אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום. חדש כאן. רציתי לשאול האם OC דורש לוח אם מתאים (מכיוון שההמהרה דורשת יותר מהלוח גם כן), או שאין קשר בין הפעולות, ו OC מצטמצם למעבד בלבד? שאלה שנייה (ברשותכם): האם גם הזכרון נדרש לעמוד ב"לחצים" אחרים בעקבות ההמהרה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל ב-OC לכרטיס מסך ולמעבד, קראתי את המדריכים והתוכנות שמומלצות שם הם ישנות, ורובם לא תומכות בווידנוס 7 (אישית לא בדקתי אבל זה מה שכתוב באתר שלהם). וגם קראתי שלכרטיסי ATI יש בעיה עם מוצרים של Futuremark שהם המפתחים של 3Dmark לא? בגלל זה אני צריך תוכנות עדכניות שיעשו את העבודה, המיפרט שלי רשום בצד למי שצריך. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש קירור למעבד i7 930.. איזה מהגופי קירור האלה עושה את העבודה יותר טוב?? זה Thermalright IFX-14 775 + 1366 או Noctua NH-D14Q ??
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פנדה מוכרים מעבד מובייל 2600 שלפי טענתם נבדק ויציב על 3800 במתח 1.77V השאלה היא כמה זה אמין, הרי ידוע שמעבדים מאותו סטפינג אכן מגיעים לתוצאות דומות אבל לא בהכרח שוות אז אם נמכר לי דבר כזה שמצויין בפירוש שמגיע ל 3800 על 1.77 האם זה מבטיח לי שהוא יגיע לתוצאה הזאת? ואם לא? ומה קורה עם האחריות? הרי אוברקלוק מבטל אותה גם במקרה שכזה, לא? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1146&products_id=6632
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הטמפרטורה שלי היום היא 78 , ואני רוצה להוריד אותה למשהו כמו 50 או 60
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה תמונה של הכרטיס: http://img114.echo.cx/img114/9290/278l6wc.jpg כמו שאתם בטח רואים הוא של ASUS אומרים לי שאי אפשר אבל אני מאמין שכן הiceberoq 5 היותר ענקי במימידים הוא לgeforce 4MX440 ואומרים באתר שiceberoq 4 הוא לכל סדרת הgeforce 4 אך הוא מומלץ ל4TI וכאלה אני כבר הזמנתי אחד מפנדה הזמנתי את ה4 עכשיו אני מפחד שאני אקבל זה לא יתאים לי תזערו לי פה בבקשה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר'ה , אני צריך את עזרתכם איך לעשות נכון אוברקלוק למעבד שלי בעזרת הלוח אם שלי בביוס , פשוט בביוס של הלוח אם שלי יש כל כך הרבה אפשרויות שאין לי מושג מה הן ולפי המדריכים שקראתי לגבי אוברקלוק את רוב האופציות האלו לא מצאתי שם אני משער שזה בגלל שיש כל כך הרבה לוחות אם שונים עם הגדרות ביוס שונות שפשוט אי אפשר לרשום את כולם במדריך אז בגלל זה אני מצרף פה שני לינקים לתמונות של הביוס שלי כדי שאולי תצליחו לעזור לי לעשות אוברקלוק נכון , יש לי את האפשרות לעשות אוברקלוק בעזרת התוכנה Turbo V של Asus שבאה עם הלוח אם שלי אבל זהו יותר אוברקלוק אוטומטי שכזה וגם עדיין בבדיקת ביצועים של 3DMark 11 כשהיא מגיע לקטע של בדיקת המעבד אז המחשב קורס , אז אני לא כל כל מאמין בתוכנה הזאת אלא יותר בלעשות…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לחנויות רשת כמו k.s.p או כל מיני תודה..........
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כל הזמן רואה שאנשים משתמשים בזה אבל אין לי מושג איך קוראים לזה בעברית, כמה זה עולה, והכי חשוב, איפה משיגים את זה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד E6300 ולוח VM900M של גיגהביט לאחר חיפוסים אינטנסיביים ברשת ובביוס הבנתי שאין ללוח זה אפשרויות OC בביוס (90% שזה נכון, אשמח לגלות אחרת) השאלה היא האם אני יצליח לעשות OC דרך תוכנה או שלא? (ז"א האם התוכנה צריכה שהאופציה תהיה גם בביוס או שהיא עוקפת את זה איכשהו)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים. בדיוק היום, לאחר שכבר חשבתי שסיימתי להזמין את הכול וכל מה שנשאר זה לחכות (אין לכם מושג כמה אבא שלי שמח), קיבלתי הודעה מפנדה (בדיליי של שבועיים..) שהם לא מחזיקים במלאי (ולא מתכננים להביא בזמן הקרוב) מאווררים שכבר הזמנתי וחויבתי עליהם. אני גם מנצל את ההזדמנות לרכוש את גוף הקירור ה-V8 של CM במקום את ה-TRUE של TR, מכיוון שהוא מציג ביצועים עדיפים ועולה פחות באופן משמעותי. אני מעוניין לקבל המלצה למאוורר ה-120x120x25 (הגודל היחיד המתאים ל-V8) הכי חזק שניתן להשיג בישראל, ללא שום קשר לרעש. (חזק, משמע לחץ סטטי כמה שיותר גבוה) עד כה, תכננתי לקנות את ה-FM123 של SilverStone (לחץ סטטי של בערך 4.5mm!!!) אבל גיליתי באופן טרגי ששום חנות שמייבאת או משווקת מוצרי SilverStone לא מח…
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאוורר כלשהו נשאר על 4500 פלוס מינוס RPM וזה חופר אש ! מישהו יכול להגיד למה זה ככה ? המעלות בסדר גמור..בערך 40 באינטרנט.. אני מפחד שהמחשב יתחיל לעוף !
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב פשוט ובסיסי. עושה טיפה רעש ואני מעוניין שיהיה שקט לחלוטין. מפרט: מעבד - Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz לוח אם - Gigabyte G31M-S2L כרטיס מסך - Sapphire Radeon HD 5450 זכרון - 2GB כרגע יש סך הכל 4 מאווררים במחשב: מאוורר מעבד, מאוורר ספק, מאוורר מארז אחורי(מתחת לספק) , מאוורר מארז קדמי (איפה שהכניסות USB). המאוורר של הספק והמאוורר הקדמי שקטים מאוד, לא שומעים אותם. המאוורר של המעבד והמאוורר האחורי לעומתם עושים קצת רעש. זה לא משהו רציני אבל ללא ספק שומעים את המחשב והייתי רוצה שהמחשב יהיה שקט לגמרי. אני לא עושה שום אוברקלוקינג וממה שאני מבין יכול להיות שבשביל המעבד יספיק רק גוף קירור, ללא מאוורר. אולי אני טועה. המעבד רץ כרגע על 49-50 מעלות (ליבה אחת), 46-47 מעלות (ליבה שני…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר במעבד 1800+ לפני זה היה 2500+ שנמכר כי הייתי צריך כסף... קיצר אני תקוע בנתיים אם פנטיום 3 אחחח חחחח קיצר נתתי למעבד 2.4 וולט חצי ליבה התפוצצה חבל שאין לי מצלמה לצלם את המעבד הלוח למרבה המזל עדיין עובד ואני מוכר אותו חחח ככה באיזה 300 ... ;D הקירור היה זלמן 7000B CU
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב מבוסס amd מעבד xp 2500 שקניתי אותו (חלקים לא מורכב) אמרו לי בחנות )ksp) מספר סיבות שנאחריות תפוג בגללן! 1.התחממות יתר לרוב מאובקלוק. 2.פינים שבורים. 3.מריחה של המשחה הטרמית. 4.שבירת הקרמיקה. אז השאלה שלי היא כזאת! מותר למרוח על הליבה משחה טרמית או שיש בעיתיות במריחה איפשהו על המעבד? אני מרחתי על הליבה והכל נראה סבבה(אחרי הכל זה מה שנראה הגיוני לעשות) יכול להיות שהנזק הוא לטווח הארוך ובגלל זה אני שואל!הטמרפטורה שלי עומד על 38 במנוחה האם זה טמפרטורה נורמאלית? מישהו יכול להגיד לי מה הטמפרטורות עבודה של המעבד? תודה!
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי TV Box שמקרטע בגלל חוסר בקירור נורמלי. אני צריך המלצה למקום לקניית Heatsink (הקטנים מנחושת כולל הדבקה) בגדלים שונים עם משלוח מהיר ומחירים סבירים. מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לילה טוב! עם בוא הקיץ מחשבי הקט התחיל לגנוח.. והחלטתי לצ'פר אותו בקצת שופינג (: אז ככה.. פנטיום 4 3ghz northwood (תודה לאל שקניתי אותו עוד לא היו פרסקוט בשוק). עם הוינטלטור סטוק של אינטל בעומס קל יחסית (HL) הוא היה מגיע בקלות ל-53 ויותר.. היום התקנתי לו zalman cnps7000-cu והאמת שאני קצת מבולבל.. כרגע עם 60%-70% מעבד הוא על 35 מעלות (עם הסטוק כזה מצב הוא היה על 50), אבל קודם בלי ששום תוכנה כמעט פעלה הוא היה לי 40+.. יכול להיות שלוקח זמן למשחה טרמית (AS5) זמן להתקשח או משהו כזה?.. בכל מקרה הבעסה האמיתית היא שציפיתי סוף סוף לשקט! אבל להפתעתי גילתי שעדיין יש רעשים די חזקים. מהניסויים שעשיתי הגעתי למסקנה שזה גם מ-2 ההארדיסקים הישנים שלי (יש לי 2 ישנים, אחד של 40G ואחד של 30G,…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה לקחת מחשב נייד בן 5 בערך והפכתי אותו למחשב לסלון. המחשב מהסדרה copmaq q61 . הבעייה העיקרית היא כשהמחשב סגור ומחובר לטלויזייה הוא מתחמם בצורה היסטרית והמאוורר שלו נשמע למרחקים הבעייה העיקרית היא שגם כשהמחשב פתוח הוא מתחמם(לא ככה) בצורה משמעותית. אני לא מעוניין שהמחשב יהרס כתוצאה מנזקי חום כאלה ואחרים לכם אני פונה אליכם לעזרה. אני זקוק להמלצה מה ניתן לעשות לגבי החום של המחשב שיהיה שקט ככל הניתן ועם ניראות סבירה(זה נמצא בסלון). בהתחלה חשבתי לבנות סוג של פלטה כזאת עם כמה מאווררי 12'' אבל נראה לי יהיה יותר חכם להתייעץ איתכם קודם תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה. מהי מהירות סיבוב שמאוורר 120 mm אמור להסתובב (RPM) ? מצטער על ה double post. זה היה בטעות. תודה מראש על העזרה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
: תודה מראש install
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזכרןות הישנים 2 ג'יגה SUPER-TALENT 667mhz cl5... החדשים 2 ג'יגה corsair xms 2 880mhz cl4 לא יודע מה הולך פה הישנים עבדו על 305.Mhz הזכרונות החדשים שהם הרבה יותר מקצועיים ואיכותיים עובדים רק על 306mhz אני משתגע כבר. מתחנן לעזרה להלן תמונות מהCPU-Z של לשונית הזכרונות. מי שיכול לעזור לי שיסתכל ויגיד לי מה הולך שם, אני לא יודע איך לקרוא את זה. תודה!!!!!! [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה X6800 ואני מתכנן OC די גדול... איזה קירור מים טוב בסביבות 500 ש"ח אני יכול לקנות... חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2198 תודה רבה.
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני די מתלבט אם כדאי להשקיע בקירור למעבד ולכרטיס מסך ולמשוך את האוברק' ובכך לחסוך כמה אלפים שגם ככה עכשיו אין לי. המפרט שלי כתוב בצד חוץ מהספק שהוא: סיסוניק 430. הטמפ במארז בקיץ עכשיו בין 43 ל 37 כשאין מזגן פועל.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-