אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי E5200 שעומד כרגע על 3GHZ יציב 24/7, לא הצלחתי להגיע ליציבות אפילו ב3.1GHZ, בסה"כ 100MHZ יותר. ניסיתי כל קומבינצית מחלק זכרון/מכפלה, שום דבר לא נותן לי להתקדם. הטמפ' במאמץ לא עוברות את ה-55מע'. הקרור שלי בסיסי למדי, AC ALPINE 7 PRO, ועוד במארז ג'נר שבקרוב יוחלף בCENTURION 590 עם 120 מכניס ו120 מוציא מקדימה ומאחורה, שני מאווררי 90 להוצאת אוויר בחלקו העליון של המארז ומאוורר 80מ"מ שקט בצד השני שישב על לוח האם ואיזור המעבד, בקיצור - הקרור רק ישתפר. חוששני שמה שמגביל אותי זה לוח האם, MSI G31M3-F, עד כמה שידוע לי - אין אפשרות לשנות את מתח המעבד בלוח האם הזה, תקנו אותי אם אני טועה. הזכרונות שלי הם OCZ VALUE DDR2 800MHZ, לא נדמה לי שהם אמורים להווה בעיה כלשהי, מה …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וחג שמח, בהמשך לאשכול הקודם, שלא נמצא פיתרון(למרות העלאת ה RPM) הטמפ' נשארו גבוהות אני מצרף לאשכול תמונה של המארז + מפרט מלא כמו שאתם רואים הטמפ' בזמן מנוחה הם 49 מעלות אם מישהו עם מפרט דומה יודע\נתקל בבעיה דומה אני אשמח לשמוע הסירקולציית אוויר היא כזו: שני מאווררי 120 בחזית מכניסים אוויר מאורר 120 על הדלת של המארז מכניס אוויר אחד מאחור מוציא אוויר [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק לזיכרון אבל אני רןצה לדעת עם יש תוכנה שבודקת יציבות ומאמץ של הזיכרון
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פנדה מוכרים מעבד מובייל 2600 שלפי טענתם נבדק ויציב על 3800 במתח 1.77V השאלה היא כמה זה אמין, הרי ידוע שמעבדים מאותו סטפינג אכן מגיעים לתוצאות דומות אבל לא בהכרח שוות אז אם נמכר לי דבר כזה שמצויין בפירוש שמגיע ל 3800 על 1.77 האם זה מבטיח לי שהוא יגיע לתוצאה הזאת? ואם לא? ומה קורה עם האחריות? הרי אוברקלוק מבטל אותה גם במקרה שכזה, לא? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1146&products_id=6632
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש מחשב מלפני שנה בערך ולפני כמה זמן נשרף לי המעבד בגלל שהשארתי את המחשב חודש דלוק שקיבלתי אותו חזרה העברתי אותו למקום פתוח יותר והורדתי חלק(יש 4 מקומות קדמיים בשביל צורב וכו') אז הורדתי אחד וזה יעזור לאוורר את המארז? כדאי להוריד עוד חלק? זה לא יפגע בזרימת אוויר?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם החיבור NB FAN אמור להיות למאוורר של הצ'יפסט ??? ואם כן למה ג'יגהבייט לא חשבו על מקום למאוורר כזה ? הרי מעל הצלעות קירור של הצ'יפסט 3 מילימטר מעל יושב הכרטיס מסך....
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הטמפרטורה שלי היום היא 78 , ואני רוצה להוריד אותה למשהו כמו 50 או 60
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מעבד box כולל מאוורר מקורי או מעבד TERY ולהוסיף לו מאוורר Arctic Alpine 11 GT Rev 2 ההפרש במחיר שולי השאלה מה טוב יותר למעבד ? לא מתוכנן אוברקלוק
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אנא עזרו לי לבחור מבן המאוררים הבאים: חשוב לי שהוא יהיה שקט מאוד, ואישית אני לא כ"כ מאמין למה שרשום להם שמה, אני מעדיף נסיון של אנשים. לא ממש משנה אם זה עם תאורה גם ככה אין לי חלון במארז. 1. TT Thunderblade http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/led/thunderblade120.htm 2. Vantec Stealth SF12025L http://www.vantecusa.com/product-cooling.html# 3. Cooler Master http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=SUF-S12&other_title=+SUF-S12+UV%20Silent%20Fan%20120%20x120%20mm איזה מהם לבחור ?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מזמן החלפתי את כל המחשב העלוב שלי, המעבד שלי עובד ב70-73 מעלות וזה משגע אותי, ע"פ החיישנים של הביוס ו-mbm המארז על 43 אז זה לא הבעיה שלי. קיצר אני רוצה להחליף את ה-heatsink אבל אין לי כוח למשהו שיגרום לכל הבית שלי לרעוד מהרעש, הבנתי שהוולקנו למיניהם די שקטים אבל עדיין... איזה כדאי לקנות שלא יהיה רועש יותר (או לפחות בהרבה יותר) מה-dr thermal העלוב הזה? החלקים של המחשב שרלוונטיים- AthlonXP 1800 Gigabyte 7vRXP רק שכחתי לציין שבטמרפטורה התכוונתי כשהמעבד ב-full usage
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לציין שהמחשב בן חצי שנה, ועבד יופי עד עכשיו. פתאום, ביום בהיר אחד, המחשב נתן לעצמו ריסט. בלי מסך כחול, בלי שום התראה - ריסט. מאותו רגע כל פעם שהלוגו של Windows עלה, המחשב נותן לעצמו ריסט (אין מסכים כחולים). לפעמים הוא אפילו מצטיין ומכבה את עצמו. הנחתי שהבעיה הינה בעיית תוכנה, אז התקנתי מחדש את Windows. החלק ה - DOS-י של ההתקנה עבר בשלום, וברגע שהמחשב הגיע לחלק ה - Windows-י של ההתקנה, שוב הוא נתן לעצמו ריסט. לאחר בדיקה, שמתי לב שהטמפרטורה של המעבד עולה לאזור ה - 75 מעלות מיד לאחר הריסט. אי לכך, שמתי משחה תרמית חדשה, וקיוויתי לטוב. אממה - המחשב עדיין נותן לעצמו ריסטים, והמעבד שוב מגיע ל - 75 מעלות. יש למישהו רעיון? המפרט של המחשב: מעבד AMD Athlon 5200+ עם קירור סט…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת לינק לכרטיס http://www.amazon.com/gp/product/B0002MW018/002-9982253-7994460?v=glance&n=541966&n=507846&s=pc&v=glance וזה נכון שהקירור שלו כמו של 6800GT?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע שניי סטיקים של 256 מגה CORSAIR PC3000 אני מתכוון להחליף ל שניי סטיקים של ל שניים של 512 ואני מתלבט מה לקחת: 1. GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM אחריות לכל החיים 2. TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR אבל זה בלי גופי קירור והם יותר יקרים ב40 ש"ח משהו כזה,ואני לא יודע איזה שבבים יש עליהם. אחריות לשנה. שאלות: 1. הזיכרון לא ישמש ל OC מכיוון שהוא כבר במהירות של 400MHZ ואני עובד על באס 205 כך שזה לא OC ענקי והתיזמונים זה 6 3 3 CAS2.5 שניי דגמי הזיכרונות יעמדו בזה נכון? 2. זיכרון GEIL יעמוד בבאס יותר גבוהה מ400 או שלא? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מניח שצריך להבהיר משהו פה. אני מתכנן לבנות את מערכת הקירור בעצמי ולא לרכוש חלקים מוכנים. לא כרגע לפחות. שאלה ראשונה: אם אני קונה משאבה טבולה של Atman, האם אני יכול לגרום לה להתכבות יחד עם המחשב? שאלה שנייה: האם יש משאבות אחרות, מהסוג שקונים בחנויות לחיות מחמד, שלא עולה הרבה, אך גם לא טבולה? שאלה שלישית: האם מישהו יודע לתכנת בCNC ויכול לתכנת בשבילי גוף קירור די פשוט מנחושת? שאלה רביעית: למישהו יש מושג איפה מוכרים רדיאטורים במחירים סיטונאיים ובגדלים שונים ומשונים? תודה בכל מקרה, אני מניח שאם אני אשיג מצלמה דיגיטלית, אשתף אתכם גם בפרוייקט המודינג שאני עושה...
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את ה- 7900GS לפני יומיים ועכשיו הגיע הזמן להתחיל למתוח אותו לאט לאט. טמפרטורה במנוחה 49c תדרי עבודה דיפולטיביים: Core: 450MHz Memory: 660MHz אני מתחיל בזהירות, הוספתי את ערכי ה- REG של Coolbits ובדקתי את אופציית ה- Detect Optimal Frequencies. תוצאות: Core: 490MHz Memory: 745MHz טמפרטורה 52c ב- Idle שיפור של 9% ב- GPU שיפור של 13% בזכרון בינתיים יציב כמו שד, בנצ'ים ב- 3DMARK בהמשך היום. מחר נגיע ל- RivaTuner [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה את הקירור הנ"ל ל8800GT שלי , נמאס לי מהרעש המעצבן וגם רוצה עוד קצת OC . רציתי לשאול מה אתם ממליצים לשים על הקירור הפסיבי? , התקציב לא כזה מוגבל אבל בואו נגיד שלא צריך להשתגע .. תודה רבה ד"א 300 שקל זה מחיר טוב? כדאי אולי יותר ללכת על ה ZALMAN VF1000 LED VGA COOLER ?? **הפרמטר הכי חשוב אבל שיהיה שקט , כמה שיותר שקט בין אם זה הזלמן או הפסיבי אם המאורר שאני לא יודע איזה שיהיה שקט כמה שיותר (בגבול הנורמה האפשרית)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום בערב, בשעה טובה, לאחר ייסורים רבים ( 4 ימי המתנה .... ! ) ובעזרתם האדיבה של כל הצוות מזיגזג הוא הגיע אליי - IC7-MAX3 , ביחד עם המעבד שלי שהיה עד לא מזמן הכי מהיר פה ... - SKY IS THE LIMIT ! רשמים ראשוניים - חלום מבחינת פיצ'רים - אין משהו שלא חשבו עליו בלוח - כל החיבורים והיציאות האפשריות, כבלים עגולים, כבלי SATA - ואם כבר SATA , אז 6 (!) חיבורי SATA על הלוח (!), בקיצור - כל מה שאפשר לבקש מלוח .... בקרוב מאוד מאוד תמונות של הצעצוע בפעולה ...
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחרתי קירור ומאוורר בבקשה תגידו לי האם מה שבחרתי שזה http://www.skypc.co.il/pl_product~Ultra-120eXtreme~18~0.htm בחרתי גם מאוורר לחוד תאמת יש שניים תגיד לי איזה לקחת זה הראשון http://www.skypc.co.il/pl_product~302213~18~0.htm זה השני http://www.skypc.co.il/pl_product~302220~18~0.htm אתה חושב שבחרתי דברים טובים איזה מאוורר הכי טוב לקחת 80 mm או 120 mm דרך הגב הכל בחרתי מהאתר של סקיי פיסי אתה חושב שזאת החבילה טובה מה שלקחתי או שיש לך משהו אחר להמליץ לי יש לי רק דבר אחד לסגור האם כל זה נכנס לי למארז יש לי מארז של Raidmax Sagitta מה אתה מציע לי לעשות?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח dfi lanparty ultra-d זיכרונות Twinmos Speed Premium BH5 מעבד amd 3800 x2 הייתי רוצה לשמוע מה ההגדרות שלכם (בזכרונות הנ"ל), ומה ההגדרות הכי טובות למערכת שלי. תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, תשמעו קניתי מחשב חדש והייתי רוצה לעשות OC למעבד. IntelE6300 קיבלתי הרבה המלצות לעשות OC למעבד לפני שמשחקי DRX10 ייצאו לשוק. המשחקים גם של היום כמו FEAR מגמגמים טיפה בגלל המעבד. \\\\\\\ מה אתם חושבים? תודה! אמצעי הקירור שלי הם שתי מאווררים של AC, של 12 ס"מ. מארז מאלומיניום של גיגהבייט. יש לי 8800GTS, וספק שהוא סה"כ 400W של אינרמקס, 2 GB זיכרון, לוחאם 965P-S3 של גיגהבייט. אני צריך ספק או מעבד יותר טוב לOC? לפי מה שאני הבנתי הכרטיס מסך בנזונה לOC. אני צריך עוד קירור?? תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שימו לב http://www.muropaketti.com/artikkelit/cpu/nw2800/index3.phtml (דרך אגב זה איטלקית למי שרוצה לתרגם)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. האם לפעולת המהרה יש ביטוי (או - האם היא באה לידי ביטוי) בפעילויות "רגילות" בווינודס? למשל - גלישה ברשת, טעינת אתרים. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שכבר מזמן החלטתי אני רוצה לזרוק את הסמנסונג הזה ולקנות משהו רציני שיתן לי ביצועים טובים כמובן ב-OC עכשיו השאלה שלי היא מנ עדיף GeiL 512MB PC3700 DDR 466MHZ או Coisar 512MB PC3500 DDR 433MHZ למישהו יש איזה ביקורת ומבני ביצועים על הGeil הזה?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז לאחר שאמרתם לי שאני לא צריך יותר מהקירור ה"נל והוא שהוא טוב ושקט אז לקחתי אותו בסוף..מבדיקה קצרה בפורום הבנתי שהוא נמוך במהירות נמוכה ,עכשיו רציתי לדעת אם מערכת ללא OC תצטרך להשתמש בו ביותר ממהירות נמוכה ואם כן האן אני אסבול מהרעש?? המערכת שלי תוככנה בקפידה כדי שתהיה חרישית עד כמה שאפשר לי התקציב שלי,ולכן לא ארצה שהקירור הדבר היחידי שהירוס את זה. צריך את עזרתכם בתקווה שלא עשיתי טעות כי אני חושב שהמחשב כבר בהרכבה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, בזמן האחרון אני רואה שכל משתמש שלישי בערך עושה הזמנה ב JABTECH, אז החלטתי גם להצטרף לחגיגה .... אני רוצה להזמין SLEEVES , אך יש לי מספר שאלות - 1. מה אומרים הגדלים - לאיזה כבלים מתאים כל גודל - 3/4, 1/2 אינץ' וכו' .... 2. מה האורך שמקבלים ב JAB TECH - אתה רואה פריט, עם כל הנתונים האפשריים (טמפ' התכה ... - מעניין מאוד ... ) - אבל איזה אורך זה כל יחידה ? 3. אני מעוניין ב SLEEVES רק לכבלים של הספק לרכיבים - לא לחיבור 12V ולא ל ATX - רק לכבלים הרגילים - איזה SLEEVES בעצם צריך וכמה יחידות להזמין ? (ספק ENERMAX עם הרבה כבלים ארוכים ... ) 4. יש איזה מדריך לפירוק של ה MOLEX והרכבה של ה SLEEVES - למרות שאני כבר די סגור איך עושים את זה - טובה תמונה אחת מאלף …
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-