אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
רכשתי מחשב נייד של Fujitsu Siemens V5535. לצערי המחשב מגיע עם סוללה עלובה של 4 תאים, המספיקה בקושי לשעה עבודה תחת Vista. ברצוני להיפטר מ-Vista ולעשות Underclocking עצבני למחשב במטרה להוריד את צריכת החשמל כמה שניתן. יש תוכנה שעושה זאת דרך Windows?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
כמו שכתוב בחדשה, TT יצאו בסידרה חדשה של HSFים לפלח השוק הבינוני. סידרת הTR2. שימו לב לדגם TR2M2: ושימו לב לVantec AeroFlow שיצא כבר לפני חדשיים: מה אתם אומרים על זה? העתק מדיוק לפי דעתי.
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 36 מעלות עם זה שאני מעלה ל 230 בHTT זה לבד מעלה לזרכונות גם מוזר....חחחחח אולי זה צריך באמת להיות ככה ...טוב שווה לי לעלות את זה ל 250HTT ? שיהיה לי במעבד 2500MHZ ובזיכרונות 250MHZ ?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.... קראתי דיי הרבה מיבחנים על ה9500 הוא ממש טוב... השאלה אם זה בהפרש כזה שמצדיק שיפור מ XP90... ומה לגבי ה 9700 של זלמן ? מה איתו ? דיברו עליו ליפני כחודשיים שלוש הוא יצא /בוטל/ נידחה מה ?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד P4 2.4 סוקט. אני מחפש למעבד שלי פתרון קירור משובח, רצוי משהו יותר טוב מסתם מאוורר. אם אפשר שקט. התקציב הבסיסי לקירור הזה הוא סביב ה300 שקלים, אבל גמיש. תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מצאתי בלוק לכרטיס הנ"ל שברשותי אבל אני קצת חושש לגביו כי אין מידע תומך שישנו בלוק כלל חוץ מאוניברסלי, מישהו יכול לאשר לי שהוא מתאים?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שקיבלתי את המחשב שלי והרכבתי הכל, התקנתי את התוכנה שעוקבת אחרי הטמפרטורה ומהירות המאווררים. שמתי לב שהמאוורר של המעבד הוא על 3000 סל"ד, ואילו המאוורר שקיבלתי עם המארז שבא עם חיישן טמפרטורה הוא על 1500 סל"ד. רציתי לשאול האם עוצמת המאוורר קשורה לחיישן הטמפרטורה ואם לא אז איך אני יכולה לשנות את העוצמה? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כרגע רכשתי לעצמי גוף קירור חדש למעבד ואני רוצה להתקינו. קראתי את המדריך, ובשביל להסיר את המשחה הטרמית הקיימת אני צריך להשתמש ב 70 אחוז אלכוהול. עכשיו אין לי. אבל יש לי מדלל צבע של טמבור. השאלה היא אם זה לא חזק מידי ויכול להרוס את המעבד? תודה מראש..
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הכי הרבה שהצלחתי להגיע עם הכרטיס ללא ארטיפקטים .....4732 ב3DMARK05 !!! http://service.futuremark.com/compare?3dm05=750900 ניתן גם יותר אבל עם ארטיפקטים שוליים .... הגולש ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיפשתי בביוס כל מיני שמות שראיתי במדריך כאן באתר, מצאתי SPREAD SPEDUM או משהו כזה והוא היה מבוטל, חוץ מזה כלום אח"כ הלכתי לטאב של CPU ורק היה שם "RATIO:LOCKED" ואפשרות לשנות את היחס של הזכרון SDRAM למעבד מ100MHZ ל133MHZ. איך אני משנה את הבאס? :S סורי שאני נוב ... אה שכחתי יש לי לוח אם ECS P4S5MG/GL+ עם ביוס של AMERICAN MEGATRENDS INCץ
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
המחשב הגיע לטמפרטורה של 52 מעלות תוך כ40 דקות עבודה בפוטושופ. גם אחרי סגירת התוכנה הטמפרטורה נשארת גבוהה. האם זה תקין? יכול לגרום נזק למעבד? האם אפשר לסמוך על מד טמפרטורה המותקן במארז? הרכיבים הם: מעבד AMD 64 ביט לוח אם אסוס nvidia SLI דיסק קשיח של מקסטור g300 16mb ספק כוח 480 של טגם מאוורר נחושת איכותי של זלמן. הכל מצוי במארז אלומיניום שאמור להיות קריר יחסית ואין בו מקום למאוורר נוסף. האם מישהו יכול לעזור? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
נמאס לי מהקרקורים הנובעים מ V1 , קניתי קירור פשוט נוסף (או שאני אקח ממנו קליפסים או שאשים אותו במקום) , האופציות במחיר הנ"ל הם : EVERCOOL BUFFALO FREZZER 7 Thermalright MST-9775LE כעקרון הבחירה היא כרגע ב Thermalright MST-9775LE , נראה לי הכי איכותי מבין השלושה ... עצות יתקבלו בברכה ...
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה אומרת הכל חברים מה יותר טוב לקירור כרטיס מסך הקריסטל אורב המפורסם והטוב או האייסברקיו 4 של ונטק????
-
- 11 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם זו תהיה הפעם הראשונה שלי שאני אעשה OC למחשב.. אני לא יודע איך עושים מה משנים וכמה משנים.. אם תוכלו לעזור לי גם עם תמונות זה יהיה טוב.. תראו את המפרט בצד ותגידו אם זה אפשרי OC מכובד.. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הרכיבו לי מחשב והייתי רוצה לדעת עד כמה הוא שקט(מ1-10) תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד E6750 ואני חושב לעשות לו OC. לפי המארז שלי והספק (תראו בפרופיל) אני אוכל לעשות OC ללא סיכון? עד כמה אני יכול לעשות את ה OC אם עכשיו יש לי 2.66, אני יכול להעלות ל 3.0? אם אני אעשה OC אז יהיה סיכוי גדול שיישרף המעבד?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום פרמטתי את המחשב לא מזמן ואני מעוניין להעלות את הOC גבוה. עידכנתי באיוז והתחלתי לעבוד הגעתי ל380FSB במכפלה 9.5 על 1.30v ניסיתי להגיע ל400 והמחשב מרסט אחרי העלאת מתח מדורגת ל1.35 המחשב עדיין מרסט בOCCT ובאינטל BURN TEST ב20 שניות הראשונות של הבדיקה EIST מכובה וSpread Spectrum גם מכובה זכרונות על 1:1 טמפ' 30-32 לשתי הליבות במנוחה 57-60 במאמץ (לשתי הליבות) ספק PCP&C 500W מפרט מלא בצד CPUZ: תודה!
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אני לפני קנייה של לוח אם חדש (P45) ואני רוצה לדעת +- לאן אני יכול להגיע עם הE4300 ולאיזה מעבד להשתוות פחות או יותר (מבחינת מהירות וכו...) המפרט שלי הוא כזה: מעבד - E4300, ספק - EZCOOL 450W, כרטיס מסך - GEFORCE 7600GS, זיכרון - 3GB 800MHZ DDR2, מארז סטנדרטי. אני יודע שאם אני רוצה לעשות OC אז אני צריך להחליף את הספק ולקנות קירור. יש לי כמה שאלות: 1. האם משתלם יותר לעשות OC למעבד הזה מאשר לקנות Q8400 - Q9400 יד שניה? 2. עד כמה זה מסובך לעשות את זה? 3. מה העלות +- של ספק 550W וקירור למעבד שיוכל לספק תוצאות טובות? 4. האם יש צורך בשדרוג של הכרטיס מסך גם בשביל הOC? אני לא מחפש להגיע לקצה היכולת של המעבד, רק לשפר אותו במידה ניכרת. אני לא מתכוון לקנות מעבד חדש, רק יד שנייה ו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעבד הוא 3GHZ PRESCOTT וכשאני מעלה את הFSB מעל 215 הוא לא עולה ניסיתי לעלות מתח למעבד אבל זה לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 26 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב קודם כל יש לי מעבד AXP 2500+ Barton עליו יש מאורר AeroFlew(החדש...לא זוכר תדגם) ועוד שני מאוררי שמונים מאחורה אחד מכניס אחד מוציא עכשיו בשניה שהמחשב נדלק הטמפרטורה של המעבד היא כבר 47 מעלות זה נראה לי קצת מוזר...לא? הרי הוא לא עשה כלום במשך השניה הזאת הצעות? מאווררים נוספים אני מתכוון להוסיף(עוד 2 80 למעלה שיוציאו אוויר חם ולמטה שיכניסו אוויר קר) (יש לי פול טאוור דרך אגב :\) נ.ב המחשב לא באובר קלוק ובפעילות רגילה הוא על 50 מעלות ובמאמץ מגיע גם ל-55 :-\
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
-
אז ככה, המאוורר הסקוט של AMD שמגיע עם המעבד שלהם עושה המון רעש וגם לא מקרר משהו. 46 במנוחה במהירות סיבוב נמוכה, 42 במנוחה במהירות הכי גבוהה עם רעש של מקדחה.. המפרט: TT 410W AMD 64 3200 939 MSI NEO 4 PLATINUM 6600GT PCI SEAGATE 160 SATAChenbro Xpider PC61166 Screwless הכי חשוב לי זה מאוורר שקט ויעיל למעבד. (אני לא עושה OC) מעבר לזה, חשבתי להכניס שני מאווררים למארז. האופציות: Front: Optional 1x 80mm or 92mm Rear: 1x 92mm or 120mm במארז אני פשוט רוצה ליצור זרימת אוויר כי היום יש יציאת אוויר רק מהספק.. ושוב, שקט הוא הגורם הכי חשוב. (גם במאמץ אם אפשר) תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן 5-4 חודשים icore 7 920 2.67GHZ. רציתי לדעת כל כמה זמן צריך למרוח משחה תרמית? האם זה לפי הטמפרטורות? הנה תמונה ליתר ביטחון (שלושה תוכנות שבדקתי איתן: SPEEDAN, EVEREST ו-HWMONITOR):
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-