבר האוויר בצלעות הרדיאטור קל יותר ולכן אין איוושה, אבל הרעש שמיסב המאוורר ואיוושת האויר של חיכוך הסנפירים עם האוויר עצמו- זהים. לא יהיה ה…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי שיש משהו לא טוב במחשב או משהו.... רק ווינאמפ ואיי סי קיו עובדים... אלה המעלות: לוח אם - 24 מעבד - 58 הארד דיסק - 30 יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.0 וקירור רגיל של אינטל....לא נראה לי שהמעבד צריך להיות גבוהה כלכך נכון? אח"כ סיימתי לשחק קאונטר המעבד היה על 63 מעלות פתחתי את המחשב בזמן שהוא עובד נגעתי בגוף קירור והוא היה חם החזרתי את המבט שלי לתוכנה(aida32) והמעבד שלי עכשיו 32 מעלות... יש מצב שהסנסור לא טוב או משהו??
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל מומחי האוברקלוקינג באשר הם, אני חדש בתחום ומנסה לרכוש כמה שיותר ידע בכדי שאוכל להמהיר את המחשב החדש שלי. קראתי את המדריכים באתר ולא הבנתי תכלס איך אני עושה את זה, אשמח אם תענו לי על השאלות הבאות: 1. איך אני בודק אם "המערכת יציבה" לאחר ההמהרה? 2. איך אני בודק את טמפ' המעבד \ הרכיב אותו אני ממהיר? 3. איפה ניתן למצוא מדריך מפורט של תכלס איך אני עושה את ההמהרה? 4. האם בכלל אני יכול להמהיר את המעבד שלי? AMD athon 64 3700+ san diego GYGABYTE K8NF-9
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המעבד הזה עם לוח ישן של PC PARTNER וכרטיס מסך ATI RADEON 7000 אפשר לעשות עם זה משהו?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב וכרגע אני משתמש ברכיבים הבאים Abit AN7 Guru 2x256 Twinmos DDR 3200 C2 + Cooling Choppers Tr SP97 + Arctic Silver 3 + Ventec Tornado 92MM Fan 480Watt PS. למישהו יש השערה או לינקים שבהם אני יכול לראות בממוצע לכמה אפשר להגיע עם הרכיבים האלה? או אפילו מדריך לאוברקלוקינג מוצלח עם הלוח!? השמח לקבל מידע.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הבא: ואני רוצה לעדכן לו את הביוס כדי שאני אוכל לעשות אובר קלוק. איך אני יכול לעדכן אותו? או אם יש כבר אפשרות לOC אז איך אני עושה?(חיפשתי בביוס ולא מצאתי). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש עם מעבד 3570k ולבצע לו oc. מישהו יכול להמליץ לי על הלוח הכי זול שניתן לבצע איתו oc מלא ( שינוי מכפלה ושינוי מתח) למעבד הנ״ל? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי כבר בהמון חנויות ואין להשיג או שהישראלי הממוצא טיפש מידי להבין אנגלית בפשוטה, אפילו בחנות מיוחדת לברגים אולי מישהו הצליח להשיג ברגים כאלו ? לידיעה : ברגיי TUMBSCREWS הם ברגים מחשב רגילים שנועדים לסגור את הפנלים במחשב אבל במקום מברג אפשר לסגור אותם ביד כי הראש שלהם גדול ועבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי PENTIUM III 500MHZ והאם אני יצליח לעשות לו אוברקלוק ואם כן אז עד כמה? והאם אפשר לעשות OVERCLOCK ל RIVA TNT2? כי שמעתי שזה מאיץ ישן מדיי תודה מראש בכל אופן אני קונה מחשב חדש בקרוב אז לבינתיים שאני לא יסבולל אני רוצה לעשות OC
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי טרנספורמר והוא פשוט רועש! בדקתי ומה שרועש במערכת שלי הם: 2 מאוררים 80 מ"מ שבחלון. מאורר 120 מ"מ אחורי. והגוף קירור של הכרטיס מסך. עכשיו את הקירור של הכרטיס מסך אני לא הולך להחליף כי אני עוד כמה חודשים כנראה יחליף כרטיס מסך ואז סתם קניתי את הקירור. אז מה שאני צריך זה 2 מאוררים 80 ואחד 120. הדרישות שלי זה שהם יהיו שקטים ואם אפשר שהיו מוארים עם לדים או רגישים לuv אבל שהיו עדיין שקטים.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה , דרכים מקוריות כיא ין לי כסף להשקיע בקירור כרגע
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
50 מעלות בidle מעבד 38 הלוח גם בidle לא בדקתי במאמץ אבל זה ממש ממש גבוהה!! יכול להיות בגלל שלכרטיס מסך יש קירור פאסיבי והוא פולט חום בטירוף? (הוא ב80 מעלות!) זה GF3 ti200 שהלך המאוורר שלו...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין לדעת כמה דברים בעניין צריבת ביוס לכרטיס מסך: *האם חייבים לצרוב לביוס מאותו יצרן? (למשל, אני חייב לצרוב לביוס של Sapphire בלבד?) *האם חייבים לצרוב לביוס עם אותו זכרון (למשל,לי יש Samsung 2.0 אז אני חייב לאחד עם Samsung 2.0?) *כיצד עושים מודים לכרטיס מסך,איזה מודים יש ובמה הם עוזרים? תודה לכולם, עמית
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז יש לי 3.2C ו twinmos 512 X2 3200 400HRZ 2.5-3-3-8 השאלה היא, האם הזכרונות יגבילו אותי מלהגיע ל 4000? חשבתי כי אוליי התזמונים לא משהו או שזה רק 400הרצ אז זה לא משהו... אז תאחלס, מה אני צריך לשפר בשביל אוברקלוק?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה (לפני כמה שבועות) עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שיש לי Gainward GTX275 דרך RivaTuner ושמתי לב שבמאמץ המאוורר המובנה שהגיע עם הכרטיס מסך לא מסתובב מהר כמו שהיה מסתובב בד"כ וכתוצאה מכך הכרטיס מסך מגיע ל-88 מעלות. לפני האוברקלוק המאוורר היה מסתובב מאוד מהר במאמץ והיה ניתן לשמוע את זה. חשבתי שהמאוורר התקלקל אבל כשאני מדליק את המחשב הוא מסתובב מאוד מהר (לכמה שניות ואז מספיק) ושומעים את זה, כך שהמאוורר הוא לא הבעיה אלא משהו באוברקלוק שעשיתי ואין לי מושג איך לסדר את זה. עצתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה רושם לי CPU 1 - 60 CPU 2 - 82 מה זה אומר ? זה טוב זה רע?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שבע? יום ראשון, 14 באוגוסט 2005, 12:05 מאת: נימרוד בן משה, מערכת וואלה! 7132.82 MHz בחור יפני הצליח לגרום למעבד פנטיום לרוץ על 7Ghz. גם אתם יכולים, כל מה שצריך זה חנקן נוזלי דמיינו שיש לכם מחשב שהמעבד שלו רץ במהירות שעון של 7Ghz. סיימתם להזיל ריר? יופי. אז מסתבר שגם אתם יכולים לגרום למעבד פנטיום לרוץ במהירות מסחררת שכזו וכל מה שאתם צריכים זה מערכת קירור שמשתמשת בחנקן נוזלי. קצת קשה לדלות את הפרטים המדוייקים כיצד הוא עשה זאת, אבל בחור יפני פרסם בבלוג שלו הוכחות ל-OverClocking המוצלח שלו, שגרם למעבד לרוץ במהירויות שעון באיזור ה-7Ghz. ניתן להבין שהוא השתמש במעבד Pentium 4 670 Prescott אשר ישב על לוח אם מסוג ASUS P5WD2 עם שני כרטיסי זיכרון מסוג CORSAIR PC2-5400UL בעלי…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה ניתן באזור המרכז לקנות מאוורר 120 ממ חזק במחיר מוזל? תרשמו לי מקום של חנות ספציפי תודה לאדוני ;D
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הקירור הבא של זלמן מתאם ללוח אם הנ"ל?: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3746
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי שאני חוסך כסף ובסוף קונה קירור מיים... למעבד של המחשב בלבד,בלי לכרטיס מסך... אני מחפש משהו בסביבות ה500+ וקצת יותר.. משהו טוב שיקרר טוב,ואני צריך לדעת בכמה טמפרטורות זה מוריד... ומי מרכיב את זה? איזה סיכונים יש בזה? ואם פעם,אחריי כמה זמן פתאום מתפוצץ הצינור חס וחלילה איכשהו,או משהו כזה? הלך כל המחשב ..... ראיתי משהו טוב: אבל זה לא מתאים למעבד וללוח שלי אני חושב..... כתוב: Universal 4 in 1 solution, compatible with Intel LGA775. P4 and AMD K7, K8 (Included AMD Sempron Series ) אגב- זה עולה בסביבות ה500-580¤ ככה.. באסה, והלוח אם שלי זה P4P800 והמעבד 4.2800 יש מצב לOC אחריי שאני ישים את זה ויקנה... השאלה...על איזה קירור מיים/(או מיים ירוקים…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אני רוצה לשתף אתכם במשהו ששמת לב אליו.. יש לי את 2 מערכות ההפעלה, ויש לי SUPER_PI ב XP, התוצאה שלי עם המעבד היא 21 שניות לחישוב של 1M.. שמתי לב שהלינוקס רץ לי הרבה יותר מהר, למרות שאני משתמש בשולחן עבודה תלת מימדי ודברים אחרים... ראיתי שיש SUPER_PI גם ללינוקס אז החלטתי לנסות, מה התוצאה שקיבלתי? 1M = 17 SEC... בדיוק, שיפור של 20% , ממש לא הולך ברגל... אם החברות משחקים היום מוציאות NATIVE ללינוקס... ולזה... אני קורא ניצול חומרה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המתח לא ממש הבנתי בביוס אז או לא כותב לי כמה מתח לתת אלה כמה להוסיף + 0.01 וכו אחרי שהוספתי 0.4 אז בביוס כתוב שהמתח 1.35 נגיד ושאני פותח CPUZ אז כתוב במתח כמו בתמונה אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
REAL TEMP לא נותן לי, בOCCT אני רואה רק שני ליבות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-