עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, התחדשתי ב-define R4 שמגיע עם שני מאווררים. אני רוצה להוסיף לו את אחד המאווררים מהמארז הקודם שלי, אבל אני לא יודע מי מהם עדיף. הקריטריון המרכזי הוא שקט. אני מצרף תמונה של המאווררים, אשמח לדירוגם לפי איכות/רעש. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ben007,

Thermalright SP-94 with Enermax 92m"m Fan האם זה הקירור הכי משתלם לפנטיום 4? ואם אתם יכולים להגיד לי כמה זה עולה ( אם לינק לחנות - תבורכו ) ואם יש עוד מומלצים ( רק לפנטיום 4 ) תודה מראש 8)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by made in zauglom,

כמו ש פורסם במדריך השני לאובר שיש תוכנה לעשות אובר לכריט המסך מה שאני שואל יש אולי תוכנה לעשות למעבד כי יש לי גם המעבד וגם הלוח אם אינטל אז אני אל יכול דרך הביוס או גמפרים בלוח אם אם יש תגדיו לי ואם אפשר לינק

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

שלום רציתי לשתף אותכם בטמפרטורת המערכת שלי ולדעת אם הם תקינות.. מישחק שעבד עליו בבדיקה הוא BT4

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. תמונה תמחיש הכל : כפי שאתם רואים טמפרטורות ממש שונות ואני לא יודע למי להאמין וגם הEVEREST Home Edition טוען שהטמפרטורה שלי ממש גבוהה. תודה לכל התותחים שיעזרו לי ...

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ZiX,

אז ככה.. AMD DUAL CORE 3800+ לוח אם NFORCE 4 של DFI.. 2GB RAM HD4870 512MB ששידרגתי לא מזמן (בקרוב גם המעבד..) והיה לי ספק כח 480W אם אני לא טועה ENERMAX.. שנשרף לי ביום שבת (היה קצר בבית) ושידרגתי לENERMAX 525W.. ומאז כל פעם שאני נכנס לאיזה משחק (FIFA / COD4) אז המחשב נכבה לאחר כמה דקות.. והכרטיס מסך פשוט לוהט.. ממש חם.. ואני מעריך שזאת הסיבה.. כאמור לפני שהחלפתי את הספק כח זה לא היה ככה.. יש לכם מושג איך אני מסדר את זה? ומה גורם הבעיה? כי לא חשבתי שזה שאני אחליף ספק כח יגרום לחימום יתר של חלקים במחשב שלי.. תודה *על המארז יש לי מד מעלות של הטמפרטורה במאז .. 24 - 30 מקסימום... קבוע ויש לי קירור מצויין..

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Yuvky,

אז ככה, לפי הביוס, הE8500 שלי עובד על 35-36 במנוחה, למרות שאני בOC ל4.1 . מזה אני מסיק שהTjmax זה 95 כי בפעם הראשונה שהפעלתי REALTEMP הטמפ' הייתה זהה. אבל , כשהכנסתי ערכים נכונים לTjMax של REALTEMP (הכוונה ל100) הטמפ' במנוחה הייתה קבועה על 39 ללא קשר למתח (1.38-1.41) . השאלה שלי זה אם הביוס עובד לפי TjMax של 95 אז בעצם פעולות Throtteling מסוגן גם יעבדו בהתאם לכך. לכן , האם זה נכון לשים TjMax של 100 בREALTEMP למרות שהביוס עובד לפי גבול שונה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by e-Pit@m,

נתקלתי היום בגלרייה הראשונה של VirtualHideOut בחבר ישן, Antec Gemstone. אשר היווה בישבילי את נקודת הפתיחה, זה היה פרויקט המודינג השלם הראשון שלי. אני עד עכשיו מאוד גאה בו, Name : Ori Sulimani E-Mail : ori@pcpro.co.il Quote : "My first mod! I did it clean and Pro as posibile! You hardly can see any cables.. or any other bullshit, Specs:P3 800@1033 (Slot),128Mb Mushkin High Performance REV2,Asus P3V4X,Matrox G400 Max,Sound Blaster Live! X-Gamer,IBM 75GXP (15gb),Aopen DVD 1640PRO,IntelliMouse Explorer (+EverGlide GIGANTA),Compact Generic Keyboard,Mag XJ700T,AltecLansing ATP3 (Front Speakers),Sony SoundSystem (Back speakers),SideWinder ForceFeedback 2. Fans:2x120mm…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אנשים מה קורה אצלי הכול קריר וטוב וגם למחשב של אח שלי פנטיום 4 למי שלא יודע תראו עשיתי לאח שלי מוינג לפני שנה הוספת חלון כבלים עגולים וסידור חוטים צביעה לפני כחודש קניתי למחשב שלי ספק באטרפלי של טרמינל טיק וקיבלתי איתו פאן באס עם מאוור כזה עגול מכייון ויש לי 4 מאוורים במארז פלוס עוד 2 בספק ועוד אחד למעבד ולא היה לי מקום למאוור הזה שמתי אותו אצל אחד שלי שיקרר תגיפה 2 שלו. היום המשחב של אח שלי בדקתי תמפרטורה היתה 47 אז פתחתי תמארז סדרתי תחוטים של הפסק כוח שהיו עוד יותר מסודרים ממה שהם עכשיו וגם את של ה אידי וניקיתי את הראם מאבק ותהיטסניק של המעבד ואת כול הלוח ותגיפה 2 ניקיתי הכול עם האלכוהל ושאבתי אבק סידור חוטים חיברתי הכול וווווווווווווווווווווו הטמפרטרוה כעת 35 !!!!!!!!…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Jules Winnfield,

הכוונה שלי ללוח הזה ספציפית http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=7112 האם יש לו יכולות OC? התוכנה OverDrive של AMD בכלל תומכת בלוח הנ"ל? ואם כן כמה בערך אוכל לסחוב אותו עם athlon II X4 640 העיניין נורא חשוב לי ודי דחוף כי אני תקוע עכשיו בלי מחשב תודה, סמיון

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הנה הפרטים !! הביוס משונה אני לא יודע לאן ללכת בו לעלות מתח לעלות באס FSB מצאתי רק איך לשנות תיזמונים !! ביוס בצבע אפור !! זה של חבר שלי לי יש בלוח של גיגה ביט ביוס אחר בגלל זה אני לא יודע לאן ללכת ואם יש לזה קיצור דרך כמו אצלייי שנפתחים עוד אפשריות הלוח של MSI [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by embedded,

מישהו יודע איפה ניתן לקנות את המוצר הזה בארץ? או לחילופין חנות ששולחת לישראל במחיר שפוי. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by hardwell,

היי, המחשב אמור להגיע מחר ושכחתי לשאול, האם ב TMS שמים משחה טרמית כמו שצריך (כדור קטן באמצע וזהו), כי הבנתי שב KSP שמים הרבה מעבר לדרוש ואני חושש שאקבל מחשב עם משחה טמית שנשפכת מהצדדים של הקירור (MUGEN 3)- התחלתי לדאוג אחרי שראיתי את הכתבה על המוגן 3 באתר. מזה אני חושש: http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/Scythe_Roundup/mug_up_install.jpg יש סיבה לחשוש או שהם שמים נקודה קטנה עם מזרק? הסיבה שאני קצת לחוץ מזה זה בגלל שאני די אובססיבי בכל הקטע של לכלוך ודברים שומניים שמתפזרים, ואשמח לדעת איך הם עושים את זה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by civic,

האם הוא יעיל ושווה קנייה? זה שהוא למעשה מוציא את החום "בכוח" לא הורס את המאוורר המקורי בנייד על ידי זה שהוא מושך אוויר וגורם לסיבוב מהיר יותר שלו כתוצר לוואי? http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8183

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by no nick,

שלום, אני עומד בפני ביצוע OC לCPU. מה ההגדרה של "יציב" לאיזה טמפרטורות ומתחים(יש עוד פרמטרים) הוא צריך להגיע? המעבד הוא AMD 64 3200+

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by MiniMizer,

סוף סוף הצלחתי להתקין את ההארדקנו מבלי לשרוף/לקצר את המעבד ;D בעזרת חתיכה של סלוטייפ הדבקתי את החיישן שלו על צדו העליון של המעבד, כך שקצהו נוגע בליבת המעבד. הכל פועל והכל פועל בסדר. כאן מתעוררת הבעיה, למי להאמין? MBM (שלוקחת את המידע מהחיישן שנמצא מתחת למעבד, החיישן המובנה בלוח) מראה טמפרטורה של 51 מעלות צלסיוס. הארדקנו (שלוקח את המידע מהחיישן הנמצא מעל המעבד וקצהו נוגע בליבה) מראה טמפרטורה של 45 מעלות צלסיוס. השאלה היא למי להאמין? אני מודע לעובדה שהחיישן שנמצא מתחת למעבד לא נוגע ישירות בליבה והמדידה שלו לא הכי מדויקת בעולם, אבל מצד שני, גם החיישן של ההארדקנו לא נוגע כולו בליבה אלא רק הקצה שלו. עכשיו הטמפרטורה נעה בין 44.0 לבין 44.9, מבלי לעבור את הגבולות, וטמפרטורת גוף …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dani960,

שלום לגולשי האתר, המעבד שלי הוא AMD Athlon ii x4 640 והוא כרגע רץ על 3.5~ עם באס של 234 הלוח שלי הוא ga-890gpa-ud3h סוקט AM3+ זיכרון G-skill 1600 4GB הבעיה שלי היא שבלוח הקודם שלי שהיה AM2 עם אותו מעבד הצלחתי לעבור 240 בבאס והדבר היחידי שהגביל אותי היה הזיכרון כעת אני לא יכול לעבור את ה240 בלי קריסה,העלתי מתח למעבד בלא הרבה, גם לגשר, אבל עדיין המחשב קורס או שווינדוס לא עולה אני חושב שהבעיה היא איפשהו בHT LINK ובגשר הצפוני, במתחים ובתדירות שלו, הזיכרון לא מהווה בעיה וראיתי שאם הלוח שלי הגיעו לבאס של 300+ ועם המעבד שלי מגיעים בערך ל3.8 אז מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. המחשב נקנה ב-2015 mobo: Gigabyte GA-Z170X-Gaming 7 cpu: Intel i7-6700K Fractal Design Define R5 Black Fractal Design water Cooling Kelvin S36 אתמול בערב, לאחר שמשחק התחיל לקרטע, פתחתי תוכנה לבדיקת טמפרטורות וגיליתי שהמעבד עובד על 100 מעלות. מיד כיביתי את המחשב. הערב פתחתי את המחשב, החלפתי משחה טרמית. נכנסתי לביוס והטמפרטורה טיפסה לאט עד שהגיעה ל-80 מעלות. כיביתי את המחשב. האם המים במערכת הסגורה יכולה להתאדות ? מבקש המלצה למאוורר שיוכל להיכנס במארז (קירור אוויר). למיטב הבנתי מדובר בתושבת 1151. אין רגישות למחיר, מעוניין במוצר הכי טוב. תודה רבה

19. חג שמח, יש לי כרטיס מסך HD4870 של חברת GIGABYTE הכרטיס עצמו הוא דגם הרפרנס של ATI אתמול הוא לפתע התחיל להרעיש פירקתי את הקירור, ניקיתי אותו יסודי (לפסח ) וגם את המאורר (היה בוא מלא אבק) אבל משום מה הוא ממשיך להרעיש. מדובר על המאורר הזה http://kirma.co.il/IMG_0020.JPG יש אפשרות להחליף רק את המאורר ? אפילו מ eBay או שמומלץ להחליף את כל הקירור ? (מוכן להשקיע בסביבות ה 100 שקל) עריכה: זה הרעש, אבל הוא הרבה פחות רועש במציאות

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Phobus,

שלום לכולם, זאת הפעם הראשונה שאני מבקר בפורומים והתרשמתי מאוד לטובה, מקווה שאוכל להשתלב אצלכם ולתרום את חלקי. המפרט הרלוונטי שלי לבעיה: amd a64 3000+ venice E6 stepping s939 dfi lanparty ut ultra-d hynix ddr400 ocz modstream 520watt האוברקלוק: cpu @ 1800/2400mhz 200/267mhz fsb 2000/2080mhz htt 1.4/1.67v vcore ddram @ 240mhz 10:9 timing @ 3-3-3-8 2.5/2.7v במצב הזה המערכת יציבה ועוברת superpi ו-3dmark עם טמפרטורות מצויינות למרות שיש לי קירור ג'נרי של thermaltake. לכן אני משוכנע שאין בעיות טמפרטורה למערכת, הבעיה נוצרת כשאני משנה את יחס הזיכרון למעבד ל-1:1 ואז אין יציבות. האם זאת מגבלה טכנית של הזיכרון הג'נרי? או שיש מה לעשות בקשר לזה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Erez44,

שלום חברים, יש לי כרטיס מסך 8800GTS 320mb. רציתי לדעת אם שווה לעשות OC לכרטיס מסך הזה?.... ובכל אופן אני רוצה לדעת בבקשה איך אני עושה OC לכרטיס?...עם איזה תוכנה ואיך בדיוק?... תודה רבה לעוזרים!! זה חשוב לי מאוד!

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by L.a,

כמו שאני מבין , הלוח שלי פוטנציאל ענק לאוברקלוקינג, מה אתם אומרים, כמה אני יכול להרים את ההרצים במעבד שלי , והאם אני ארגיש שינו ממש במשחקים וכו'? או שסתם זה יהיה ליופי ולעוד 3-2 3DMARKS

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מה טוב,שקט, ומקרר טוב? 1.Thermaltake Contac 29 CPU Cooler - 120mm Fan 2.Arctic-Cooling Freezer 7 Pro

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by no43189,

אני לא יודע אם זה קשור לפורום אבל האם יש כזו אפשרות להוציא תזיכורן של הכרטיס מסך ולהלחים זיכרון אחר גדול יותר??

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם אז נתחיל: 1. אני רוצה להחליף את המאווררי מארז שיש לי כעת, במטרה להפוך את המחשב לשקט יותר. אני יודע שזה לא שינוי הכי משמעותי, כי יש גם שינויים כמו החלפת הספק לשקט יותר, והחלפת המארז עצמו. אבל בכל זאת.. אז כרגע יש לי 2 מאווררים של 120, ואחד צדדי של 80. עשיתי חיפוש קטן והחשבתי כמה גורמים כמו השקט מול המהירות של המאוורר והכוח דחיפת אויר שלו, ומצאתי כמה דברים: א) זה מה שהכי הלהיב אותי : http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=A2329&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1698&aff=Zap ב) זה גם- http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=TTA2330&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1698&aff=Zap ג) וזה בשביל 80- http://www.directron.com/papst8cm.html ***לגבי ב, אז המאוו…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים