עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מחפש קירור שקט שמתאים גם למארזים HTPC איזה קירור מומלץ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eyal,

בכל מעבדת מחשבים יכולים לסדר לי מפסקים שיכבו מאווררים מסוימים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by JezpeRR,

קראתי הרבה (באמת הרבה) על ה- Thermaltake BigTyphoon וה- Thermalright Xp-120 עכשיו אני בדילמה מה לקנות המחירים ממש דומים אבל בלי קשר למחיר אני רוצה לדעת למי יש עדיפות בביצועים לא מצאתי השוואה ישירה בינהם לכן אני עוד לא יודע המליצו לי בכל מקום על משהו אחר....הבנתי שהאנשים שקונים הן את זה והן את השני מרוצים אבל אני בכל זאת מחפש את זה בעל הביצועים היותר טובים אודה לכם אם תעזרו לי. תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Danman,

רציתי לשאול אם הלוח אם הזה פותח מכפלה של AXP 1700 0.13 micron ובכלליות אם הוא אופציה טובה ל overclock תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Fuzz,

מפרט: מעבד Q8300 כרטיס מסך: HD5750 זכרון : 2GB 800mhz ספק כוח: 500W לוח אם : ASRock G41C-GS שלום לכולם אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי עכשיו אני צריך קצת תעזרה שלכם להגדיר אותו נכון ל 3.2 אני קצת חדש בתחום ואני לא יודע איזה הגדרות צריך לעשות כמו FSB Core Voltage וכו תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by see4,

יש לי ERROR ב CACHE 1 ממש התחילת ההרה , זה לא קורה ב CASHE LEVEL 2 , זה אומר משהו , מעבד שלי תקין !?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Phenom II X4 42 B.E TWKR משהוא שפירסמתי פה בחדשות o.c אבל לדעתי ראוי לחשיפה גדולה יותר .

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by simla101,

למישו יש מושג כמה זרם עובר בלד אולטרא ברייט אדום?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Nightbeat,

ENERMAX ETS-T40 TB - איך הקירור הזה לדעתכם? במחיר של MUGEN 3, מגיע עם 2 מאווררים 120MM, עולה 213₪ בIQPC. http://www.overclockersclub.com/reviews/enermax_ets_t40/4.htm חיפשתי עליו חוות דעת באתר ובפורומים, לא מצאתי שום דבר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Sunny Jim,

החלטתי לעשות OC לכרטיס שלי, והשתמשתי בCOOLBITS. אחרי שאני מתקין את הREGISTRY הנ"ל, אז באופצית האוברקלוק בדרייברים יש "detect optimal frequencies". עשיתי את זה, וזה החליט לעשות לי אוברקלוק מכובד מאד אני חושב לקירור הסטוק שלי, 560 לליבה ו784 לזכרונות. הרצתי 3DMARK05 וזה נתן לי שיפור גדול מאד יחסית של כ-1500 נקודות. הטמפ' עלתה מ45 בIDLE ל52-53, וישר אחרי שהרצתי 3DMARK אז נכנסתי להגדרות והסתכלתי, והטמפ הייתה 54-55... אני לא יודע אם זה נחשב לטמפ' בעומס. איך לבדוק באמת כמו שצריך טמפ' בעומס? לא היו שום ארטיפקטים ב3DMARK והכל כמו שצריך, ואם אני לא טועה אז הטמפ' סבירות לחלוטין. עכשיו לשאלות א. האם מומלץ להשתמש בDETECT OPTIMAL FREQS של COOLBITS, או שזה שם לי על FREQS יותר מ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. <נושא>.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by גיאאא,

חברים אני חדש פה...אז תעזרו לי קצת... מזה oc אוברקלוקינג וכל הדברים האלה שמדברים עליהם פה?? זה נראה לי מעניין וחשוב למחשבים...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Alexkmr,

אהלן, אף פעם לא עשיתי אוברקלוק, ואין לי ניסיון עם זה. לאחרונה אני מרגיש יותר ויותר שהמחשב שלי נזקק לאוברקלוק. לפי מה שאני מבין גם המחומרה שלי מתאימה לכך. השאלה עד כמה זה יועיל לי? מוסיף את המפרט שלי: Intel 5200 Ocz vendetta cpu coller dfi ut ut P35 t2r G.skill ddr2 4096mb 800MHZ CL4HK gainward GTX260 GOLDEN SAMPLE EDITION -55MM seasonic 550W HT מארז ANTEC300 הוספתי לו עוד 2 מאוררים איכותיים והמחשב קריר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by YardenBenlulu,

שלום חברה, אני מעוניין לעשות למעבד שלי אוברקלוק מהירות השעון שלו קצת עתיקה 2.5GHZ. אני משתמש במעבד Q9300, ממש עכשיו סיימתי למרוח משחה טרמית ולנקות אות טוב והתוצאות שאני מקבל בלי שום אוברקלוק עדיין הם במנוחה: 41,44,48,44 שלושה ליבות במאמץ הגעתי למצב של 67-68 מעלות... עכשיו ידוע לי שאלו טמפרטורות גבוהות אז מה יהיה אחרי אוברקלוקינג ? כדי להיות בטוח, אני מרחתי את המשכה הטרמית באמצעות כרטיס דק לכל אורך המעבד באחידות, שכבה דקה וגם שכבה דקה על הקירור, מה מצבי והאם אפשר לעשות OC במצב הזה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ABG,

איפה אני יכול למצא? זיגזאג אמרו שאין במלאי וכך גם עוד 4 חנויות אחרות הכרטיס מסך שלי על 69-70 מעלות קבוע עקב מאורר "שהתעייף" ואני צריך פיתרון זריז וקריר. (עדיפות לאזור המרכז) תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by the_saint,

אני מחפש מקום באזור המרכז שמישהו יודע (מניסיון!) שאפשר לקנות בו מקדח כוס לקידוח במתכת בגודל של כ 120 ממ ומקדח בגודל של 80 ממ לקדיחה בפרספקס. הייתי כבר באלוהים יודע כמה סניפים של אייס ולא הצלחתי למצוא שום דבר חוץ.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by DarkSight,

בסוף החלטתי לוותר על קניית הקירור מים והגעתי למסקנה שחבל על הכסף סה"כ קירור ואני לא אוברקלוקר רציני ובמקום זה פינקתי את עצמי בג'ינס חדש מדיזל ב800 שקל ;D

• 28 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Yuvky,

אז ככה, לפי הביוס, הE8500 שלי עובד על 35-36 במנוחה, למרות שאני בOC ל4.1 . מזה אני מסיק שהTjmax זה 95 כי בפעם הראשונה שהפעלתי REALTEMP הטמפ' הייתה זהה. אבל , כשהכנסתי ערכים נכונים לTjMax של REALTEMP (הכוונה ל100) הטמפ' במנוחה הייתה קבועה על 39 ללא קשר למתח (1.38-1.41) . השאלה שלי זה אם הביוס עובד לפי TjMax של 95 אז בעצם פעולות Throtteling מסוגן גם יעבדו בהתאם לכך. לכן , האם זה נכון לשים TjMax של 100 בREALTEMP למרות שהביוס עובד לפי גבול שונה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. נכנסתי סתם לבדוק משהו בביוס טוב לא ידעתי שאפשר בכלל לבצע פה אוברקלוק ראיתי כמה אופציות והתחלתי לשחק טוב שיניתי את המהירות של הAXP1700 שלי והזיכרון ל140x38 ושמרתי קיבלתי המהרה ל1800 והיה שינוי של וולט אחד במתח של המעבד עלה לי...הווינדוס כמו שאתם רואים עולה בסדר גמור הטמפרטורות כמו מקודם...במעבד בעבודה 38...יש לי מארז מאוורר מאוד בכל מקרה הזיכרון לא נתקע אבל זה DDR PC2100 זול ביותר...אתם חושבים שעם אני יקח PC2100 איכותי מאוד עם קירור פאסיבי וקירור עוד יותר מאסיבי למעבד אני יגיע ליותר?!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אז ככה, זה המפרט שלי: Abit NF7-S AMD Athlon XP Mobile 2600+ Corsair PC3200 C2 256MB היום סוף סוף הרכבתי אותו ויש לי מספר שאלות: 1. CPUZ מזהה את הקורסייר כ PC2700, זה משנה משהו? 2. גם CPUZ גם הביוס וגם WCPUID לא מזהים את המעבד, הוא כרגע על 15X133 (זה הסטוק שלו לא? שלי הגיע משום מה על 5X100) 3. איך מריצים MEMTEST, או איזה עוד דרכים יש לבדוק יציבות זיכרון במחשב שאין בו פלופי? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by taotao,

קניתי דבק טרמי מפנדה ואני רוצה להדביק צלעות קירור על הזכרונות של הכרטיס מסך וכו יש משיהו שכבר הדביק (לא רק על זכרונות של כרטיס מסך) שיש לו נסיון ויכול להביא אולי כמה טיפים או איזה מדריך איך להדביק על מה עדיף וכו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. טוב אז הייתי בחופש בתיאלנד וחשבתי שאם נמצא שם מציאות אז נביא,הגעתי לבנקוק ושם הפנו אותו ל"פנטיפ פלאזה" שזה קניון ענק של 5 (!) קומות רק של מוצרי/חלקי מחשב ושאר ירקות. אז לכסות את הקניון היה די קשה ובעודי משוטט שם ראיתי הפתעה: GEIL ONE TCCD 1 GB ב-10900 באט תיאלנדי שבשקלים זה יוצא 1090 ש"ח כן זה לא טעות 1090 ש"ח במקום 2200 שמוכרים אותו בארץ ...מהר מאוד קניתי אותו מה עוד שאת דגם ה BH5 של ה- GEIL מכרו ב 8400 באט שזה 840 ש"ח במקום 1540 שנמכרים ה BH5 בארץ הקודש... עוד הצטרפו לרשימת הקניות שלי 2 74GB רפטורים שעלו ביחד 1600 ש"ח במקום כמעט 2000 ש"ח שהם עולים בארץ. את המכס עברתי ללא בעיות הגעתי הביתה והתחלתי לבדוק... 300 בתזמונים של 2.5-3-3-6 T1 עבדו נהדר והנה התוצאות …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ntl,

נכון יש את הכבלי חשמל במחשב - שכל כבל מורכב מ-3 חוטים (צהוב-שחור-אדום)? אז יש לי 4 כבלים כאלו, אבל אני רוצה לחבר הרדיסק נוסף ואין לי מקום - כלומר, אם אני רוצה לחבר את ההרדיסק אני צריך להוציא את כבל החשמל של המאוורר... אמנם לא יקרה למחשב כלום, אבל זרימת האויר תידפק לחלוטין והמחשב שלי ירעיש יותר אז איך שזה נראה אני צריך מפצל של כבל חשמל - שנכנס אליו חיבור כמו של כבל החשמל ויוצאים ממנו 2 כאלה. יש דבר כזה? אם כן, כמה עולה ואיפה משיגים? אם לא - מה אני יכול לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי כולם ! הבוקר התחלתי להכין את הבלוק, ניסרתי שתי פלטות נחושת בעובי 5מ"מ, ברוחב ובאורך 3 ס"מ. לאחר מכן התחלתי לסלול תעלה בעומק 3 עד 4 מ"מ באחת הפלטות, תעלה בצורת האות ח'. נעזזרתי במקדחה מיוחדת, בראשי חריטה מיוחדים לדרמל, ולבסוף ראשי שיוף של הדרמל בשביל גימור התעלה, והחלקתה, כאשר במהלך העבודה, מים זרמו בקביעות על הפלטה בכדי לקרר אותה מהחום הנגרם מהקדיחות והשיופים. בשלב הבא, קדחתי שני חורים בקוטר 10מ"מ על גבי הפלטה השניה, כאשר תכננתי שכל חור יהיה מעל כל קצה של התעלה, כאשר שתי פלטות הנחושת חופפות זו לזו. הלחמתי בעזרת גז שתי חתיכות צינור נחושת 10מ"מ חיצוני, 8מ"מ פנימי אל תוך שני חורי ה-10מ"מ בפלטה השניה. אר כך, הנחתי את הפלטה עם התעלה על משטח חלק מיוחד, (עם התעלה כל…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.