אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
https://www.youtube.com/watch?v=ASeu5BjaVJo לידיעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , רציתי להתייעץ בנושא בחירת גוף קירור למעבד i7 870 , ללא אוברקלוקינג , שמיועד לגלישה , קצת משחקים ומעט עריכת סרטים (כולל חומר ב-HD) . הבנתי שההמלצות הראשיות כאן בפורום למאוררים לסוקט 1156 הן בין ה- Mugen II (שגדול מידי ויקר מידי בשבילי) , לבין ה- KATANA 3 . הייתי בוחר ב- KATANA 3 , אבל המאורר שלו קצת קטן + אין לו זווית אוויר אופטימלית במארז . בשבילי ה- KATANA 3 מזכיר יותר מאורר למדיה סנטר , ולא למאוור למעבד חם שמתחמם עוד עם פעולות כבדות . ממה שאני מבין מאוררים גדולים יותר (120 ס"מ) צריכים לעבוד פחות חזק בשביל אותו עוצמה שמאוררים קטנם יותר עובדים חזק יותר השבילם . אז בקיצור , מה דעתכם על משהו כמו ה- Thermaltake Contac 29 , שנראה גדול יותר אבל לא ענק (+מאורר 120 …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מסוג Dell Studio 14/1458 המחשב עובד שעות רבות ביום ומשמש כמחשב נייח לרוב. אשמח אם תוכלו להמלית לי על משטח קירור שיתאים לו. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם מעבד 3200 + בעל תושבת 754, בשנה הקרובה אני מעונין לקנות מחשב חדש, אבל כרגע אני רוצה לסחוט כמה שיותר את המחשב הנוכחי ולהנות משקט מקסימלי לכן אני מחפש קירור שיתאים גם למחשב הנוכחי שלי וגם לכל מחשב עתידי שארצה לקנות. השאלה היא האם כל פעם כאשר יוצא תושבת חדשה אנו נאלצים לקנות קרור חדש? או שאוטמטית עם שיווק תושבת חדשה משווק גם מתאם לקרורים ישנים? קלטו לי את העין שני קרורים הMugen 2 ופריזר 13 פרו, אבל הם נראים לי עצומים. רציתי לדעת איך אני מודד וומוודא שהם אכן מתאימים למארז שלי לפני הקנייה?( ברשותי מארז Raidmax Scorpio עם לוח אם Epox 8kda3j+ ראו תמונה). הדרישות שלי לקירור הם: - תקציב 150-200 גמיש. - שקט ויעילות כי בעתיד יתכן OC ( דגש על שקט ) לכן אולי דווקא מאור…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אתמול עשיתי עם AI SUIT III אוברקלוק דרך OCTUNER - כלומר שהמחשב עושה לבד OC. והמחשב הגיע ל-49% שיפור, זאת אומרת למכפלה 48. שם הוא קרס . הוא עשה ריסט ואז הוא הגיע שוב לווינדוס ורצה לנסות לשפר שוב, עצרתי אותו (כי זה כבר גבוהה למה שהקירור יצליח). והוא נעצר על 4800HZ בקיצור אחרי כמה שניות הוא עשה מסך כחול. עשיתי לו ריסט ופשוט החזרתי אותו לרגיל. אני רוצה להבין למה המחשב שלי ככה ? * חשוב לציין שגם אם אני יעלה למכפלה 34 הוא יעשה מסך כחול* המחשב עשה את זה לבד. זה מתחיל ממש לעצבן כי המחשב חדש ואני יכל לשלוח לכם את הקובץ של המסך כחול אולי תנסו לעזור לי. אפילו החנות ניסתה לעשות לי OC ואחרי כמה זמן היה מסך כחול ולא יודע אותי זה כבר מתחיל לעצבן, אני רואה אנשים עם מערכת כמ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס מסך שלי 6800GT LEADTEK ליבה 425 ולזיכרונות 574 והפעלתי ATITOOL האם יש לי ארטיפקטים? הכרטיס במנוחה על 49 מעלות, ובהפעלה של ATITOOL לאיזה 3 דקות הוא על 70 זה בסדר? תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב.. אז לא מצאתי פורום יותר מתאים חוץ מההפך המוחלט חח.. יש דרכים לגרום למחשב לייצר חום שיחמם לי את החדר? ושאני יוכל להשתמש במחשב תוך כדי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו. אחריי שקניתי את המחשב החדש שלי. ועשיתי לו oc מ- 1.8 ל 2.34 עם זכורונת של סמסונג 3700 גיליתי משהו מוזזזזזזזזזר.. אני עכשיו על 45 מעלות אחריי מעמץ או 44 אפילו.וזה ממש קצת לאיימדי. רציתי לעלות עוד. אבל משהו לא נותן לי (קריסות) עכשיו. המכפלה שלי כעיקרון פתוחה, מזה פתוחה, כאילו אני יכול לשחק איתה. לעלות אותה ל12\12.5 .. אבל אז, כשאני עושה רסטרט למחשב אני נכנס שוב לביוס ורואה שזה נשאר על איך ששמתי את זה- מצויין! אני עולה לווינדאוס ושום דבר לא השתנה. וגם שאני נכנס ל CPUz זה מראה לי שזה מכפלה 11 מוזר לא? למישהו יש רעיונות? =[
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכל מעבדת מחשבים יכולים לסדר לי מפסקים שיכבו מאווררים מסוימים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הקירור נפל לי על כרטיס מסך!!! מזל שיש לי עוד מאוורר על הצלע השניה שמנע נזק. אין לי מושג איך הוא נפל, המחשב התחיל לצפצף, פתחתי אותו ופתאום אני רואה שהקירור שוכב לי על הכרטיס מסך. ישר הכנסתי את המחשב ל-טיפול נמרץ. פירקתי את כל הלוח והוצאתי אותו החוצה ושוב החזרתי אותו חזרה. הרכבתי חיזוק נוסף כדי למנוע את הבעיה שנית(מקווה שזה יעבוד) לא מזמן קראתי שאחת התכונות השליליות בקירור הזה שהוא החיבור ללוח אם מאוד עדין ולא חזק כלל לכן רצוי לא לטלטל את המארז ממקום למקום. לעומת זאת החיבורים של הנינג'ה ללוח אם באים עם ברגים ואין מצב שזה יפול.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העלתי את המעבד ל 2800MHZ הנה הצואות ב 3DMARKS06 לפני ואחרי מה אתם אומרים? זה מורגש בכלל? עשיתי את המכפלה של הזכרונות על 2 כמו שאמרו פה ושאלה אחרונה: מה המהירות של הזיכרונות עכשיו [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא האמנתי כי המעבד שלי אינטל, וזה זבל לבנצ', אנלא מאמין!! [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. הקירור שיש לי כרגע Xigmatek Achilles SD1284 קירור סביר סה"כ, לא מעבר. אני עם מעבד Core i7 3550K עם 20% OC. במאמץ עם Prim95 הטמפ' מגיעות ל-70 מעלות. כידוע המעבד הזה מתחמם הרבה יותר מהדור הקודם. בגלל שכל המחשב חדש, החלטתי שכדאי לי להפטר גם מהקירור הזה שהלווה מהמחשב הקודם. הייתי מעוניין בקירור מים אבל הבנתי שיש עם זה התעסקות לא קטנה שכל כמה זמן צריך להחליף נוזל קירור וגם שהמשאבות עושות רעש (Corsair H k למינהם). אז אם אני נשאר עם קירור אוויר, אני מתלבט בין אלה: 1. Cooler Master TPC 812 Vapor Chamber 2. Evga Superclock המארז שלי: Antec P280 אני משתמש בכל ה- memory slots עם זיכרון בעל פרופיל נמוך Vengeance Low Profile DDR3 לוח אם (אם זה עוזר איכשהו) Asus P8Z77-V-Delux…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בBIOS כתוב שהזכרונות עובדים ב1612MHZ , ובCPU-Z ב806MHZ , איך אני יודע מה מהם הוא הנכון? ובמידה והוא עובד בתדר של 806 איך אני ממהיר אותו ל1600? מדובר בזכרונות Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9 http://www.skypc.co.il/pl_product~23762~15~0.htm Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לצערי המאוורר שלי SCYTE SHURIKEN REV B עבור המעבד שלי Intel Core 2 Quad Q9550 שבק חיים. כרגע אני שם מאוורר אמיתי מול המחשב ומחר בבוקר צריך לקנות חדש. לוח האם שלי הוא ASUS P5Q DELUXE והתושבת היא 775 אני מחפש מאוורר איכותי עד 250 ש"ח וחשוב שיהיה אמין מאוד.. צריך המלצות ואגב אני מתכנן לקנות מ RSM שכך שעדיף משהו ששם. אגב, כרגע על IDLE טמפרטורת המעבד שלי היא 45 מעלות ואם אני מפעיל פלאש או קצת יותר יישומים זה בקלילות קופץ ל 55-59 מעלות זה לא תקין, נכון ? (כרגע זה בלי המאוורר) תודה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
המארז הוא CM690. יש לי מאוורר של CM מקדימה ומאחורה, ומאורר AC בצד ולמעלה. בנוסף יש לי את הקירור של המעבד BIG TYPHOON לא VX והמאוורר שלו מרעיש בצורה נוראית. מחפש מאוורר אחד למעבד 120MM מקרר ושקט. ועוד 2-3 למארז עצמו. אני אקנה בארה''ב, אם ההפרש מחירים גבוה כלכך מהארץ. אשמח לדעת איזה מאווררים כדאי וככה אוכל לדעת תקציב, בעקרון אניח מאמין ש120 שקל בארץ למאוורר איכותי זה יקר, אז בחו''ל עדיף לקנות אותו. *אשמח המלצה להשקטת הכרטיס מסך HD2900PRO או קירור חילופי שלו. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה אם באתם להגיב שOC לזכרונות מיותר ... לכו . הזכרונות האלה במקור רצים על 9-9-9-24 1.5V 1600MHZ מדובר בזוג של 4GB כל אחד שרצים בDUAL (נבדק בCPUZ) ניסיתי להריץ תזומנים 12-12-12-35 1866MHZ (אין אפשרות אחרת בין 1600 לזה), 1.65V לא יכול אפילו לעשות POST . המחשב נכבה ונדלק מחדש עם הודעת שגיאה והגדרות דיפולט . PERFORMANCE ENHANCE על OFF , מעבד ללא OC . ניסיתי גם להשאיר את כל ההגדרות המקוריות ורק להעלות מתח ל1.65 וולט ולהוריד CL ל8 , לא עושה POST גם במצב כזה. הדבר היחיד שהצלחתי לחלוב זה להוריד COMMAND RATE מ2 ל1 , וזה לא עבר בדיקה כלשהי עדיין. הלוח Z77-D3H , מעבד 3570K. היו זכרונות יותר זולים ולקחתי את אלה בגלל פוטנציאל לOC של 2000-2133MHZ לפי מה שראיתי ברשת. מה הו…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם !!! הזמנתי לוח איפוקס 8RDA+ מעבד אט'לון 2100 ועוד כמה אבזרים חביבים עכשיו במקור הזמנתי סינק SK-7 אבל התברר שאין אותו במלאי... עכשיו אין לי כל כך תקציב והייתירוצה בתקציב דומה סינק שיתן ביצועים דומי או אם יש טובים יותר יש המלצות !?! תודה מראש lir@n
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לצבוע את המסך שלי בצבע כחול כמו המארז שלי ( Dragon DA-01BLD Full Tower ). על איזה צבע אתם ממליצים ( שם החברה ואיפה ניתן לקנות ) ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי האם הקרור במפרט הבא מספיק או שיש להוסיף עוד משהו? 949 1 כרטיס גרפי PNY Quadro FX580 512MB PCIe 319 1 מארז ללא ספק Antec Three Hundred 141 1 קרור למעבד Scythe Kama Cross 1270 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray או Intel Core 2 Quad Q8400 Tray 319 1 ספק כח HEC 550TE 550W 414 1 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Reaper 636 2 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB סדרה כחולה 155 1 צורב LG GSA-GH22L X22 IDE DVD 435 1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 150 1 הרכבת מחשב הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים 454 1 מערכת הפעלה Windows XP Home Hebrew OEM 12 פריטים 5243 סכום כולל מע``מ תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נקנה ב-2015 mobo: Gigabyte GA-Z170X-Gaming 7 cpu: Intel i7-6700K Fractal Design Define R5 Black Fractal Design water Cooling Kelvin S36 אתמול בערב, לאחר שמשחק התחיל לקרטע, פתחתי תוכנה לבדיקת טמפרטורות וגיליתי שהמעבד עובד על 100 מעלות. מיד כיביתי את המחשב. הערב פתחתי את המחשב, החלפתי משחה טרמית. נכנסתי לביוס והטמפרטורה טיפסה לאט עד שהגיעה ל-80 מעלות. כיביתי את המחשב. האם המים במערכת הסגורה יכולה להתאדות ? מבקש המלצה למאוורר שיוכל להיכנס במארז (קירור אוויר). למיטב הבנתי מדובר בתושבת 1151. אין רגישות למחיר, מעוניין במוצר הכי טוב. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי לא מזמן קירור של cooler master דגם aquagate max הכל טוב ויפה רק שלא הבנתי למה יש לו חיבור usb מאחורה מישהו יכול לעוזר לי בזה בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עשיתי מבחן ב-3dmark וקיבלתי תוצאה של 1426. מה זה אומר לגבי המחשב, הבנתי שזה די נמוך אז אולי אני יעשה oc. המפרט של המחשב: athalon 64 3500+ 2213 mhz nvidia gf 6600 gt 1024 mb ram mother bored: DFI nf4 מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-