אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, המחשב שלי עובד עם לוח אם מסוג maryville intel , עם מעבד p4- 1.6GH. לוח האם מתחמם במהירות עצומה , גם ללא מאמץ מיוחד של המחשב. אני חושב שמדובר בבעיה של קירור. -מהו המאוורר המומלץ למקרה כזה (גודל ,זרם, דגם וכו'). -היכן יש למקם את המאוורר. תודה מראש על העזרה. lopp
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי PENTIUM 4 1.6עם מכפלה פתוחה איזה מישחה טרמית כדאי לי לשים : מה ההבדל בין: ARCTIC ALUMINA ARCTIC ALUMINA THERMAL ADHESIVE ARCTIC SILVER 3 ARCTIC SILVER THERMAL ADHESIVE ??????? תודה לכל מי שיעזור
-
שלום עשיתי למעבד שלי אוברקלוק Barton 2500 AQXEA באס172(166) מכפלה13(11) 1833@2236 מעלות 52 אני רוצה לדעת אם זה טוב סביר או מה שיש לכם להגיד... ואני יכול עוד להעלות אבל אני פשוט רוצה לסתפק בזה ולא בהכי טוב... ועשיתי לו מבחן מאמץ בערך 40 דקות עם התוכנה Toast ואני רוצה לעשות גם לכרטיס מסך ואני רוצה לדעת אם זה לא ישנה כלום שיהיה גם למעבד וכרטיס מסך... הטמפרטורכה במעבד היא 31....
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי GeForce 4 Mx440 גרוע...כבר הרבה זמן בכל מקרה עשיתי לו אוברקלוק שעכשיו הוא נמצא ליבה 325 זיכרון 475 וזה בלי קירור לזיכרון ורק הוספתי קריסטל אורב במקום מה שהיה שם שהיה דיי זבל...יש לי מארז דיי מאוורר ואני רוצה להגיע עוד יותר רחוק בקטע הזה אפילו עד שהכרטיס עצמו ממש יראה איך אומרים את המוות בעיניים...התכנון הוא להצמיד היטסינק טוב ולשים עליו מאוור של וואנטק רועש Tornado עם דחיפת אוויר שהייתי מכנה עצבנית למאוורר 80 מ"מ שהיא 84CFM עזבו את הרעש הוא לא מעניין אותי אבל אני פשוט לא יודע איזה היטסינק להשתמש מה יהיה הכי מתאים לגוף הכרטיס של VisionTek GeForce4 Mx440...וכמובן משהו שמאוורר 80 גדול יכול להתישב עליו, איך שאתם ממליצים לי ואומרים לי שבהחלט יש דרך להתקין אני משם …
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה בקשר לקירור למעבד הנ"ל .. AMD ATHLON XP 2500+ תודה !
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי ולא מצאתי
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום..קניתי עכשיו ספארק7 + מישהו יכול להסביר לי איך מחברים אותו והאם חייב לשים משחה טרמית??
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוברקלוק דיי מוצלח קשה להגיע עם AMD לתדרים היותר גבוהים(4GHZ+) לוח אם:GIGABYTE GA-790XT-USB3 זכרונות:Kingstone 1333mhz CL9 קירור:Mugen II מידע על הOC והמתחים: Clock Ratio: x16 NB Freq: 1464mhz CPU Freq:244 PCIE Clock 100 HT Freq 1464mhz MEM Clock: 1300mhz CL9@cl7 Volt: CPU Vol: 1.425 NB/Pcie/pll col: 1.860 SB/HT Col: 1.260 NB Vol:1.280 DRAM Vol:1.515 Uploaded with ImageShack.us בקרוב OC לE5200 לסביבות ה3.7 GHZ תגובות על הOC הזה יתקבלו בשמחה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי כבלים מעוגלים לצורב (שאותו כבל מתחבר גם לסידירום), עכשיו אני שם לב (כיום אחר כך) שלא הצורב ולא הסידירום נפתחים ובסידירום יש עכשיו אור דולק תמידי שלא נכבה שלא היה בו לפני זה .... ממה יכולה היתה להיווצר התקלה הזו ???
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכון יש יחס 1:1,שזה על כל 1MHZ שאתה מעלה גם הזיכרון עולה 1MHZ? השאלה שלי ,אם יש לי זיכרון 800MHZ,אז האם גם כשאני בבאס של 320MHZ,הזיכרון יעלה?אם כן,אז למה אומרים שעם זיכרון 800MHZ יש לי באס של 400MHZ מובטח? אם זיבלתי לכם ת'שכל,אז תתקנו אותי. וגם אם תוכלו להסביר לי את עניין היחס ,אני אודה לכם מאוד! תודה רבה!!!
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי דיונים על ה-SF2 ואיזה מאוורר עדיף ל-SLK800, אבל עדיין לא הגעתי להחלטה... : אני מתלבט איזה מאוורר לקנות ל-SLK800 (מארז 6A19 עם 2*120 מ"מ). הכי חשוב לי לא לעבור את 30 dB ! חשבתי לקנות SF (בלי 2), שנותן 46CFM ב-2900rpm , ברמת רעש של 27dB (מהירות איטית). לעומתו כמובן יש את ה-SF2 שבמהירות הנמוכה נותן ביצועים עלובים 20.5CFM ב-1300rp, ברמת רעש מיזערית של 17dB. אני לא רוצה להגיע למהירות גבוהה באף אחד מהם (בגלל הרעש), בטח שלא עם ה-SF2 שמגיע ל-48dB !! (אם כי 76CFM - יפה מאד). ולשאלתי: האם ניתן לשנות את מהירות המאוורר SF2 ממהירויות ברירת המחדל? ז"א שאני אחליט כמה RMP הוא יעשה? (כדי שלא יגיע למקסימום וירעיש כמו טרקטור). אני רוצה להעלות אותו למהירות מסויימת (סביבות ה-…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני קונה את המארז Compucase 6920, ועכשיו אני צריך מאווררים להוסיף לו. אחד מקדימה אני צריך, יהיה נחמד עם לד אבל לא מחייב. ואני שוקל לשים אחד בדלת, במקום התעלה הזאת, האם כדאי ?
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק לזיכרון אבל אני רןצה לדעת עם יש תוכנה שבודקת יציבות ומאמץ של הזיכרון
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
stingeR & The Byter E7200 SLAVN Q809A857 VID : 1.0375 DFI LP DK P35-T2RS Patriot PC4300 1GB D9GKX chips FX 5200 PCI EMP-K2 -50c גז כמובן FSB : 561... מדובר על זיכרון שמצליח להגיע ל1250 בקלות!! שימו לב בסקרין של הSPI 1MB הזיכרון נמצא על 4-4-4-10.. והגענו לתמונות : '>http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=466709"]http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=466709 '>http://www.hwbot.org/listResults.do?cpuModelId=1619&applicationId=13&filterUser=true&filterBlocked=true&limit=100"]http://www.hwbot.org/listResults.do?cpuModelId=1619&applicationId=13&filterUser=true&filterBlocked=true&limit=100
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר לדעת מה היתרונות של כל אחד ואיזה יותר שווה? חשבתי על הBT אבל הוא מסובך מאוד להרכבה ופירוק - מול הנינג'ה שלא דורש פירוק לוח.. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי הזמנתי אתמול קירור מים ואני צריך המלצות לסידור הלופ איפה לשים את החלקים תודה לעוזרים 1 Arctic Cooling MX-2 Thermal Compound - 4 Gram Syringe $6.951 D-TEK FuZion v2 Extreme Performance CPU Block Add Quad Core Nozzle Kit : Yes(+3.99) Choose your fittings : x2 High Flow Dtek 1/2 ID fittings (Default) $68.981 D-Tek FuZion GFX 2 VGA Waterblock $52.951 Swiftech MCP655 12v DC Pump - Retail Version $79.951 ThermoChill PA120.3 3x120mm High Performance Radiator Add Fittings : x2 EK High Flow Fittings G 3/8 to 1/2in. ID Barb (+5.00) $139.991 Swiftech MC8800 SMC cooling Kit w/Thermattach T411 Add thermal adhesive : none $29.951 Swiftech MCRES-MICRO Reservoir …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לעשות OC למעבד שלי המעבד הוא INTEL P4 NORTHWOOD 1.6 GHZ. אז השאלה שלי האם אני יכול לעשות לו OC?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם החלפתי היום קירור למעבד (ועל הדרך... גם מעבד), כמובן שהתחלתי לעשות אוברקלוק, אבל נתקלתי בבעיה קטנה בנוגע לטמפרטורות- כל תוכנה מדווחת על טמפרטורות אחרות, והייתי שמח לדעת- לאיזו תוכנה להאמין? Realtemp, Coretemp או אברסט? (שלוקחת את המידע שלה ישירות מהביוס...) תודה לעונים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מזמן החלפתי את כל המחשב העלוב שלי, המעבד שלי עובד ב70-73 מעלות וזה משגע אותי, ע"פ החיישנים של הביוס ו-mbm המארז על 43 אז זה לא הבעיה שלי. קיצר אני רוצה להחליף את ה-heatsink אבל אין לי כוח למשהו שיגרום לכל הבית שלי לרעוד מהרעש, הבנתי שהוולקנו למיניהם די שקטים אבל עדיין... איזה כדאי לקנות שלא יהיה רועש יותר (או לפחות בהרבה יותר) מה-dr thermal העלוב הזה? החלקים של המחשב שרלוונטיים- AthlonXP 1800 Gigabyte 7vRXP רק שכחתי לציין שבטמרפטורה התכוונתי כשהמעבד ב-full usage
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל אוברקלוק אבל רק שיהיה לי את הציוד הנכון... מה הגוף קירור למעבד הכי מומלץ? קראתי את הביקורת על הVOLCANO 12 והמקביל לו של פנטיום זה ספרק 4 אם אני לא טועה אבל אין לו מאורר עם 3 להבים! בכל אופן מה מומלץ? אני מאמין שמשהו מבין הSLK למיניהם אבל איזה?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי היום את המאמר שבאתר על קירור המים... וחשבתי לעשות אחד כזה אבל השאלה האם משתלם בכלל לעשות כזה? עד כמה יש הבדל בקירור... {וגם לא הבנתי את מה הוא יכול לקרר...} והאם זה שווה את כל המאמץ וכל הבאלגן מסביב המארז? או שפשוט עדיף לקנות את זה: http://www.pch.co.il/docs/pd1088756729.htm {מה יתן יותר ביצועיים?} התקציב משחק פה תפקיד דיי גדול... אבל יותר חשוב הקירור מאשר,הבאלגן מסביב למארז... בתודה fux
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא הבנתי את זה, אז לפי איזה טמפ' הולכים? [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם החיבור NB FAN אמור להיות למאוורר של הצ'יפסט ??? ואם כן למה ג'יגהבייט לא חשבו על מקום למאוורר כזה ? הרי מעל הצלעות קירור של הצ'יפסט 3 מילימטר מעל יושב הכרטיס מסך....
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הסינק של הכרטיס מסך הוא 40ממ? (מצורף תמונה) האם לדעתכם הקירור הבסיסי הזה יספיק לצ'יפ R9600 מאיפה אפשר להשיג מאוררי 40 בימינו ? - כל המאוררים שהוצאתי ממחשבים ישנים כבר מקרטעים ולא עובדים.. עם מה אמורים לחבר אותם על הסינק ?(מאיפה אני ישיג ברגים מיוחדים דקים וכאלה ארוכים..) איזה חומר טרמית כדאי לקנות (חשבתי על N BLUE II שלא מוליך חשמל ....) איזה סינקים לזכרונות DDR כדאי לקנות, מדבקות לכל צ'יפ בנפרד או כאלה שמכסים את כל הסטיק ? ואיזה חברה מומלצת..? תודה =]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני לא הכי מומחה באוברקלוק ואני רוצה לאמר שאני רואה באתר ביצועים שאנשים פרסמו בהישג ה- OC שלהם הם מפרסמים תמונות מהתוכנה CPU-Z ואת זה הבנתי אבל מה זאת התוכנה SUPER PI כל הזמן אני רואה תמונות שלה ולא מבין מילה אחת מהתמונה שמראים בה את ההישג אז תפרטו לי עליה איך אני משתמש בה ואני רוצה שתכתבו לי את זה "בעברית" כי אני לא מומחה תודה !
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-