עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by adizarko,

אוקיי יש לי את ה- GTO2 ועשיתי לו OC קטן - מהסטוק שהוא 400/490 ל - 540/580. עכשיו השאלה שלי היא האם ה OC הזה יגרום לקיצור חייו של הכרטיס ואם כן על איזה תקופה מדובר פחות או יותר.... בנוסף אם זה באמת מקצר, האם עדיף להשאר בסטוק בד"כ, ובמשחקים להעלות לפרופיל ה OC? תודה על התשובות.

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by LastForOne,

קניתי מחשב חדש שעלה בערך 700 שקל, ככה שהוא מאוד תקציבי וחלש [מחשב זמני] המפרט הוא כזה: AMD Athlon 64 X2 4200+ MSI MS-7309 DDR 2 800Mhz 2Gb אבל הבעיה שאני לא חושב שאפשר לעשות לו OC, למרות שבאייבורי אמרו לי שאפשר. אני נכנס לBIOS ולא רואה שום אפשרות שקשורה לOC, חוץ מאפשרות לצפות [רק לצפות] במתחים, מהירות שעון וטמפרטורות... מה הבעיה של הדבר הזה? מה אני יכול לעשות?

• 13 תגובות
    • 729 צפיות
  3. זה המחשב Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) Elite 335 Black (No PSU) enermax ECO 80+ 400W Active PFC 12cm Fan PSU הביאו לי תוכנה עם המחשב שאני יכול להגביר את התדר מהירות של הכרטיס מסך האם זה בטחוני וטוב לכרטיס?

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by gigabot,

אהלן, עלה לראשי רעיון לעשות וולט מוד לGT שלי, לתת לו בקלוקים, כאן אתם נכנסים לתמונה חיפשתי ברשת לא מצאתי כלום! חחח הכרטיס הוא Gigabyte 6600GT AGP / GV-N66T128VP אודה להסבר הכי מפורט שאפשר, הכי בטיחותי והכי נכון, אחרי הכל חבל להרוס כרטיס כזה, תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור, מקווה שזה יצא לפועל, אהה אגב זה שווה את זה? זה באמת יתן לי מתחים טובים שאני יוכל למתוח את הזכרונות, אני לא מתכוון לטחון את הליבה ממש, גג 100MHZ.. קירור בתהליכי בניה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=155610.20 אז אהה זהו בעיקרון, תודה תודה ושוב תודה

• 62 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. הזמנתי קירור ZALMAN VF700 AlCu VGA COOLER מהאתר www.,יש לי כמה שאלות 1.מורידים את המשחה הטרמית עם כמה אחוז אלכוהול ועם צמר גפן? (כמה האחוז אלכוהול צריך?) 2.זה לא מסוכן ככה להשתמש באלכוהול על הליבה? זה לא מוליץ חשמל יגרום לכרטיס להשרף? 3.איפה שמים את האלכוהול קודם? על הצמר גפן ואז מנקים? או על הליבה טיפה ומנקים? 4.כמה אלכוהול צריך? הרבה או טיפה? 5.המשחה הטרמית שבאה עם הקירור לבין משחה טרמית כמו MX1 יהיה הבדל משמעותי? כי אין לי עוד כסף גם למשחה חדשה. 6.ששמים את המשחה הטרמית שמים במרכז הליבה ועם מה אני מנגב את זה על כל הליבה וגם כמה משחה צריך?,אם לא שמתי טוב את המשחה אני צריך לנקות ולשים שוב?

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  6. Started by gnk,

שלום.. הזמנתי מעבד ATHLON XP 1800 האם זה בא עם משחה? או שאני צריך לקנות.. ואם בכלל צריך את זה? ואם צריך אז איזה כדאי.. הבנתי שה-Arctic Silver II זה מה שהולך..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני מחפש תוכנה שתתן לי חיווי גם במצב של Log out , של טמפרטורה של מעבד , ומד סיבובי מנוע . המטרה היא : מחשבים בכיתות לימוד , עובדים נון סטופ , ולכן לפעמים מאוורר לא עובד והטמפרטורה של המעבד מגיעה ל-90 וממשיך לעבוד !!! לכן , אם אוכל להתקין תוכנה שעובדת גם ב-Logout , ותנטר את מצב הטמפרטורה , ותתריע כשהטמפרטורה תגיע לגבול מסויים . תתריע -> בדואר אלקטרוני . אני מכיר את MBM אבל היא לא עוזרת לי .

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  8. Started by avivi85,

יש לי Q9300 ששמתי לו BIGTYP 120VX..עכשיו..כמה מעלות אמורות להיות בערך לכל ליבה במנוחה במאמץ ואחרי מאמץ? ו..שמתי לב שבתוכנה RealTemp2.5 כתוב למעלה : distance to TJ max.. מזה? תודה לעוזרים

9. Started by ^DaGoN^,

ככה, כרגע יש לי Thermaltake Volcano 6, ויש לי איתו במנוחה 54, ובפעולה 60+- רציתי לדעת אם אני יקנה קירור חדש (Thermaltake Volcano 12), ומארז חדש יהיו ביצועים טובים יותר? כלומר, במשחקים.... FPS, PC LAGS? ואיזה קירור אתם מציעים לי לקנות? אה, וגם אם ספק משפר ביצועים? תודה לעוזרים :]

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  10. Started by E-Bear,

I played a little with my dual-core 4200+ and got to 2750MHZ. I tried to raise it but didn't succeed. The situation so far: 2750MHZ @ v1.648 Multiplier: X11 FSB: 250 HTT: X4 Memory timings: 2.5-3-3-7 @ v2.7 I tried to play with the FSB and the multipliers but couldn't get stability @ 2800 Any suggestions on how to continue? Thanks.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by elyaz,

אהלן יש לי את הכרטיס והכל טוב חוץ כמובן מהרעש של המאוורר שלו.. אני מעוניין להחליף לו את הקירור למשהו יותר שקט, חשבתי על twin turbo pro של AC ראיתי שאפשר להשיג אותו בזיגזג ב 151 ש"ח. איך הוא? יש המלצות נוספות? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by EVGA-yuvalll22,

אז ככה אני צריך המלצה לקירור מעבד בתקציב עד 250 שח שיעשה עבודה לOC צרכים: * סוקט 1156 *קירור טוב לOC *ללא צורך פירוק מלוח אם *חנות עדיפה KSP ,אם אין אז לא חשוב איזו חנות *תקציב עד 250 שח אפשר חריגה +- תודה

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by skullfacer,

שלום לכם יש בבעלותי מעבד 2500K לוח ASROCK EXTREME 6 קירור מיים CROSAIR H50 ספק CROSAIR 620 זכרונות 8GB 1333MHZ GSKILL RIPJAWS-X עכשיו עשיתי לפני שבועיים OC ל4.5 הכול עבד כמו שצריך בדיקות מאמץ טמפ' נמוכות הכול היה מוושלם. עכשיו רציתי לעדכן את הביוס לגרסא חדשה ,ועכשיו שאני מנסה לעשות OC לאותם הגדרות ,שהמחשב רוצה לעלות יש מן קו לבן בצד שמואל למעלה מהבהב והמחשב לא עולה. ניסיתי את כל הפונקציות והוא פשוט לא נותן לי לעשות את הOC. אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי להחזיר גרסא בביוס וזה עדיין לא עבד. אני ישמח אם אחד ממכם יכול לעזור לי לפתור תבעייה הזאת תודה.

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by ofeky1,

יש לי לוח אם של אסוס K8N-VM בתוכנה EVREST יש לי בסנסור טמפ' אתה שהיא AUX ובאחת התוכנות של אסוס של הלוח אם זה מראה לי את אותה טמפ' אבל עם השם PWR!! משהו יודע מה זה ה PWR הזה??? תודה!!

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  15. אני מתכנן מערכת שתהיה כמה שיותר משתלמת[זולה], שמתבססת בעיקר על חלקים פשוטים וחלקם גם יד שנייה. בנתיים - משאבה: Atman at-104[אם מישהו מכיר כל מקום במרכז, שהמחיר שרוצים עליה הוא פחות מ-185 שקל, שישלח לי הודעה בבקשה] http://www.megatum.com/images/misc/large/l_filter_10.jpg בלוק: Swiftech Apogee 200 שקל http://www.swiftnets.com/assets/images/products/apogee/APOGEE.gif רדיאטור: thermochill he120.1 80 שקל http://www.thermochill.com/images/products/S4100007.jpg צנרת + מתאמים פשוטים מהחנות מים מהקומקום או משהו כזה. 30 שקל תקציב: 500 +- אבי קינן

16. יש לי שתי שאלות: 1. האם קרור טוב יותר של המחשב ישפר את ביצועיו - גם בלי OC - או במילים אחרות אם אני לא מתכוון לעשות OC במחשב חדש שאני קונה, האם כדאי להשקיע בקרור. 2. באיזה אתר הייתם ממליצים לי לרכוש חומרה למחשב (לוח, מעבד וזיכרון) - גם לגבי מכיר וגם לגבי אמינות. את האמת יותר לגבי אמינות כי הבדלי המחירים לא משמעותיים. כחו בחשבון שאני צריך את עזרתם בהרכבת המחשב עצמו. בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אז ככה יש לי את הכרטיס Radeon 9800 PRO All In Wonder המאוורר שלו מרעיש ביחס למאווררים אחרים יש לי קירור מים, Thermaltake Big Water עכשיו מה כדאי לקנות קירור אוויר ספציפי לכרטיס ? או לקנות בלוק קירור לכ.מסך ולחבר אותו למערכת של המים ? בתודה איתי

• 14 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by mor_anter,

רציתיי לדעת אם יש לכרטיס מסך שלי חישן טמפרטורה(geforce fx5500 128mb) ואם כן באיזה תוכנה אפשר לראות מה הטמפרטורה שלו דרך אגב יש לי EVEREST Home Edition ולא רשום שם את המעלות של הכרטיס מסך רשום רק של המעבד של הלוח אם והדיסק הקשיח תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  19. היי, אני חדש בנושא הOC, ורציתי לדעת איך אני מבצע OC למחשב שלי.. המחשב שלי הוא: AMD 64BIT 3400+ לוח אם KV8PRO כרטיס מסך GFORCE ALBATRON 6600GT יש לי הרבה מאווררים במארז. תודה.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  20. מחר אני הולך לפאנדס לקחת את כול הציוד שהזמנתי..... והזמנתי קטודה כחולה כי אני יודע שהיא פצצה אבל אמרו לי שהכול מוכן חוץ מהקטודה שיש רק סגולה.... אז למי שיש כזאת אני מעוניין לשמוע חוות דעת... כי שמעתי שמישה קנה צהובה אמר שזה על הפנים ועוד לא שמעתי על סגולה אז בבקשה... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by kababz,

אני מעוניין לעשות אוברקלוק למחשב החדש שלי, והשאלה היא איזה זכרון אני צריך (איזה זכרון לא יגביל אותי ויעשה בעיות) הכוונה היא להגיע בערך ל- 2.7-2.9Ghz AMD Athlon 64 +3700 (s939) 2.2Ghz DFI LanParty Ultra-D NF4 תודה לעוזרים

22. עצבני יותר מ-זה קשה למצוא... נו, יש מזמינים (רק כאלה שיכולים לעמוד ב- 59 dBA)? ;D

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  23. Started by Jack_g,

אני מתכוון לקנות מערכת A64 ולעשות לה גם OC כרגע יש לי בארטון 2500 עם OC דיי גבוהה אבל נשבר לי כבר מקירור אוורי כל הזמן רעש והמון מאווררים אז החלטתי לקנות מערכת מים. לפי מיטב ידיעתי ישנן מערכות פנימיות וישנן חיצוניות מבחינתי זה לא ממש משנה איזו מערכת העיקר שהיא תהיה בטוחה ותתן ביצועים טובים יותר מגופי קירור של THERMALRIGHT למשל ה SP למינהם. התקציב לא יותר מ800 שקלים אבל עדיף כמה שיותר פחות. תודה.

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by MoAv,

מצרף תמונה של המצב, אבל כמו שזה נשמע, המעבד תקוע חזק מאוד על הקירור. ברוב טיפשותי וקמצנותי, השתמשתי במשחה תרמית ישנה מדיי. החומר הפך להיות דבק מגע כנראה עם הזמן. התוצאה היא שכשמשכתי את הגוף קירור שלפתי את המעבד כשהוא עדיין נעול בפנים. למזלי הרב כל הרגליים נשארו תקינות, לפחות לפי המראה. עכשיו את עזרתכם, איך אני משחרר את אחיזת המוות של המעבד??

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by Or ei,

איזה מגירה זולה (עד 200) ויעילה בקרור ? לכונן הנ"ל ?

• 9 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים