אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
האם יש קירור מים יעודי לכרטיסי מסך? למעבד אני כנראה אקנה את קורסייר H100 ואני מחפש משהו לכרטיס מסך, עוד לא נסגרתי על עצמי איזה כרטיס מסך (לא שזה משנה) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני כרגע בOC על המפרט שבצד , גירסת ביוס F9 של DS3 הזיכרונות עובדים על 790 והעלתי להם 0.4V אחרי 790 המחשב לא עולה, האם לעלות מתח למעבד? אני נמצא על קירור סטוק השאלה שהכי מעניינת אותי כמה מתח אני יכול להוסיף ולהשאר עם הקירור הנוכחי? הרצתי את המחשב כל הלילה עם שני PRIME95 והכל היה טוב עוד לא עשיתי בדיקה עם memtest, אני אעשה הלילה, ת'אמת שאף פעם לא השתמשתי בתוכנה הזאת, אז גם טיפים ודרכי שימוש יעזרו לי מאוד תודה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי בעזרת השם גייסתי כמה שקלים מועטים ואני מתחיל לקרר את המחשב. יש לי מארז CI-6A19 שבא עם 120 מ"מ מאחורה ואופציה ל120 מ"מ מקדימה. כרגע יש לי מאוורר 80 מ"מ ישן מקדימה שקמבנתי שיהיה שם .. (הוא לא מזיק, עדיף מכלום.) עכשיו יש לי מס' שאלות לגבי זה: 1. איזה מאוורר מארז 120 מ"מ מומלץ יש? (בארץ) (שקט לא חשוב לי במיוחד רק שלא יהיה איזה טורנדו מוגזם) 2. עדיף לי להחליף גם את ה120 מ"מ שבא עם המארז או שהוא סביר? 3. איפה יותר חשוב שיהיה המאוור החזק מקדימה או מאחורה? עכשיו בנושא אחר, אני מחפש קירור לזכרונות בכרטיס מסך. אולי אני צריך לפורום של גרפיקה אבל זה קשור לקירור וזוהי בעיה פשוטה. יש לי R9800SE AIW של הרקולס שמופעל עם אומגה בהצלחה. אין לי חיישן על הכרטיס אבל אני מרגיש שהוא חם מאוד…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סדרתי את החוטים כמו שאמרתם, ניקיתי אבק כמו שאמרתם, ניקיתי ושימנתי את המאוורר של הלוח.. ועדיין הטמפ' גבוהה!! 40 - 42 מעלות... עצות חדשות יתקבלו בברכה...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביקשתי הצעת מחיר ומפרט למחשב בתקציב 3K עם OC על פי הלינק הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403546.0 השאלה שלי היא לאיזה תדר אני יכול להגיע עם המפרט הזה ? ומה אני צריך לקנפג בשביל זה ? בנוסף, אם יש לכם הצעה לשיפור בלי לשבור את מסגרת התקציב אשמח מאוד לשמוע.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי TV Box שמקרטע בגלל חוסר בקירור נורמלי. אני צריך המלצה למקום לקניית Heatsink (הקטנים מנחושת כולל הדבקה) בגדלים שונים עם משלוח מהיר ומחירים סבירים. מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע מה לעשות זה רותח מאוד אין לי אפשרו תשים על זה מאורר איך אני יכול לקרר את זה בכל זאת? לפי החוברת הוראות היה אמור להיות שם מאורר אבל כנראה שלא היה מקום אז הוציאו את המאורר איפה שקניתי את המחשב..... מה לעשות??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את ה- 7900GS לפני יומיים ועכשיו הגיע הזמן להתחיל למתוח אותו לאט לאט. טמפרטורה במנוחה 49c תדרי עבודה דיפולטיביים: Core: 450MHz Memory: 660MHz אני מתחיל בזהירות, הוספתי את ערכי ה- REG של Coolbits ובדקתי את אופציית ה- Detect Optimal Frequencies. תוצאות: Core: 490MHz Memory: 745MHz טמפרטורה 52c ב- Idle שיפור של 9% ב- GPU שיפור של 13% בזכרון בינתיים יציב כמו שד, בנצ'ים ב- 3DMARK בהמשך היום. מחר נגיע ל- RivaTuner [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כל הזמן רואה שאנשים משתמשים בזה אבל אין לי מושג איך קוראים לזה בעברית, כמה זה עולה, והכי חשוב, איפה משיגים את זה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם שווה לי להביא את החלקים הבאים מהאתר הבא http://www.frozencpu.com/ex-pmp-20.html?mv_pc=948 http://www.frozencpu.com/ex-rad-44.html?mv_pc=501 88 דולר החלקים 44 דולר משלוח יש אתרים יותר זולים ששולחים לישראל? האם החלקים טובים?(אני מוסיף בלוק אחר כך ..)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1) עשיתי אוברקלוקינג למעבד מ3.2 ל 3.4 וכשאני משנה בביוס ליותר מ210 המחשב לא נדלק יותר... (לא מופיע כלום...) מה הבעיה??? 2)כשאני משאיר 210 (במקום 200) בתוכנת אברסט זה מראה לי את השנויים אבל בcpu-z זה רוב הזמן מראה בלי שינוי רק כשהמעבד במאמץ ועובר ל16x במקום 14אז זה מראה שינוי בתדר 3) אני יכול לעשות אוברקלוקינג לכרטיס x1900xt לשנות את הליבה ל 650 ואת הזכרון ל1550 (להפוך אותו לxtx ) בלי להוסיף שום קירור מיחוד? תודה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לראות את הטמפ' בזמן מאמץ של הכ. מסך ושל הליבות במעבד שלי. יש לי DUAL CORE של ATHLON וHD4850. תודה לכל העוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
: תודה מראש install
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח ASUS PRIME Z370-A ומעבד I7-8700K קירור מים של ANTEC 240MM זכרונות g skill 3600mhz cl17 2X16GB עשיתי אוברקלוק ידני קטן שמתי את כל הליבות על 47 מתח כרגע 1.17 בעומס מלא בcinebench r15 הטמפרטורה מגיעה ל80 מעלות ברוב המשחקים בין 60-65 מעלות שזה סביר לדעתי. אני שוקל לעשות דליד למעבד האם כדאי מומלץ? מה הטמפרטורות המומלצות למעבד הזה ל7\24 שלא יגרם נזק ולגביי הזכרונות הפעלתי XMP הם עובדים על 17-19-19-39 3600MHZ האם ניתן לשפר קצת ביצועים או שכדאי להשאיר את זה ככה? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
סוף סוף הגעתי להחלטה אני לוקח את הרדיאון 9100 של ספייר אני עכשיו צריך המלצה ל HSF לליבה סינקים לזכרונות ודבק טרמי תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 450.. קראתי שהוא טוב להמהרה ועם קירור מתאים יכול להגיע אפילו ל 600 העניין הוא שהלוח שלי תומך רק בFSB100 ולא 133 האם אני עדיין יכול לעשות לו OC? אפשר לעשות OC רק דרך המכפלה? 100*6 או שאני צריך להמהיר גם את ה- BUS? לוח: ASUS P3B-F
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מאוורר חדש למעבד שלי, איזה מהמאווררים הבאים הכי טוב, תתייחסו לעוצמה וליכולת של כל מאוורר להביא למצב בוא המעבד בטמ"פ הכי נמוכה ועוד דבר לא פחות חשוב זה הרעש, המאוורר חייב להיות שקט במיוחד ואם הוא לא אז הוא לא שווה בשבילי ( סדרו לי לפי סדר של בכי טוב להכי פחות ): :s05: 1. Scythe Ninja. 3. Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 3. Thermaltake Tower112 Cpu Cooler CL-P0024 4. Thermaltake BeeTle Cpu Cooler CL-P0086 5. Thermaltake SonicTower Cpu Cooler CL-P0071 6. Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan * אל תשכחו לסדר את כולם לפי סדר * מי שצריך לדעת יש לי מעבד INTEL P4 3.0 טוב אז אני מחכה לתשובה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמנם לא פוסט קלאסי בפורום קירור, אבל מי מבין כמוכם בקירור? הארון במזנון שלי שמכיל את המדיה (HTPC, YES MAX TOTAL, PS3, DVD) ר-ו-ת-ח. חשבתי לקדוח בגב המזנון ולהתקין וונטה 120 מ"מ שקטה מאוד, השאלה היא אם זה יעיל לדעתכם, ואם כן עדיף שהיא תינק או תזרוק אוויר? האם אולי עדיף לקדוח שני חורים שאחד יונק והשני זורק? והאם קיימת באמת וונטה שקטה מספיק כדי שתוכל לפעול בזמן הקרנת סרט בלי להפריע. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם אני חדש פה בפורומים... אז ככה שלשום שמתי לב שהמחשב מתחיל לעבוד לאט (במיוחד במשחקים), פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר של המעבד לא מסתובב, אני לא כל כך מבין בזה אבל ניסיתי כמה דברים פשוטים כמו לנקות אותו טוב טוב (למרות שהוא גם ככה היה נקי), לנתק אותו ולחבר מחדש... ועדיין לא עזר, בקיצור אני רוצה לקנות מאוורר חדש ואני רוצה המלצה, ראיתי כבר בנושאים הנעוצים שרשום איזה מאווררים מתאימים למעבד שלי אבל אני מעדיף לרשום פה את הדגם המדוייק ושתמצליצו לי בהתאם Intel 2 due E8400 3.00ghz, 4 gb RAM, ati rdeon 4800 HD אם צריך עוד משהו אני אבדוק.. בכל אופן אשמח להמלצה איזה מאוורר לקנות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם החלפתי היום קירור למעבד (ועל הדרך... גם מעבד), כמובן שהתחלתי לעשות אוברקלוק, אבל נתקלתי בבעיה קטנה בנוגע לטמפרטורות- כל תוכנה מדווחת על טמפרטורות אחרות, והייתי שמח לדעת- לאיזו תוכנה להאמין? Realtemp, Coretemp או אברסט? (שלוקחת את המידע שלה ישירות מהביוס...) תודה לעונים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שכבר מזמן החלטתי אני רוצה לזרוק את הסמנסונג הזה ולקנות משהו רציני שיתן לי ביצועים טובים כמובן ב-OC עכשיו השאלה שלי היא מנ עדיף GeiL 512MB PC3700 DDR 466MHZ או Coisar 512MB PC3500 DDR 433MHZ למישהו יש איזה ביקורת ומבני ביצועים על הGeil הזה?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אנא עזרו לי לבחור מבן המאוררים הבאים: חשוב לי שהוא יהיה שקט מאוד, ואישית אני לא כ"כ מאמין למה שרשום להם שמה, אני מעדיף נסיון של אנשים. לא ממש משנה אם זה עם תאורה גם ככה אין לי חלון במארז. 1. TT Thunderblade http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/led/thunderblade120.htm 2. Vantec Stealth SF12025L http://www.vantecusa.com/product-cooling.html# 3. Cooler Master http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=SUF-S12&other_title=+SUF-S12+UV%20Silent%20Fan%20120%20x120%20mm איזה מהם לבחור ?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוברקלוק דיי מוצלח קשה להגיע עם AMD לתדרים היותר גבוהים(4GHZ+) לוח אם:GIGABYTE GA-790XT-USB3 זכרונות:Kingstone 1333mhz CL9 קירור:Mugen II מידע על הOC והמתחים: Clock Ratio: x16 NB Freq: 1464mhz CPU Freq:244 PCIE Clock 100 HT Freq 1464mhz MEM Clock: 1300mhz CL9@cl7 Volt: CPU Vol: 1.425 NB/Pcie/pll col: 1.860 SB/HT Col: 1.260 NB Vol:1.280 DRAM Vol:1.515 Uploaded with ImageShack.us בקרוב OC לE5200 לסביבות ה3.7 GHZ תגובות על הOC הזה יתקבלו בשמחה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב מבוסס amd מעבד xp 2500 שקניתי אותו (חלקים לא מורכב) אמרו לי בחנות )ksp) מספר סיבות שנאחריות תפוג בגללן! 1.התחממות יתר לרוב מאובקלוק. 2.פינים שבורים. 3.מריחה של המשחה הטרמית. 4.שבירת הקרמיקה. אז השאלה שלי היא כזאת! מותר למרוח על הליבה משחה טרמית או שיש בעיתיות במריחה איפשהו על המעבד? אני מרחתי על הליבה והכל נראה סבבה(אחרי הכל זה מה שנראה הגיוני לעשות) יכול להיות שהנזק הוא לטווח הארוך ובגלל זה אני שואל!הטמרפטורה שלי עומד על 38 במנוחה האם זה טמפרטורה נורמאלית? מישהו יכול להגיד לי מה הטמפרטורות עבודה של המעבד? תודה!
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת לינק לכרטיס http://www.amazon.com/gp/product/B0002MW018/002-9982253-7994460?v=glance&n=541966&n=507846&s=pc&v=glance וזה נכון שהקירור שלו כמו של 6800GT?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-