עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. קראתי דיונים על ה-SF2 ואיזה מאוורר עדיף ל-SLK800, אבל עדיין לא הגעתי להחלטה... : אני מתלבט איזה מאוורר לקנות ל-SLK800 (מארז 6A19 עם 2*120 מ"מ). הכי חשוב לי לא לעבור את 30 dB ! חשבתי לקנות SF (בלי 2), שנותן 46CFM ב-2900rpm , ברמת רעש של 27dB (מהירות איטית). לעומתו כמובן יש את ה-SF2 שבמהירות הנמוכה נותן ביצועים עלובים 20.5CFM ב-1300rp, ברמת רעש מיזערית של 17dB. אני לא רוצה להגיע למהירות גבוהה באף אחד מהם (בגלל הרעש), בטח שלא עם ה-SF2 שמגיע ל-48dB !! (אם כי 76CFM - יפה מאד). ולשאלתי: האם ניתן לשנות את מהירות המאוורר SF2 ממהירויות ברירת המחדל? ז"א שאני אחליט כמה RMP הוא יעשה? (כדי שלא יגיע למקסימום וירעיש כמו טרקטור). אני רוצה להעלות אותו למהירות מסויימת (סביבות ה-…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. sorry no hebrew yet in this computer, check the temperatures! that isn't good is it? just how bad is it? what should i do and how? thanks i use: k8nxp-sli fx-55 two nvidia 6800U(PCX) i got a good case with few fans which seems good (but i don't know too much about fans) :\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. האם הסינק של הכרטיס מסך הוא 40ממ? (מצורף תמונה) האם לדעתכם הקירור הבסיסי הזה יספיק לצ'יפ R9600 מאיפה אפשר להשיג מאוררי 40 בימינו ? - כל המאוררים שהוצאתי ממחשבים ישנים כבר מקרטעים ולא עובדים.. עם מה אמורים לחבר אותם על הסינק ?(מאיפה אני ישיג ברגים מיוחדים דקים וכאלה ארוכים..) איזה חומר טרמית כדאי לקנות (חשבתי על N BLUE II שלא מוליך חשמל ....) איזה סינקים לזכרונות DDR כדאי לקנות, מדבקות לכל צ'יפ בנפרד או כאלה שמכסים את כל הסטיק ? ואיזה חברה מומלצת..? תודה =]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני ממש ממש צריך עזרה דחופה בקשר לחיבור מד סל"ד למאוורר שלי..זה מאוורר של קולמאסטר הכבל של חיישן המהירות לא מתחבר לשום מקום במאוורר ואין לי מושג איך לחבר אותו..תעלומה! אם מישהו מוכן לעזור לי אני אשמח מאוד תודה רבה!! אהה ואגב אני אותו מעלה ת'מוד לגלריה...יצא פ33ה!! תודה....[move]NeoMesH[/move]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by sahargt,

shalom friends I need your help and advise for fans for my coumpter case which one are the best and quiet size 80 mm there is no problem for purchase of any amount I can afford any amount thank you and you can write in hebrew

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום אני בן 16 וראיתי פה כמה עבודות וממש נדלקתי במיוחד על החלון השקוף על דלת המארז אבא שלי אמר לי שלא ממש בעיה לעשות את זה אבל מה.... הוא עצלן.... ובכלל לא רוצה לשמוע על זה אז לפי דעתכם ילד בגיל שלי יצליח לעשות לבד כמה מודים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by benyben,

שלום. אני חדש (מאוד) בתחום. יש לי לוח אם של DFI בעל יכולות OC [איך כיף להגיד את זה ]. חקרתי קצת את הנושא, וגיליתי של DFI יש תוכנה קטנה שנקראת Auto Boost System אשר בה יש פרופילים של OC מוגדרים מראש. נאמר לי שעלי ללחוץ על F1 בעת שאני מדליק מחדש את המחשב, ויטען פרופיל מסוג מסוים. עשיתי זאת. אכן - נטען פרופיל שנקרא Safe 3/2 ghz OC. - - אגב, מדובר במעבד Q6600 מרובע ליבות. לאחר שדבר זה התבצע, המחשב הדליק עצמו מחדש, הטעינה נראית הייתה כטובה - עבר POST, והלוגו של Windows7 התחיל להיטען. מייד (!) בשלב זה קיבלתי מסך כחול לשבריר שנייה (שלא הספקתי לראות מה הוא רושם) והמחשב עשה restart לעצמו. נתתי לי לבצע את אותה פעולה שוב, אבל הדבר חזר על עצמו פעם שנייה. נבהלתי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by phototam,

למי שמכיר את הדרגון הזה שלום כחלק מבעיית ההיתחממות שלי במחשב מישהו שלח לי קטע ביקורת על המאוורר הזה וראיתי שם מעיין חתיכה שחורה מיתחת משהו כמו מוליך שחור בתחתית גוף הקירור {לי אין את זה יכל להיות שאמור היה להיות שם החתיכה הזו ?}

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by efee123,

שלום, לאחרונה לקחת מחשב נייד בן 5 בערך והפכתי אותו למחשב לסלון. המחשב מהסדרה copmaq q61 . הבעייה העיקרית היא כשהמחשב סגור ומחובר לטלויזייה הוא מתחמם בצורה היסטרית והמאוורר שלו נשמע למרחקים הבעייה העיקרית היא שגם כשהמחשב פתוח הוא מתחמם(לא ככה) בצורה משמעותית. אני לא מעוניין שהמחשב יהרס כתוצאה מנזקי חום כאלה ואחרים לכם אני פונה אליכם לעזרה. אני זקוק להמלצה מה ניתן לעשות לגבי החום של המחשב שיהיה שקט ככל הניתן ועם ניראות סבירה(זה נמצא בסלון). בהתחלה חשבתי לבנות סוג של פלטה כזאת עם כמה מאווררי 12'' אבל נראה לי יהיה יותר חכם להתייעץ איתכם קודם תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by sirexrv,

אני לא בטוח שכאן זה המקום המתאים... פעם ניקיתי מאבק את המחשב עם מייבש שיער (לא על חימום), אבל הבנתי שיש בקבוקים עם לחץ אוויר גבוה שמנקה יותר טוב... מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה? ובכלל יש עוד שיטות שאני לא מכיר?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Thorn-Of-Invention,

הלינק אומר הכל

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by TZuKi,

יש לי וודו 3 (אז מה!!! עוד אין לי מחשב חדש!! אז אני מ***ין!!! ), עכשיו הוא מתחמם רצח (עזבו מאוררים כרגע.... אני עסוק עם דברים אחרים במחשב יותר מדי...), וזה כשהוא לא עושה משהו מיוחד.. במנוחה, אם תרצו. יש לו צלעות קירור שחורות כאלו, לא שוות מי יודע מה. מי שזוכר מצאתי מחשב, והיו לו צלעות קירור כחולות, יותר גדולות, גם יותר יפות, ניסיתי להוציא את הצלעות הישנות, אבל אני מרגיש כאילו אני תולש אותם, פחדתי להרוס, לכן אני בא אל מועצת החכמים, ושואל - הכיצד?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. זה המפרט שלי : Intel Pentium D 3.0Ghz 4MB + Arctic Cooling Freezer 7. MSI 945GCM5 V2 - 1333 FSB. Kingston 2GB (1GB X 2) DDR2 667Mhz CL 5-5-5-15. MSI RX1550 512MB PCI-e. WD 160GB 8MB 7200RPM SATA2. Windows Vista Ultimate 32Bit. אלה הפרטים המדוייקים של הלוח שלי : http://www.msicomputer.com/product/...5-F_V2&class=mb וזאת התמונה של הביוס שלי : יש לי ידע גבולי+ בביוס ולא כ''כ מצאתי את ההגדרה : CPU HOST CONTROL. אשמח אם מישהו יעזור לי להתקדם ! תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. (וכבר עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי על סינקים לפנטיום 3...וגם הלכתי 7 דפים אחורה ולא מצאתי, אז בלי צעקות.... :) אני רוצה להחליף לפנטיום 3 שלי ת'היטסינק והמאוורר שעליו, ואולי גם לקנות משחה טרמית, האם המשחה arctic alumina טובה? אם יש לכם המלצות אחרות למשחה או hsf(לP3), אשמח לשמוע אותם.... תודה מראש T0M3R

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by gilor80,

שלום,יש ברשותי מעבד i7 9700 לוח אם z390 aoures pro כרטיס 2080 ti זכרונות הצלחתי לעשות אובר קלוק מ3000 16-18-18-40 ל 3033 14-16-16-33 על מתח 1.470. ספק כוח 750 טיטניום ססוניק, יש מדריך לעשות אוברקלוק למעבד ללא k? תודה לעוזרים❤

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by samitc,

אתמול עשיתי OC לכרטיס מסך התדר ההתחלתי שלו הוא 625MHZ דרך התכנה msi afterburner העליתי כל פעם 20MHZ ובדקתי יציבות ושיפור ביצועים דרך Heaven Benchmark כשהגעתי ל 770MHZ ראיתי שהביצועים נשארו אותו דבר כמו 750MHZ ולכן החזרתי ל 750. הבעיה הייתה כאשר פתחתי משחק הוא רץ יותר לאט מאשר בלי ה OC האם עשיתי משהו לא נכון שהמשחק רץ לאט יותר? גם כשהגעתי ל 770 ב OC לא היו שום קריסות או דברים מוזרים והטמפרטורה הייתה מתחת ל 80

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני מחפש איזשהו פרויקט לקיץ ובהתחלה חשבתי על איזה מודינג נחמד. אחרי שראיתי את הדיון שנפתח לא מזמן על נושא בניית הקסקייד נפתח לי התאבון... קראתי את הדיון אבל ראיתי שהוא לא באמת הוקדש לנושא ולכן החלטתי לפתוח דיון משלי. אני לא מתכוון לקסקיידים ודברים מסובכים כאלה כי אלו דברים שמן הסתם דורשים נסיון בתחום אני מדבר על קירור של שלב אחד שאני בטוח שגם הוא יספיק... הייתי שמח לקבל קצת פרטים על איך העסק עובד, מה צריך כדי לבנות קירור כזה ומה העלות המשוערת של החלקים. תודה.

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום אני חדש פה ואני מתחיל באוברקלוק אבל ממש חיכיתי כמה שנים בשביל הרגע הזה עוד מעונת הפנטיום השני כן שמעתם נכון פנטיום שני. כשעשיתי לפנטיום הזה אוברקלוק לא יודע מה אבל זה משך אותי לקטע של האוברקלוק אבל מעניין למה אני רואה את הפורום הזה רק עכשיו. אבל בקיצור הספתי כסף בשביל כמה דברים וקניתי כמה מעבדים פנטיום 4 630 631 661 ואת כול סדרת אה 670 למניהם ולא מזמן הגיעו עלי כמה לוחות חדשים,וזיכרונות וגם הזמנתי כמה קירורי גז וטובות. סוף סוף אני לא יכול לחכות לנסות את הדברים אבל בנתיים בשביל התחלה קיבלתי קסקייד מאיזה מישהו שבונה .יש לקסקייד 3 קומפרסורים אז זה הגיעה עליי סוף סוף אבל יש עוד דברים בדרך מבטיח. הקסקייד מגיעה למינוס 100 לפי המוכר הזה והוא מיועד לזיכרונות אם הם סובלים מק…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by the king2006,

שלום... יש לי מערכת כזאת: מעבד PD 930 3.0 ( קירור סטוק עוד מעט פריזר 7 פרו ) זכרונות 2G DDR2 533 לוח MSI 945P האם תהיה לי בעיה עם הOC במיוחד עם זכרונות 533??? אני מתכנן לקנות 9800GTX כי המחיר שלו משתלם מול ה8800GTS , האם יהיה לי צוואר בקבוק ??? תודההה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מחפש קירור למעבד i7 930.. איזה מהגופי קירור האלה עושה את העבודה יותר טוב?? זה Thermalright IFX-14 775 + 1366 או Noctua NH-D14Q ??

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. בחרתי קירור ומאוורר בבקשה תגידו לי האם מה שבחרתי שזה http://www.skypc.co.il/pl_product~Ultra-120eXtreme~18~0.htm בחרתי גם מאוורר לחוד תאמת יש שניים תגיד לי איזה לקחת זה הראשון http://www.skypc.co.il/pl_product~302213~18~0.htm זה השני http://www.skypc.co.il/pl_product~302220~18~0.htm אתה חושב שבחרתי דברים טובים איזה מאוורר הכי טוב לקחת 80 mm או 120 mm דרך הגב הכל בחרתי מהאתר של סקיי פיסי אתה חושב שזאת החבילה טובה מה שלקחתי או שיש לך משהו אחר להמליץ לי יש לי רק דבר אחד לסגור האם כל זה נכנס לי למארז יש לי מארז של Raidmax Sagitta מה אתה מציע לי לעשות?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by r1plet,

שלום, יש לי בעיה קטנה בגלל מארז ג'נרי והיא שמאוורר הצד (80מ"מ) השקט של EZCOOL (כן הוא באמת נורא שקט כשהוא לא על הדלת) מרעיש יחסית כשהוא עובר את ה1750RPM פלוס מינוס. כמובן רצתי לסטיקי לנסות את SPEED FAN אבל ללא הצלחה, בביוס יש לי רק אפשרות של SMART CPU FAN TARGET, ובה אפשרויות לטמפ' רצויות אליהם יתכוונן מאוורר הCPU כביכול, ואפשרות נוספת בשם CHASSIS INTRUSION שניתן לכבות ולהדליק, אך חוץ מזה SYS FAN 1 / 2 CONTROL מסומנים באפור ושום הגדרה לא פותחת אותם משום מה.. שום משחק בשתי ההגדרות האלו לא הביא אותי להצלחה בהפעלת SPEED FAN, בסה"כ המטרה היא מאוד פשוטה - להגביל את מאוורר הדלת במחשב - SYS FAN 2 (בSPEED FAN הינו SYS FAN 3) ל1700-1750RPM. לוח האם הוא MSI G31M3-F תודה מראש …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. איך שאני מגדיר משהו שונה בביוס, אבל כמו שצריך אפילו בקפיצות קטנות. המחשב לא עובר את הבדיקה של הזכרון . במצב רגיל המערכת יציבה אפילו הספקתי לשחק קצת בWOC על ויסטה 64 משהו הזוי כאן....

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני מחפש מאורר 120 לתקוע על TRUE מה אתם אומרים על: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1389 ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by wares2002,

עשיתי שלוש חורים בצד שמאל שמתי שלוש מאוררים של 80ממ CASE FUN !! שמכניסים אוויר קר!! שמתי עוד מאורר קטן למלא שגם מכניס אוויר קר ומאורר מאחורה שמוציא את כל האוויר ועוד מאורר קטן שמכניס אוויר מקדימה! עכשיו כל זה הביא את ה DURON 1200 שלי לרדת מ 46 מעלות ל 33 והלוח אם שלי ירד מ 34 ל 23 !!! ענק השקעה של 40 שקל על מאוררים! הורידה לי 12 מעלות ממעבד ו 10 מעלות מהלוח!! שווה! עכשיו כמה OC אני יכול לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.