אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
נכון יש את הכבלי חשמל במחשב - שכל כבל מורכב מ-3 חוטים (צהוב-שחור-אדום)? אז יש לי 4 כבלים כאלו, אבל אני רוצה לחבר הרדיסק נוסף ואין לי מקום - כלומר, אם אני רוצה לחבר את ההרדיסק אני צריך להוציא את כבל החשמל של המאוורר... אמנם לא יקרה למחשב כלום, אבל זרימת האויר תידפק לחלוטין והמחשב שלי ירעיש יותר אז איך שזה נראה אני צריך מפצל של כבל חשמל - שנכנס אליו חיבור כמו של כבל החשמל ויוצאים ממנו 2 כאלה. יש דבר כזה? אם כן, כמה עולה ואיפה משיגים? אם לא - מה אני יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז החלטתי לשוטט קצת ברשת ולראות יצירות מטריפות ומשונות של אנשים... כנסו לגלריה המדהימה של ModdingZone... : מממ... ומה דעתכם על ה"מודינג" :AR15: הזה?! ;D
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה את המערכת קירור של EMP אז המליצו לי לעשות OC אז איזה רכיבים אני יקח? מעבד AMD - 2500 2100 1700 איזה לקחת? לוח אם אני מעוניין ב abit nf7 sl 2.0 שווה והאם יש לו כרטיס רשת מובנה? זכרונות בזה ממש בילבלו אותי אני חשבתי על מושיקן 512 מגה 3200 תקציב 2000 שקל אשמח לקבל את הערות שלכם ארז
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון להכין את הLCD לפי המדריך הבא: http://www.arihav.com/products/display/LCDInstallation.pdf מישהו הצליח עם זה? זה קשה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה אני יכול לרכוש צג וחיישן נטו בלי פאן באס או משהו מפואר מדי שעולה כמה מאות, מומלץ לרדת אפילו מ100 שקל. יש איזו חנות שפאשר לקנות בה את זה , כי אני לא מצאתי. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניתן לבצע במעבד כזה אוברקלוק? אם כן אז איך, בתודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה והתקנתי.עשיתי חיפושים פה ובגוגל,ולא הצלחתי להבין איך עובדים אתה.הבנתי שצריך להפעיל את אופצית ה-TORTURE TEST.אבל רוב האופציות הם "בלבן".כלומר לא ניתנים לשינוי. זו תוכנה חינמית או שצריך משהו מיוחד?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם המפרט הבא: Celeron 300 MHz, 128 MB RAM 100 MHz , Motherbard: BXpro chaipst up to 100 MHz Grafic card sis 8 MB on board , אין לי בעיה של התחממות כי אני יכול ורוצה לשים מאוורר ביתי גדול על המחשב. שמעתי על שיטה להעלות את מהירות הבאס מ 66 MHz ל 100 MHz ע"י חסימת פין אחד ב slot . קראתי עליה באתר מהימן ואני מאמין שהיא נכונה. האם יש עוד שיטות ל overclocking שאני יכול לישם על המחשב שלי? אם אתם צריכים עוד מידע רק תגידו. בבקשה עזרו לי. בתודה מראש, עדי רובין
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין הרבה מה לומר. תראו את התמונות ותגידו לי מה אתה חושבים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע סיימתי לעגל את כל הכבלים במחשב (IDE & SCSI & FLOPPY) וכאשר עיגלתי את הSCSI בטעות נחתכה שכבה המכסה את הכבל, אז אני רואה את החוטים, לאחר שחיברתי את הכל והפעלתי, נראה שהSCSI לא עושה בעיות, האם יש לי מה לדאוג לנזקים לטווח הארוך?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו אולי ניסה/שמע/ראה משהו על ההיטסינק החביב זהה? : http://thermaltake.com/products/spark/spark7.htm
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקיץ בא ועם זה התחממות המחשב, כנראה. לפני כמה דקות קפצה לי הודעה באמצע המשחק שמזהירה אותי מהתחממות המחשב. הופתעתי מאוד, כי זה משחק מאוד קל (RYL), וזו הפעם הראשונה שזה קורה לי. (קרה בעבר עם משחק אחר, אבל הורדתי את ה-AA והבעיה נפתרה). מוזר מאוד כי לפני כן שחקתי במשחק אחר, כבד יותר שלקח יותר משאבים מהמחשב (הסנדק 2), ולא היית שום בעיה. איך זה ייתכן? במשחק היותר קל שלוקח פחות משאבים אני מקבל הודעת התחממות, אבל במשחק היותר כבד שלוקח יותר משאבים אני לא מקבל את אותה ההודעה. בנוסף להודעה אין שום דבר אחר שמעיד על חום המחשב. בדקתי עם היד (חאפר, מה לעשות) והמחשב לא מרגיש כ"כ חם כמו שהוא הרגיש עם משחקים אחרים, ובנוסף גם ירידת FPS מה שמאוד צפוי שיקירה ביחד עם התחממות המחשב. אשמח אם מ…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר בבקשה קירור לHD4870 קירור עד 150 שקל
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה. אני מקבל צפצופים ממחשב פנטיום 4 די ישן. בזמן שהוא דלוק כעבור זמן מסוים של שעה ומשהו או פחות הוא מתחיל לצפצף באופן קבוע למשך 10-15 דקות עד שהוא מפסיק לצפצף, והצפצופים באים והולכים עד שאני מכבה את המחשב. לכאורה יש פה בעיה חומרתית, למישהו יש מושג מה פשר הבעיה ? תודה רבה מראש על כל עזרה שתתקבל.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה עם המחשב - הוא נוטה להתכבות לעיתים קרובות מדי (בעת מאמץ). כאשר אני צופה בסרט או משחק במשחק מחשב ( Heroes of newerth ), לאחר זמן מסויים המחשב פשוט מתכבא. אחריי כמה פעמים שזה התרחש, פתחתי את המחשב מצד אחד ושמתי מאוורר שולחני רגיל עם 3 מהירויות. הדבר עזר והמחשב לא היה מתכבא למשך הרבה זמן. לאחרונה זה התחיל לעשות אותה הבעיה אפילו שהמאורר על מהירות שנייה ושלישית (OMG!) ואינני יודע בדיוק מה גורם הבעיה כאן. אני לא רוצה להשקיע כסף במאורר על המעבד ואז לגלות שזה לא קשור, או מאורר כללי למארז בלי לדעת אם זה באמת יעזור. בכל מקרה הנה שני תצלומי מסך של Speedfan . האחד לפני שנכנסתי למשחק והשני אחריי שהמחשב כבה, הדלקתי אותו וצילמתי . אני חושש שיש מצב שהבעיה היא …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ENERMAX ETS-T40 TB - איך הקירור הזה לדעתכם? במחיר של MUGEN 3, מגיע עם 2 מאווררים 120MM, עולה 213₪ בIQPC. http://www.overclockersclub.com/reviews/enermax_ets_t40/4.htm חיפשתי עליו חוות דעת באתר ובפורומים, לא מצאתי שום דבר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
למי שלא שראה את הפוסט הקודם שלי, אני עם e5200@3 ghz 4 gb ram ddr2 800 hd 5750 @ 750/1210 הטמפ' שלי יחסית נמוכה מאוד במשחקים בE5200 בלי להעלות מתחים, אז חשבתי לתת OC יותר גבוה למעבד. השאלה שלי זה אם PCI EXPRESS FREQUENCY לא מופיע ואין לי אופציה לנעול אותו על 100, האם הוא נעול אוטומטית? כי אני לא רוצה שיעלה עם הOC וישרוף לי תכרטיס :< תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מס' דברים, קודם כל - קראתי את המדריך ל-OC אבל הסתבכתי קצת מכיוון שאצלי בלוח זה שונה, ישנה אפשרות שנקראת: RapidBoost - OC Jumper , ההגדרות קצת שונות שם (חוץ מהדברים הבסיסיים) - מישהו מכיר את האפשרות\משתמש בה? יש לי מעבד Q6600 ואני רוצה להגיע איתו ל3.0Ghz (לא יותר מזה כרגע) לוח אם - MSI P45 Neo-F קירור - AC Freezer 7 ספק - SeaSonic 620Watt אודה באם תוכלו לעזור בעניין נ.ב. האם הטמפ' האלה סבירות? לא קצת גבוהות מדיי? *כרגע כל המאווררים ב-Default (אני מניח, לא שיחקתי עם זה עדיין)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש קירור שקט שמתאים גם למארזים HTPC איזה קירור מומלץ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לקבל תשובה לבעיה זו באשכולות שונים שנימצאים בפורום זה , אך לא קיבלתי תשובות שפתרו את הבעיה, ולכן החלטתי לפתוח אשכול חדש , שמיועד אך ורק לפיתרון הבעיה הזאת. כמה נתוני רקע על המחשב שלי ועל הבעייה - אני עושה OC ואחרי דקה שתיים שאני נימצא באמצע משחק הוא ניתקע ואני חייב לעשות ריסטרט. ראשית עליי לציין שאין אני מדבר כרגע על הפיכת הכרטיס ל XT , אלא רק על OC פשוט ביותר ,הפיכת הזיכרונות מ 450 ל- 500 ואת הליבה מ - 475 גם כן ל 500 . הכרטיס הוא מתוצרת POWER COLOR והוא VIVO , קיבלתי אישור רשמי מהחברה שמדובר בליבת XT , אם כי זה לא ממש קשור לעניין , כי אפילו סתם כרטיס אמור להיות מסוגל לעשות OC . המעבד הוא פנטיום 4 3.0 , זיכרון 1024 על 400 , ולוח האם - ABIT IC7-G . Realtek AC'…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://forums.ort.org.il/files/30/1959340/3394574.JPG http://forums.ort.org.il/files/30/1959341/9067365.JPG http://forums.ort.org.il/files/30/1959342/2769452.jpg
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי תקציב של איזה 900 שקל אני מחפש מארז חזק ושקט אבל ממש השקט הוא המרכיב העיקרי. כוח הקירור גם די חשוב כי יש לי 2.66 ואני מתכנן oc מדי פעם עד ל3.0 ואפילו אולי קבוע. בינתיים שמתי את העין על מארז Thermaltake Highest Xaser III V1000C...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב.... ה6800LE שלי חם יחסית(74-80C) במאמץ,לאחר פתיחת צינורת... הכרטיס היה חם גם לפני שפתחתי צינורות... השאלה שלי היא ככה: איך אני מקרר את הכרטיס בצורה הטובה ביותר(מבלי לעבור את ב-200 ש"ח)...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז הייתי בחופש בתיאלנד וחשבתי שאם נמצא שם מציאות אז נביא,הגעתי לבנקוק ושם הפנו אותו ל"פנטיפ פלאזה" שזה קניון ענק של 5 (!) קומות רק של מוצרי/חלקי מחשב ושאר ירקות. אז לכסות את הקניון היה די קשה ובעודי משוטט שם ראיתי הפתעה: GEIL ONE TCCD 1 GB ב-10900 באט תיאלנדי שבשקלים זה יוצא 1090 ש"ח כן זה לא טעות 1090 ש"ח במקום 2200 שמוכרים אותו בארץ ...מהר מאוד קניתי אותו מה עוד שאת דגם ה BH5 של ה- GEIL מכרו ב 8400 באט שזה 840 ש"ח במקום 1540 שנמכרים ה BH5 בארץ הקודש... עוד הצטרפו לרשימת הקניות שלי 2 74GB רפטורים שעלו ביחד 1600 ש"ח במקום כמעט 2000 ש"ח שהם עולים בארץ. את המכס עברתי ללא בעיות הגעתי הביתה והתחלתי לבדוק... 300 בתזמונים של 2.5-3-3-6 T1 עבדו נהדר והנה התוצאות …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-